czarek_sz 11.10.13, 17:55 Każdy ma jakieś zawiłości, jakieś ten teges. Ja też je mam. Mimo że kocham żonę i jest dla mnie najważniejsza to - kuźwa jego w gajowego. Mam jebaną cerate, w kratę. Po9móżcie kuźwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Pieprzone tematy 11.10.13, 18:20 Darimko super jesteś bardzo Ciebie przepraszam jak wiesz, kocham swoją Janeczką bardzo i nie ukrywam tego. Moja dla mnie jest, szkoda gadać kuźwa - jest oki między nami. Kurwa ja wszystkie kobity lubię :d zabijcie mnie mendy jedne Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Pieprzone tematy 12.10.13, 17:02 no, nie powiem, nie powiem..... Rozwijasz sie Czarku. czarek_sz napisał(a): > Darimko super jesteś bardzo Ciebie przepraszam jak wiesz, kocham swoją Jane > czką bardzo i nie ukrywam tego. Moja dla mnie jest, szkoda gadać kuźwa - jest > oki między nami. Kurwa ja wszystkie kobity lubię :d zabijcie mnie mendy jedne Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pieprzone tematy 12.10.13, 21:33 "no, nie powiem, nie powiem...." No nie mów,nie mów ,i tak nie wiele masz do powiedzenia merytorycznie. Odpowiedz Link