czarek_sz 10.11.13, 21:49 Przeleciałem parę wątków. Kalejdoskop - salon odrzuconych - naszą szkapę i jeszcze parę wszędzie to samo. Plucie na myślących inaczej. Co to daje, onym ? ano nic. Daje tyle co zero. Gówno i muł. Pa polactwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Wątki 10.11.13, 22:30 Co do Naszej Szkapy - składam stanowczy protest! Jakie plucie? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wątki 11.11.13, 08:38 Grzechu, onego czasu plucie na mojego starego i na mojego zmarłego syna. A później spirala tylko się nakręcała. Niestety owe wątki wykasowano. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Wątki 11.11.13, 09:13 Swoiście pojmowana tolerancja. Wolność słowa jest? Jest! Więc korzystają, dziwisz się? A, że niektórzy nie potrafią zrozumieć innych poglądów niż te, które wbito im do głów przez cały system "prania mózgów" to tylko świadczy o niskim poziomie inteligencji odbiorców oraz skuteczności systemu propagandy. Jest jeszcze spora grupa "przydupasów" i lizusów, którzy licząc na przychylność władzy i biznesu a więc możliwe profity z tego tytułu, po prostu cynicznie się sprzedają. Inna grupa, to ci, którzy "coś za uszami mają". Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wątki 11.11.13, 09:27 Jest jeszcze cała grupa lizusów i przydupasów forumowych którzy zrobią wszystko by przypodobać się założycielce czy założycielowi. Niestety ja do takich nie należę stąd częste cięgi biorę i bany Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wątki 11.11.13, 10:14 Nie wiem ile jest prawdy w tym ,ze GW płaci za pisanie postów zgodnych z linia polityczną GW? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wątki 11.11.13, 10:22 W każdym systemie politycznym są dupowłazy czyli klakierzy i agitatorzy, nie inaczej jest teraz u nas. Mediana propaganda jest potężną bronią /czwarta władza/ a jak potężną wystarczy prześledzić ostatnie lata - jak skutecznie zostało ogłupione polactwo. Oczywiście że wielu piszących na forach to ludzie wynajęci przez władzę bądź ludzie władzy. Także niektóre fora założone są w konkretnym celu przez konkretnych ludzi. Jest to bardzo czytelne i widoczne dla kogoś kto nie ślepy i nie wykoślawiony umysłowo Odpowiedz Link