tropem_misia1 31.12.12, 14:40 i nie o melodię tu się rozchodzi........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Takt. 31.12.12, 15:01 Tak,na opuchnięte kolana koniecznie zalecane jest noszenie biustonosza Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Takt. 31.12.12, 15:02 a gdyby jeszcze między miseczkę a kolanko włożyć słoninkę...cud! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Takt. 31.12.12, 15:07 Sie nie śmiej. Ludzie jak ich bolą stawy używają różności. Raz to prawie na zawał padłam, bo zjawił się facet ( dzień wcześniej miał u mnie zabieg) ze zdartą skórą. Sie głowiłam jakim cudem takie ziazi mu zrobiłam. No i okazało się ,że bolące miejsce na noc obłożył startym wcześniej chrzanem. Jeno ,krówka boża, nie nakremił porządnie miejsca onego. To mu chrzan skórę wyżarł. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Takt. 31.12.12, 15:26 Hmmm ,przecież to musiało parzyć? Słyszałam że ludzie też robią okłady w taki sposób czosnkiem, i też skore wyżera. To trochę nierozsądne żeby same sobie szkodzić. Odpowiedz Link