samantha.1 03.08.08, 19:23 Lubicie tego typu muzykę , jak również koncerty? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=82883886&a=82952060 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinkowska Re: Miało być Przystanku Woodstok 03.08.08, 19:28 hmm, szczerze? nie wiem czy chcialabym tam pojechac...moze raz aby zobaczyc jak tam jest.. Lubie rock, heavy metal ale wole normalne koncerty... Odpowiedz Link
info-tw Re: Miało być Przystanku Woodstok 03.08.08, 19:29 objazd cholera z granicy, malo podwozia na tych dziurach nie zostawilam Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Miało być Przystanku Woodstok 03.08.08, 19:31 A no tak bo Kostrzyn, to przejście graniczne, czyli kolejki( Odpowiedz Link
info-tw Re: Miało być Przystanku Woodstok 03.08.08, 19:35 Kolejek nie ma, bo granicy nie ma ale pelno objazdow i policji, trzeba uwazac na lazacych po ulicy ludzi, z Witnicy w strone Kostrzyna jechalo ok.20 samochodow policyjnych (takich ogromniastych) na sygnale, najpierw myslalam, ze mnie gonia Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Miało być Przystanku Woodstok 03.08.08, 19:33 Ja ponieważ nie znoszę Owsiaka , tam bym nie pojechała;PP Odpowiedz Link
info-tw Re: Wrona pojechala? 03.08.08, 19:33 Kostrzyn jest pelen pol nagich ludzi, lazacych jak sw.krowy po ulicy. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Wrona pojechala? 03.08.08, 19:36 W dodatku pewnie pijanych , lub tez naćpanych( Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Osobiście mam do tej imprezy nastawienie 04.08.08, 09:31 negatywne. Nawiązuje ona do amerykańskiego festiwalu z 1969 r. który był symbolem hipisów, a ten nurt kontestacji przez młodzież wszystkiego co miało związek z wartościami i normami społecznymi, jak dowiodła praktyka, prowadzi na manowce. Jaki sens ma odwoływanie się do tego? To tak jakby gloryfikować nihilizm, faszyzm, czy komunizm! To przegrana sprawa, krótko mówiąc - debilizm! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Osobiście mam do tej imprezy nastawienie 04.08.08, 12:57 nie przywiązywałbym zbyt wielkiej wagi do samej nazwy, ta impreza to w założeniu podziękowanie dla młodzieży za WOŚP ... ciekawe co powiesz na Przystanek Jezus ? Odpowiedz Link
ewelinkowska Przystanek Jezus... 04.08.08, 13:46 jest rownowaznikiem przystanku Woodstok... to tak samo jak waga Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No właśnie, podziękowanie za wielką akcję 04.08.08, 15:40 charytatywną na cele społeczne, nawiązuje nazwą do imprezy-symbolu abnegatów i nihilistów? Sorry, ale czy tu się komuś coś nie popier...ło?? Nie znam Przystanku Jezus, ale myślę, że tam nie ma "odnośnika" do odrzucenia podstawowych wartości i norm społecznych, w tym rodziny, czy przyzwolenia na ćpanie, a to właśnie było Woodstoka przesłanie, hehe Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: No właśnie, podziękowanie za wielką akcję 04.08.08, 20:45 wychodzę z założenia, że każdy ma prawo sam decydować o wyznawanych wartościach, nie ma przymusu uczestniczenia w Woodstocku, tak jak nie ma obowiązku uznania rodziny za wartość najwyższą ... mam wrażenie, że wszystko co wykracza poza ogólnie przyjętą "normalność" jest groźne, bo w swej istocie niezrozumiałe ... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co może być niezrozumiałego 13.08.08, 18:16 w nihilistycznym stylu życia? ravenheart1 napisał: > mam wrażenie, że wszystko co wykracza poza ogólnie przyjętą "normalność" jest g > roźne, bo w swej istocie niezrozumiałe ... -------- Nie wydaje Ci się sprzeczne z logiką organizowanie imprezy za działalność dla społeczeństwa, pod hasłem ikony ruchu negującego fundamenty tegoż społeczeństwa?? Ha ha ha... Toż to ewidentny nonsens! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Osobiście mam do tej imprezy nastawienie 04.08.08, 14:15 Dla mnie to małpowanie wszystkiego co zachodnie ,szkoda że dobrych wzorców tak mało ,nie mam nic przeciw koncertom,żeby nie królowały na nich narkotyki i alkohol , to młodzież ma prawo się bawić, tez byliśmy kiedyś młodzi,ale dlaczego nie moze to być zabawa bez używek? Czy nie ma wyrobionego wśród młodzieży nawyku dobrej zabawy na trzeźwo? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Osobiście mam do tej imprezy nastawienie 04.08.08, 20:42 narkotyki masz w każdej szkole, czy dyskotece, to Cię nie oburza ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Osobiście mam do tej imprezy nastawienie 04.08.08, 22:09 Młodzi zawsze mieli cos swojego , teraz też mają .Nie wszyscy co tam jadą są zli . Większośc pozuje na luzaków, ale to są poprostu niewyżyte dzieciaki Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Osobiście mam do tej imprezy nastawienie 05.08.08, 16:06 Zapewne każdego z nas oburza zbyt łatwa dostępność do narkotyków , czy alkoholu w szkole, tylko zważ skalę, w szkole znajdzie się takich naćpanych ilu? Natomiast w takim miejscu jak Woodstok, znacznie mniej widać tych porządnych, natomiast całe miasto zalewają brudni pijani ,naćpani , i jest to widoczne na znacznie większa skalę. Osobiście jestem zdania ,że każdy jest kowalem swego szczęścia, i jeśli wybrali taki sposób na życie to niech sobie tak żyją. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Sorry, ale to populizm 13.08.08, 18:24 ravenheart1 napisał: > narkotyki masz w każdej szkole, czy dyskotece, to Cię nie oburza ? --------- Złodziei i bandytów masz w każdym mieście, czy to ma być argument za przyzwoleniem do tolerancji dla nich? Czy my aby nie popadamy w jakąś skrajność? To, że coś złego istnieje gdzie indziej, nie jest i nie może być "alibi" dla przyzwolenia na rozszerzanie się tego zła. Chyba że ktoś nie uważa narkomanii za problem społeczny, za patologię, tragedię wielu, głównie młodych ludzi i ich rodzin. A koszty społeczne? Odpowiedz Link
darima_ka Re: A co myślicie o Przystanu Woodstok? 06.08.08, 15:28 Lubię taką muzykę , raz jeden byłam, ale tamten klimat jednak mi nie odpowiadał, co nie znaczy że potępiam, są tam fajni ludzie też! Odpowiedz Link
hannabre Re: A co myślicie o Przystanu Woodstok? 12.08.08, 22:27 Woodstock jest w porządku, za ta wasze wypowiedzi są bezgranicznie ograniczone. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A co myślicie o Przystanu Woodstok? 13.08.08, 13:44 hannabre napisała: > Woodstock jest w porządku, za ta wasze wypowiedzi są bezgranicznie ograniczone. Kto nie myśli jak ty ,to musi być beee? Czy nie sądzisz ,że każdy ma prawo do własnego zdania? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Zapomniałaś, że są tylko dwie rzeczy 13.08.08, 18:27 hannabre napisała: > Woodstock jest w porządku, za ta wasze wypowiedzi są bezgranicznie ograniczone. --------- nieograniczone: wszechświat i ludzka głupota. Mniemam, że nie zdajesz sobie sprawy, że posiadasz jedną z tych "nieograniczoności", skoro nie dostrzegasz skutków takich "akcji". Odpowiedz Link