rena-ta49 17.11.16, 14:16 Trzy tygodnie to dla mnie zdecydowanie zbyt długo. Wystarczyłoby mi dwa tygodnie poza domem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Ufff,dotarłam do domu 17.11.16, 18:54 Gdybyś była w ciepłym kraju...pod palmami, to nie chciałabys tak szybko wracać do szarugi jesiennej ) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ufff,dotarłam do domu 18.11.16, 07:00 rudka-a napisała: > Gdybyś była w ciepłym kraju...pod palmami, to nie chciałabys tak szybko wracać > > do szarugi jesiennej ) Dokładnie,lubię ciepło Dziś wracam już do rzeczywistości,lecę do pracy. Miłego piątku Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ufff,dotarłam do domu 18.11.16, 08:43 rena-ta49 napisała: > Dziś wracam już do rzeczywistości,lecę do pracy. > Miłego piątku Ale sama widzisz, że rzeczywistość dodaje Ci skrzydeł... jak Red Bull prawie Trzy tygodnie też byłoby mi za długo. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ufff,dotarłam do domu 18.11.16, 18:16 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Dziś wracam już do rzeczywistości,lecę do pracy. > > Miłego piątku > > Ale sama widzisz, że rzeczywistość dodaje Ci skrzydeł... jak Red Bull prawie > Trzy tygodnie też byłoby mi za długo. Fakt,już się stęskniłam za pracą i codzienną bieganiną. Intensywne ćwiczenia na sali gimnastycznej swoje zrobiły W domu jedyną gimnastyką jest sprzątanie i czasem rower. Tego lata zbyt mało ćwiczyłam na rowerze,zawsze coś stało na przeszkodzie,a to pogoda ,a to choroba.Zapuściłam się Odpowiedz Link