Dodaj do ulubionych

Seks za przejazdzke.

• lisena E P I L O G 11.11.04, 16:41
      Ponieważ jest to mój temat, chcę powiedzieć, że jest on już zamknięty i dalsze
      odpowiadanie, mniej lub bardziej związane z jego treścią, jest po prostu
      bezcelowe. Dlatego każdy następny post uważam za nieważny i bezsensowny.

Dziękuję wszystkim forumowiczom na wypowiedzenie się, nawet tym, którzy nie
      zasłużyli na to. Każdy tekst był dla mnie ważny i dzięki nim mogłam sobie
      stworzyć pewnego rodzaju obraz współczesnego świata motocyklowego. Tworzą go
      zatem osoby szczególnie zafascynowane motoryzacją jak i typowy "margines",
      osoby życzliwe jak i bezczelne, zimne i chamskie. Dla niektórych ten temat był
      okazją dla "zrobienia jaj", dla innych ciekawostką a dla jeszcze innych okazał
      się bardzo ciekawy i z chęcią dawali na niego odpowiedź.

Tym miłym i niemiłym akcentem kończę powyższy wątek
      i życzę udanego wieczoru w Dzień Niepodległości, 11 listopada.
      Niech będzie on dla Was.. czasem rozmyślań.

Pozdrawiam,
      Marta {Lisena}
    • motodawca1 Re: Seks za przejazdzke. 11.11.04, 20:39
      ja już dawno sie pogubiłem o co chodzi w tym watku i w tym kto jest kto i co do
      kogo ma - może mi ktos napisac jakiś skrypcik/streszczenie problemu?
      • Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 12.11.04, 12:56
        motodawco1 lepiej bedzie jak ci nie opisze (ja) streszczenia tego problemu bo
        za duzo tego pisania by było-he tego problemu-raczej tych problemów!

• reggie85 Re: Seks za przejazdzke. 12.11.04, 13:14
          Mariuszku kochany nawet się nie wgłębiaj w to co, kto, z kim, i dlaczego :) Ale
          wy jesteście bezczelni Marta napisała wyraźnie,ze nie chce aby wątek był
          kontynuowany,ale wszyscy ją olali-Nieładnie!!!! Dajcie juz zejść spokojnie
          wątkowi!!!
          P.S. Mariuszek uśpiliśmy dzis naszego szczurka,potrzebuję silnego ramienia do
          wypłakania sie :(
    • reggie85 Re: Seks za przejazdzke. 12.11.04, 13:17
      P.S 2 gdzieś Ty sie podziewał,już myślałam,że znowu sie poobijałeś :)
      • kollector Re: Seks za przejazdzke. 12.11.04, 14:53
        Jola mnie bije.....
        dlatgo byłem w ukryciu

boję sie ze ona w poszukiwaniach mnie bedzie wpadac na to 4um i sie nie
        ujawniałem.
        Ciesze sie ze sprawa Karola jest zakończona.
        służe ramieniem i nie tylko.
    • Gość: no to ja :P dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:54
      dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej się do mojego faceta?? bo by mnie to zdenerwowało. i tyle. łazi taka listena, zaczepia chłopów, wiadomo, że głodnemu chleb na myśli.. przewiezie ją chłopak raz, a później się (ona) nie odczepi. boże.. listena jakby chciała już dawno mogła by mieć własne moto!! trzeba wyżec się jednego, by mieć drugie, po prostu. kasa z nieba nie spada, ale dla chcącego nic trudnego. Lis poszukała by sobie pracy zamiast szukać frajera z moto.
      TYLE ODE MNIE
      POZDROOO!!!!!!!!
      A.
      • Gość: kojot Re: dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej.. IP: 217.96.12.* 13.11.04, 14:29
        jedna taka podchodzila i prosila ,,przewiozl bys mnie,, a potem juz caly zlot
        ja wozil i wozil do bialego rana tez bys tak chciala co?
        • Gość: evelina Re: dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej.. IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 16:44
          moze i woził ja ten cały zlot,ale domyslam za co?,(bo watpie ze za darmo),no
          ale coz i tacy sa ludzie.pewnie tak ja wozili do bialego rana ze dziewczyna
          tera niewyspana .- hehe

• kojotkurier Re: Seks za przejazdzke. 13.11.04, 17:46
      ja wiem jedno jak jakas dupenka podchodzi i jeczy do ucha ,,przewiozl bys
      mnie ,,to nie odrzucam takiej propozycji bo juz wiem ze to jest bardzo szybka
      babka ze mna trzeba pochodzic wtedy moge powozic
      • Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 20:15
        w tym cały sek ze jak dziewczyna(głupia)widzi chłopaka na motocyklu,to chodzi
        jej jedynie o motocykl a nie o chłopaka,choc by był brzydki jak niewiem co to
        dla niej nieproblem,bo i tak kask na leb wsunie(a na motorku wozic sie bedzie)a
        chlopak bedzie myslal ze leci na niego,a zdziwil by sie gdyby motorek se
        sprzedał:)-juz by dziewczyneczka zmykła....
        • Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 20:20
          ale w sumie co ja gadam o tych dziewczynach,chlopy nie lepsze,zauwaza taka na
          motorku jak smiga po miescie i juz miche ciesza i poznac chca(w sumie fajnie)-
          ale chcialam nawiazac ze te chlopy nie lepsze...moze i gorsze....:)
          • lisena Beznadziejni kretyni !! 14.11.04, 01:05
            Nikt nie slyszal, ze temat jest Z A M K N I E T Y ?!
            Jestescie prawdziwymi kretynami ! Sory, po prostu nie moglam juz wytrzymac.
            Dawno nie widzialam tak beznadziejnych ludzi. Zamknijcie sie wreszcie i
            zakonczcie ten temat. Zygac mi sie chce jak czytam te bzdury na poziomie
            gorszym niz dno. Temat jest Z A M K N I E T Y .

Pozdr.
            • Gość: vmaxer Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 01:24
              o ja pie.., jaka ty jesteś prymitywna! Weż se kup motor i wsadź go sobie
              (tymrazem lisana nie do ciebie, całkiem napalona jesteś, ale jak laska z prow,
              co chce troche atencji, przytulenia i seksu i przytulenia i ciepła :) ) szkoda,
              że jesteś taka nie za bardzo dla mnie, bow sumie nie taka jesteś ostatnia. To
              już teraz naprawde Paa, nie tesknij za mną, bo nie warto, ja jestem jak
              wiosenna burza, nie znajdziesz mnie w listopadzie
            • kojotkurier Re: Beznadziejni kretyni !! 14.11.04, 12:11
              sama jestes kretynko co przerasta cie to na poziomie gorszym niz dno powie ci
              ze takich jak ty napalonych babek na zlotach jest pelno wiec nie siew
              osamotniona do zobaczenia na zlocia zapamietaj ksywke kojot przewioze cie
              napewno i nawet nie bede nic chcial w zamian
              • Gość: evelina Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.elk.mm.pl 14.11.04, 14:10
                jesli ta przedostatnia wypowiedz dotyczy mojej osoby-to o boze jacy wy
                jestescie ciemni,o my good!nie chodziło mi o moja osobe,a zreszta co ja wam
                bede tłumaczyc i tak nie zrozumiecie!-acha ja bym cie prosiła zebys mnie
                przewiozł he he dobre,predzej ty mnie,ja nie musze durniow szukac zeby mnie
                powozili,poniewaz mam swoja maszyne,i gdzies mam WAS!
                • Gość: reggie Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:55
                  acha ja bym cie prosiła zebys mnie
                  > przewiozł he he dobre,predzej ty mnie...
                  Hahahahahahahahahha o jaaaaa właśnie wyobraziłam sobie 30letniego chłopa
                  błagajacego Cie o przewiezienie normalnie nie ma jak smiech z rana :)
              • Gość: evelina Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.elk.mm.pl 14.11.04, 14:14
                acha i nie jestem zadna napalona babka dla ciebie drogi kojocie,a te zjazdy w
                ktorych niby uczestniczysz obchodza mnie tyle co ....!i jeszce raz powtarzam
                nie porownuj mnie do takich dziewczyn bo sie kolego drogo mylisz....co ty
                myslisz ze sa tylko napalone babki,i tu sie mylisz oslow takich jak ty tez nie
                brakuje tylko czekaja by zagadac......pozdrawiam!
                • Gość: reggie Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 16:35
                  Dobra chciałam uszanować Marte i nie odzywać się juz w tym temacie,ale to co tu
                  się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie!!!! Weźcie poczytajcie se caly wątek,miał
                  być chyba traktowany nie całkiem poważnie,a zrobił się z tego jeden
                  niesamowity spór!!! Czy wy jesteście poważni??? Besztać się o taką pierdołe??
                  Przenieście się na forum chumorum może co?? Evelina,chyba za młoda jestes na
                  własny motocykl,co za kretyn by 16 latce pozwolił jeździc?????
                  Dajcie ten biednej Marcie spokój!!! Pewnie przez takie debilne i prymitywne
                  odzywki zniechęci sie do wszystkich motocyklistów... Przemyslcie to sobie na
                  spokojnie i naprawde uszanujcie ddziewczyne i dajcie juz spokoj temu watkowi!!!
                  Moze znajdzie sie tu ktos powazny,kto mnie poprze ...
                  • Gość: mariuszek Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 16:54
                    ...ale wytłumaczcie mi po krotce o co chodzi..
                    tak bym mogł sie zorientowac co i jak, ale bez cztania tego wszystkiego!
                    • Gość: reggie Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:30
                      Mariuszek w wielkim skrócie: marta zadała pytanie,kilka osob jej
                      odpowiedziało,kilka osób wyśmiało ,kilka zbeształo,kilka zbeształo tych co
                      zbesztali,kilka wysmiało tych co wyśmiali i sie porobiło. Nie da sie inaczej
                      wytłumaczyc :) Bys musiał przysiąśc i poczytać,choć nie wiem czy to ma wiekszy
                      sens... ehhhhhh
                      Buziaczki i pozdro dla Joli :)
                      • motodawca1 Re: Beznadziejni kretyni !! 14.11.04, 19:06
                        Aha!
                        Dzieuję Renatko za przejrzyste naświetlenie sprawy!
                        W gruncie rzeczy to nie ma sie o co kłocić.
                        Ccialbym by wszystcy żyli tak jak ja - w harmonii z naturą i w zgodzie z
                        sumieniem. To by rozwiązalo wszeklie konflikty i pokoj spłyąłby na ludzi..
                        Dziekuję za buziaczki i pozdrowniena - dalej przekażę jak tylko się odpowiednio
                        szczepię.

Mam też 1 pytanie - czy nie wkur*ił Was Gołota?
                        po raz kolejny dał du*y, a boli mni eszczególnie bo specjalnie Wstalem o
                        godzinie 5 rano by obejrzeć taką chałę na żywo...
                        pod koniec walki modliłem sie by został znokautowany i by już NIGDY więcej nie
                        pojawił sie ponownie na ringu...
                        Mam dosyć ciągłego twierdzenia, że ten biedny upośledzony (wnioskuje po jego
                        wyypowiedziach) chlopie po raz kolejny został skrzywdzony,
                        Zastanawiamsie nad zalożeniem jakiejś fundacji ktor a by go wspierała tak
                        fizycznie jaki duchowo...
                        Niebawem podam # konta na który mam nadzieję wpłacicie jakieś znaczące sumki...
                        To tyle - Pozdrawiam - Wasz Kollectorek - Mariusz
                  • Gość: evelina reggie???? IP: *.elk.mm.pl 15.11.04, 18:35
                    ja tylko do watku poruszonego przez reggiego."Kto,co za kretyn by dał mi
                    jezdzić" i to 16-latce?(17 jak coś),oj nie obrarzaj moich rodziców,a tak wogule
                    to mnie nie znasz,i co ma do tego wiek!? ja nie smigam jakimis scigaczami
                    (chociaz bym chciała)typu suzuki gsxr 750,tylko motorowerem aprilia rs
                    50,chociaz nie powiem po tuningu jest dosc ciekawie!-ale tak poza tym to reggie
                    nie czaje cie człowieku masz jakis problem co do mojej osoby?-śmialo wypowiedz
                    sie-czekam........................................pozdrawiam!
                    • kollector Re: reggie???? 15.11.04, 19:12
                      Gość portalu: evelina napisał(a):

> ja tylko do watku poruszonego przez reggiego."Kto,co za kretyn by dał mi
                      > jezdzić" i to 16-latce?(17 jak coś),oj nie obrarzaj moich rodziców,a tak
                      wogule
                      >
                      > to mnie nie znasz,i co ma do tego wiek!? ja nie smigam jakimis scigaczami
                      > (chociaz bym chciała)typu suzuki gsxr 750,tylko motorowerem aprilia rs
                      > 50,chociaz nie powiem po tuningu jest dosc ciekawie!-ale tak poza tym to
                      reggie
                      >
                      > nie czaje cie człowieku masz jakis problem co do mojej osoby?-śmialo
                      wypowiedz
                      > sie-czekam........................................pozdrawiam!

Ż A Ł O S N E ! ! !
                      • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 00:26
                        Dziewczynko,poczytaj ksiazeczki. Po raz kolejny jestem k****a kobieta-
                        niedochodzi do pustego łebka?????? Wez juz lepiej nic nie pisz,bo przestane być
                        miła... I daj juz spokuj temu wątkowi,kiedy juz spada to Ty musisz cos durnego
                        napisac,specjalnie to robisz????
                        • Gość: yyyy reggie a moze ty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:37
                          jesteś obojniak ?? :>
                        • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 16.11.04, 15:40
                          reggie no jak tylko popatrze na ten twoj nick no mi sie zdaje ze ty jestes plci
                          meskiej,wez se go lepiej zmien!dzieciaku i nie wprowadzaj w bledy ludzi hehe
                          a po drugie to nie jestem dla ciebie dzieckiem g***iaro!
                          • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:51
                            niestety jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:19
                            ehhhh właśnie to co piszesz świadczy o Twojej intelegencji!!!! Nie bądz
                            wulgarna na forum publicznym.czytają to nieletni tacy jak Ty,tylko na szczeście
                            nie wszyscy są rozpiesznonymi bachorami,daruj sobie kochana kłótnie,bo nie mam
                            ochoty znizac sie do Twojego poziomu dyskusji.Wpisuję Cie na czarną liste i od
                            dzisiaj nie bedą mi sie Twoje kretyńskie posty pokazywały,wiec możesz sobie
                            darować pisanie czegokolwiek do mnie.Tak czy tak nie bede tego
                            widziała.Zegnam!!!!!!
                            • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 17.11.04, 18:45
                              SLUCHAJ SIKSO,ILE TY MASZ LAT,IZ W TAK NIEELOKWENTNY SPOSOB WYRAZASZ OPINIE NA
                              TEMAT MOJEJ OSOBY.NIE ZYCZE SOBIE CZYTAC OD CIEBIE TAK NURTUJACYCH I ZBEDNYCH
                              OBELG SWIADCZACYCH O TWOJEJ NIEDOJRZALOSCI UMYSLOWO-PSYCHICZNO-FIZYCZNEJ I
                              JESLI NIE UMIESZ CZYTAC TO NIE CZYTAJ I NIE WYKRECAJ SIE,BO I TAK WIEM,ZE
                              PRZECZYTASZ....
                              • Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:26
                                Hmn.... droga ewelinko i regge dajcie se na luz ewelinko jestes tu nowa to
                                albo sie dopasuj albo spiedalaj z stad bo mam juz dosyc takiego gadania ile
                                mozna zakoncie juz ten temat regge ustap prosze cie badz mondziejsza
                                pozdro
                                speedone
                                • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 18:47
                                  PO PIERWSZE,DROGI SPEEDONE TO NAUCZ SIE ORTOGRAFII,PO DRUGIE TO NIE MI TU COS
                                  NIE PASUJE TYLKO TOBIE,WIEC...DRZWI OTWARTE!A PO TRZECIE TO KTO CIE NAUCZYL
                                  WTRANCANIA SIE MIEDZY WODKE A ZAKASKE(MNIE A REGGIE)?WIEC JESLI NIE JESTES W
                                  NASZYM TEMACIE TO SIE NIE UDZIELAJ NIEPROSZONY.
                                  POZDRAWIAM!
                                • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 18:47
                                  PO PIERWSZE,DROGI SPEEDONE TO NAUCZ SIE ORTOGRAFII,PO DRUGIE TO NIE MI TU COS
                                  NIE PASUJE TYLKO TOBIE,WIEC...DRZWI OTWARTE!A PO TRZECIE TO KTO CIE NAUCZYL
                                  WTRANCANIA SIE MIEDZY WODKE A ZAKASKE(MNIE A REGGIE)?WIEC JESLI NIE JESTES W
                                  NASZYM TEMACIE TO SIE NIE UDZIELAJ NIEPROSZONY.
                                  POZDRAWIAM!
                                  • motodawca1 Re: reggie???? 18.11.04, 19:09
                                    a mogłybyście sie bić?
                                    jakby co to stawiam na Renatę

a wracając do Evveliny... hmmmm sama się pogrążasz
                                    żądasz kultury od innych a słoma z butów.....
                                    cza na papierosy uważać przy Tobie.
                                    (oczywiscie jeśłi wiesz co mam na mysli)
                                    • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 19:19
                                      NO NASTEPNY DO KOLEKCJI(WTRANCAJACYCH SIE)
                                      JESLI CHODZI O KULTURE TO MAM JEJ WIECEJ NIZ TY ROZUMU WE ŁBIE.(jesli wiesz o
                                      co mi chodzi).NIE WTRANCAJ SIE W TEN TEMAT,JESLI CIE NIE DOTYCZY!
                                    • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 19:22
                                      BIC SIE?PHE.W ZYCIU NIE MOGLABYM SIE ZNIZYC DO WASZEGO POZIOMU.ZROZUMCIE W
                                      KONCU,WY TO NIE MOJA SFERA...JESLI CHODZI O JAKIES BICIA.JA INACZEJ ROZWIAZUJE
                                      SPRAWY,BO MAM SWOJ HONOR I KULTURE!
                                      • Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:54
                                        Widac :-)))))))
                                      • kollector Re: reggie???? 18.11.04, 20:00
                                        taaaa...
                                        był juz taki co miał kulture
                                        Tygrysek.19 mu było
                                        Co do niewtrącania się - to jest 4um publiczne - oznacza to, ze w dyskusjach
                                        tutaj prowadzonych każdy może zabrać głos.
                                        Jak CI nie pasi to załatwiaj swoje sprawy drogą mailową lub załóż forum tylko
                                        dla zaproszonych
                                        chyba prościej nie można tego wytłumaczyć, ale mam obawy, ze zrozumiesz o co mi
                                        chodzi

A co do tego że Ty masz kulturę cóż... jak dotąd nie udowodniłaś tego i chyba
                                        daremne TWoje dalsze próby...
                                        Co do tego, że my to nie Twoja Sfera...
                                        hmmmm.... czuję że w przerwach gdy nie czytasz forum zaczytujesz sie w
                                        Mniszkównie...
                                        Tak 3maj! i pamiętaj - najważniejsze, żebyś Ty czuła sie dobrze, to co myślą o
                                        Tobie inny nie jest takie ważne.
                                        Dla Twojej Mamy i Taty zawsze będziesz najładniejsza i najmądrzejsza.
                                        • Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:25
                                          Marcin czy to ta kultura na ktorej jezdzil tygrysek ?????????
                                          pozdro
                                          speedone
                                          • Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:26
                                            Sorry Mariusz wybac
                                            pozdro
                                            • motodawca1 Re: reggie???? 18.11.04, 22:01
                                              Gość portalu: speedone napisał(a):

> Sorry Mariusz wybac
                                              > pozdro

nie wiem o co może chodzić
                                              ale OK
                                              • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:39
                                                w takich momentach wiadomo,ze zawsze mozna liczyc na znajomych:) dzieki chłopaki
                                                Mariuszku jeśli nie wiesz,za co Cie speedone przeprasza to za to iz wczesniej
                                                nazwał Cie Marcinem:)
                                                Droga ewelino jako,ze jesteś na mojej czarnej liście nie wyświetlają mi sie
                                                twoje posty,ale po tym co chłopaki napisali podejrzewam,ze rzucasz sie
                                                znowu.Więc jakoze jesteś tu nowa i nie pamiętasz ani Tydryska19 ani
                                                innych,ktorych wszyscy zapamiętali i to wcale nie za miło,to ostrzegam Cie bo
                                                możesz tak samo skończyć.Poczytaj sobie jak wsztcy niezapomnianego tygryska
                                                traktowali i pomyśl sobie czy Ty takoż tak byś chciała być traktowana.My Ci to
                                                mozemy załatwić z przyjemnością.Jeśli nie chcesz żeby inni sie wtracali to nie
                                                wypowiadaj sie na forum publicznym!!!! Speedone ja juz ustąpiłam wpisując
                                                wiadomą osobe na czarną liste nie mam ochoty wyczytywać jej prymitywnych
                                                obrazających postów.
                                                W kiślu mamy sie bic?:D jakby co to ja chce truskawkowy,moznaby na tym zarobic
                                                jeszcze bilety wstępu itp...
                                                Poprostu rozpieszczoba gó..ara,której tatus zrobił net i widocznie bardzo jej
                                                sie nudzi...
                                                A właśnie co z tą kratą? Moze juz ją Mariuszku dostałeś i wychlałeś bez nas?????
                                                a jak nie to czas najwyzszy jakąś skarge wnieść czy cos.
                                                KRATA MUSI BYĆ !!!!!!!!!
                                                • Gość: Mariusz Re: reggie???? IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 12:27
                                                  Marcin - Mariusz... jak aróżnica i to na "R" i to na "R"

szkoda, ze chcesz truskawkowy kisiel, nie lubie takiego - wolę wiśniowy i
                                                  wiśniowy można by było z zlizać 8-@

Krata kurde nie doszła..
                                                  Przyszła koperta z jakims białym proszkiem, ale on jakis niedziałający.
                                                  Koledzy mówią, że jakis pośredni towar i że nie kręci
                                                  Jakoś tak dziwnie go nazywają... antrax, czy wąglik... nie pamiętam
                                                  Na razie skargi nie wniosę, choć mam tutuł dla tego tematu: "DO REDAKCJI:
                                                  SKARGA NA SZ.DZIAWERA" oczywiście tutył może ulec zmianie

ale póki co mam dosyć pisania skargi odwołań (napisałem już tego sporo w
                                                  ostatnich tygodniach)
                                                  MOżemy oczywiscie przeprowadzić jakiś strajk i w sygnaturkach
                                                  wpisywać: "Szymon! GDZIE JEST OBIECANA KRATA?!"
                                                  , albo zaczynać każdy poet, temat słowami: "Szymon dawaj kratę!"
                                                  na razie poczekajmy - może Świat motocykli szykuje nam niespodziankę na
                                                  Mikołają, Sylwestra, czy inne pobliskie święta
                                                  • Gość: reggie Szymon dawaj krate !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:46
                                                    Jola by Ci dała zlizywać kisiel :P
                                                    Słyszałam gdzies,ze wąglik inaczej działa,ale to pewnie bzdury :)
                                                  • Gość: Mariusz Re: Szymon dawaj krate !!!!!!!! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 12:58
                                                    na głowę nie upadłem (chyba)
                                                    Jola nie dowiedziałaby sie o niczym!
                                                • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 15:31
                                                  Droga reggie,mnie to malo interesuje,ze jestem na Twojej czarnej liscie,a ten
                                                  tygrysek tym bardziej.A jesli chodzi sie o bicie w kisielu,to przestancie mnie
                                                  smieszyc,bo do takiego poziomu nie moglabym sie znizyc.P.reggie,jesli chodzi o
                                                  kulture i dobre maniery to niedotycza one Twojej osoby,bo daleko Ci
                                                  jeszcze.Zachowujesz sie jak rozwydrzona malolata(bo i pewnie nia jestes).A co
                                                  do was (wtracajacych sie tam gdzie nie trzeba)to nie porownujcie mnie do kogos
                                                  kogo nie znam.Co wy mozecie o mnie wiedziec...Jak mi sie zechce to bede sie
                                                  wypowiadac na taki temat jaki mnie interesuje.Mam w nosie te wasze krytyki,bo
                                                  przyjaciol wsrod was nie szukam!
                                                  • Gość: cień1100 Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:08
                                                    Cześć evelina.Nie chciałem się dopisywać do Twoich postów,bo każdy jest taki
                                                    sam,ale nie wytrzymałem.Drażnisz mnie coraz bardziej.Po paru pierwszych Twoich
                                                    wpisach moja reakcja była taka-jaka ona głupia.Myślałem jednak ,że to się z
                                                    czasem zmieni,bo jesteś młoda i chcesz na siebie zwrócić uwagę.Niestety.
                                                    Przyjaciół nie szukasz tutaj i pewnie nie znajdziesz,ale wrogów już sobie
                                                    narobiłaś.Zupełnie nie rozumiem Twojego postępowania.Jeżeli chcesz udzielać się
                                                    na tym forum,to szanuj ludzi ,którzy tu piszą,a będa szanować i Ciebie,a nie
                                                    wpisywać na czarną listę.
                                                    Czy na swoje moto sama zapracowałaś,czy kupili Ci rodzice?
                                                    pzdr.
                                                  • Gość: evelina do cień!!!... IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:48
                                                    ja szukam sobie wrogów?ty sie lepiej popatrz co ci kretyni wypisuja,niby o
                                                    kulturze a sami jak reprezentuja ,nie bede pisala kto bo latwo sie omyslic
                                                    wystarczy przeczytac kilka wczesnijszych wpisow..no ale coz-jaki los takie
                                                    zeycie.A jesli chodzi o twoje pytanie to sama zarobilam na swoj
                                                    motor,charowalam na niego przez dwa lata,i nikt mi go nie kupil ,jdynie co w
                                                    prezencie kask dostalam od przyjaciol(z dedykacja),skore tez se za wlasna kase
                                                    kupilam-jeszcze moze jakies pyt?
                                                  • kollector Re: reggie???? 19.11.04, 16:09

> A jesli chodzi sie o bicie w kisielu,to przestancie mnie
                                                    > smieszyc,bo do takiego poziomu nie moglabym sie znizyc

TAAAAAA... ZNACZY SIE PREFERUJESZ MAKARON.
                                                    OK TWOJA SPRAWA. WKRÓTCE SIE PEWNIE DOWIEMY, ŻE JESTEŚ SŁAWNA BO WYSTĘPOWALAŚ W
                                                    SERII O MUŃCZYKU. TEŻ FAJNIE.

> A co do was (wtracajacych sie tam gdzie nie trzeba)to nie porownujcie mnie do
                                                    > kogos kogo nie znam.
                                                    NO! TYGRYSKA.19 POWINNAŚ POZNAC! REPREZENTUJECIE TEN SAM POZIOM (CHOC TERAZ
                                                    WYDAJE MI SIE, ZE ON BIJE CIEBIE NA GLOWĘ).

> Co wy mozecie o mnie wiedziec...

PO TWOICH WYPOWIEDZIACH I DUŻO I NIEDUŻO.
                                                    NP. WIEM, ŻE JESTEŚ NAJLEPSZA W SZKOLE (W SPEC-u NIE JEST TO WIDAC /PO TOBIE/
                                                    TRUDNE).
                                                    MASZ O SOBIE MYLNE WYSOKIE MNIEMANIE.
                                                    JESTEŚ GŁUPIUTKA JAK NA SWÓJ WIEK I PEWNIE MASZ MALE CYCKI.
                                                    MOIM ZDANIEM TO CALKIEM SPORO.
                                                    A NIEDUŻO, BO W TAKICH NIEPOFALDOWANYCH MÓŻDŻKACH JAK TWÓJ TO NIKT NIE WIE CO
                                                    MOŻE SIEDZIEĆ.

> Jak mi sie zechce to bede sie wypowiadac na taki temat jaki mnie interesuje.

TROCHĘ PRZESADZASZ, NIKT SIE CIEBIE NIE CZEPIA ZE SIE ODZYWASZ. GDYBYŚ POSIADALA
                                                    UMIEJETNOŚĆ CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM JUŻ DAWNO BYŚ DO TEGO DOSZŁA.

> Mam w nosie te wasze krytyki, bo przyjaciol wsrod was nie szukam!

OJ CZUJĘ, ŻE PRZYJACIÓŁ TU BYŚ ZBYT WIELU NIE ZNALAZŁA. pAMIĘTAJ JEDNAK ZE
                                                    TYGRYSEK.19 I ANARCHII TO TWOJA LIGA, WIĘC MOŻE Z NIMI SIE JAKOŚ "SPYKNIJ"
                                                    W KOŃCU I TAK MAJĄ CIĘ ZA BLACHARĘ.

I NA KONIEC ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORA!
                                                    JA MAM TAKI PONIEWAŻ POJEŹDZIŁEM NA MOTORKU (CHOLERA INO PALIWO SIE KOŃCZY!)
                                                    POZDRAWIAM - MARIUSZ
                                                  • kollector Re: reggie???? 19.11.04, 16:25
                                                    właśnie przeczytałem to co napisal Cierń i spieszę wyjaśnić, ze wrogiem evveliny
                                                    raczej nie jestem (liczę na dobre miejsce przy basenie z kiślem (kisielem?) czy
                                                    makaronem)
                                                  • kollector Re: reggie???? 19.11.04, 16:34
                                                    Przepraszam - nie Cierń, tylko Cień
                                                  • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:35
                                                    Posłuchaj dziecino,zanim zaczniesz wyzywać kogoś od małolat zapoznaj sie z jego
                                                    wiekiem,bo w tym momencie obraziłaś sama siebie!jestem starsza od Ciebie o ile
                                                    nie twoja sprawa,nikt tu nigdy nie czepiał sie wieku,bo to nie ważne,ale ty
                                                    pewnie w wieku 20 lat tez będziesz tak samo głupia jak jesteś teraz!!!!
                                                    Hmmm mariusz po czym wywnioskowałeś te małe cycki??? Zresztą gdyby cycki były
                                                    miernikiem inteligencji to ona miała by wklęsłe:)
                                                    Skończ dziewczyno swoje żałosne wypowiedzi,bo mi sie niedobrze robi juz na sam
                                                    widok,ze coś tu napisałaś.masz racje przyjaciół tu nie masz co
                                                    szukać,przegrałaś na samym wstepie,chyba,ze Tobie jest miło jak wszyscy z Tobą
                                                    jadą jak z gównem??? jesli masz odrobine godności zniknij stąd jak to uczynił
                                                    tygrysek19,była jeszcze Marti,ale tez szybko się zmyła:) No chyba,że masz
                                                    ochote jeszce troche poczytać obelg na swój temat???ja w twoim wieku miałam
                                                    troche więcej rozumu naprawde dziewczyno troche powagi!!!!!

Z rzeczy przyjemniejszych:
                                                    Mariuszek dzis jezdziłeś??????? Przecie piździ,pada,wszystko mokre? Dawno
                                                    kołnierzyka nie miałeś co?? :) Naprawiłeś sprzęta??

Takoż zycze wszystkim miłego wieczoru i mam nadzieje,ze sama takowy bede
                                                    miała,choć myśle,ze Evelinka juz sie postara co bym sie wkurzyła:) Pozdrawiam
                                                    tez Ciebie Evelinko i mam nadz ,ze kiedys przeczytasz to co wypisywałaś i
                                                    zawstydzisz sie,a jak zmądrzejesz to moze nawet napiszesz coś miłego...
                                                  • Gość: cień1100 Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:40
                                                    Ten wątek jest jak serial brazylijski,pewnie już nikt nie pamięta pierwszych
                                                    odcinków:)
                                                  • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:47
                                                    ehhhhh jakie piękne porownanie :) Może okaze sie,ze evalinka to zaginiona corka
                                                    mojej ciotki z drugiego małzenstwa mojego przyrodniego wuja,który zaraz po
                                                    ślubie uciekł ze swoją 3 kochanka i zamieszkali razem z moją siostrą,ktorej
                                                    notabene nie mam?
                                                  • kollector Re: reggie???? 19.11.04, 17:20
                                                    chciałem przypomiec że ja nie czytałem tematu od początku (choc probowałem przez
                                                    calość przebrnać, ale nie udało się)
                                                    a mięszajac sie do dyskusji moim zamiarem bylo zostaś sumieniem narodu
                                                    (a tak szczerze to doprowadzić do tej walki w kisielu /w kisielu bo może
                                                    evvelina da sie namówić.../)
                                                  • Gość: cień1100 Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:25
                                                    Albo chociaż niech na rurce zatańczy.
                                                  • kollector Re: reggie???? 19.11.04, 17:52
                                                    niech cycki pokaże!
                                                  • taka-anka Re: reggie???? 19.11.04, 17:58
                                                    ten tylko o jednym...
                                                  • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:04
                                                    Po co ma pokazywać skoro i tak podobno ma małe ?:)
                                                  • jacek_stanczyk Re: reggie???? 19.11.04, 18:07
                                                    taka-anka napisała:

> ten tylko o jednym...

Jedni o cyckach a inni (taka-anka ) o penisach!!!
                                                  • taka-anka Re: reggie???? 19.11.04, 18:22
                                                    jacek_stanczyk napisał:

> taka-anka napisała:
                                                    >
                                                    > > ten tylko o jednym...
                                                    >
                                                    > Jedni o cyckach a inni (taka-anka ) o penisach!!!

no prawidłowo ;)
                                                  • Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:23
                                                    W wekeend sie wszyscy wyzyja seksualnie i od poniedziałku znowu zaczną sie
                                                    normalne tematy :)
                                                  • kollector Re: reggie???? 19.11.04, 21:20
                                                    hej!
                                                    ja złożyłęm śluby czystości!
                                                  • Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:51
                                                    a co do tanczenia to mysle ze ty bys sie do tego bardziej nadawal ,bo pewnie
                                                    jestes wprawiony w ta role.no bo coz bys nie proponowal gdybys nie prubował!!!
                                                  • Gość: evelina reggie and kollector... IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:41
                                                    no coz kollector and p.reggie jesli juz chcecie cos powiedziec o kulturze to
                                                    idzcie pod nocniak bo tam wasza kultura siega co najwyzej.Wy macie do Mnie
                                                    jakies watki z KULTURA przeczytajcie swoje wypowiedzi to moze sie domyslicie
                                                    (choc watpie)ze wy jej wcale nie macie,co wiecej pewnie nie wiecie co ona moze
                                                    znaczyś!w kazdym badz razie nie ma co komentowac Was(ale przyznam pasujecie do
                                                    siebie)obaj na takim samym poziomie intelektualnym.
                                                  • Gość: evelina ehhh taki wasz juz los! IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:56
                                                    no coz juz chyba wypowiedzialam sie elokwentnie w stosunku do was,w duzym
                                                    przeciwienstwie,...no ale moze i rozumiem was,zawsze gdzie sie pojawiam cos sie
                                                    dzieje,co zauwazylam rowniez tu.a wam no coz moge jedynie wspolczuc i zyczyc
                                                    znacznej poprawy intelektualnej.
                                                    pozdrawiam evelina
                                                  • Gość: cień1100 Re: ehhh taki wasz juz los! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:43
                                                    Dziewczyno,napisz wreszcie o czymś innym.Wciąż o tej kulturze i wychowaniu.Ja
                                                    rozumiem,że jak się czegoś nie ma to się o tym dużo mówi,marzy,tylko to już
                                                    staje się nudne.
                                                    A z tym tańczeniem to chyba bylo do mnie.To muszę Ci powiedzieć,że była to
                                                    błyskotliwa riposta,nie wiem czy się pozbieram.

P.S.Nie odpowiedziałaś mi na pytanie skąd masz moto
                                                  • motodawca1 Re: ehhh taki wasz juz los! 19.11.04, 22:59
                                                    kurde..a ja myślałem że z tym tańczeniem to było do mnie....
                                                    kolejny zawód tego dnia.....
                                                  • Gość: cień1100 Re:do eveliny...sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:19
                                                    Nie zauważyłem Twojego postu do mnie,więc ponowienie pytania nieaktualne,sorki
                                                  • motodawca1 Re:do eveliny...sprostowanie 19.11.04, 23:38
                                                    Cień - tak sie łatwo nie wywiniesz...
                                                    bedzie walka - ja i Ty
                                                    przed walką Evveliny i Renaty!
                                                    zwycięzca bedzie tańczyl przy rurze...!
                                                  • Gość: evelina do motodawca1 IP: *.elk.mm.pl 20.11.04, 12:56
                                                    > Cień - tak sie łatwo nie wywiniesz...
                                                    > bedzie walka - ja i Ty
                                                    > przed walką Evveliny i Renaty!
                                                    > zwycięzca bedzie tańczyl przy rurze...!

-No nie powiem wyobraźni Ci nie brak? -reszta-"bez komentarza"...
                                                  • Gość: cień1100 Re:do eveliny...sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:32
                                                    eeeeeeeee to znaczy w kisielu? Mam w domu żurawinowy,ale przeterminowany to nie
                                                    wiem czy się nadaje:)
    • Gość: speedone Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:24
      Juz mi sie niechce piszac o ewelinie chcialem miec 200 post
    • speedone Re: Seks za przejazdzke. 20.11.04, 00:24
      Juz mi sie niechce piszac o ewelinie chcialem miec 200 post
    • Gość: janciovodnik Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 02:21
      ścigacze to buraki. chopperasy rulez. pozdroovka
      • Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 08:20
        Piątkowy wieczor a wy co?Zamiast siedziec gdzies i chlać,to uzeracie sie z
        tepizną???znowu kochani litości.Mariusz Jolą sie zajmij a nie siedz całe noce
        na necie :P My z Lysoutem siedzieliśmy w knajpce(znaczy Łysout przy piwie a ja
        na parkiecie :D ),co i wam radze -troche kultury kochani :D hhahahahahahha
        Pozdro
      • Gość: evelina Re: janciovodnik IP: *.elk.mm.pl 20.11.04, 13:01
        ścigacze to buraki. chopperasy rulez. pozdroovka

chyba coś ci sie pomyliło,te twoje chperasy nawet nie porownuja sie do
        scigaczy!
    • Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 08:21
      Aha Mariuszek w knajpie była tez rura jakbyś wiesz kiedyś chciał se potańczyc :)
      • motodawca1 Re: Seks za przejazdzke. 20.11.04, 09:55
        Siedzę w domu bo piszę pracę magisterską i troche goni mnie termin.
        Ale tą rurką tak rozpaliłas moją wyobraźnię, ze....
        No i jestem pod wrażeniem - Karol przy piwie, a Ty przy parkiecie...
        kurcze zwykle było odwrotnie! Coż Ty mu zrobieła?

(o kur*a! obrona za pół roku a ja piszę "coś Ty mu zrobieła"!!!)
        • Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:19
          Karol na parkiecie hahhahahahahhahahhahahahhaha ale sie usmiałam:D
          Jak zapytałam kiedy ze mna zatańczy to powiedział,ze "w zyciu nigdy" -taki juz
          moj los muszą mnie obcy obściskiwać :) :) :)
          • kollector Re: Seks za przejazdzke. 20.11.04, 13:03
            ooooo... pamiętam jak Karol jeszcze młody był....
            ( o kurcze jak dlaeko siega moja pamięć! - pamietac tak odlegle czasy to prawie
            niemożliwe!)
            Wszyscy nazywali wtedy Karola Polskim Travoltą (oczywiście wtedy o Travolcie
            jeszcze nikt nie słyszał)
            Dziewczyny zakladaly przed dansingami komitety kolejkowe - każda chciała by
            Karol wziął ją w tany!
            Faceci nienawidzili Karola - żadna dziewczyna nie spojrzała na nich gdy pojwial
            sie Karol...
            A Karol... te kocie ruchy, te uklady choreograficzne...
            Pwenie nie wiesz ale na podstawie jednego z epizodow z życia Karola nakręcono
            film pt.: Dirty Dancing.
            Nawet sam Michael brał od niego lekcje tańca - jak myśłisz kto go nauczył Moon
            Walka?
            Taaaak!!!! Karol pokazał mu jak to sie robi!
            ech... te czasy już pewnie nie wrócą
            Kto pamieta te czasy 3ma pamiątki po Karolu tak jak sie 3ma relikwie...
            Pamiętam nawet ze za spawą Karola zastanawiano sie czy nie przyznawać nagrod
            Nobla w dziedzinei tańca, ale uznano, ze dopoki żyje KArol to można by ją tylko
            raz przyznać...
            A jak w 1978 roku wybierano papieża to kto był pewniakiem?
            Oczywiście KArol, ale zrezygnował bo musiałby codzić w tych dziwnych czapkach a
            w nich źle sie tańczy...
            Tak samo runięcie muru berlińskiego - Karol stepowal wtedy i takie drgania
            wywołał, ze rezonans rozwalil mur..
            chciałjednak by nie pociągnięto go do kosztów naprawy muru to powiedzialże cza
            z tego zrobic sprawę polityczna i tak sie stało...
            A stan wojenny..?
            Też KArol - wszystkie rusie ciągnęły do Polski zeby zobaczyc jak tańczy - cza
            sie było jakos chroić przed takimi tlumami!
            mnożyć takich przygód można
            ale niestety zdarzyło sie cos co sprawilo, zeKarol już nie tańczy...
            to tak mroczna historia, ze.....
            nie ja nie mam odwagi tego napisać...
            • Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:14
              Wiesz co Mariuszek?
              Załamują mnie Twoje opowiadania :D
              Ja to musze byłemy Lysoutowi pokazać(byłemu,bo postanowił sie zapuścić,
              oczywiście mi na złość)uśmieje sie :D
    • Gość: szef od szefa IP: *.elk.mm.pl 21.11.04, 15:22
      jednoślady górą!!!!!!!!!!!!!!!
      • kollector Re: od szefa 21.11.04, 15:39
        Szefie - raczej helichoptery!
        ;)
        • Gość: szef Re: od szefa IP: *.elk.mm.pl 21.11.04, 15:54
          chyba chciales napisac chopery??? :)
          • kollector Re: od szefa 21.11.04, 16:07
            nie bo ja raczej zadeklarowany plastyk jestem (choć ostatnio z odchyłami w
            jedyną słuszną stronę - enduro)
            • Gość: szef Re: od szefa IP: *.elk.mm.pl 21.11.04, 17:46
              zarty zartami,ale co jak co, nic nie przebije jednosladow a w szczegulnosci
              szybkich sprzetow takich jak scigacze np marezczki SUZUKI! :)
              to to dopiero zycie...wsiasc na sprzet i grzac jak szalony :)
              tylko kurz za toba leci....pozdrawiam!
              • taka-anka Re: od szefa 21.11.04, 17:55
                Gość portalu: szef napisał(a):

> zarty zartami,ale co jak co, nic nie przebije jednosladow a w szczegulnosci
                > szybkich sprzetow takich jak scigacze np marezczki SUZUKI! :)
                > to to dopiero zycie...wsiasc na sprzet i grzac jak szalony :)
                > tylko kurz za toba leci....pozdrawiam!

muaaaa, rozmarzyłam się :P ....
                pzdr :)))))))
                • Gość: evelina Re: od szefa IP: *.elk.mm.pl 24.11.04, 14:32
                  patrze ze jak sie malo tu udzielam to i wy wcale nic niepiszecie!
                  • Gość: reggie Re: od szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:34
                    Bo tylko Ty podnosisz ten temat,dla nas jest juz skonczony!!!!! udzielaj sie w
                    innych jeśli masz cos do powiedzenia
                    • Gość: evelina Re: ??? IP: *.elk.mm.pl 24.11.04, 17:58
                      mi chodzilo ogulnie a nie konkretnie o (TEN) temat!
                      • kojotkurier Re: ??? 25.11.04, 23:12
                        TO JAKIES SZALENSTWO!!!!
                        • Gość: suzuki123 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:49
                          ale czad! dawno juz nie widzialem tu tak długiej korespondencji. ale jedno
                          musze napisać: warszawiaki to w duzej ilosci buraki. niestety tak jest, ze ci
                          motocyklisci z tego miasta naprawde nie moga sie wylegitymowac zbyt wysokim
                          poziomem obycia. wielu z nich reprezentuje poziom mniej wiecej koła gospodyń
                          wiejskich. niestety poodbijało chłopakom. jak cie poczestuja papierosem, to
                          potem przyjdą,żebyś i m oddał 3. widac to na przykład latem w Łebie. Ci
                          Warszawiacy, którzy tacy nie są wiedzą o tym i do nich nie są skierowane te
                          słowa. Ale na Mistrzostwach Polski w Poznaniu też sie da bardzo wyraxnie wyczuć
                          pieprzoną, buraczaną warszawke.
    • Gość: anarchi Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:45
      podbijam :)
      • Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 09.12.04, 19:02
        eeee cos slabo,patrze ze nikt sie juz tu nie udziela,a to dlatego pewnie bo
        MNIE tu brakowało i moich elokwentnych wypowiedzi!!!
        pozdrawiam
        • matej23 Re: Seks za przejazdzke. 09.12.04, 19:30
          Tak nieśmiało proponowałbym, żebyś darowała sobie tego typu wpisy. Jeśli masz
          coś konkretnego do powiedzenia, proszę bardzo, a jak nie, to nic nie pisz. Tak
          będzie przede wszystkim dla Ciebie lepiej.
        • Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:52
          Ja nie bede delikatna.Spadaj mała i nie wkurzaj ludzi!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: cień1100 Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:05
            Topór wojenny znów został wykopany.
    • Gość: Div Re: Seks za przejazdzke. IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 30.12.04, 16:22
      Ci co wyrywają panienki na sprzęta to pustaki!!!!!!!!!!!!ale widocznie i tacy
      muszą być
    • Gość: Tami Re: Seks za przejazdzke. IP: 195.136.10.* 31.12.04, 10:05
      Kochaniutka,wydaje mi się,że motocykliści,o kitórych wspominałaś nie składali
      Ci owych propozycji poważnie...kręcili z Ciebie beke na 100%.Jak można
      potraktować laskę,która podchodzi do nieznajomego gościa i pyta,czy ten ją
      przewiezie???A poza tym z jakiej racji, ktokolwiek ma brać za Ciebie
      odpowiedzialnośc,biorąc Cię na motor?Nikt też nie ma obowiązku "przewozić" Cie,
      tylko dlatego bo ty masz ochote...
    • agamoto Re: Seks za przejazdzke. 01.01.05, 16:30
      No ja bym Ci sexu nie zaproponowała, bo w kobietach nie gustuję...a co do
      chłopaczków na moto...fakt, poziom większości z nich pozostawia dużo do
      życzenia... A swoją drogą dlaczego chcesz z nimi na przejażdżkę? nie lepiej
      sobie moto sprawić i pojeździć? Opadające szczęki facetów na widok kobiety na
      motorze (szczególnie duuużym) to naprawdę frajda:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka