lisena E P I L O G 11.11.04, 16:41 Ponieważ jest to mój temat, chcę powiedzieć, że jest on już zamknięty i dalsze odpowiadanie, mniej lub bardziej związane z jego treścią, jest po prostu bezcelowe. Dlatego każdy następny post uważam za nieważny i bezsensowny. Dziękuję wszystkim forumowiczom na wypowiedzenie się, nawet tym, którzy nie zasłużyli na to. Każdy tekst był dla mnie ważny i dzięki nim mogłam sobie stworzyć pewnego rodzaju obraz współczesnego świata motocyklowego. Tworzą go zatem osoby szczególnie zafascynowane motoryzacją jak i typowy "margines", osoby życzliwe jak i bezczelne, zimne i chamskie. Dla niektórych ten temat był okazją dla "zrobienia jaj", dla innych ciekawostką a dla jeszcze innych okazał się bardzo ciekawy i z chęcią dawali na niego odpowiedź. Tym miłym i niemiłym akcentem kończę powyższy wątek i życzę udanego wieczoru w Dzień Niepodległości, 11 listopada. Niech będzie on dla Was.. czasem rozmyślań. Pozdrawiam, Marta {Lisena} Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Seks za przejazdzke. 11.11.04, 20:39 ja już dawno sie pogubiłem o co chodzi w tym watku i w tym kto jest kto i co do kogo ma - może mi ktos napisac jakiś skrypcik/streszczenie problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 12.11.04, 12:56 motodawco1 lepiej bedzie jak ci nie opisze (ja) streszczenia tego problemu bo za duzo tego pisania by było-he tego problemu-raczej tych problemów! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Seks za przejazdzke. 12.11.04, 13:14 Mariuszku kochany nawet się nie wgłębiaj w to co, kto, z kim, i dlaczego :) Ale wy jesteście bezczelni Marta napisała wyraźnie,ze nie chce aby wątek był kontynuowany,ale wszyscy ją olali-Nieładnie!!!! Dajcie juz zejść spokojnie wątkowi!!! P.S. Mariuszek uśpiliśmy dzis naszego szczurka,potrzebuję silnego ramienia do wypłakania sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Seks za przejazdzke. 12.11.04, 13:17 P.S 2 gdzieś Ty sie podziewał,już myślałam,że znowu sie poobijałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Seks za przejazdzke. 12.11.04, 14:53 Jola mnie bije..... dlatgo byłem w ukryciu boję sie ze ona w poszukiwaniach mnie bedzie wpadac na to 4um i sie nie ujawniałem. Ciesze sie ze sprawa Karola jest zakończona. służe ramieniem i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to ja :P dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:54 dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej się do mojego faceta?? bo by mnie to zdenerwowało. i tyle. łazi taka listena, zaczepia chłopów, wiadomo, że głodnemu chleb na myśli.. przewiezie ją chłopak raz, a później się (ona) nie odczepi. boże.. listena jakby chciała już dawno mogła by mieć własne moto!! trzeba wyżec się jednego, by mieć drugie, po prostu. kasa z nieba nie spada, ale dla chcącego nic trudnego. Lis poszukała by sobie pracy zamiast szukać frajera z moto. TYLE ODE MNIE POZDROOO!!!!!!!! A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej.. IP: 217.96.12.* 13.11.04, 14:29 jedna taka podchodzila i prosila ,,przewiozl bys mnie,, a potem juz caly zlot ja wozil i wozil do bialego rana tez bys tak chciala co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: dlaczego bym wpie..ła lasce przystawiającej.. IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 16:44 moze i woził ja ten cały zlot,ale domyslam za co?,(bo watpie ze za darmo),no ale coz i tacy sa ludzie.pewnie tak ja wozili do bialego rana ze dziewczyna tera niewyspana .- hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Seks za przejazdzke. 13.11.04, 17:46 ja wiem jedno jak jakas dupenka podchodzi i jeczy do ucha ,,przewiozl bys mnie ,,to nie odrzucam takiej propozycji bo juz wiem ze to jest bardzo szybka babka ze mna trzeba pochodzic wtedy moge powozic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 20:15 w tym cały sek ze jak dziewczyna(głupia)widzi chłopaka na motocyklu,to chodzi jej jedynie o motocykl a nie o chłopaka,choc by był brzydki jak niewiem co to dla niej nieproblem,bo i tak kask na leb wsunie(a na motorku wozic sie bedzie)a chlopak bedzie myslal ze leci na niego,a zdziwil by sie gdyby motorek se sprzedał:)-juz by dziewczyneczka zmykła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 20:20 ale w sumie co ja gadam o tych dziewczynach,chlopy nie lepsze,zauwaza taka na motorku jak smiga po miescie i juz miche ciesza i poznac chca(w sumie fajnie)- ale chcialam nawiazac ze te chlopy nie lepsze...moze i gorsze....:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisena Beznadziejni kretyni !! 14.11.04, 01:05 Nikt nie slyszal, ze temat jest Z A M K N I E T Y ?! Jestescie prawdziwymi kretynami ! Sory, po prostu nie moglam juz wytrzymac. Dawno nie widzialam tak beznadziejnych ludzi. Zamknijcie sie wreszcie i zakonczcie ten temat. Zygac mi sie chce jak czytam te bzdury na poziomie gorszym niz dno. Temat jest Z A M K N I E T Y . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vmaxer Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 01:24 o ja pie.., jaka ty jesteś prymitywna! Weż se kup motor i wsadź go sobie (tymrazem lisana nie do ciebie, całkiem napalona jesteś, ale jak laska z prow, co chce troche atencji, przytulenia i seksu i przytulenia i ciepła :) ) szkoda, że jesteś taka nie za bardzo dla mnie, bow sumie nie taka jesteś ostatnia. To już teraz naprawde Paa, nie tesknij za mną, bo nie warto, ja jestem jak wiosenna burza, nie znajdziesz mnie w listopadzie Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Beznadziejni kretyni !! 14.11.04, 12:11 sama jestes kretynko co przerasta cie to na poziomie gorszym niz dno powie ci ze takich jak ty napalonych babek na zlotach jest pelno wiec nie siew osamotniona do zobaczenia na zlocia zapamietaj ksywke kojot przewioze cie napewno i nawet nie bede nic chcial w zamian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.elk.mm.pl 14.11.04, 14:10 jesli ta przedostatnia wypowiedz dotyczy mojej osoby-to o boze jacy wy jestescie ciemni,o my good!nie chodziło mi o moja osobe,a zreszta co ja wam bede tłumaczyc i tak nie zrozumiecie!-acha ja bym cie prosiła zebys mnie przewiozł he he dobre,predzej ty mnie,ja nie musze durniow szukac zeby mnie powozili,poniewaz mam swoja maszyne,i gdzies mam WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:55 acha ja bym cie prosiła zebys mnie > przewiozł he he dobre,predzej ty mnie... Hahahahahahahahahha o jaaaaa właśnie wyobraziłam sobie 30letniego chłopa błagajacego Cie o przewiezienie normalnie nie ma jak smiech z rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.elk.mm.pl 14.11.04, 14:14 acha i nie jestem zadna napalona babka dla ciebie drogi kojocie,a te zjazdy w ktorych niby uczestniczysz obchodza mnie tyle co ....!i jeszce raz powtarzam nie porownuj mnie do takich dziewczyn bo sie kolego drogo mylisz....co ty myslisz ze sa tylko napalone babki,i tu sie mylisz oslow takich jak ty tez nie brakuje tylko czekaja by zagadac......pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 16:35 Dobra chciałam uszanować Marte i nie odzywać się juz w tym temacie,ale to co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie!!!! Weźcie poczytajcie se caly wątek,miał być chyba traktowany nie całkiem poważnie,a zrobił się z tego jeden niesamowity spór!!! Czy wy jesteście poważni??? Besztać się o taką pierdołe?? Przenieście się na forum chumorum może co?? Evelina,chyba za młoda jestes na własny motocykl,co za kretyn by 16 latce pozwolił jeździc????? Dajcie ten biednej Marcie spokój!!! Pewnie przez takie debilne i prymitywne odzywki zniechęci sie do wszystkich motocyklistów... Przemyslcie to sobie na spokojnie i naprawde uszanujcie ddziewczyne i dajcie juz spokoj temu watkowi!!! Moze znajdzie sie tu ktos powazny,kto mnie poprze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszek Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 16:54 ...ale wytłumaczcie mi po krotce o co chodzi.. tak bym mogł sie zorientowac co i jak, ale bez cztania tego wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Beznadziejni kretyni !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:30 Mariuszek w wielkim skrócie: marta zadała pytanie,kilka osob jej odpowiedziało,kilka osób wyśmiało ,kilka zbeształo,kilka zbeształo tych co zbesztali,kilka wysmiało tych co wyśmiali i sie porobiło. Nie da sie inaczej wytłumaczyc :) Bys musiał przysiąśc i poczytać,choć nie wiem czy to ma wiekszy sens... ehhhhhh Buziaczki i pozdro dla Joli :) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Beznadziejni kretyni !! 14.11.04, 19:06 Aha! Dzieuję Renatko za przejrzyste naświetlenie sprawy! W gruncie rzeczy to nie ma sie o co kłocić. Ccialbym by wszystcy żyli tak jak ja - w harmonii z naturą i w zgodzie z sumieniem. To by rozwiązalo wszeklie konflikty i pokoj spłyąłby na ludzi.. Dziekuję za buziaczki i pozdrowniena - dalej przekażę jak tylko się odpowiednio szczepię. Mam też 1 pytanie - czy nie wkur*ił Was Gołota? po raz kolejny dał du*y, a boli mni eszczególnie bo specjalnie Wstalem o godzinie 5 rano by obejrzeć taką chałę na żywo... pod koniec walki modliłem sie by został znokautowany i by już NIGDY więcej nie pojawił sie ponownie na ringu... Mam dosyć ciągłego twierdzenia, że ten biedny upośledzony (wnioskuje po jego wyypowiedziach) chlopie po raz kolejny został skrzywdzony, Zastanawiamsie nad zalożeniem jakiejś fundacji ktor a by go wspierała tak fizycznie jaki duchowo... Niebawem podam # konta na który mam nadzieję wpłacicie jakieś znaczące sumki... To tyle - Pozdrawiam - Wasz Kollectorek - Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina reggie???? IP: *.elk.mm.pl 15.11.04, 18:35 ja tylko do watku poruszonego przez reggiego."Kto,co za kretyn by dał mi jezdzić" i to 16-latce?(17 jak coś),oj nie obrarzaj moich rodziców,a tak wogule to mnie nie znasz,i co ma do tego wiek!? ja nie smigam jakimis scigaczami (chociaz bym chciała)typu suzuki gsxr 750,tylko motorowerem aprilia rs 50,chociaz nie powiem po tuningu jest dosc ciekawie!-ale tak poza tym to reggie nie czaje cie człowieku masz jakis problem co do mojej osoby?-śmialo wypowiedz sie-czekam........................................pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: reggie???? 15.11.04, 19:12 Gość portalu: evelina napisał(a): > ja tylko do watku poruszonego przez reggiego."Kto,co za kretyn by dał mi > jezdzić" i to 16-latce?(17 jak coś),oj nie obrarzaj moich rodziców,a tak wogule > > to mnie nie znasz,i co ma do tego wiek!? ja nie smigam jakimis scigaczami > (chociaz bym chciała)typu suzuki gsxr 750,tylko motorowerem aprilia rs > 50,chociaz nie powiem po tuningu jest dosc ciekawie!-ale tak poza tym to reggie > > nie czaje cie człowieku masz jakis problem co do mojej osoby?-śmialo wypowiedz > sie-czekam........................................pozdrawiam! Ż A Ł O S N E ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 00:26 Dziewczynko,poczytaj ksiazeczki. Po raz kolejny jestem k****a kobieta- niedochodzi do pustego łebka?????? Wez juz lepiej nic nie pisz,bo przestane być miła... I daj juz spokuj temu wątkowi,kiedy juz spada to Ty musisz cos durnego napisac,specjalnie to robisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy reggie a moze ty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:37 jesteś obojniak ?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 16.11.04, 15:40 reggie no jak tylko popatrze na ten twoj nick no mi sie zdaje ze ty jestes plci meskiej,wez se go lepiej zmien!dzieciaku i nie wprowadzaj w bledy ludzi hehe a po drugie to nie jestem dla ciebie dzieckiem g***iaro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:51 niestety jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:19 ehhhh właśnie to co piszesz świadczy o Twojej intelegencji!!!! Nie bądz wulgarna na forum publicznym.czytają to nieletni tacy jak Ty,tylko na szczeście nie wszyscy są rozpiesznonymi bachorami,daruj sobie kochana kłótnie,bo nie mam ochoty znizac sie do Twojego poziomu dyskusji.Wpisuję Cie na czarną liste i od dzisiaj nie bedą mi sie Twoje kretyńskie posty pokazywały,wiec możesz sobie darować pisanie czegokolwiek do mnie.Tak czy tak nie bede tego widziała.Zegnam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 17.11.04, 18:45 SLUCHAJ SIKSO,ILE TY MASZ LAT,IZ W TAK NIEELOKWENTNY SPOSOB WYRAZASZ OPINIE NA TEMAT MOJEJ OSOBY.NIE ZYCZE SOBIE CZYTAC OD CIEBIE TAK NURTUJACYCH I ZBEDNYCH OBELG SWIADCZACYCH O TWOJEJ NIEDOJRZALOSCI UMYSLOWO-PSYCHICZNO-FIZYCZNEJ I JESLI NIE UMIESZ CZYTAC TO NIE CZYTAJ I NIE WYKRECAJ SIE,BO I TAK WIEM,ZE PRZECZYTASZ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:26 Hmn.... droga ewelinko i regge dajcie se na luz ewelinko jestes tu nowa to albo sie dopasuj albo spiedalaj z stad bo mam juz dosyc takiego gadania ile mozna zakoncie juz ten temat regge ustap prosze cie badz mondziejsza pozdro speedone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 18:47 PO PIERWSZE,DROGI SPEEDONE TO NAUCZ SIE ORTOGRAFII,PO DRUGIE TO NIE MI TU COS NIE PASUJE TYLKO TOBIE,WIEC...DRZWI OTWARTE!A PO TRZECIE TO KTO CIE NAUCZYL WTRANCANIA SIE MIEDZY WODKE A ZAKASKE(MNIE A REGGIE)?WIEC JESLI NIE JESTES W NASZYM TEMACIE TO SIE NIE UDZIELAJ NIEPROSZONY. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 18:47 PO PIERWSZE,DROGI SPEEDONE TO NAUCZ SIE ORTOGRAFII,PO DRUGIE TO NIE MI TU COS NIE PASUJE TYLKO TOBIE,WIEC...DRZWI OTWARTE!A PO TRZECIE TO KTO CIE NAUCZYL WTRANCANIA SIE MIEDZY WODKE A ZAKASKE(MNIE A REGGIE)?WIEC JESLI NIE JESTES W NASZYM TEMACIE TO SIE NIE UDZIELAJ NIEPROSZONY. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: reggie???? 18.11.04, 19:09 a mogłybyście sie bić? jakby co to stawiam na Renatę a wracając do Evveliny... hmmmm sama się pogrążasz żądasz kultury od innych a słoma z butów..... cza na papierosy uważać przy Tobie. (oczywiscie jeśłi wiesz co mam na mysli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 19:19 NO NASTEPNY DO KOLEKCJI(WTRANCAJACYCH SIE) JESLI CHODZI O KULTURE TO MAM JEJ WIECEJ NIZ TY ROZUMU WE ŁBIE.(jesli wiesz o co mi chodzi).NIE WTRANCAJ SIE W TEN TEMAT,JESLI CIE NIE DOTYCZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 18.11.04, 19:22 BIC SIE?PHE.W ZYCIU NIE MOGLABYM SIE ZNIZYC DO WASZEGO POZIOMU.ZROZUMCIE W KONCU,WY TO NIE MOJA SFERA...JESLI CHODZI O JAKIES BICIA.JA INACZEJ ROZWIAZUJE SPRAWY,BO MAM SWOJ HONOR I KULTURE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:54 Widac :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: reggie???? 18.11.04, 20:00 taaaa... był juz taki co miał kulture Tygrysek.19 mu było Co do niewtrącania się - to jest 4um publiczne - oznacza to, ze w dyskusjach tutaj prowadzonych każdy może zabrać głos. Jak CI nie pasi to załatwiaj swoje sprawy drogą mailową lub załóż forum tylko dla zaproszonych chyba prościej nie można tego wytłumaczyć, ale mam obawy, ze zrozumiesz o co mi chodzi A co do tego że Ty masz kulturę cóż... jak dotąd nie udowodniłaś tego i chyba daremne TWoje dalsze próby... Co do tego, że my to nie Twoja Sfera... hmmmm.... czuję że w przerwach gdy nie czytasz forum zaczytujesz sie w Mniszkównie... Tak 3maj! i pamiętaj - najważniejsze, żebyś Ty czuła sie dobrze, to co myślą o Tobie inny nie jest takie ważne. Dla Twojej Mamy i Taty zawsze będziesz najładniejsza i najmądrzejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:25 Marcin czy to ta kultura na ktorej jezdzil tygrysek ????????? pozdro speedone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:26 Sorry Mariusz wybac pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: reggie???? 18.11.04, 22:01 Gość portalu: speedone napisał(a): > Sorry Mariusz wybac > pozdro nie wiem o co może chodzić ale OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:39 w takich momentach wiadomo,ze zawsze mozna liczyc na znajomych:) dzieki chłopaki Mariuszku jeśli nie wiesz,za co Cie speedone przeprasza to za to iz wczesniej nazwał Cie Marcinem:) Droga ewelino jako,ze jesteś na mojej czarnej liście nie wyświetlają mi sie twoje posty,ale po tym co chłopaki napisali podejrzewam,ze rzucasz sie znowu.Więc jakoze jesteś tu nowa i nie pamiętasz ani Tydryska19 ani innych,ktorych wszyscy zapamiętali i to wcale nie za miło,to ostrzegam Cie bo możesz tak samo skończyć.Poczytaj sobie jak wsztcy niezapomnianego tygryska traktowali i pomyśl sobie czy Ty takoż tak byś chciała być traktowana.My Ci to mozemy załatwić z przyjemnością.Jeśli nie chcesz żeby inni sie wtracali to nie wypowiadaj sie na forum publicznym!!!! Speedone ja juz ustąpiłam wpisując wiadomą osobe na czarną liste nie mam ochoty wyczytywać jej prymitywnych obrazających postów. W kiślu mamy sie bic?:D jakby co to ja chce truskawkowy,moznaby na tym zarobic jeszcze bilety wstępu itp... Poprostu rozpieszczoba gó..ara,której tatus zrobił net i widocznie bardzo jej sie nudzi... A właśnie co z tą kratą? Moze juz ją Mariuszku dostałeś i wychlałeś bez nas????? a jak nie to czas najwyzszy jakąś skarge wnieść czy cos. KRATA MUSI BYĆ !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: reggie???? IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 12:27 Marcin - Mariusz... jak aróżnica i to na "R" i to na "R" szkoda, ze chcesz truskawkowy kisiel, nie lubie takiego - wolę wiśniowy i wiśniowy można by było z zlizać 8-@ Krata kurde nie doszła.. Przyszła koperta z jakims białym proszkiem, ale on jakis niedziałający. Koledzy mówią, że jakis pośredni towar i że nie kręci Jakoś tak dziwnie go nazywają... antrax, czy wąglik... nie pamiętam Na razie skargi nie wniosę, choć mam tutuł dla tego tematu: "DO REDAKCJI: SKARGA NA SZ.DZIAWERA" oczywiście tutył może ulec zmianie ale póki co mam dosyć pisania skargi odwołań (napisałem już tego sporo w ostatnich tygodniach) MOżemy oczywiscie przeprowadzić jakiś strajk i w sygnaturkach wpisywać: "Szymon! GDZIE JEST OBIECANA KRATA?!" , albo zaczynać każdy poet, temat słowami: "Szymon dawaj kratę!" na razie poczekajmy - może Świat motocykli szykuje nam niespodziankę na Mikołają, Sylwestra, czy inne pobliskie święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Szymon dawaj krate !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:46 Jola by Ci dała zlizywać kisiel :P Słyszałam gdzies,ze wąglik inaczej działa,ale to pewnie bzdury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szymon dawaj krate !!!!!!!! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 12:58 na głowę nie upadłem (chyba) Jola nie dowiedziałaby sie o niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 15:31 Droga reggie,mnie to malo interesuje,ze jestem na Twojej czarnej liscie,a ten tygrysek tym bardziej.A jesli chodzi sie o bicie w kisielu,to przestancie mnie smieszyc,bo do takiego poziomu nie moglabym sie znizyc.P.reggie,jesli chodzi o kulture i dobre maniery to niedotycza one Twojej osoby,bo daleko Ci jeszcze.Zachowujesz sie jak rozwydrzona malolata(bo i pewnie nia jestes).A co do was (wtracajacych sie tam gdzie nie trzeba)to nie porownujcie mnie do kogos kogo nie znam.Co wy mozecie o mnie wiedziec...Jak mi sie zechce to bede sie wypowiadac na taki temat jaki mnie interesuje.Mam w nosie te wasze krytyki,bo przyjaciol wsrod was nie szukam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:08 Cześć evelina.Nie chciałem się dopisywać do Twoich postów,bo każdy jest taki sam,ale nie wytrzymałem.Drażnisz mnie coraz bardziej.Po paru pierwszych Twoich wpisach moja reakcja była taka-jaka ona głupia.Myślałem jednak ,że to się z czasem zmieni,bo jesteś młoda i chcesz na siebie zwrócić uwagę.Niestety. Przyjaciół nie szukasz tutaj i pewnie nie znajdziesz,ale wrogów już sobie narobiłaś.Zupełnie nie rozumiem Twojego postępowania.Jeżeli chcesz udzielać się na tym forum,to szanuj ludzi ,którzy tu piszą,a będa szanować i Ciebie,a nie wpisywać na czarną listę. Czy na swoje moto sama zapracowałaś,czy kupili Ci rodzice? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina do cień!!!... IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:48 ja szukam sobie wrogów?ty sie lepiej popatrz co ci kretyni wypisuja,niby o kulturze a sami jak reprezentuja ,nie bede pisala kto bo latwo sie omyslic wystarczy przeczytac kilka wczesnijszych wpisow..no ale coz-jaki los takie zeycie.A jesli chodzi o twoje pytanie to sama zarobilam na swoj motor,charowalam na niego przez dwa lata,i nikt mi go nie kupil ,jdynie co w prezencie kask dostalam od przyjaciol(z dedykacja),skore tez se za wlasna kase kupilam-jeszcze moze jakies pyt? Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: reggie???? 19.11.04, 16:09 Gość portalu: evelina napisał(a): > A jesli chodzi sie o bicie w kisielu,to przestancie mnie > smieszyc,bo do takiego poziomu nie moglabym sie znizyc TAAAAAA... ZNACZY SIE PREFERUJESZ MAKARON. OK TWOJA SPRAWA. WKRÓTCE SIE PEWNIE DOWIEMY, ŻE JESTEŚ SŁAWNA BO WYSTĘPOWALAŚ W SERII O MUŃCZYKU. TEŻ FAJNIE. Gość portalu: evelina napisał(a): > A co do was (wtracajacych sie tam gdzie nie trzeba)to nie porownujcie mnie do > kogos kogo nie znam. NO! TYGRYSKA.19 POWINNAŚ POZNAC! REPREZENTUJECIE TEN SAM POZIOM (CHOC TERAZ WYDAJE MI SIE, ZE ON BIJE CIEBIE NA GLOWĘ). Gość portalu: evelina napisał(a): > Co wy mozecie o mnie wiedziec... PO TWOICH WYPOWIEDZIACH I DUŻO I NIEDUŻO. NP. WIEM, ŻE JESTEŚ NAJLEPSZA W SZKOLE (W SPEC-u NIE JEST TO WIDAC /PO TOBIE/ TRUDNE). MASZ O SOBIE MYLNE WYSOKIE MNIEMANIE. JESTEŚ GŁUPIUTKA JAK NA SWÓJ WIEK I PEWNIE MASZ MALE CYCKI. MOIM ZDANIEM TO CALKIEM SPORO. A NIEDUŻO, BO W TAKICH NIEPOFALDOWANYCH MÓŻDŻKACH JAK TWÓJ TO NIKT NIE WIE CO MOŻE SIEDZIEĆ. Gość portalu: evelina napisał(a): > Jak mi sie zechce to bede sie wypowiadac na taki temat jaki mnie interesuje. TROCHĘ PRZESADZASZ, NIKT SIE CIEBIE NIE CZEPIA ZE SIE ODZYWASZ. GDYBYŚ POSIADALA UMIEJETNOŚĆ CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM JUŻ DAWNO BYŚ DO TEGO DOSZŁA. Gość portalu: evelina napisał(a): > Mam w nosie te wasze krytyki, bo przyjaciol wsrod was nie szukam! OJ CZUJĘ, ŻE PRZYJACIÓŁ TU BYŚ ZBYT WIELU NIE ZNALAZŁA. pAMIĘTAJ JEDNAK ZE TYGRYSEK.19 I ANARCHII TO TWOJA LIGA, WIĘC MOŻE Z NIMI SIE JAKOŚ "SPYKNIJ" W KOŃCU I TAK MAJĄ CIĘ ZA BLACHARĘ. I NA KONIEC ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORA! JA MAM TAKI PONIEWAŻ POJEŹDZIŁEM NA MOTORKU (CHOLERA INO PALIWO SIE KOŃCZY!) POZDRAWIAM - MARIUSZ Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: reggie???? 19.11.04, 16:25 właśnie przeczytałem to co napisal Cierń i spieszę wyjaśnić, ze wrogiem evveliny raczej nie jestem (liczę na dobre miejsce przy basenie z kiślem (kisielem?) czy makaronem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:35 Posłuchaj dziecino,zanim zaczniesz wyzywać kogoś od małolat zapoznaj sie z jego wiekiem,bo w tym momencie obraziłaś sama siebie!jestem starsza od Ciebie o ile nie twoja sprawa,nikt tu nigdy nie czepiał sie wieku,bo to nie ważne,ale ty pewnie w wieku 20 lat tez będziesz tak samo głupia jak jesteś teraz!!!! Hmmm mariusz po czym wywnioskowałeś te małe cycki??? Zresztą gdyby cycki były miernikiem inteligencji to ona miała by wklęsłe:) Skończ dziewczyno swoje żałosne wypowiedzi,bo mi sie niedobrze robi juz na sam widok,ze coś tu napisałaś.masz racje przyjaciół tu nie masz co szukać,przegrałaś na samym wstepie,chyba,ze Tobie jest miło jak wszyscy z Tobą jadą jak z gównem??? jesli masz odrobine godności zniknij stąd jak to uczynił tygrysek19,była jeszcze Marti,ale tez szybko się zmyła:) No chyba,że masz ochote jeszce troche poczytać obelg na swój temat???ja w twoim wieku miałam troche więcej rozumu naprawde dziewczyno troche powagi!!!!! Z rzeczy przyjemniejszych: Mariuszek dzis jezdziłeś??????? Przecie piździ,pada,wszystko mokre? Dawno kołnierzyka nie miałeś co?? :) Naprawiłeś sprzęta?? Takoż zycze wszystkim miłego wieczoru i mam nadzieje,ze sama takowy bede miała,choć myśle,ze Evelinka juz sie postara co bym sie wkurzyła:) Pozdrawiam tez Ciebie Evelinko i mam nadz ,ze kiedys przeczytasz to co wypisywałaś i zawstydzisz sie,a jak zmądrzejesz to moze nawet napiszesz coś miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:40 Ten wątek jest jak serial brazylijski,pewnie już nikt nie pamięta pierwszych odcinków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:47 ehhhhh jakie piękne porownanie :) Może okaze sie,ze evalinka to zaginiona corka mojej ciotki z drugiego małzenstwa mojego przyrodniego wuja,który zaraz po ślubie uciekł ze swoją 3 kochanka i zamieszkali razem z moją siostrą,ktorej notabene nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: reggie???? 19.11.04, 17:20 chciałem przypomiec że ja nie czytałem tematu od początku (choc probowałem przez calość przebrnać, ale nie udało się) a mięszajac sie do dyskusji moim zamiarem bylo zostaś sumieniem narodu (a tak szczerze to doprowadzić do tej walki w kisielu /w kisielu bo może evvelina da sie namówić.../) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:25 Albo chociaż niech na rurce zatańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:04 Po co ma pokazywać skoro i tak podobno ma małe ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk Re: reggie???? 19.11.04, 18:07 taka-anka napisała: > ten tylko o jednym... Jedni o cyckach a inni (taka-anka ) o penisach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taka-anka Re: reggie???? 19.11.04, 18:22 jacek_stanczyk napisał: > taka-anka napisała: > > > ten tylko o jednym... > > Jedni o cyckach a inni (taka-anka ) o penisach!!! no prawidłowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: reggie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:23 W wekeend sie wszyscy wyzyja seksualnie i od poniedziałku znowu zaczną sie normalne tematy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: reggie???? IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:51 a co do tanczenia to mysle ze ty bys sie do tego bardziej nadawal ,bo pewnie jestes wprawiony w ta role.no bo coz bys nie proponowal gdybys nie prubował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina reggie and kollector... IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:41 no coz kollector and p.reggie jesli juz chcecie cos powiedziec o kulturze to idzcie pod nocniak bo tam wasza kultura siega co najwyzej.Wy macie do Mnie jakies watki z KULTURA przeczytajcie swoje wypowiedzi to moze sie domyslicie (choc watpie)ze wy jej wcale nie macie,co wiecej pewnie nie wiecie co ona moze znaczyś!w kazdym badz razie nie ma co komentowac Was(ale przyznam pasujecie do siebie)obaj na takim samym poziomie intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina ehhh taki wasz juz los! IP: *.elk.mm.pl 19.11.04, 21:56 no coz juz chyba wypowiedzialam sie elokwentnie w stosunku do was,w duzym przeciwienstwie,...no ale moze i rozumiem was,zawsze gdzie sie pojawiam cos sie dzieje,co zauwazylam rowniez tu.a wam no coz moge jedynie wspolczuc i zyczyc znacznej poprawy intelektualnej. pozdrawiam evelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: ehhh taki wasz juz los! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:43 Dziewczyno,napisz wreszcie o czymś innym.Wciąż o tej kulturze i wychowaniu.Ja rozumiem,że jak się czegoś nie ma to się o tym dużo mówi,marzy,tylko to już staje się nudne. A z tym tańczeniem to chyba bylo do mnie.To muszę Ci powiedzieć,że była to błyskotliwa riposta,nie wiem czy się pozbieram. P.S.Nie odpowiedziałaś mi na pytanie skąd masz moto Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: ehhh taki wasz juz los! 19.11.04, 22:59 kurde..a ja myślałem że z tym tańczeniem to było do mnie.... kolejny zawód tego dnia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re:do eveliny...sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:19 Nie zauważyłem Twojego postu do mnie,więc ponowienie pytania nieaktualne,sorki Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re:do eveliny...sprostowanie 19.11.04, 23:38 Cień - tak sie łatwo nie wywiniesz... bedzie walka - ja i Ty przed walką Evveliny i Renaty! zwycięzca bedzie tańczyl przy rurze...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina do motodawca1 IP: *.elk.mm.pl 20.11.04, 12:56 > Cień - tak sie łatwo nie wywiniesz... > bedzie walka - ja i Ty > przed walką Evveliny i Renaty! > zwycięzca bedzie tańczyl przy rurze...! -No nie powiem wyobraźni Ci nie brak? -reszta-"bez komentarza"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re:do eveliny...sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:32 eeeeeeeee to znaczy w kisielu? Mam w domu żurawinowy,ale przeterminowany to nie wiem czy się nadaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:24 Juz mi sie niechce piszac o ewelinie chcialem miec 200 post Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Seks za przejazdzke. 20.11.04, 00:24 Juz mi sie niechce piszac o ewelinie chcialem miec 200 post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janciovodnik Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 02:21 ścigacze to buraki. chopperasy rulez. pozdroovka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 08:20 Piątkowy wieczor a wy co?Zamiast siedziec gdzies i chlać,to uzeracie sie z tepizną???znowu kochani litości.Mariusz Jolą sie zajmij a nie siedz całe noce na necie :P My z Lysoutem siedzieliśmy w knajpce(znaczy Łysout przy piwie a ja na parkiecie :D ),co i wam radze -troche kultury kochani :D hhahahahahahha Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: janciovodnik IP: *.elk.mm.pl 20.11.04, 13:01 ścigacze to buraki. chopperasy rulez. pozdroovka chyba coś ci sie pomyliło,te twoje chperasy nawet nie porownuja sie do scigaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 08:21 Aha Mariuszek w knajpie była tez rura jakbyś wiesz kiedyś chciał se potańczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Seks za przejazdzke. 20.11.04, 09:55 Siedzę w domu bo piszę pracę magisterską i troche goni mnie termin. Ale tą rurką tak rozpaliłas moją wyobraźnię, ze.... No i jestem pod wrażeniem - Karol przy piwie, a Ty przy parkiecie... kurcze zwykle było odwrotnie! Coż Ty mu zrobieła? (o kur*a! obrona za pół roku a ja piszę "coś Ty mu zrobieła"!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:19 Karol na parkiecie hahhahahahahhahahhahahahhaha ale sie usmiałam:D Jak zapytałam kiedy ze mna zatańczy to powiedział,ze "w zyciu nigdy" -taki juz moj los muszą mnie obcy obściskiwać :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Seks za przejazdzke. 20.11.04, 13:03 ooooo... pamiętam jak Karol jeszcze młody był.... ( o kurcze jak dlaeko siega moja pamięć! - pamietac tak odlegle czasy to prawie niemożliwe!) Wszyscy nazywali wtedy Karola Polskim Travoltą (oczywiście wtedy o Travolcie jeszcze nikt nie słyszał) Dziewczyny zakladaly przed dansingami komitety kolejkowe - każda chciała by Karol wziął ją w tany! Faceci nienawidzili Karola - żadna dziewczyna nie spojrzała na nich gdy pojwial sie Karol... A Karol... te kocie ruchy, te uklady choreograficzne... Pwenie nie wiesz ale na podstawie jednego z epizodow z życia Karola nakręcono film pt.: Dirty Dancing. Nawet sam Michael brał od niego lekcje tańca - jak myśłisz kto go nauczył Moon Walka? Taaaak!!!! Karol pokazał mu jak to sie robi! ech... te czasy już pewnie nie wrócą Kto pamieta te czasy 3ma pamiątki po Karolu tak jak sie 3ma relikwie... Pamiętam nawet ze za spawą Karola zastanawiano sie czy nie przyznawać nagrod Nobla w dziedzinei tańca, ale uznano, ze dopoki żyje KArol to można by ją tylko raz przyznać... A jak w 1978 roku wybierano papieża to kto był pewniakiem? Oczywiście KArol, ale zrezygnował bo musiałby codzić w tych dziwnych czapkach a w nich źle sie tańczy... Tak samo runięcie muru berlińskiego - Karol stepowal wtedy i takie drgania wywołał, ze rezonans rozwalil mur.. chciałjednak by nie pociągnięto go do kosztów naprawy muru to powiedzialże cza z tego zrobic sprawę polityczna i tak sie stało... A stan wojenny..? Też KArol - wszystkie rusie ciągnęły do Polski zeby zobaczyc jak tańczy - cza sie było jakos chroić przed takimi tlumami! mnożyć takich przygód można ale niestety zdarzyło sie cos co sprawilo, zeKarol już nie tańczy... to tak mroczna historia, ze..... nie ja nie mam odwagi tego napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:14 Wiesz co Mariuszek? Załamują mnie Twoje opowiadania :D Ja to musze byłemy Lysoutowi pokazać(byłemu,bo postanowił sie zapuścić, oczywiście mi na złość)uśmieje sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef od szefa IP: *.elk.mm.pl 21.11.04, 15:22 jednoślady górą!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: od szefa IP: *.elk.mm.pl 21.11.04, 15:54 chyba chciales napisac chopery??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: od szefa 21.11.04, 16:07 nie bo ja raczej zadeklarowany plastyk jestem (choć ostatnio z odchyłami w jedyną słuszną stronę - enduro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: od szefa IP: *.elk.mm.pl 21.11.04, 17:46 zarty zartami,ale co jak co, nic nie przebije jednosladow a w szczegulnosci szybkich sprzetow takich jak scigacze np marezczki SUZUKI! :) to to dopiero zycie...wsiasc na sprzet i grzac jak szalony :) tylko kurz za toba leci....pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
taka-anka Re: od szefa 21.11.04, 17:55 Gość portalu: szef napisał(a): > zarty zartami,ale co jak co, nic nie przebije jednosladow a w szczegulnosci > szybkich sprzetow takich jak scigacze np marezczki SUZUKI! :) > to to dopiero zycie...wsiasc na sprzet i grzac jak szalony :) > tylko kurz za toba leci....pozdrawiam! muaaaa, rozmarzyłam się :P .... pzdr :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: od szefa IP: *.elk.mm.pl 24.11.04, 14:32 patrze ze jak sie malo tu udzielam to i wy wcale nic niepiszecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: od szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:34 Bo tylko Ty podnosisz ten temat,dla nas jest juz skonczony!!!!! udzielaj sie w innych jeśli masz cos do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: ??? IP: *.elk.mm.pl 24.11.04, 17:58 mi chodzilo ogulnie a nie konkretnie o (TEN) temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzuki123 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:49 ale czad! dawno juz nie widzialem tu tak długiej korespondencji. ale jedno musze napisać: warszawiaki to w duzej ilosci buraki. niestety tak jest, ze ci motocyklisci z tego miasta naprawde nie moga sie wylegitymowac zbyt wysokim poziomem obycia. wielu z nich reprezentuje poziom mniej wiecej koła gospodyń wiejskich. niestety poodbijało chłopakom. jak cie poczestuja papierosem, to potem przyjdą,żebyś i m oddał 3. widac to na przykład latem w Łebie. Ci Warszawiacy, którzy tacy nie są wiedzą o tym i do nich nie są skierowane te słowa. Ale na Mistrzostwach Polski w Poznaniu też sie da bardzo wyraxnie wyczuć pieprzoną, buraczaną warszawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchi Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:45 podbijam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Seks za przejazdzke. IP: *.elk.mm.pl 09.12.04, 19:02 eeee cos slabo,patrze ze nikt sie juz tu nie udziela,a to dlatego pewnie bo MNIE tu brakowało i moich elokwentnych wypowiedzi!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Seks za przejazdzke. 09.12.04, 19:30 Tak nieśmiało proponowałbym, żebyś darowała sobie tego typu wpisy. Jeśli masz coś konkretnego do powiedzenia, proszę bardzo, a jak nie, to nic nie pisz. Tak będzie przede wszystkim dla Ciebie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:52 Ja nie bede delikatna.Spadaj mała i nie wkurzaj ludzi!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Seks za przejazdzke. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:05 Topór wojenny znów został wykopany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Div Re: Seks za przejazdzke. IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 30.12.04, 16:22 Ci co wyrywają panienki na sprzęta to pustaki!!!!!!!!!!!!ale widocznie i tacy muszą być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tami Re: Seks za przejazdzke. IP: 195.136.10.* 31.12.04, 10:05 Kochaniutka,wydaje mi się,że motocykliści,o kitórych wspominałaś nie składali Ci owych propozycji poważnie...kręcili z Ciebie beke na 100%.Jak można potraktować laskę,która podchodzi do nieznajomego gościa i pyta,czy ten ją przewiezie???A poza tym z jakiej racji, ktokolwiek ma brać za Ciebie odpowiedzialnośc,biorąc Cię na motor?Nikt też nie ma obowiązku "przewozić" Cie, tylko dlatego bo ty masz ochote... Odpowiedz Link Zgłoś
agamoto Re: Seks za przejazdzke. 01.01.05, 16:30 No ja bym Ci sexu nie zaproponowała, bo w kobietach nie gustuję...a co do chłopaczków na moto...fakt, poziom większości z nich pozostawia dużo do życzenia... A swoją drogą dlaczego chcesz z nimi na przejażdżkę? nie lepiej sobie moto sprawić i pojeździć? Opadające szczęki facetów na widok kobiety na motorze (szczególnie duuużym) to naprawdę frajda:) Odpowiedz Link Zgłoś