rena-ta49 20.10.10, 14:59 Jako że zima idzie temat na czasie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Kalesony.... 20.10.10, 18:08 Oczywiście przecież meni powinni dbać o swoje "klejnoty " Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kalesony.... 20.10.10, 18:26 Podobno zamrożone się nie psują, i nie traci na wartości vide mrożone owoce. hahaha Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kalesony.... 20.10.10, 18:24 Ja mam poważne wątpliwości , czy to facet tak dumnie je przywdział ? Odpowiedz Link
rudavve Re: Kalesony.... 20.10.10, 19:00 Nie zazdroszczę panom pracujacym na zewnatrz lub w halach... ubierałabym ze 2 pary ) mozna stracic zdrowie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kalesony.... 20.10.10, 19:40 Podczas ubiegłej zimy kiedy były duże mrozy sama pod dzinsy ubierałam getry, wiec uważam ,ze kalesony zimą zwłaszcza kiedy jest mróz i wiatr są obowiązkowe Niemniej pożartować z kalesonów , czy "barchanów" możemy ? Odpowiedz Link
rudavve Re: Kalesony.... 20.10.10, 21:29 Jasne pamiętam, kiedy byłam mała dziewczynką i babcia ubrała mi 'na łyzwy' takie grube majtki...Bożeee...wiecej leżałam na lodzie, niż jeżdziłam....tak ograniczały ruch... ale te nerki na wierzchu i gołe brzuchy jesienia kiedyś zaowocują....jak sie jest młodziakiem, to wszystko ma sie w.....nosie )) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kalesony.... 21.10.10, 13:50 Na szczęście moda na krótkie topy, już chyba mija , zauważyć można ,ze modne są długie swetry . Lepsze to niż gołe nerki, a pewnością i zdrowsze Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kalesony.... 21.10.10, 13:52 Też pamiętam taki długie z nogawkami majtochy , i pasek do pończoch ,żabki które czasem puszczały i pończocha opadała Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kalesony.... 21.10.10, 20:30 Ja też w" gryzących"rajtuzach musiałam chodzić , takich ciepłych wrrrr, od tej pory nie toleruję niczego co "gryzie" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kalesony.... 21.10.10, 13:55 Młode szczyle do nawet o kalesonach słyszeć nie chcą, a zwłaszcza w dni kiedy ma być wf . Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Kalesony... 20.01.16, 15:37 rena-ta49 napisała: > Młode szczyle do nawet o kalesonach słyszeć nie chcą... do szczyli już nie zaliczam się ale też nie używam. Spodnie thermo i podkolanówki chronią mnie przed mrozem wystarczająco. No tak, szczerze, to przy temperaturach do ok. -10°, ale niższe są rzadkością. Renata, przy okazji pozdrawiam, byłyście razem z Darimą moimi nauczycielkami jak wklejać zdjęcia na forum, za co jestem Wam cały czas wdzięczny. Aby poświadczyć, ze nie zapomniałem, pozwalam sobie dołączyć moją zimowa fotkę z moich okolic Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kalesony... 20.01.16, 15:53 Temat kaleson stracił trochę na aktualności,bo zimy coraz cieplejsze Cieszę,że byłyśmy dobrymi "nauczycielkami"Miło też widzieć znajomy nick Pozdrawiam Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kalesony.... 21.10.10, 20:31 No to szykować panowie kalesony , bo zima idzie ;D Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kalesony.... 23.10.10, 20:39 Kalesony możecie panowie odłożyć na razie do szaf, bowiem najbliższe dni bedą ciepłe ;P Odpowiedz Link