Dodaj do ulubionych

KASKI SHARK

18.02.05, 19:27
Mam pytanie!!!Czy macie moze namiary na kogos kto posiadalby szybki do kaskow
Shark!!! Konkretnie potrzebna mi jest szyba do modelu Shark XRS!!! Najlpiej
zeby szyba byla nowa i oryginalna ale w gre wchodzi tez dobra podrobka!!!
Moze ktos podrzuci mi numer jakiego dealera w Polsce!!! Z gory wielkie
dzieki!!!!
Obserwuj wątek
    • siurniety_krolik Re: KASKI SHARK 18.02.05, 19:35
      do zeszłego roku dystrybutorem sharka był motak w podwarszawskim jadwisinie

dam ci numer telefonu do kobiety która to ogarniała i od której w zeszłem roku

brałem kask za śmieszne pieniądze

0 505 046 823

jak się skontaktujesz i coś ustalisz to daj znać gdyż sam muszę dokupić szybkę

oraz może jescze jednego xrsa

pozdrawiam

siurniety
      • Gość: Ario Re: KASKI SHARK IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.02.05, 21:55
        Królik jaki kask kupiłeś i jaka jest jego "śmieszna" cena?

szybki do sharka widziałem ostatnio na allegro, sprawdź tam

pzdr
        • sly11 Re: KASKI SHARK 19.02.05, 14:29
          w motaku już nic nie kupisz oprócz ostatnich różowych xrs....(plajta).w wawie najzsybciej załatwisz w boldorze (ja natenczas czekam na deflektorek do s-800 już czwarty miesiąc k...rwa mać )
        • Gość: siurniety Re: KASKI SHARK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 17:25
          jadwisinie bylem chyba w lipcu i dałem za xrs 290 zł

później jakieś dwa lub trzy miechy był tam mój kumpel i zapłacił 250 zł

ale chyba jescze raz tam śmigne i dokupie jescze jednen plus szybkę

jeździłem w desczu zapomniałem odczyścić na czas szybki i się spier.....

p.s.

boldor radzę ci omijać szerokim łukiem

pozdr.

siurniety
          • ko1w Re: KASKI SHARK 21.02.05, 21:03
            Ten numer co mi podales nie odpowiada w sprawie tej szybki!!! Ponawiam prosbe
            poszukuje namiarow na kogos kto sciagnie mi szybke do SHARK XRS!!!
            • Gość: sly11 Re: KASKI SHARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:58
              oprócz boldoru którego ku.....a nie polecam.spróboj MCH & A-MOTO (055)2770056
              GSM 601690402,608859829 www.motoandrzej.pl/
              pozdrawiam.
              • ko1w Re: KASKI SHARK 22.02.05, 15:26
                Ten gosc nie posiada takiej szybki i mowi ze moze byc problem z taka szybka!!!
                Ponawiam apel kto ma namiary na kogos kto posiada szybke do Kasku Shark XRS!!!A
                moze macie na miary na importera kaskow Shark w Polsce!!!
                • Gość: siurniety Re: KASKI SHARK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 17:00
                  polonia cup sp. z o.o.

032 768 32 30

info@poloniacup.com.pl

pozdr.

siurniety
                  • ko1w Re: KASKI SHARK 22.02.05, 21:07
                    Siurniety napisalem maila ale nikt nie chce mi ona niego odpowiedziec!!!
                    Ponawiam apel gdzie moge dostac szybke do kasku Shark XRS Ruggia!!! Boldor
                    odpada bo szyba jest drozsza niz nowy kask :-(
          • Gość: szramer Re: KASKI SHARK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.02.05, 19:42
            no własnie ja tezdałemn za kask 250 na bajzlu w łodzi a rok puxniej szybka sama
            kosztowała 180 zł:/ wiec to olałem na zime bydzie a na lato qpiłem kbc
            • Gość: sly11 Re: KASKI SHARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:39
              tel: 509688545 prosić Pawla. on ma szyby do xrs.kwestia ceny.pozdawiam
      • Gość: Pablo Chudini Re: KASKI SHARK - Polonia Cup IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 16:37
        Od 01.01.2005 dystrybutorem kaskow i akcesoriow Shark w Polsce jest firma
        Polonia Cup - ale ceny maja z kosmosu (30-40% wyzej nic w Louisie!!!).
        Dystrybutorow lokalnych na razie brak...
        • Gość: Pablo Chudini Re: KASKI SHARK - Polonia Cup IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 16:51
          aha, jesli komus uda sie znalezc zrodlo tanszych szyb do Shark'ow - dajcie znac,
          tez chetnie kupie, ale nie za cene oficjalnego polskiego dystrybutora
          (www.poloniacup.com.pl). Pozdrawiam :)
          • ko1w Re: KASKI SHARK - Polonia Cup 24.02.05, 19:15
            Szybka juz jest w drodze!!! jedyna odoba ktora posiadala taka szybke byl Pawel
            Kotlarski(509688545)!!! Cena tez nie jest za niska - 150zl ale szyba jest :-)!!!
            • Gość: sly11 Re: KASKI SHARK - Polonia Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:28
              no cieszę się że mogłem pomóc...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka