jk2007 01.09.09, 20:41 katynbooks.narod.ru/syndrome/Docs/Chapter_02.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polani Re: Stalin a Polacy 08.09.09, 11:59 polacy nazekaja dostali 1/4 reich Miasta zceglowe budynki woda i prat a my nawet nie caly Erec Israel tylko pustynia Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Stalin a Polacy 08.09.09, 12:27 polani napisał: > polacy nazekaja dostali 1/4 reich Miasta zceglowe budynki woda i > prat a my nawet nie caly Erec Israel tylko pustynia a jak wyglada caly Erec? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Stalin a Polacy 08.09.09, 16:37 a jak wyglada caly Erec? Od Wisly do Jordanu pusta od arabstwo Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Stalin a Polacy 09.09.09, 12:28 polani napisał: > a jak wyglada caly Erec? > > Od Wisly do Jordanu pusta od arabstwo Eee no to gratulacje, koncepcja juz sie realizuje. Ale musisz jeszcze zaprotestowac przewciwko malzenstwom mieszanuym. Nie powinno byc niescislosci prawnych miedzy prowincjami. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Stalin a Polacy 09.09.09, 16:06 dlaczego mam zaprotestowac przewciwko malzenstwom mieszanuym, mnie na przyklad polka gojka nie chciala z meza bo bala sie polskiego spoleczestwa i kosciala katolyckiego, pozatym nie pije i zone nie bije, to tez nie pasowalo tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Stalin a Polacy 09.09.09, 23:20 polani napisał: > dlaczego mam zaprotestowac przewciwko malzenstwom mieszanuym, mnie > na przyklad polka gojka nie chciala z meza bo bala sie polskiego > spoleczestwa i kosciala katolyckiego, > >pozatym nie pije i zone nie > bije, to tez nie pasowalo tej pani nie bardzo rozumiem kto nie pija cyz nie bija ty meza czy maz ciebie? i kto jest gojem? moglabys/moglbys jasniej pls. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Stalin a Polacy 10.09.09, 15:58 Ona wybrala na koncu przycietego polaka katolika (goja) co pil i ja bil. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Stalin a Polacy 11.09.09, 01:26 polani napisał: > Ona wybrala na koncu przycietego polaka katolika (goja) co pil i > ja bil. a zydzi bija lepiej iczesciej dlatego ma zalowac ? bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Stalin a Polacy 13.09.09, 11:43 ja zone nie bije i nie pije jak wielu jwrejow, ona zdecydowal wysc z polskiego dobrego katolika co pil i ja bil. ale udalo sie jej ten geszeft malzestwo Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więcej 10.09.09, 17:55 polani napisał: > polacy nazekaja dostali 1/4 reich (...) Ubyło nam więc 3,5 Izraela. Czyli niczego nie dostaliśmy. Wiadomości z radia Jerywań nie należy brać dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 12:29 ukos napisał: > polani napisał: > > > polacy nazekaja dostali 1/4 reich (...) > > Ubyło nam więc 3,5 Izraela. Czyli niczego nie dostaliśmy. Wiadomości > z radia Jerywań nie należy brać dosłownie. Dostalismy cywilizacje.Miejsce im dalej od zachodniej granicy z niemcami staje sie bardziej zacofane.Wschod Polski jest praktycznie ukraina. Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 13:43 berek_p napisał: > ukos napisał: > > > polani napisał: > > > > > polacy nazekaja dostali 1/4 reich (...) > > > > Ubyło nam więc 3,5 Izraela. Czyli niczego nie dostaliśmy. Wiadomości > > z radia Jerywań nie należy brać dosłownie. > > Dostalismy cywilizacje.Miejsce im dalej od zachodniej granicy z niemcami staje > sie bardziej zacofane.Wschod Polski jest praktycznie ukraina. To przynajmniej szczerze. Rzeczywiście dostaliście cywilizację. Wasi oficerowie pierwszy raz zegarki zobaczyli i wielką miłością do nich zapałali. Pożądane były też rowery. Nawet ten zacofany wschód Polski to dla was zdecydowanie był Zachód - nie tylko geograficznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 14:18 habeas_corpus napisał: > pierwszy raz zegarki zobaczyli i wielką miłością do nich zapałali. Pożądane był > y > też rowery. Powtarzasz Goebelsowską propagandę faszysto. > Nawet ten zacofany wschód Polski to dla was zdecydowanie był Zachód - nie tylko > geograficznie. Bredzisz ludku, Zachodnia Ukraina i Zachodnia Białoruś to dziś najbardziej zacofane części tych państw. W międzywojniu na radzieckiej Ukrainie potężnie rozwijał się Donbas, Zaporoże, wybrzeże Morza Czarnego, w tym samym czasie Galicja i Wołyń na Ziemiach Polskich żyły w stagnacji i miernocie. Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 14:39 tornson napisał: > habeas_corpus napisał: > > > pierwszy raz zegarki zobaczyli i wielką miłością do nich zapałali. Pożąda > ne był > > y > > też rowery. > Powtarzasz Goebelsowską propagandę faszysto. Oczywiście. Oto fotografie wykonane przez goebbelsowską propagandę. Ile zegarków ma oficer? www.cpcml.ca/francais/lmlq/RedFlagOverReichstag550.jpg media.museumofhoaxes.com/Reichstag_original.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 15.09.09, 12:06 > Ile zegarków ma oficer? czas to pieniadz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 13.09.09, 11:46 moja mamusia opwiadala ze w 39 wszyko bylo w polsce weszli sowjeci i nic nie bylo, chlali wodke i zrala slonine i opwiadali jaki piekny jest CCCP Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 15.09.09, 14:10 okupant hitlerowski spowodowal smierc 6 mln ob. Polskich, a "okupant" komunistyczny doprowadzil do powiekszenia liczby ludnosci o ok 15 mln! - oto slowo prawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 14:20 ukos napisał: > polani napisał: > > > polacy nazekaja dostali 1/4 reich (...) > > Ubyło nam więc 3,5 Izraela. Czyli niczego nie dostaliśmy. Wiadomości > z radia Jerywań nie należy brać dosłownie. Węgiel, miedź, srebro, fabryki, wybrzeże morskie w zamian za bagna i całe połacie zaniedbanych bezproduktywnych ziem. Tylko skończony debil może twierdzić że zmiana granic wyszła Polsce na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 15:57 Corpus nie moze przezyc ze na "zielonej Ukrainie" mogl kozy jebac a na Zachodzie nie moze bo koz niema... Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 16:15 Tyle razy prosiłem, żebyś się mnie czepiał... tak jak się ciebie nie czepiam. To takie trudne do spełnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 18:28 Takie czepianie to jeszcze nic, ale czepiac sie kozy to niemoralne. Tu SPCA by cie za dupe wzielo... Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 19:31 hubert100 napisał: > Takie czepianie to jeszcze nic, ale czepiac sie kozy to niemoralne. Tu SPCA by > cie za dupe wzielo... Nie mieszaj mnie w swoje marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 11.09.09, 21:09 Lucky man, dalej mysli o zafajdanych Kresach... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Przed wojną mieliśmy o 75 tys. km² więce 13.09.09, 11:49 Moj Dziadek opowiadal ze zaden na kresach nie znosil polakow nie bialorusi ukraincy i na kncy jwreje. Moj wojek odal polaka w 1920 cale miasto i halerczyki zaczeli wykonywac male pogrome taka discyplyne mieli od francuzow Odpowiedz Link Zgłoś