darima_ka 02.07.12, 17:35 Wszystko na krótką metę pomaga, prysznic , lody , po piwie się pocę masakrycznie , to co robić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Ochłody mi potrzeba... 02.07.12, 17:39 Wytrzymać,za dwa,trzy dni przyzwyczaisz sie do upałow Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ochłody mi potrzeba... 02.07.12, 18:20 My się chyba nie przyzwyczaimy, bo żyjemy w innej strefie klimatycznej? Ci co maja stale gorąc są przyzwyczajeni Odpowiedz Link
lvova Re: Ochłody mi potrzeba... 02.07.12, 19:18 Oj tam,zobaczysz za dwa trzy dni,bedziesz mówiła inaczej Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ochłody mi potrzeba... 05.07.12, 19:40 W pracy mam ,a zdało by się w domu,ale muszę przestać kopcić, inaczej nie ma sensu zakładać klimy. Chociaż u nas takie gorąca nie trwają długo ,wiec czy to się opłaca, więcej mamy zimna niż upałów? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ochłody mi potrzeba... 06.07.12, 13:33 lvova napisał: > Też,mam klimatyzacje Mądrala , bo się chłodzi Odpowiedz Link
zak-1 Re: Jedyne wyjście skok do wody :) 06.07.12, 18:25 Przyjedz do mnie , właśnie zainstalowałem basen w ogrodzie ...piękna rzecz , niekiedy własny dom się przydaje. Zauważam , że coraz więcej ludzi ma baseny w ogrodach . Teraz utrzymanie wody w czystosci jest łatwe , bo to i pompki i środki chemiczne , do koloru - do wyboru . Odpowiedz Link