Dodaj do ulubionych

WIOSNA MOJA!

09.02.05, 21:45
właśnie znalazłem lampę do jaja, coś czuję ze na wiosnę okoliczne drogi
przestaną być tak bezpieczne jak przez ostatnie pół roku
sorry, ze wywalam sie tutaj z takim śmieciem, ale...
sami rozumiecie - już czuję jak kask bedzie mi makowkę uciskał!
Obserwuj wątek
    • kollector Re: WIOSNA MOJA! 09.02.05, 21:48
      kolega podesłał mi fajnego linka to wam zapodam
      serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56421,2327231.html
      sporo tego na AXN leci, ale fajnie sie tez czyta
    • lysout Re: WIOSNA MOJA! 09.02.05, 21:50
      Pochwal się gdzie znalazłes i w jakim stanie? Kumpel mi mówił, ze w jakiejś
      gazecie widział i miałem ci skołować namiar, ale jak masz to super.
    • ario1980 Re: WIOSNA MOJA! 09.02.05, 21:56
      wiem co czujesz koli, bo ja niedługo odbierma reflektor do mojego Fazera i na
      otwarcie sezonu gnam do Poznania a później liczę na jakieś śmiganie rzeźni po
      górach, piszesz się?
      • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:04
        Mariuszku, z tytm bezpieczenstwiem to uwazaj,bo wiesz co bylo w zeszlym roku:/
        Oby teraz bylo dobrze 3mam kcuki (dałabym buzi na dobranoc,ale tu Karol i Jola
        zagladają :) :)
        PiEs i poka te lampe
        • Gość: zaznajomiony Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:34
          Autor: Gość: reggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Data: 09.02.2005 22:04

Mariuszku, z tytm bezpieczenstwiem to uwazaj,bo wiesz co bylo w zeszlym roku:/
          Oby teraz bylo dobrze 3mam kcuki (dałabym buzi na dobranoc,ale tu Karol i Jola
          zagladają :) :)
          PiEs i poka te lampe

======
          Mariuszku ,pamietasz te 3 kucyki,co dały ci buzi na dobranoc i ja i Karol i
          Jola?,bezpieczny bądź ;)

reggie
      • lysout Re: WIOSNA MOJA! 09.02.05, 22:04
        no ario, to się spotkamy na rozpoczęciu, daj wcześniej znać!!!!!
      • patmate Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 19:37
        Reflektor? W starych Fazerach można przerobić tak aby dwa mijania sie świeciły
        jednocześnie. Pisałem o tym na forum, a rozrysowane jest na stronie francuskich
        i angielskich właścicieli Fazerów. Polecam.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=8880260&a=8880260
    • kollector Re: WIOSNA MOJA! 09.02.05, 22:18
      na ebayu znalazłem lampę i do razu dałem cenę zaporową (chyba tylko idiota
      milioner mnie przebije)
      powoli bede skladał padake, i na dniach cza bedzie sie umówić z lakiernikiem
      (bedzie czerwona - taka jak fabryczna, ale min 6 warstw koloru + bezbarwny)
      stan lampy wydaje sie ok, wg opisu na lewym reflektorze jest 2,5 centymetrowa
      rysa,ale wg słów sprzedającego i zdjęć nie jest ona jakoś szczeglnie widoczna
      w każdym badź razie powinienem być zadowolony

LAMPA

na Rzeźnickie polatanki będę się pisał, jak bede wiedział kiedy one będą, na
      razie nic nie mogę zaplanować (planowałem wyjazd do Wawy na bajzel i co? -
      kicha!, a podobno były na nim lampy do jaja)
      No ale zobaczymy, wisony nie widać, to i może jej nie być.
      Poza tym PGR jakiś taki.... mrukliwy.. nikt nie wie co mu siedzi w nosie
      No i tak na poważnie to pierwsze niech dostanę tą lampę, a potem się bede
      umawiał na przepalanki!
      • edwin.sk Re: WIOSNA MOJA! 09.02.05, 22:35
        wiosna juz na minutach :D już się doczekać nie mogę:D moja miła stoi w garażu zatankowana:D
      • Gość: zaznajomiony Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:40
        Autor: kollector
        Data: 09.02.2005 22:18

na ebayu znalazłem lampę i do razu dałem cenę zaporową (chyba tylko idiota
        milioner mnie przebije)
        powoli bede skladał padake, i na dniach cza bedzie sie umówić z lakiernikiem
        (bedzie czerwona - taka jak fabryczna, ale min 6 warstw koloru + bezbarwny)

========
        mogłes od razu napisać:szukam czegokolwiek ,co przypomina lampe do mojej PADAKI
        (moze być nawet zaschła KUPA-czekam '))
    • sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 08:16
      No pięknie!!!
      Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty...
      jak śpiewał Bajor...
      Przybywaj...
      • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:19
        Nie otwiera mi sie link z lampa:/
        • skalpel84 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 09:12
          Usun ostatnia litere z linku. Tak zeby zostalo tylko "JPG"
          Pozdrawiam !:)
      • Gość: Galas1 Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:42
        Sly69 to nie Bajor tylko Grechuta tak lubił wiosne :-)
        Ciekawe dla czego?

Pozdro.
        • iza_belka Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 10:03
          A na tym otwarciu sezonu w Poznaniu nie zapomnijcie o mnie...
          • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:10
            Nie zapomnimy :) Zgadamy sie gdzieś?
    • sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 10:58
      Dzięki za poprawkę.

A ja też chcę na wiosenne otwarcie.
      • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:02
        to sobie jedz!! kto Ci broni??
        • sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 11:19
          Asiu....
          • Gość: Lysout Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:35
            sly69 napisał:

> Asiu....

Raczej A sio...
            • sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 11:37
              Przecież to kobieta, nie mogę tak dosłownie...
              ;)))
              • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:40
                no i co z tego ze jestem kobieta??!!!!!!!!!!!
            • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:43
              wszyscy motocyklisci ktorych znam sa tolerancyjni i nie przeszkadza im ze
              jestem kobieta.. liczy sie to ze mamy wspolna pasje!! a tobie widac tolerancji
              brakuje!!
              • sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 11:49
                No coś Ty...
                Asiu...
                Tylko zaznaczam, że trkatuję kobiety jak kobiety a nie jak kumpli. To takie
                staroświeckie wiem, ale cóż...
                • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:52
                  No tak kobieta nie moze byc kumple.. ales Ty staroswiecki :)))))) Co do
                  zakretów i całej reszty, mysle że to samo co każdy motocyklista.. wydaje mi się
                  że odczucia sa podobne niezaleznie czy to mezczyzn czy kobiet.. kocham
                  motocykle i niewyobrazam sobie sytuacji gdybym nie miała swojego motocykla.. na
                  zakretach w trasie czuje wolnosc i uwielbiam to uczucie.. a Ty?

• sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 11:52
                  Wyślij mi gg na maila
                  • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:55
                    to podaj mi maila
                    • kollector Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 12:14
                      jak masz swoje nagie fotki to i mi wyślij
                      • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:16
                        ja jezdze na motocyklu a nie sie na nim fotografuje!! moze wejdz sobie na
                        stronke golelaski.pl i tam sobie poszukaj takich zdjec!!
                        • kollector Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 12:36
                          ale mi zależy na TWOICH zdjęciach!!
                          • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:43
                            nic na to nie poradze.. nie ma zdjec i nie bedzie!! pozdrawiam
          • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:39
            mysle że to samo co każdy motocyklista.. wydaje mi się że odczucia sa podobne
            niezaleznie czy to mezczyzn czy kobiet.. kocham motocykle i niewyobrazam sobie
            sytuacji gdybym nie miała swojego motocykla.. na zakretach w trasie czuje
            wolnosc i uwielbiam to uczucie.. a Ty?
            • Gość: oooooo Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:18
              asiu, ty to jakaś zje.bana jesteś... ehh
              • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:20
                niby dlaczego?? wiem że mezczyźni to bezuczuciowe stworzenia ale podobno nie
                wszyscy..
                • sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 12:32
                  Ejjj.... nie ładnie się zrobiło.
                  Panowie...
                  • sly69 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 12:34
                    Kliknij na mój nick jak chcesz i coś napisać
                    • asiek391 Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 13:08
                      powinienes dostac maila
                  • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:35
                    rozmowa była normalna ale jak zwykle PANOWIE jak to mają w naturze musza dac
                    cos od siebie "inteligentnego" pozdrawiam Joanna
                    • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:18
                      Nie słuchasz facetów to posłuchaj kobiety- sio!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:21
                        a Tobie przydałaby sie lekcja wychowania.. widze ze wyniosłaś z domu jak tatuś
                        mowił do kurek i do Ciebie sio sio sio.. :)))) Kobiety może bym i posłuchała
                        ale Ty to mi raczej na zwykła babe wygladasz :))
                        pozdrawiam
                        • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:25
                          buahahahaha zabawna jestes
                        • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:26
                          Moze siebie nam pokarzesz,chłopcy prosili grzecznie buaahahahaha
                          • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:27
                            wystarczy że Ty im sie pokazujesz.. coś Ty taka lizuska do tych facetów!!
                            • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:31
                              jak kogos lubie to miła jestem,nie odrozniasz bycia miłym dla znajomych od
                              lizustwa??? Zapraszam na GG to Ci wytłumacze
                              • Gość: Joanna Re: WIOSNA MOJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:34
                                obedzie się bez Twojego tłumaczenia.. a z odroznianiem nie mam problemu.. poza
                                tym chłopcom chyba głosu nie odebrało? :)
                                • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:50
                                  kollecctor ty świnio.Napisałeś:

Autor: kollector
                                  Data: 10.02.2005 12:14

jak masz swoje nagie fotki to i mi wyślij
                                  • Gość: prawnik Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:53
                                    rozmowa była normalna ale jak zwykle PANOWIE jak to mają w naturze musza dac
                                    cos od siebie "inteligentnego" pozdrawiam Joanna

-źle kombinujesz.TO nie PANOWIE-to zlepek ludków ,który mozna okreslić:kółeczko
                                    wzajemnej adoracji
                                    • kojotkurier Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 19:58
                                      nie no Mariuszek bedzie mial reflijektor ,pogratulowac chcialem ci .a dlaczego
                                      az szesc warst lakieru? i na to jeszcze klar?? ja wracam do sztalugi bo mi juz
                                      farby podeschly na tle ,,cubaneta,, pozdrawiam kojot
                                  • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:22
                                    Gość portalu: reggie napisał(a):

> kollecctor ty świnio.Napisałeś:
                                    >
                                    > Autor: kollector
                                    > Data: 10.02.2005 12:14
                                    >
                                    >
                                    > jak masz swoje nagie fotki to i mi wyślij

To nie ja napisałam:/ Prawnik skoro juz staram sie ciebie polubic to mógłyś
                                    odczepic sie ode mnie :/
                                    • Gość: prawnik Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:33
                                      przepraszam ;)
                                      wiecej tego nie zrobie ,

a jesli ktoś podpisze moim nickiem,
                                      wybacz ale to nie bede ja.
                                      dotrzymuje slowa
                                      pozdro
                                      • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:35
                                        dzieki wielkie,mam nadz ze dotrzymasz słowa,nikt inny nie podszywa sie pode mnie
    • kojotkurier Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 20:00
      renatka szykuj sie do pozowania artyscie:):):) kojot
      • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:23
        kojotkurier napisał:

> renatka szykuj sie do pozowania artyscie:):):) kojot

ojejeje juz nie moge sie doczekac :)
        • kojotkurier Re: WIOSNA MOJA! 10.02.05, 20:50
          renatko ile trwa logowanie sie??? bo umnie momecik i po co ciezko tak to
          zrobic ? aszczeze mowiac to wezme twoje foto na tapete na zywca moglbym sie za
          bardzo podniecic:):):)no izbieraj kase bo bedzie cie to sporo kosztowalo!
          zartowalem pozdrawiam kojot
          • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:06
            Ja wiem Kojot chwilke :( bije sie w pierś i chciałabym obiecac poprawe,ale nie
            dotrzymałabym słowa:) Przeciez wiecie,na kogo nie napisałabym nigdy czegos
            wrednego,nie musze wymieniac chyba?? Prawnik obiecał,ze podszywał sie pode mnie
            nie bedzie 3mam go za słowo i strasznie ułatwi mi tym sprawe:)
            • Gość: prawnik Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:15
              slowa dotrzymuje zawsze
              zauwazasz chyba że jestem konsekwentny :)
              no chyba ,że ....
              ale jak juz zakopalismy topor wojenny to:NO pROBLEM !
          • Gość: reggie Re: WIOSNA MOJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:08
            A co do portretu,to mozemy sie wstrzymac jak wpadniemy do was to naszkicujesz
            cos :) Jak Ci lepiej:) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka