Gość: tomek IP: 195.205.97.* 18.04.05, 15:39 CZESC CZY KTOS Z WAS SLYSZAL KIEDY JEST W TYM ROKU ZLOT W BILGORAJU ???? Z GÓRY DZIEKUJE I POZDRAWIAM !!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: BILGORAJ ???????????? 18.04.05, 15:58 czerwiec/lipiec, ale krążą pogłoski, ze w tym roku się nie odbędzie.... w każdym razie ludze z Lublina co chwila coś organizują w maju chyba jest coś nad Zalewem Zborzyckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: BILGORAJ ???????????? IP: 195.205.97.* 18.04.05, 18:40 Bylem dwa razy na zlotach przez nich organizowanych(w LUBLINIE) i stwierdzilem ze wiecej tam nie pojade wole pojechac w bieszczady niz na zlot który organizyje taka hamska ekipa POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine600 Re: BILGORAJ ???????????? 18.04.05, 21:58 a że tak zapytam: Co się tam działo w poprzednich latach że nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: BILGORAJ ???????????? IP: 195.205.97.* 19.04.05, 16:39 A mozna bylo dostac w pie..bez zadnego powodu od ochrpny ktÓra byli czlonkowie klubu któru organizował zlot Jesli byly jakies dobne nieporozumienia w srÓd zlotowiczów wpadala podpita ochrona lali wszystkih po kolei w promieniu 10 metrów a dopiero potem pytali o co chodzilo traktowali zlotowiczów jak "bydlo" chodzili z takimi dlugimi latarkami które slózyly za palki Zlot byl podzielony na jakias smieszne sektory sektor klubu i sektor "bydla" czyli motocuklistów niezrzeszonych a jesli ktos przez pomylke wszedl tam gdzie nie powinien w najlepszym wypadku zostal niegrzecznie wyproszony a w najgorszym wiadomo... WIEM JEDNO JA I MOI KUMPLE NIGDY WIECEJ NIE POJADZIEMY NA ZLOT ORGANIZOWANY PRZEZ TEN KLUB !!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ 67 Re: BILGORAJ ???????????? IP: 195.205.97.* 20.04.05, 17:44 Terz tam byłem mój znajomy zebral od nih przypadkowo My terz tam wiecej nie pojedziemy bo po co??? Ps. Road runners - smiehu warte!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś