Dodaj do ulubionych

Wybuch w centrum Bagdadu

IP: 199.243.74.* 30.12.03, 15:38
Nastepnym razem padnie kilku jankesow... prosze sie nie martwic jednym malym
niepowodzeniem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Aziz Wybuch w centrum Bagdadu IP: 199.243.74.* 30.12.03, 15:39
      Prosze sie nie martwic, nastepnym razem bedzie lepiej...
      • Gość: meerkat ZAMACH NA WARZYWA!!!! :)))) IP: 152.75.142.* 30.12.03, 15:44
        Saddamici-sodomici z bezsilności biorą się już za sklepikarzy!

Uważajcie wy lepiej, jak wkur..cie amerykańskich wegetarianów, to was po
        złapaniu zaczniemy faszerować SWININA!!!!!
      • Gość: meerkat ZAMACH NA WARZYWA :))) IP: 152.75.142.* 30.12.03, 15:47
        Saddamici-sodomici z bezsilności atakują już sklepikarzy i wysadzają warzywa!

Uwżajcie, bo jak wkur..cie amerykańskich wegetarianów (to po złapaniu zaczniemy
        was faszerować SWININA!!!
        • Gość: al MEERKAT QREWSKI PEDOFIL IP: 168.143.113.* 30.12.03, 18:18
          Meerkat ty qrewski pedofilu, za te wczorajsze pedofilskie posty to powinienes
          draniu trafic do cieplej celi. W dobrym towarzystwie, ze czterech Czarnych
          z 15 calowymi kutasami. Moze w czasie dlugich upojnych nocy nauczyli by cie,
          ze nie nalezy ruszac malych dziewczynek.
      • yurek11111 Re: Wybuch w centrum Bagdadu 30.12.03, 16:09
        www.cbc.ca/fifth/conspiracytheories/index.html
        Ciekawe powiazania BUSHA z rodzina bin Ladena !!!
        • Gość: Semper Fi Re: Wybuch w centrum Bagdadu IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.12.03, 17:30
          yurek, dlaczego ty nas zarzucasz taka kila???
          wg tej 'publikacji' te 'powiazania' zaczely sie w 1968 roku !!!! a wiec 33 lata
          przed wydarzeniami z 11 wrzesnia..., a wiec 11 lat przed inwazja Sovietow na
          Afganistan, a wiec 20-kilka lat przed tym kiedy rodzina Bin Ladenow wyklela
          marnotrawnego pojeba Osame ze swojego grona, itd., itd....
          brawo yurek, wygrzeb cos jeszcze z czasow wojny secesyjnej...
          moze byc ciekawie...
          • Gość: bk Re: Wybuch w centrum Bagdadu IP: *.cable.mindspring.com 30.12.03, 17:40
            a ty zyper co?, twoi ulubiency buszysci tez uzyli argumentu by napasc na Irak
            ze Sadam tyran i zagazowywacz, choc zajmowal sie tym w latach 80 tych i przy
            pomocy i i aprobacie Rumsfeldka i tatusia obecnego wodza "wolnego Swiata".
            • Gość: Semper Fi Re: Wybuch w centrum Bagdadu IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.12.03, 17:42
              tylko krowy i bk nie zmieniaja pogladow :-))
        • Gość: meerkat Tajne dokumenty o powiązaniach Evaxu z Saddamem!!! IP: 152.75.142.* 30.12.03, 18:20
          może byś coś lepiej wygrzebał o powiązaniach polskiej zbrojeniówki z Saddamem
          Husseinem. Powinno być łatwiej, bo to świeża sprawa- dostawy trwały jeszcze w
          TYM roku!!!

P.S. kto stał na czele Evaxu- może kuzyn premiera? :)))

Szczegóły: panstwozla.commie.pl
    • Gość: a GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.mad.east.verizon.net 30.12.03, 17:35
      tajnedokumenty.com/irak_hipokryzja.html
      • Gość: Semper Fi Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.12.03, 17:43
        sam to redagujesz????
        bo taki poziom....
        • Gość: bk Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.cable.mindspring.com 30.12.03, 17:46
          zyper + merkat = co dwoch Siwakow to nie jeden
          • Gość: medyk Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: 209.234.166.* 30.12.03, 18:05
            Prosze nie obrazac Siwaka, w porownaniu z meerkatem byl on wyjatkowo
            kulturalnym i inteligentnym czlowiekiem. Swinski pedofil meerkat nadal wierzy,
            ze dwa polglowki razem to cala glowa. Nie tak dawno przyznal sie do IQ 2x80.
            No i jak by nie liczyc to za kazdym razem wychodzi tylko cala dupa.
            • Gość: meerkat A juz żeśmy się cieszyli że komusze ścierwo padło! IP: 152.75.142.* 30.12.03, 18:17
              Z ciebie ZASYFIONY CHHHHHHHHHHHHHHHU.U to taki medyk jak ze mnie pedofil.
              POcałuj mnie w dupe, jak dasz rade tak wysoko podskoczyć!

P.S. Tylko se najpierw gębe wymyj-koprofagu cuchnący krowim łajnem!
              • Gość: medyk Re: A juz żeśmy się cieszyli że komusze ścierwo p IP: 209.234.157.* 30.12.03, 18:25
                No nie ,jednak Siwak w porownaniu z glownym czyscicielem kibli z Glosu Ameryki
                byl prawdziwym gentelmenem. Nie jestes pedofilem skurwysynu? To co wczoraj
                pisales? Tak sie znarkotyzowales, ze juz nie pamietasz? Naprawde powinienes
                sie leczyc biedny palancie.
                • Gość: meerkat A juz żeśmy się cieszyli że komusze ścierwo padło! IP: 152.75.142.* 30.12.03, 19:31
                  Nie jestem pedofilem, podobnie jak Jackson.

To że lubię 13tki i 14tki to zupełnie normalne.

Za to jak ty w prosektorium do truposzy niemowlaków włazisz, bo myślisz( jak
                  Afrykańczycy) że się w ten sposób z AIDS wyleczysz, to jesteś pospolitym
                  nekrofilem. Spuść się z wodą, bo zasmradzasz forum!
                  • Gość: medyk Re: A juz żeśmy się cieszyli że komusze ścierwo p IP: 168.143.113.* 30.12.03, 20:00
                    Jackson na pewno nie jest pedofilem. Ty byc moze jestes tylko zboczencem
                    gawedziarzem. I raczej na pewno cpunem. A jesli chodzi o sekcje to
                    zapraszam ,smieciu. Jeszcze pamietam jak to sie robi. Albinowi Meerkat z
                    wielka przyjemnoscia wytne kilka organow przed zejsciem.
        • Gość: rrr Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.lv.lv.cox.net 30.12.03, 20:21
          Gość portalu: Semper Fi napisał(a):

> sam to redagujesz????
          > bo taki poziom....

moze bys sie wypowiedzial przynajmniej z inteligencja malpoluda, jesli cie na
          to stac, czy jak widzisz FAKTY to ci doplyw logiki do szarych komurek zatyka.
          • Gość: Semper Fi Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.12.03, 22:36
            moze i do szarych 'komurek' doplyw logiki mam zatkany, ale do szarych komorek
            juz nie...
            koles, w przeciwienstwie do ciebie, jestem za stary wrobel, aby dac sie
            posadzic na suche gowno...
            • Gość: medyk Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: 209.234.160.* 30.12.03, 22:53
              Z ortografia jestes O.K. a jak z "koltora", przeciesz kazdy moze zrobic
              literowke. Nie badz podobny do Albina Merkata.
              • Gość: Semper Fi Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.12.03, 23:17
                chlopcze, to nie literowka...
                za takie 'literowki' to w szkole paly stawiali...
                to brak nalezytego wyksztalcenia...
                niektorzy to nazywaja dysleksja...
                • Gość: ja Semer ci w d... IP: 209.234.160.* 31.12.03, 00:06
                  Czy oprocz bulgow nie masz innych argumentow?
                • Gość: ja Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: 209.234.160.* 31.12.03, 00:08
                  To byla literowka, Semper ci w d...
                  • Gość: Semper Fi Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.alico01.fl.comcast.net 31.12.03, 01:35
                    taaa...
                    a ja jestem chinski mandaryn...
                    na drugi raz, sprawdz zanim wyslesz te pare wyrazow na widok publiczny...
                    to ty sie osmieszasz, nie ja...
                    • Gość: medyk Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: 130.94.107.* 31.12.03, 02:11
                      Semper ci w dupe kolego. Nie jestes w stanie obrazic mnie. A jesli chodzi o
                      szczgoly to czytajac twoje posty myslalem, ze jestes lepszy od Meerkata Siwaka.
                      • Gość: Semper Fi Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: *.alico01.fl.comcast.net 31.12.03, 02:55
                        nie wiem dlaczego mnie obrazasz, kolego ???
                        wytknalem niejakiemu 'rrr' razacy blad ortograficzny, a ty jak te gacie w dupe,
                        sie wcinasz i probujesz tlumaczyc goscia... zebys to jeszcze
                        wymyslil 'dysleksje'... to teraz takie modne... a ty tu z literowka!! gdzie
                        Rzym, gdzie Krym??
                        a tak poza tym, to kolega mnie probuje wciagnac w jakas dyskusje nt. 'tajnych
                        dokumentow'???
                        przyjacielu sniegowy, jezeli lubisz sie upajac gownem, to Twoja sprawa, ja
                        niestety w fekaliach nie gustuje...
                        • Gość: medyk Re: GDZIE TE KWIATKI NA POWITANIE? IP: 209.234.166.* 31.12.03, 03:40
                          Widzisz kolego, ja ciebie nie obrazam tylko ze wzgledu na twoje poglady. Po
                          prostu nie znosze nachalnej propagandy. Przepraszam za wszystko co ci
                          napisalem, mnie interesuje tylko ten pedofil Albin Meerkat. Bo jesli chodzi o
                          reszte pcyfistow to mam takia sama opinie jak ty.
              • Gość: mumifikator Lenin wiecznie zywy! Medyk niestety tez! :-((( IP: *.cvx.algx.net 31.12.03, 00:34
                • Gość: medyk Re: Lenin wiecznie zywy! Medyk niestety tez! :-(( IP: 209.234.160.* 31.12.03, 03:44
                  Meerkat, pedofilu, przestan sie osmieszac. A co ty cpasz? Powiedz, to moze byc
                  dobre.
                • Gość: medyk Re: Lenin wiecznie zywy! Medyk niestety tez! :-(( IP: 209.234.160.* 31.12.03, 05:08
                  Niestet meerkat, ta kurwa pedofilsko propagandowa jeszcze zyje.
                  • Gość: pogromca Meerkatow Re: Lenin wiecznie zywy! Medyk niestety tez! :-(( IP: 209.234.166.* 31.12.03, 05:09
                    I chuj ci w.....
                    • Gość: meerkat Lenin wiecznie zywy! Medyk niestety tez! :-(( IP: 152.75.142.* 31.12.03, 15:55
                      Nie wiesz nic o meerkatach, że nazywasz się ich pogromcą!

Meerkaty są małe, ale zuchwałe i nie do poskromienia!

P.S.Nie zerżnij tylko przez pomyłkę jakiejś Angielki, myśląc, że jak zimna,
                      sztywna i nieruchoma - to trup! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka