sequndant 16.12.08, 12:07 ...masz przechlapane Ale zrobiłaś to specjalnie i mi na złość Masz czas sześciu dni na założenie konta na gazecie, bo gdzie kartkę wyśle ? !! W siódmym dniu już będzie za późno To jest polecenie służbowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezpoczty0 Re: konto_z_debetem 17.12.08, 13:57 Nie wytrzymałam, zajrzałam i założyłam konto na chwilę. Och! Och! Och! Jakże się przejęłam i wzruszyłam Dobrze wiesz, co możesz sobie zrobić ze swoimi kartkami. Wirtualnie i realnie możecie z nimi coś zrobić Sequndancie, Ty i reszta twoich gazetowych wcieleń Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Licytacja na ilość wcieleń?? 17.12.08, 14:10 ... mnie nie przebijecie! Według niektórych, połowa wszystkich nicków, to moja robota, haha Odpowiedz Link
sequndant Re: konto_z_debetem 17.12.08, 14:21 Ach czemuż, ach czemuż, ta kobieta mnie tak nienawidzi hehehehe Bezpoczy0, Ciebie w nickach nikt nie przebije Tadeusz dzierży połowę ników, a Ty drugą A za karę, że tak napisałaś, to z kartki nici hehehe... Odpowiedz Link
czarny.chrzan mylisz się:) 17.12.08, 14:36 Nikogo nie nienawidzę. Z niektórymi ludźmi wolę nie mieć do czynienia i to wszystko. O ile w życiu realnym trudno jest unikać wszystkich, których chcielibyśmy uniknąć, to w internecie jest trochę łatwiej. Łatwiej takich ignorować. Teraz tego nie robię, bo mam taki kaprys, żeby wyprowadzić Cię z błędu Co do nicków; możliwe, że wykorzystałam połowę pomysłów na nowe nicki, ale zgodnie z regulaminem Agory, za jakiś czas ktoś będzie mógł je przejąć. Konta są natychmistowo usuwane I zakładam je tylko wtedy, kiedy nie mam stałego. Jakoć przeżyję nici z kartki Odpowiedz Link
sequndant Re: mylisz się:) 17.12.08, 14:50 Jak ja bym chciał nie mieć do czynienia z niektórymi ludźmi, ale bardzo to trudne !!! Co zrobić jak mi na głowę wchodzą Już odpuściłem sobie sequndanta, ale to nic nie daje. Pomysł z fałszywymi nickami, aby zmylić przeciwnika też upadł Jedynie co mi pozostaje to udać się na odwyk, ale to ciężka sprawa, bo mnie coś ciągnie do tego przeklętego internetu zresztą tak jak Ciebie O regulaminie to zachowam milczenie Cóż, teraz przyjdzie mi się pogodzić z rzeczywistością Ale powiem Ci jeszcze, że mimo tych kłód rzucanych mi przez Ciebie pod nogi, nie mam zamiaru się zmieniać i będę dalej niepoważną jednostką społeczeństwa No, może trochę lepszą Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
sequndant Podsumowanie 17.12.08, 14:56 Narobiłem głupot, ale przecież każdy w życiu ma zawsze piątą szansę Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: konto_z_debetem 18.12.08, 17:37 Faktycznie! Nie ma już tego nicka! A byłem tam w wizytówce... no trudno, ale pocieszam się, że ktoś nie tylko mnie olał... Odpowiedz Link