Gość: Mateusz IP: *.srv.az.pl 04.08.13, 14:23 Macie jakis pomysł na prezent dla plecaczka? Jeździmy od 3 miesięcy a za tydziem ma urodziny (19 te) Studentka japonistyki.. lubi moto ale japonie bardziej może dlatego lubi moją GSX :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablo-se Re: Prezent dla plecaczka 04.08.13, 15:04 Jak coś to pomyśl o jakiejś biżuterii w tematyce motocyklowej. Kobiety kochają świecidełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Prezent dla plecaczka IP: *.yolau.net 04.08.13, 15:51 a ile chcesz wydać? jak wiecej to czy ona ma ciuchy motocyklowe? nowy kombinezon DAinese albo alpine by jej sie podobał a byś tez sobie prezent tak zrobił :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Prezent dla plecaczka IP: *.srv.az.pl 04.08.13, 16:02 hehe kombi było zajebiste ale ciut za dużo na razie dla mnie :D myśłałem o czyms bardziej japońskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Prezent dla plecaczka IP: *.yolau.net 04.08.13, 16:45 Jak masz stówę to kup jej bento albo jakąś figurkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Prezent dla plecaczka IP: *.srv.az.pl 05.08.13, 10:25 dobra popatrze na to miyako Odpowiedz Link Zgłoś