IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:36
Jeżdżę shadov 1100 ,chciałbym kupic Gold Winga .Czy warto?
Czy sa awaryjne,bo sporo tak kabelków i swiatełk .I od jakiedo modelu zacząć ?
czy 1200 ?.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bandi600 Re: Gold Wing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:16
      to graty i kredensy,nawet nie chodzą w winkle
      • Gość: wojtekk1000 Re: Gold Wing IP: *.wroclaw.mm.pl 04.01.05, 23:40
        Dziwny typ motocykla! Zawsze zastanawiał mnie sens posiadania takiej maszyny.
        Cóż - pewnie jest dobra do przemierzanie autostrad (w całkowitym spokoju, bez
        adrenaliny i z pełnym komfortem jak na motocykl - nie dla mnie).
      • alter100 Re: Gold Wing 10.01.05, 20:36
        Gość portalu: bandi600 napisał(a):

> to graty i kredensy,nawet nie chodzą w winkle

Jak to nie:
        mypage.bluewin.ch/nicole-sebi/galerie.diverses1.1.htm
        :-)
    • Gość: Patrycja Re: Gold Wing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:05
      Czy warto? Nie warto!!!!
    • Gość: szynszyll Re: Gold Wing IP: *.prz.rzeszow.pl 05.01.05, 09:39
      witam!

no z calym szacunkiem dla moich poprzednikow to odpowiedzi sa bzdetne. jak sie
      komus Gold Wing nie podoba to jego sprawa - jest to specyficzny rodzaj
      motocykla i tak jak ma swoje wady tak ma i zalety i tzw. klimat i krag
      wielbicieli. sprawa przypomina odwieczny spor o HD - jest wiele
      nowoczesniejszych konstrukcji, wygodniejszych i bardziej niezawodnych - nadal
      jednak sa osoby (miliony osob) ktore nie wyobrazaja sobie innego motocykla pod
      soba jak tylko HD. i tak samo jest z Goldasami - motocykl tzw. kultowy - a ze
      nasze polskie drogi nie sa przygotowane dla takiego kolosa to inna sprawa.

odpowiadajac na pytanie kolegi - jezeli powaznie interesujesz sie zakupem GW to
      daj znac na: szynszyll@op.pl - skontaktuje Cie z kumplem ktory wiele o GW wie a
      sam przez kilka sezonow latal na Royal Star Venture Yamahy i bardzo ja sobie
      chwalil - moze to jest perspektywa? pozdrawiam!

szynszyll
      xlv750r

p.s. pogrzeb tez w polskim google - jest wiele stron o GW.
    • Gość: edwin Re: Gold Wing IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 17:23
      no goldwing taka szafa... ale co kto lubi dla mnie bardziej podoba sie f6c:DD

pozdrawiam
      edwin
    • janczar0 Re: Gold Wing 06.01.05, 13:05
      A ja lubię Gold Wingi, szczególnie te starsze wersje, niestety ten motocykl to
      jest dobry jako drugi w rodzinie do jazdy na dłuższe wypady, bo w codziennym
      użytku jakoś go nie widzę.
    • hun660 Re: Gold Wing 06.01.05, 13:25
      Jak chcesz kupic to warto. A im większy (teraz 1800cc) i ma więcej światełek i
      naprzywieszanych perdułek tym lepszy. Pozdr.
      • Gość: południk Re: Gold Wing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:51
        Witam ,podam swoje zdanie na temat gold winga.przez 3 lata ujeżdżałem goldwinga
        1200 inter.Ostatni rok 1500 aspenade.zapewniam was ,że to motocykl nie tylko dla
        światełek ,ale dobraj jady każdego dnia,nawet w ruchu miejskim.mieszkam na
        południu kraju i widze niewiele goldwinfgów,ale milo sie spotkac czasem
    • Gość: kozak Re: Gold Wing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:46
      Większość ludzi na tym forum podnieca się wyłącznie szlifierkami i terenówkami
      więć nie ma się kogo zapytać:( A co do GW to myśle że motocykl tej klasy nie
      powinien sprawiać większych problemów chyba oprócz paliwa bo te 6 garów pewnie
      trzeba wyżywić:)
      • Gość: wojtekk1000 Re: Gold Wing IP: *.wroclaw.mm.pl 09.01.05, 22:50
        Każdy kupuje to co mu odpowiada. To dlaczego ma tym gardzić? Ja mam sporta i go
        lubie, ty masz co innego więc sie nie żal.

Pozdrawiam!
        • Gość: południk Re: Gold Wing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:58
          Jaka jazda takie zuzycie.od 6 do 10.Jazda ma pomiedzy 160-180 to ok 10/100.
          Ale za to do 140 kmh słychac wystarczajaco dobrze muzykę;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka