Dodaj do ulubionych

Sprzedam motorower Ferro 901

IP: *.nplay.net.pl 30.12.13, 19:06
Mam do sprzedania motorower Ferro 901, kupiony przeze mnie w lutym 2013 r., nowy ze sklepu, więc jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Z żalem pozbywam się tego sprzętu, ale sytuacja życiowa zmusiła mnie do jego sprzedaży. Teraz da mam nadzieję wiele radości kolejnemu zadowolonemu właścicielowi.
- Motorower jest "dotarty" i fabrycznie pozbawiony blokad
- Przez cały czas jest garażowany i trzymany pod pokrowcem, więc ma sucho i ciepło
- Przebieg: zaledwie 1678 km i nie powiększa się
- Ubezpieczenie OC: do 21.02.2014
- Następny obowiązkowy przegląd techniczny: do 22.02.2016
- W motorowerze przy przebiegu 300 i 1000 km był zmieniany olej silnikowy(następna wymiana zalecana jest przy przebiegu 3000km)
- Zainstalowana jest irydowa świeca zapłonowa o lepszych parametrach pracy niż fabryczna(fabryczną jako zapasową dodaję w komplecie + klucz do świec)
- Z drobnych napraw, których nie sposób było uniknąć muszę wskazać na jedną rzecz: uszczelniony został poxiliną i masą epoksydową bak, ponieważ była jakaś niewidoczna nieszczelność. Na dzień dzisiejszy jest już suchutki i szczelny.
- Plastikowe osłony po obu stronach motoroweru są sklejone, głównie od wewnątrz, klejem epoksydowym i specjalną taśmą, ponieważ troszkę popękały wskutek sączącej się przez krótki czas po nich benzyny(klejenie widoczne na zdjęciu).
- W kwestiach mechanicznych, elektrycznych, silnika, zawieszenia, kół, hamulców, łańcucha, świateł itd. wszystko jest w stanie idealnym i działa świetnie.
- W gratisie w ramach rekompensaty za poklejone plastiki i bak dołączam widoczny na zdjęciach, zamontowany kufer AWINA (o wartości około 100zł, mieści duży kask i plecak, lub dwa kaski) oraz hiszpański KASK LS2 ff350 (o wartości około 180zł)
- W komplecie dwa kluczyki do motoroweru i dwa do kufra, dowód rejestracyjny, wszystkie dokumenty zakupu, instrukcję obsługi.
- Odbiór tylko osobisty!
- Zapraszam do kontaktu, można umówić się i obejrzeć motorower na żywo.
- Nigdy nie jeździły nim dwie osoby naraz, więc nie był przeciążany. Podnóżki dla pasażera są odkręcone, bo nie były potrzebne, ale dodaję je w komplecie.
- Jest wygodny nawet dla wysokiej osoby(wiem, bo sam jestem dość dużego wzrostu)
- Motorower nigdy nie upadł, nie miał stłuczki, kolizji - nic z tych rzeczy.
- Odpala bez problemu nawet na zimnym silniku

Zapraszam do kontaktu telefonicznego lub mailowego, chętnie odpowiem na pytania.

Więcej zdjęć w dużej rozdzielczości i FILM z odpalenia motoroweru można zobaczyć tutaj: www.dropbox.com/sh/zt46je6pcvdwmhk/-nvYSh79eZ

P.S. Mam 28 lat i nie jestem kimś kto szaleje i wygłupia się na jednośladach, więc motorower jest naprawdę zadbany. Jeżdżony wyłącznie po asfalcie w mieście.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka