jud.yta osobliwosc - MEGA POZYTYW !!! 20.08.08, 20:02 Wspaniały kontakt, miły odbiór osobisty, staniczek zgodny z opisem i piękny. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link
liz_bennet boziaj 20.08.08, 20:28 Dzięki Boziaj stałam się właścicielką cudnej urody casablanki. Bardzo miły kontakt. Jeszcze raz bardzo dziękuję :-) Odpowiedz Link
violent_bride plomykowka 28.08.08, 20:37 Niestety komentarz negatywny. Od plomykowka kupiłam stanik Pollyanna karmelowa. Dziś go dostałam. Niestety nie mogę go nawet przymierzyć- jest niewyprany, dokładnie tak jakby ktoś go nosił, zdjął i wsadził do koperty. I niestety nie jest to nawet zapach perfum, czy balsamu- ale potu. Poza tym stanik miał być w stanie idealnym- nie było słowa o wyraźnych odbarwieniach w okolicach pach. Jestem totalnie rozczarowana- nie sądziłam, że tak będzie wyglądać mój pierwszy zakup tutaj. Odpowiedz Link
plomykowka Re: plomykowka 28.08.08, 22:06 Stanik kupiłam dla Mamy, która go nie nosiła, ponieważ było wiele za duży. Od razu wystawiłam go na giełdzie forumowej. Nie miałam go w rękach, bo od razu z Allegro wysłano go do mamy, ale ona nic mi nie mówiła o tym, żeby stanik śmierdział lub żeby miał jakiekolwiek odbarwienia - z całą pewnością by to zauważyła i powiedziałaby mi o tym. Dlatego bez wahania i oglądania stanika przesłałam go do violent_bride - nie podejrzewałam, że coś może być nie tak. Czuję się bardzo pokrzywdzona takim komentarzem, bo nigdy nikomu bym nie sprzedała śmierdzącego stanika. Zdecydowanie odechciało mi się uczestniczenia w giełdzie. Odpowiedz Link
violent_bride Re: plomykowka 28.08.08, 22:40 plomykowka, ja z kolei nigdy nie wystawiłabym nikomu bezpodstawnie negatywnej opinii. Możliwe, że Twoja mama dostała taką przesyłkę z allegro; rozumiem, że Ty nawet nie miałaś tego stanika w rękach, ale- szczerze mówiąc-nie muszę w to wnikać. Uważam, że Twoim obowiązkiem jest przesłać mi czysty stanik odpowiadający opisowi w ofercie. Sytuacja jest tymbardziej niemiła, że o ile fotki przebarwień mogę Ci przesłać, to zapachu nie. Zapach (i nie jest to zapach proszku) jest wyraźny, naprawdę nie da się go z niczym pomylić. Już nawet przemilczałabym te przebarwienia, bo cena była przystępna. Ale nie to, że nie został wyprany. Uważam, że komentarz negatywny jest w tej sytuacji uczciwy. Odpowiedz Link
montemi rufelek 01.09.08, 15:47 Wspaniały kontakt mailowy i osobisty. Bardzo dobry opis. Polecam jak najbardziej, dziękuję i pozdrawiam :D Odpowiedz Link
czarny-krasnoludek !!! Yarzynka !!! 04.09.08, 14:02 Biustonosz taki jak w opisie, pomoc w wyborze za strony Yarzynka ( dziękuję : )) szybka wysyłka !!! pełen profesjonalizm. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mamiko_rj osobliwość -bardzo udana transakcja 04.09.08, 14:21 Bardzo dobry i miły kontakt, staniczek zgodny z opisem i bardzo ładny, szybka wysyłka. Polecam wszystkim:))))) Odpowiedz Link
carthia scarabbeo 12.09.08, 09:02 Polecam! Bardzo miły kontakt, przejrzysty przebieg transakcji, szybka i porządnie opakowana przesyłka, solidny opis staniczka, a co najważniejsze: zakup leży na mnie idealnie :-) Odpowiedz Link
astrantia mig_usia - pozytyw! 17.09.08, 19:48 Wzorowo przeprowadzona transakcja :) Otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania. Stanik idealnie zgodny z opisem, szybka przesyłka i przemiły kontakt. :) Odpowiedz Link
yaza0701 Lau-rin 22.09.08, 18:37 Stanik wysłany szybko, sprawnie, zdjęcia nabiustne wysłane na maila - mogłam zobaczyć jak bardzo jest zabudowany. Ogółem jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że to była moja pierwsza giełdowa transakcja. Odpowiedz Link