lysout 02.07.04, 13:58 Iza_Belka ma dziś urodziny, może pokusicie się o jakieś oryginalne życzenia dla naszej motonitki...... PS. ja już złożyłem :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motodawca1 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 14:07 nic oryginalnego do głowy mi nie przychodzi.... WSZYSTKIEGO NAJDŁUŻSZEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Dobry duch???? do Motodawcy 05.07.04, 14:55 Aż zaniemówiłem, no mimo, że chcę, to nie wiem, co powiedzieć. Chyba "dzięki" Po Twoich postach Motodawca, widzę, że dochodzisz do siebie, to dobrze, zdrowiej i to szybko. Ten wypadek nauczy Cię czegoś - "nawet po fajki do kiosku jedzie się w kurtce" (ja tylko w Chorwacji jeździłem bez kurtki, bo się nie dało:). No cóż każdy się uczy zazwyczaj na własnych błędach. WRACAJ NA DROGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro, Lysout& Tandetszajs1000R Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Do Iza_Belki 02.07.04, 14:51 Beleczkooo!!! wlasnego motocykla i odplecakowania! 100 lat frajdy z jazdy na motocyklu! Odpowiedz Link Zgłoś
asiorasior Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 15:08 wszystkiego najlepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Rany Juleczek... 02.07.04, 15:17 Niesamowite.. No naprawdę się nie spodziewałam.. Dziękuję bardzo... Bardziście.. Aż się zawstydziłam... Chętnie bym Was na jakieś winko zaprosiła, ale obawiam się, ze nie zdążycie się pozjeżdżać... W każdym razie, będę dziś piła z myślą o Was :)) Lysout, no dziękuję. Teraz nie wiem co powiedzieć... (A jak narysować tutaj zawstydzoną minkę? Hm?) To ja z wrazenia nawet: cmok cmok dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: Rany Juleczek... 02.07.04, 15:22 Iza_beelkaaa...tylee buziakow?! bo uwierze ze na prawde wyrywasz te panny na motor.. Odpowiedz Link Zgłoś
pirus55 Re: Rany Juleczek... 02.07.04, 15:28 Co prawda omineły mnie liczne CMOKI, ale to nic. Też dołączam sie do najlepszych życzeń. Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i wieeelu bezpiecznych kilometrów. MariuszW er5 3miasto Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Rany Juleczek... 02.07.04, 15:42 No przecież ja tak jak najbardziej serio mówiłam, hihi.. Wyrywam laseczki. (Chyba z rąk starszych ludzi... Ale nawet nie...) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
fidorek1 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 15:51 Wszystkiego najleprzego, zawsze pełnego baku, samych słonecznych dni, przyjaznych kierowców ciężarówek i wielu wielu tysięcy kilometrów w siodle (oczywiście siodle za kierownicą) PS. Tak, wiem "To, co wiecznie zawodzi, wiecznie jest też przedmiotem nadziei",więc niech nic Cię już nie zawodzi, a nadzieje niech się staną rzeczywistością. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neander1 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 15:54 Wszystkiego najlepszego, szerokości i przyczepności. Odpowiedz Link Zgłoś
maestro76 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 17:42 witam, stoo lat,stoo lat-niech zyje zyje nam! wymarzonych dwoch kolek i wiele kilometrow na nich... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
luckyluke-21 WSZYSTKIEGOO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGOO Izkaaa :-) 02.07.04, 17:27 Zdrowia szczescia pomyslnosci i na drodze przyczepnosci :-)......... Odpowiedz Link Zgłoś
kubson10382 Re: WSZYSTKIEGOO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGOO Izkaaa :-) 02.07.04, 18:05 Wszystkiego naj naj lepszego dużo prostych i bezawaryjnej maszynki .....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: WSZYSTKIEGOO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGOO Izkaaa :-) 02.07.04, 20:31 .... i spełnienia marzeń:) .... pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
dabitdm850 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 21:54 Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i życiowych pasji.Wspaniałego motoru i motocyklisty (kolejność w/g uznania). Odpowiedz Link Zgłoś
xtz Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 23:05 Przyłaczam sie do zyczen, zycząc spełnienia marzen, więcej przecież nie trzeba:):):):):) XTZ Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 02.07.04, 22:46 Wszystkiego ... - spełnienia marzen i wygranej w totolotka!! hehe!! Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 03.07.04, 13:42 Wszystkiego nalepszego i najlepszego motorku!!! To chyba jest prawie najwazniejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 03.07.04, 20:49 Dzis sa Twoje urodziny, Wiec pewnie spedzisz je u rodziny. Ale pomysl tez i o nas chwile, bo my myslimy o Tobie mile. Czy na prostej, czy w zakrecie, Trzymaj sie kiery. Jakos to bedzie! Wszystkiego najlepszego z okazji 18 - stych urodzin ;) Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś
darth123 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 03.07.04, 21:06 I oczywiscie wszystkiego najlepszego :), spelnienia wszystkich marzen, i wielu szybkich i BEZPIECZNYCH zakretow Odpowiedz Link Zgłoś
sly11 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 04.07.04, 00:01 szczęścia,zdrowia pomarańczy... Odpowiedz Link Zgłoś
dwacylindry Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 02:20 oooooo, pewno bede niegrzeczny, ale ciekawosc jest silniejsza od kindersztuby, a ktore ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 11:24 Jeszcze raz Wam wszystkim pięknie dziękuję. Ale od razu chciałam zaznaczyć, że te życzenia mało wiarygodne są. Bo przecież ogólnie wiadomo, że marzenia się nie spełniają. :PPPP Ale i tak dziękuję za sam fakt :)) P.S. Darth, a dlaczego mam się odzywać na priv? Ty też możesz... Pozdrawiam :))) P.S.2 Wojtku, a ja już myślałam, ze napiszesz, ale nie życzenia, tylko pokrzyczysz na nas trochę, że piszemy nie na tym forum co trzeba, że zmieniamy prfil foruma :)) A tu taka miła niespodzianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 11:25 A, i jeszcze zapomniałam dodać, że to oczywiście 18-te urodzinki były. A jakże. Zresztą Jacek już napisał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 12:44 Droga Izo! Ja również przyłączam się do najserdeczniejszych życzeń :) Wiem, że nieco się spóźniłem, ale sam wczoraj świetowałem osiemnaste urodziny. Dlatego zdaję sobie sprawę jak ważne to święto. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! _____________ 1986 - Czarnobyl górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 13:23 :))) Jest to Bardzo Ważne Święto. Szczególnie te osiemnaste... Odpowiedz Link Zgłoś
maestro76 Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 15:36 tak wazne ze z checia by sie obchodzilo kilka razy:)) to i ja w tym roku bede mial osiemnastke!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 16:14 Ja tam nie wiem, ale co roku te osiemnaste obchodzę... Tak mi się spodobało, heh... Odpowiedz Link Zgłoś
sly_na_zjawie Re: Iza_Belka ma dziś urodziny !!!!!!!!!! 05.07.04, 16:19 Ja też pozwolę sobie na uścisk dłoni szanownej kooleżanki. Wszystkiego co najlepsze, wielu nakręconych km w pozytywnie zakręconym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś