Dodaj do ulubionych

Instrukcja

29.09.14, 19:09
niezalezna.pl/59883-zabic-moralnosc-podzielic-i-oglupic-instrukcja-z-1983-r-jak-ujarzmic-polakow-wciaz-aktualna
Instrukcja carycy Katarzyny zatytułowana : "jak podzielić i zgnoić Polaków" z powodzeniem realizowana przez kolejne rządy III RP.
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Instrukcja 29.09.14, 19:18
      "Trzeba... rozłożyć ten naród od wewnątrz, Najjaśniejsza Pani, zabić jego moralność... Jeśli nie da się uczynić zeń trupa, należy przynajmniej sprawić, żeby był jako chory gnijący w łożu... Trzeba mu wszczepić zarazę, wywołać dziedziczny trąd, wieczną anarchię i niezgodę... Trzeba nauczyć brata donoszenia na brata, a syna skakania do gardła ojcu. Trzeba ich skłócić tak, aby się podzielili i szarpali, zawsze w nas szukając arbitra. Trzeba ogłupić i zdeprawować, zniszczyć ducha, doprowadzić do tego, by przestali wierzyć w cokolwiek oprócz mamony i pajdy chleba."

U siebie to stosowali z powodzeniem ,u nas się raczej nie uda.
      • czarek_sz Re: Instrukcja 29.09.14, 19:26
        Oby się nie udało /w dłuższej perspektywie/ ale póki co to Naród jest podzielony, gnojony i dojony przez milczące psy bardziej jak za komuny. Niestety ale od 89 r nad wyraz skutecznie.
        • darima_ka Re: Instrukcja 29.09.14, 19:33
          Polacy już nie raz pokazali ,ze potrafią sie podnieść z dużo gorszych sytuacji.
          • czarek_sz Re: Instrukcja 29.09.14, 19:42
            Podnieść się by za chwilę jeszcze niżej upaść i tak apiać w koło Wojtek u nas big_grin
    • ravenheart1 Re: Instrukcja 30.09.14, 15:38
      przyznam, że rozbawił mnie ten komentarz smile :

Jan Orawicz poeta | 29.09.2014 [23:53]

ŻEBY Polska wyciągnąć z łap cwaniaków,złodziejaszków i zdrajców, skupionych w PO,SLD,PSL MUSIMY WSPIER4AĆ
      takie narodowe zgromadzenie,które nazywa sie PiS, czyli Prawo i Sprawiedliwość. To Zgromadzenie PRAWYCH POLAKÓW
      STWORZONE PRZEZ WŁAŚNIE PRAWYCH POLAKóW KACZYŃSKICH może uratować Polskę przed zatrata.czerwonym złoczyńcom udało
      się w Smoleńsku zniszczyć Prezydenta L.Kaczyńskiego. Dobrze się stało,ze brat Jarosław został przy chorej matce,bo gdyby poleciał tym samolotem, zginęliby obaj bracie. O to chodziło bandytom, Teraz ich diabli biorą,że nie zginał Jarosław!!
      On im w miare swoim możliwoscia patrzy na łapy. Mało tego w Aferze Podsłuchowej posłuchał sobie wrednego i zdradnego
      jeżyka tych,co rządzą Polską,którą doprowadzili do takiego stanu,że ludziom brakuje pieniędzy na chleb!!Główny sprawca
      tego stanu Polski zdezerterował do UE. Nam w tej chwili została jedyna nadzieja w tym Polskim Zgromadzeniu Wielkiego
      Polaka Pana dr Jarosława Kaczyńskiego. Jest to Polak skromny i bardzo przytomny. Jego głównym hasłem życja jest hasło:
      BÓG-HONOR - OJCZYZNA !!! Jako Polak,katolik i solidarnościowiec nie pisze tego na jakąś prośbe,polecenie,rozkaz itp.
      Te słowa dyktóje mi polski rozsadek,polskie serce i moja wiara w Boga i obawa utraty Kochanej Ojczyzny!! Jestem już
      w takim wieku,że w każdej chwili mogę pożegnać ten Boży Świat. A więc te słowa nie są. dla zdobycia kariery. Młodość
      i możliwość robienia kariery zabrali mi złoczyńcy, na usługach sowieckiego okupanta Polski! Chcę by Polacy wreszcie
      doczekali się PRAWDZIWEJ POLSKI, wraz z moimi wnukami.Taki stan rzeczy mogą tylko gwarantować zagwarantować PRAWDZIWI
      POLACY,których skupia w swym Wielkim Zgromadzeniu Prawy Polak dr prawa Jarosław Kaczyński. Pomóżcie Jemu i całej PiS
      w bitwie o Prawdziwą Ojczyznę Polaków. szcześć Boze Wam Kochani Rodacy, w bitwie o Polska Waszych polskich marzeń!

zresztą tak jak i cały artykuł, który skrzetnie pomija role KK w dzieleniu Polaków.
      Cóz, prawdopodobnie rosyjski wynalazek na tym portalu - tzw. Strażnik Forum - i tak pewnie by nie puścił takiego wpisu.
      • czarek_sz Re: Instrukcja 30.09.14, 16:51
        Takich jak ów 'poeta' nie brakuje także wśród zafascynowanych 'geniuszem' Tuska. Tusk to pomazaniec Boży Tusk jest jak Mojżesz Tusk królem Europy Tusk nas i Polski nigdy nie opuści /właśnie wziął i spier...lił z Polski dla kasy w nieutulonym żalu zostawiając swych wyznawców i cały ten syf jaki sam stworzył smile/ i tym podobne pierdoły dla lemingów które łykają to jak żuk gnojak gówno smile tylko co to ma wspólnego z tytułem wątku i tego co w linku ?
        • ravenheart1 Re: Instrukcja 01.10.14, 13:06
          > tylko co to ma wspólnego z tytułem wątku i tego co w linku ?

To jest właśnie przykład zabitej moralności, podziałów w polskim społeczeństwie i ogłupienia smile

A przy okazji nieznajomości zasad ortografii języka ojczystego - "dyktóje" piszemy przez "u".
          • darima_ka Re: Instrukcja 01.10.14, 17:18
            Może to dykóje pisał nasz prezydent? big_grin
            • czarek_sz Re: Instrukcja 01.10.14, 18:15
              Nie nasz tylko wszystkich analfabetów i popaprańców big_grin
              • ravenheart1 Re: Instrukcja 02.10.14, 15:24
                Na przedstawionym przykładzie widać, że analfabeci i popaprańcy to raczej kochaja prezesa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka