ntv650v 12.03.05, 09:22 Witam. Czy ktoś już był na tej wystawie? Jest coś ciekawego? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edwin.sk Re: Motor Bike Show 2005 ????????? 12.03.05, 09:30 ja widizałem w telexpresei:P......rocket III jest i to co pokazywali jak ktos lubi popatrzeć to pewno warto:P Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: Motor Bike Show 2005 ????????? 12.03.05, 13:47 Bykem i widzialem. Hmmm... no ta hostessa HD to palce lizac. Rzeczywiscie piekna. Wszyscy robia zdjecia tyle ze nie widac na nich motocykla :-)) Poza tym sa chyba wszyscy oprocz BMW (jak zwykle - maja klientow w...) Najlepsze stoisko Hondy a Yamaha dala d... np. na FJR nie mozna usiasc. Rocket'a nie widzialem tj Triumph akurat mnie nie interesowal wiec sie nie przygladalem. Mam wrazenie iz na targach jest specjalna oferta cenowa tj +20% :-0 Logistyka targow to pelna tragedia. Dojazd i parking fatalny a potem jeszcze kolejka na jakies 40min. W samej hali strasznie ciasno. Zostawcie bryczki poza terenem jesli macie niskie zawieszenie. Poza tym zaoszczedzicie 10 PLN za niewiadomo co. Sama wystawa za 18PLN, hmmm w zasadzie ok ale po co, chyba tylko towarzysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugi Re: Motor Bike Show 2005 ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugi Panowie. zenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:05 faktycznie najpierw dycha za parking i szukanie miejsca przez 20 min, potem 40 min w kolejce - bo mnostwo walow sie wciska z boku. potem juz z gorki: placicie 18 zyla i znajdujecie sie na sali gimnastycznej o wielkosci sali gimnastycznej, wypakowanej po dach spoconymi facetami i jakims sprzetem, ktorego nawet nie sposob obejrzec z powodu tloku. wypindrzone lale preza sie na siodelkach a wystawcy maja oczy naokolo glowy, zeby nikt nic nie podwedzil. atmosfera raczej kwasna, a wielkosc calej ekspozycji smieszna. bylem mega wkurzony po wyjsciu. wolalbym te 28 pln na biednych oddac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Motor Bike Show 2005 ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:28 hmmmm wlasnie wrocilem przejechane 200(w jedna strone) ,ale bylo nawet warto ,pzrynajmniej poogladac HD(tzn niekoniecznie motocykle usmiech w kierunku wczesniejszych postow chyba najpiekniejsze hostesy) Wracajac do tematu faktycznie 10 wjazd na teren (ktos wczesniej mogl oznajmic to ) (1 szok )pozniej szukanie miejsca (ja bylem okolo 10.30 ,miejsc brak - prawie (2 szok ).Udalo nam sie kupic bilety po 10 min i wejsc na wystawe . A tu juz szoku nie bylo (no chyba ze dziewczyny HD - powtarzam sie )Ogolnie wszystko i nic ,najwieksze stoiska to chiba yama i honda (mt 01 live wyglada ........brak slow a kosztuje tyle samo ;-))chyba ze ktos ma jakies 50 tys na zbyciu to poprosze (juz 10 tys wygrzebie z kieszeni !!!!)Panowie z z american wheels prosze czescie odpalajcie maszyny a na brak widzow nie bedziecie narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
malagocha79 Re: Motor Bike Show 2005 ????????? 12.03.05, 20:33 napiszcie o której jutro zamykają , bo nie wiem czy się wyrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety Re: Motor Bike Show 2005 ????????? IP: *.aster.pl 12.03.05, 20:34 muszę zgodzić się z moimi przedmówcami że hostesy od HD były naprawdę w dechę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek4 Re: Motor Bike Show 2005 ????????? IP: *.aster.pl 12.03.05, 21:17 Polowa to chinczyki. Duzo skuterow. Z motocykli - przecinaki i troche terenu. Malo miejsca, ciasno, goraco - wszystko za jedyne 18zl. Oferta w sumie dosc uboga, jesli porownam z Moto Bike Show z Chicago w zeszlym roku. Ale i tak z roku na rok coraz wiecej. Warto pojechac. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Motor Bike Show 2005 ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:22 czy wspominalem o paniach z HD .......no tak Odpowiedz Link Zgłoś
ntv650v Re: Motor Bike Show 2005 ????????? 12.03.05, 21:34 Serdecznie dzięki za informacje. Chyba pójdę pooglądać te.............hostessy z HD. Podobno wystawa jest w dwóch halach i kontrolerzy nie przedzierją biletów. Znajomy wszedł na taki bilet (dał 5 zyli gostkowi który już opuszczał teren wystawy) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Motor Bike Show 2005 ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:38 a to akurat jest dziwne poniewaz na 2 sali zabieraja bilet!!!!!!!! przynajmniehj zabierali o 11,tak powaznie panny z Hd sa fajne ale jak powiedzial mi znajomy ze chybaz acznie sie interesowac moto -zweryfikuj to sam Odpowiedz Link Zgłoś
ntv650v Re: Motor Bike Show 2005 ????????? 12.03.05, 21:59 no cóż jutro sam sprawdzę i te hostessy i te bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
uxy Re: Motor Bike Show 2005 ????????? 12.03.05, 23:55 A byłem i było bardzo fajnie nie dość ze nabrąłem makulatury w postaci prospektów itp i bede miał czytania na 3 dni to jeszcze ciekawe panie szczegulnie te 3 z H-D (chyba zaczne zbierać na Harleya:P) milem bileć za 10 bo student jestem wiec znizka moim zdanim warto fajne sprzeciki kazdego mozna dosiąść Rocet III rządzi jest rewelacyjy z reszta jutro jeszcze jest MBS wiec polecam pojechać =:) naprawde warto :), przy okazji przekonałem sie ze Ducati monster to chyba najwygodnieszy motor a Ducati 749 to najmniej wygodny motor i albo mam dupe za dużą (widać na wąskich włochów mierzone :P) albo cos nie tak z tym siodłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fridge Re: Motor Bike Show 2005 ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:30 Bardzo fajna impreza. Byłem gdzieś koło 10.30. Po bilet stałem może z 5 min. (kocioł do kas biletowych zaczął się koło 13.00 - kolejka chyba na 100 osób). Podział na dwie sale pozwolił zrobić trochę więcej miejsca dla zwiedzających (w porównaniu do zeszłego roku). Fajne stoisko FREE RIDER (moto za skromne 1ó0 i 180 tys.) jedno nawet chyba było pokazywane w JEDNOŚLADZIE. Jeśli chodzi o pozostałe stoiska to prym wiódł HD, potem HONDA, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH (nowość). KAWASAKI strasznie się skiepściło. Akcesoria - słabizna. No i te ceny biletów - może ne zatrważające ale z roku na rok coraz droższe. Podsumowując warto jechać - w końcu to jedyna taka impreza wystawowa w Polsce (jeżeli chodzi o nowe motocykle). Odpowiedz Link Zgłoś
fridge Re: Motor Bike Show 2005 ????????? 13.03.05, 10:43 Jeżeli chodzi o bilety to przechdząc z sali 1 do 2 nie zabierają tylko trzeba wziąść pieczątkę przy wejśćiu. Biletów nie przedzierają. Można chodzić w tą i z powrotem gdzie się chce. Odpowiedz Link Zgłoś