Dodaj do ulubionych

Organizatorzy akcji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:10
Szkola fajna
Obserwuj wątek
    • amirez belfer z klasą:)))))))))))))) 27.09.05, 22:08
      I po co to - co to da. Następne papiery i dobre samopoczucie, że jest fajnie - a
      nie jest !
      • techniaczki Re: belfer z klasą:)))))))))))))) 29.09.06, 10:49
        może dla ciebie to nie jest waznie i nie zalezy ci na dobrym wykształceniu ale
        sa ludzie którym zalezy naprzykład m techniaczki więc schowaj sobie swoje
        poglady dla siebie
      • Gość: wanda Re: belfer z klasą:)))))))))))))) IP: 79.139.1.* 23.04.08, 09:39
        Jak mozna napisac słowa " co to da " By cos zmieniac na lepsze
        nalezy uczyć nowości. To wspaniała sprawa,ze dzieci uczy sie co
        to jest społeczeństwo obywatelskie. Tylko działania organizacji
        pozarzadowych wolne od politycznych nacisków moga uczyć własciwych
        postaw i odpowioednich zachowań. Życze SZKOLE Z KLASĄ wielu
        osiagniść i realizacji zamierzeń. Babcia Wanda
    • dorekgier Re: Organizatorzy akcji 29.10.05, 20:53
      Bardzo mnie interesuje czy organizatorzy po przyznaniu tytułu szkoły z klasą
      monitorują wyróżnione szkoły. Osobiście znam szkoły, które zostały wyróżnione,
      tearaz startuja w wyścigu nauczyciela z klasą, a jednoczęśnie atmosfera
      wewnątrz grona jest nie do pozazdroszczenia, koszmarne układy, opluwanie i
      anonimy....
      • Gość: Margo Re: Organizatorzy akcji IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.04.07, 16:53
        Szkoła do której chodzą moje dzieci też otrzymała tytuł( wypadają okna na
        podłogę, WF zastępowany jest innym przedmiotem, Dyrektorka rodziców ma w d...e,
        na świelticy jak w zakładzie karnym, nauczyciele rozstawiają uczniów po
        kontach, dzieci rozrywają sobie ubrania bo wystają gwoździe). Wychowawca klasy-
        nauczyciel z klasą-nieznosi dzieci. Mój syn nie chce się uczyć, mówi że po co
        ma się starać jak pani i tak tego nie docenia. Warczy na dzieci, nie odpowiada
        na pytania tylko za karę stawia do konta lub wpisuje uwagę. Swoją drogą ciekawa
        jestem kto ocenia szkołę i nauczycieli przed przyznaniem tytułu? Może warto
        porozmawiać z rodzicami i uczniami, a nie z dyrektorem i nauczycielami. Dzieci
        są tłamszone i poniżane, zabija się w nich chęć do nauki i szacunek dla
        nauczycieli. Widać nie ma to znaczenia. Szukam innej szkoły dla dzieci, pewnie
        prywatnej. Tam bardziej się starają, niż w tych "szkołach z klasą" bez klasy.
        • Gość: młoda Re: Organizatorzy akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 15:50
          Zapewne opinia pani oparta jest na tym co mówią dzieci, które
          zapewne nie są święte w szkole, radze pójść do szkoły i zapytać
          nauczycieli jak jest naprawde, a nie opierac się na bajkowych sądach
          swoich dzieci.
    • Gość: Madziunia Re: Organizatorzy akcji IP: *.kalisz.mm.pl 11.02.06, 18:26
      Moja szkoła jest super,a wychowawca pani Małgorzata Gil jest jeszcze fajniejsza
    • Gość: siniorek Re: Organizatorzy akcji IP: *.pwradio.pl 05.03.06, 22:03
      milo ze ktos ma takie samo nazwisko.pozdro drugi(a)siniorku
    • Gość: tombi Gdzie jest do #$%^& Szczecin?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:00
    • Gość: Gosia Re: Organizatorzy akcji IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.06, 09:23
      Chodziłam do Gimnazjum nr.1 w Ozimku i myślę, że wszyscy, którzy tam chodzą
      mają szansę na wybicie się(pod warunkiem, że chodzą do dobrej klasy). Osobiści
      chodzę obecnie do najlepszej szkoły w Opolu PLO nr.II i jestem z tego dumna.
      Uważam jednak, powinno się zdecydowanie ograniczyć tam palenie, bo jest to w
      dalszym ciągu problem. I uczniowie powinni się cieszyć, że wcale tak dużo nie
      jest od nich wymagane, bo gdy pójdą do liceum nie dadzą sobie rady.
      Powodzenia!!!
    • Gość: Jacek Re: Organizatorzy akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:28
      Mam pytanie do organizatorów akcji Nauczyciel z klasa: Zostałem wyrzucony z
      programu Nauczyciel z klasa. W jaki sposób robicie to Państwo nie powiadamiając
      o tym uczestnika tego programu. Chyba coś nie gra z tym Nuczycielem z klasa. To
      nie jest żadna klasa. Nie wiem czy w przyszłości bedziecie mieli Państwo
      uczestników jakiegokolwiek programu gdy tak postępujecie.
    • Gość: Ergo Organizatorzy akcji IP: *.225.121.202.bait.pl 16.09.06, 19:52
      Dzień dobry wszystkim! Nie zgadzam się z akcjami typu "Szkoła z klasą", a konkretnie z proponowanymi sposobami osiągania szczytnych celów w edukacji. Otóż po raz kolejny kolejna osoba (w tym wypadku Gazeta) próbuje namówić nauczycieli do podniesienia jakości pracy ZA DARMO. Czy to jest uczciwe, aby proponować nauczycielom działania, za które nikt nie zapłaci? Byłem zmuszony przez swojego dyrektora do uczestnictwa w programie "Szkoły z klasą". Ja chciałbym TAK UCZYĆ KAŻDEGO UCZNIA, bo ten zawód to moje powołanie. Kocham go. Natomiast za 1350 zł brutto (jako nauczyciel kontraktowy)to nie mam motywacji do niczego poza sumiennym wykonaniem podstawowych obwiązków. Nie mam czasu dla ucznia, bo uczę co roku około 100 uczniów, klasy liczą najmniej 25 osób... a ja muszę dorabiać w innej szkole... Moje życie jako nauczyciela kontraktowego to wegetacja na garnuszku u rodziców. Nawet dodatek za wychowawstwo (jest komiczny) i dodatek motywacyjny (mam wysoki, bo wiele staram się robić) nie jest w stanie uratować mojego budżetu. Więc jest mi przykro, że Gazeta próbuje (nasze ministerstwo już to zrobiło) zachęcić do pracy za darmo dodatkowo proponując działania jak na prawdziwą, dofinansowaną, europejską szkołę przystało. Ja nie zgadzam się z tą akcją, mojemu dyrektorowi delikatnie odmówiłam, a moje koleżanki nie miały tyle odwagi i odwalają byle jak zadania, które w ramach "Szkoły z klasą" zrobić powinny... Ot i cała prawda o szkole w Polsce. Oczywiście są nauczyciele, którzy poświęcają się bardzo i podziwiam ich. Mają oni jednak już dorosłe dzieci, jakoś się ustawili w życiu, a ja 25 letnia nauczycielka języka polskiego żyję na garnuszku u rodziców, bo bank nie udzielił mi kredytu na 30 metrowe mieszkanie. Zatem mam motywację do tej pracy, a już najbardziej do takich akcji jak "Szkoła z klasą".
    • Gość: Ergo Organizatorzy akcji IP: *.225.121.202.bait.pl 16.09.06, 20:02
      Dzień dobry wszystkim! Nie zgadzam się z akcjami typu "Szkoła z klasą", a konkretnie z proponowanymi sposobami osiągania szczytnych celów w edukacji. Otóż po raz kolejny kolejna osoba (w tym wypadku Gazeta) próbuje namówić nauczycieli do podniesienia jakości pracy ZA DARMO. Czy to jest uczciwe, aby proponować nauczycielom działania, za które nikt nie zapłaci? Byłem zmuszony przez swojego dyrektora do uczestnictwa w programie "Szkoły z klasą". Ja chciałbym TAK UCZYĆ KAŻDEGO UCZNIA, bo ten zawód to moje powołanie. Kocham go. Natomiast za 1350 zł brutto (jako nauczyciel kontraktowy)to nie mam motywacji do niczego poza sumiennym wykonaniem podstawowych obwiązków. Nie mam czasu dla ucznia, bo uczę co roku około 100 uczniów, klasy liczą najmniej 25 osób... a ja muszę dorabiać w innej szkole... Moje życie jako nauczyciela kontraktowego to wegetacja na garnuszku u rodziców. Nawet dodatek za wychowawstwo (jest komiczny) i dodatek motywacyjny (mam wysoki, bo wiele staram się robić) nie jest w stanie uratować mojego budżetu. Więc jest mi przykro, że Gazeta próbuje (nasze ministerstwo już to zrobiło) zachęcić do pracy za darmo dodatkowo proponując działania jak na prawdziwą, dofinansowaną, europejską szkołę przystało. Ja nie zgadzam się z tą akcją, mojemu dyrektorowi delikatnie odmówiłam, a moje koleżanki nie miały tyle odwagi i odwalają byle jak zadania, które w ramach "Szkoły z klasą" zrobić powinny... Ot i cała prawda o szkole w Polsce. Oczywiście są nauczyciele, którzy poświęcają się bardzo i podziwiam ich. Mają oni jednak już dorosłe dzieci, jakoś się ustawili w życiu, a ja 25 letnia nauczycielka języka polskiego żyję na garnuszku u rodziców, bo bank nie udzielił mi kredytu na 30 metrowe mieszkanie. Zatem mam motywację do tej pracy, a już najbardziej do takich akcji jak "Szkoła z klasą".
      • Gość: Wojciechowski Znow duzo roboty za darmo!!! Zenujace pomysly...! IP: *.netcity.pl 17.09.06, 20:28
        Widze, ze coraz wiecej jest myslacych nauczycieli... Calkowicie zgadzam sie ze
        stanowiskiem kilku z nich i mysle, ze wlasnie oni sa myslaca czescia tego stanu.
        Kolejny gogus wymysla cos, co ma dodac obowiazkow nauczycielowi bez
        jakiejkolwiek zaplaty!!!! Gdzie ja zyje???
        Dodatkowo formuluje jakies papierzyska, dokumentacje, co nalezy, co musi,
        straszy go, ze moze usunac itp...
        CO TO JEST ????
        Powiem tak.
        Jestem nauczycielem od wielu lat, robie najnowoczesniejsze rzeczy- tak uwazam...
        Prowadze kolko multimedialne i robimy filmy i prezentacje na wysokim poziomie.
        Po przeczytaniu regulaminu tego zalosnego konkursu odeszla mi ochota na udzial w
        nim.
        To jest zenujace!!!! Pachnie jakims komunistyczno - stalinowskimi obowiazkami.
        Skad ci ludzie - organizatorzy... Akcja ZMS ???? Mlodzi Ida?
    • Gość: Rodzic Szkoła z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:53
      Jestem rodzicem dziecka ze SP 15 w Tarnowskich Górach , która ma tutaj piękną
      stronę , a w rzeczywistości ma salę gimnastyczną w której już jesienią temp.
      spada do 5 stopni Celsjusza i dyrektorkę , która robi wszystko żeby nic nie
      robić i dobrze wypaść przed Burmistrzem . Mogę tylko współczuć nauczycielom ,
      którzy musieli sie nieźle napracować nad pisaniem dokumentów i regulaminów
      świetnie wyglądających na waszej stronie , ale całkowicie martwych . Bo ja w
      rzeczywistości jestem w szkole traktowany jak intruz tylko dlatego że nie kryje
      swoich krytycznych opinni co do jej organizacji . To jest szkoła z klasą ????????
    • Gość: kamerka Organizatorzy akcji IP: 83.2.16.* 29.11.06, 18:10
      Mam problem ze wstawianiem zdjec na blogu, otrzymuje odpowiedz, ze
      nieprawidlowy format pliku. Probowalam wieloktotnie
    • linka1994 Organizatorzy akcji 27.03.07, 14:36
      Mogliby więcej tematów odać
    • Gość: karola Organizatorzy akcji IP: 195.205.97.* 28.03.07, 16:54
      szkoła z klasa jesty super mozna zamieszczać tu różne notki i foty wraz z
      koleżankami bardzo lubimy chodzić do parku obserwować zwierzaki rzeby póżniej
      porzekazywać wam notkii foptki
      • Gość: Dawid Wycik :P:P:P Re: Gangsta From London:P IP: 82.198.250.* 08.06.07, 15:38
        Pozdro dla szkoly 15 w Chorzowie obecnie jest ok jak cos to piscie na emal
        (david_1209@interia.pl) Pozdruwki z londynuuuu E.5 N.16 E.9 E.8 E.1 E.2 E.3
    • Gość: Mariola Tarasiuk Organizatorzy akcji IP: *.koba.pl 02.05.07, 21:56
      Wypełniłam wszystkie formularze dot. wizytówki szkoły. Dlaczego pojawił się
      napis "uzupełnij dane na wizytówce szkoły"? Nie wiem jakich danych brakuje.
      Mariola Tarasiuk PG nr 15 w Białymstoku
    • Gość: ep Re: Organizatorzy akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:16
      przez rok byłam koordynatorem tej akcji, szkoła uzyskała tytuł a mnie zwolniono
      ponieważ urodziłam dziecko i napewno bedę chodzić na zwolnienia! To jest
      naprawdę szkołaz klasą przez duże K. szkoda że nikt nie monitoruje dalej
      działalności tych szkół a one chwalą się tymi tytułami bezpodstawnie. To jest
      dla mnie jako nauczyciela tworzenie fikcji aby dyrektorzy mogli się pochwalić.
      Tytuł brzmi dumnie ale często dobiega od rzeczywistości, a organizatorzy wierzą
      w każde wysłane słowo i nikt tego nie sprawdza!
      • natalia_sankowska1 Re: Organizatorzy akcji 13.09.07, 11:53
        Uważam, że przez nikogo nie monitorowane akcje i programy NIE
        POWINNY MIEC RACJI BYTU! Wybierajac razem z synem gimnazjum
        zwracałam szczególną uwagę na różnego rodzaju odznaczenia dla szkół.
        BArdzo się zawiodłam, bo z obiecanej nauki wielu języków zostało 2
        (w tym narzucony niemiecki), inne reklamowane szeroko rodzaje
        działalności nie dociągają nawet do poziomu kółek zainteresowań z
        moich czasów szkolnych (połowa lat 60.-70). OStatnio szczególnie
        widać służalczość dyrekcji (a oportunizm - to główna nauka wynoszona
        przez nasze dzieci ze szkoły): kwestia przysłowiowych "mundurków"
        rozstrzygana była poza plecami uczniów i ich rodzicow (dyrektorka i
        przewodniczący komitetu rodzicielskiego - nb., wojskowy wybrali
        termin akurat po ostatniej wywiadówce), narzucono nam bez dyskusji
        nie tylko wzór, ale i cenę! Wiem, że nie we wszystkich szkołach nie
        szanują rodziców: zaproponowano podjęcie decyzji we wrześniu.
        Co do sprawiedliwego oceniania wszystkich, to w klasie mojego syna
        tuż przed zakończeniem roku szkolnego były 3 osoby z samymi dwójami
        i kołami - murowani kandydaci do pozostania na 2. rok. Rozmawiałam z
        dyrektorką, bo ci uczniowie mało że się nie uczą, ale bardzo
        przeszkodzają innym, a nauczycielki przeważnie stosują
        odpowiedzialność zbiorową (same pedagogicznie są zerem i nie dają
        rady łobuzom, więc maja ich wyręczać inni uczniowie pod strachem
        obniżenia ocen). Dyrektorka przyznała, że wie o problemie, ale dla
        niej najważniejsze - to pozbyć się łobuzów, pozwalając im przejść do
        następnej klasy. Skończą szkołę - i po problemie... A reszta widzi,
        że ktoś, kto przez rok nie robił nic, nagle w ciągu 10 dni poprawił
        się do poziomu trójki. I jest wspaniała lekcja cwaniactwa!
        A to wykręcanie się od odpowiedzialności za swoje zarządzenia!
        Przecież wiadomo, że to dyrekcja żada od komitetu rodzicielskiego
        zbierania pieniędzy i ukrywania tego, że SKŁADKI MAJĄ BYĆ
        DOBROWOLNE! A to żadanie zbiórki pieniędzy na tzw. KSERO! A jak
        idziesz porozmawiać, to vice kieruje do dyrektorki, ta do
        przewodniczącego rady, ten z powrotem do dyrektorki... A wszyscy
        mówią 9i nauczyciele też), że kwotę określa dyrektorka i każe
        straszyć, że nie dostanie się świadectwa.
        A szkoła mojego syna to "Szkoła z klasą"! (83. Gimnazjum
        im.K.Markiewicz na Bemowie w Warszawie).
    • Gość: uczen5 Re: Organizatorzy akcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:24
      jetses glupia jak but...umyj zemby
    • Gość: andzia Organizatorzy akcji IP: 82.139.60.* 15.11.07, 10:42
      w tamtym roku brałam udział w projekcie szkoły z klasą, w obszarze
      badam świat. bardzo mi się to spodobało. mam nadzieję, że Wam
      również młodzi uczestnuicy konkursu:)
    • Gość: Jolanta Świderek Organizatorzy akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:12
      Mam pewne zastrzeżenia co do tegorocznej edycji "szkoły z klasą".
      Prowadziłam grupę dziewcząt "Mikołajki" z Gimnazjum Publicznego w
      Głuchowie, w kategorii pomagam innym. W trakcie pracy grupy nie
      otrzymałam od organizatorów żadnej informacji. Po napisaniu
      komaentarza końcowego w tabeli pojawiła się informacja projekt
      zakończony, a teraz okazuje się, że nie spełniłyśmy wszystkich
      wymogów, bo nie mamy zamieszczonego projektu? Czy nie można było
      poinformować mnie o tym w trakcie trwania edycji? Przecież uczennice
      wykonały wszystkie zadania, a brak informacji w kwestii formalnej
      sprawił, że nie mogą teraz uzyskać dyplomów. To nie jest
      sprawiedliwe.
      • Gość: Zespół programu Re: Organizatorzy akcji IP: *.agora.pl 21.08.08, 12:07
        Witamy,

przystąpienie do programu wiązało się z akceptacją warunków
        określonych regulaminem. Dokument ten, dostępny na stronie programu,
        jasno określał zadania szkolnych koordynatorów, opiekunów projektów
        i uczniów. "Uczniowie z klasą" to program internetowy. Komunikacja
        między uczestnikami i organizatorami przebiegała głównie za
        pośrednictwem poczty elektronicznej i strony WWW.

Blog uczniowski "Mikołajki" został założony w styczniu. Do dnia 28
        marca uczennice nie dokonały żadnego wpisu na blogu, nie napisały
        ani jednego komentarza.
        Informacje o brakach na blogu zostały wysłane kilkakrotnie na adresy
        mailowe podane przez uczestników w systemie. Uczestnicy nie
        spełniali kryteriów określonych przez organizatorów, w związku z
        czym dnia 28 marca blog przestał być aktywny.

Nie otrzymała Pani w tym czasie żadnej informacji e-mail o
        programie, gdyż adres pocztowy wpisany na blogu nie był adresem Pani
        poczty elektronicznej (jego właścicielem jest uczennica -
        uczestniczka programu).

Właściwy adres e-mail pojawił się na blogu tuż po jego ponownej
        aktywacji czyli 29 kwietnia - dwa dni przed końcem programu.
        Uczennice nie prowadziły bloga zgodnie z harmonogramem, nie
        realizowały wyznaczonych regulaminem zadań, a wszystkie wpisy na
        blogu dokonane zostały w ciągu 10 minut dnia 29 kwietnia.
        Grupa "Mikołajki" pod Pani opieką nie opisała realizowanych w ramach
        projektu zadań na swojej stronie internetowej (blogu uczniowskim),
        wobec tego organizatorzy nie mieli podstaw do zaliczenia programu.

Na stronie internetowej szkoły zabrakło również adresu e-mail
        koordynatora, który miał obowiązek nadzorować pracę wszystkich grup
        i na bieżąco wyjaśniać wszelkie wątpliwości związane z realizacją
        programu.

Chcemy jeszcze zwrócić Pani uwagę na fakt, że na stronie
        internetowej programu publikowaliśmy treść newsletterów wysłanych do
        nauczycieli i uczniów. Nawet jeśli listy od nas nie trafiły do
        konkretnej skrzynki pocztowej, można było je przeczytać na
        ogólnodostępnej stronie.
        Szkoda, że niepokój wywołany brakiem informacji od nas sprowokował
        Panią do napisania posta na forum. Bardziej skuteczny byłby
        bezpośredni kontakt z nami, w trakcie programu, kiedy jeszcze
        mogliśmy pomóc.

Pozdrawiamy serdecznie
        Zespół programu Uczniowie z Klasą

• Gość: ojciec uczennicy Organizatorzy akcji IP: 66.230.230.* 10.11.08, 10:24
      Nikt chyba nie monitoruje szkół. Przed chwilą natrafiłem na wizytówkę Szkoły
      Podstawowej Nr 210 w Warszawie
      (szkolazklasa.gazeta.pl/szkolazklasa/2,58422,,,,-4378924,P_SZKOLA_Z_KLASA.html)i
      szlag mnie trafił ! Bzdury nie mające nic wspólnego z prawdą, niby dbają o
      dzieci ale tak naprawdę to dzieci nic ich nie obchodzą.
      Moja córka była uczennicą klasy 2a w Szkole Podstawowej Nr 210 w Warszawie. Na
      dzień dzisiejszy z całej klasy pozostała szóstka dzieci, pozostałe dzieci
      zostały przez rodziców przeniesione do innych szkół. Powód - dyrekcja zmusiła
      wychowawcę klasy do natychmiastowego odejścia z pracy (mobbingując
      wychowawczynię). Zresztą już w zeszłym roku dyrektorka robiła podchody aby
      rodziców nastawić przeciwko wychowawczyni. Jakby tego było mało, od września
      2008, przyjęła do klasy 2a, trzech chuliganów. Ci zdemoralizowani uczniowie
      skutecznie uniemożliwiali prowadzenie lekcji. Córka praktycznie każdego dnia
      opowiadała o rzucaniu cyrklami, piórnikami, ekierkami, itp. Pani dyrektor,
      najwyraźniej chciała zmusić wychowawczynię klasy do odejścia - czy dyrekcja
      nie brała pod uwagę dzieci, przecież ci uczniowie stwarzali realne zagrożenie
      dla pozostałych uczniów. I szkoła śmie pisać, że dba o ucznia ?
      Wolne żarty ! Proszę sprawdzić ile spraw ma szkoła i o co !

Proponuję dokładnie sprawdzać szkoły i dopiero później przyznawać tytuł = nie
      po znajomości ! =
      • Gość: ojciec uczennicy Re: Organizatorzy akcji - cd. IP: *.oc.oc.cox.net 10.11.08, 11:18
        w adresie do wizytówki zakradł się błąd.
        szkolazklasa.gazeta.pl/szkolazklasa/2,58422,,,,-4378924,P_SZKOLA_Z_KLASA.html
        I tak dla zasady podaję adres do strony byłej klasy 2a.

dominik.warszawa.pl
    • Gość: MATKA Organizatorzy akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 13:39
      Moje dziecko chodzi do SZKOLY Z KLASA. Szczyci SIE tym tytulem i przyciaga
      kolejnych uczniow. Tylko...ze od czasow zmiany dyrektorki SZKOLA JEST BEZ
      KLASY. Pani dyrekor wg opinii dzieci zniszczyla wyprawowana przez poprzednich
      dyrektorow atomosfere. Raczej nadaje sie na urzedniczke w Urzedzie Skarbowym
      niz do pracy z dziecmi. Nigdy sie nie usmiechnie do ucznia, do nikogo. JEST
      AROGANCKA I PRZMADRZALA. Filerem tej szkoly sa starzy nauczyciele i im czapka
      z glow ale niestety coraz mniej moga bo dostaja scisle wytyczne od
      przelozonej. Znam ta szkole od lat i tak ZLE jak teraz nie bylo nigdy.
      SZKODA!!!!!!!!!!!!!KUSI NAJLEPSZYM WYNIKIEM TESTU ALE MAMY WRAZENIE ZE OPROCZ
      TEGO NIC SIE NIE LICZY. NIE TYLKO JEST TO MOJA OPINIA. DYREKTORKA MA SPRAWE W
      SADZIE. RZECZNIK PRAW DZIECKA POPARL STANOWISKO RODZICOW SKRZYWODZONEGO
      CHLOPCA. WSZYSTKO PEDAGOGICZIE MOZNA BYLO INACZEJ ROZWIAZAC ALE ZABRAKLO
      UMIEJETNOSCI PEDAGOGICZNYCH I EMPATII, TROCHE LUDZKIEGO ODRUCHU I PRZEDE
      WSZYTKIM MYSLENIA, LICZYLA SIE WLADZA. MAM WLADZE TO JA POKAZE. CHYBA JUZ TO
      POWINNO SKLONIC ORGANIZATOROW DO WERYFIKACJI TYTULU BY INNYCH NIE WPROWADZAC W
      BLAD. PROPONUJE WPROWADZIC TYTUL SZKOLA BEZ KLASY.
    • Gość: kornelia szkola z klasa IP: *.pogodanet.pl 20.09.10, 16:23
      ciekawe czy ktos monitruje szkoly z klasa.corka chodzi do gimnazjum w Bytomiu i niestety musze stwierdzic ,ze nauczycielka z matematyki jest bez zadnej klasy.obraza corke mowiac np.ze jest glupia itp.i gdzi tu ma sie rozwijanie poczucia wlasnej wartosci?nawet jak uczen sie nie nauczyl nikt nie ma prawa go szykanowac i osmieszac przed cala klasa.Czu mam pojsc do szkoly i postapic tak jak nauczyciel?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka