Dodaj do ulubionych

Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życia)

19.04.05, 13:23
nie wiedziałem jaki dać tytuł topicowi.
Znalazłem filmik, około 7 minut, R1 wbita w Audi - kierowca yamahy
prawdopodobnie schodzi, kierowca audi chodzi, pasażerka samochodu... nie
wiem, ale będzie żyła.

Nic fajnego, nie polecam ściągać ani oglądać.
tinyurl.com/89kde
około 38 Mega
Obserwuj wątek
    • okrutny_mariuszek Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 13:27
      URL 24.221.29.243/video/videobikes/badr1accident.wmv
      na filmi wypadek i z linkiem wyżlej też.. sorry
      • yamaha222 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 23:19
        Kurdeżaden link nie działa
        ale może to i dobrze
      • sebus00 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 24.04.05, 21:44
        Ooo Fu...k ale masakra, ile ten kolo
        musiał cisnąć ze z R1 nic nie zostało
        a Audi wyglada jak po Crash tescie
        Dziwne tylko ze koles lezy caly.
        Faktycznie przestroga
    • dragon600 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 13:38
      niestety oba linki nie działają
      • okrutny_mariuszek Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 13:41
        nie wiem jak Tobie ale mi tylko 1 nie idzie, na 2 klikam i bez problemu...
        • Gość: szynszyll Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: *.prz.rzeszow.pl 19.04.05, 13:50
          no curva...

mariuszku, niezly delikates wygrzebales...

szynszyll
          xlv750r
        • grissley Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 13:52
          Mi tez zaden nie dziala

PS
          mariuszek = motodawca? Bo juz dawno mnie tu nie bylo...
          • Gość: gonzo Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:56
            wstrząsające....
          • okrutny_mariuszek Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 13:56
            bo cza klikać a nie kopiować i wklejać
            a jak już to choć ten nieszczęśny URL usuńcie

przecia napisałęm ze nie ma tam nic ciekawego tylko ludzkie cierpienie, a Wy
            musicie zassać ;-/
            • grissley Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 13:58
              to po cos linka dawal, jak mamy nie patrzec? :(

ani klikanie, ani kopiowanie mi nie dziala...
            • renata0 a ja nie bede tego oglądać 19.04.05, 21:12
              po co sobie w głowie psuć
              i tak nie unikniemy przeznaczenia
        • pirus55 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 14:07
          trochę smutne,
          ...nieźle musiał zapierniczać. Szkoda człowieka. Coś takiego powinniśmy oglądać
          codziennie zanim wsiadziemy na moto, może trochę ostudziłoby to naszą ulańską
          fantazję.

MariuszW
          cbr600 F4i
          3miasto
    • Gość: kompetentny Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: *.net.pl / 62.233.214.* 19.04.05, 14:00
      24.221.29.243/video/videobikes/badr1accident.wmv
    • sunshine600 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 17:00
      Przerażające.
      Ciekaw jestem jak do tego doszło. Faktycznie kierowca yamahy musial odkrecac równo.
      • Gość: reggie Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:20
        Ze tak powiem stare :):):)
        Na moje audi skręcało,a R1 waliła ile fabryka dała i wypiździła,niestety trzeba
        miec wyobraźnie .Wszystko działa tylko trzeba umieć:)
        • edwin.sk Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 18:25
          no....koleś z audi nie pomyślał że motocykl może tak szybko jechać a koleś z r1 nie pomyslał że koles z audi mógł nie pomyśleć...eh...
          • speedone Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 18:32
            [*]
            szkoda slow =(
            • Gość: reggie Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:33
              no tak zacznie sie stawianie świeczek za trupa sprzed roku.
    • dragon600 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 21:01
      Swoją drogą gościowi z kamerą zasadziłbym kopa, gdybym tam był - wstydu nie ma
      • patmate Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 19.04.05, 21:39
        spoko, w Rumunii za dużo kamer ni ma, to i chciał się pochwalić;). Widać ze
        kręcił ukradkiem.
        Pzdr
      • goha66 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 20.04.05, 11:39
        Jakbyś czytał w moich myślach...gościowi, który to nakręcił należy się kop w
        dupę tak mocny, żeby w locie z głodu zdechł... Goha
    • mejson.e Wraki 19.04.05, 23:41
      Jadąc dziś do domu Jerozolimskimi na wlocie do W-wy ok. 18:00 spotkałem paskudny
      widok - blachy jakiegoś motocykla pogięte w kałuży oleju i benzyny.
      Ciała nie było - tylko kask.
      Wrak wyglądał jak rozdeptany pancerz chitynowy żuka.
      Obok karetka, która zaraz mnie wyprzedziła gnając w stronę W-wy.
      Śpieszyła się - więc jest nadzieja, że jeszcze miała po co.

Niewiele zostaje z motocykla, często jeszcze mniej z człowieka.

Przestaję żałować, ze przygodę z jednośladami zakończyłem na ETZ...

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • sunshine600 Re: Wraki 20.04.05, 00:15
        mejson.e napisał:

> Przestaję żałować, ze przygodę z jednośladami zakończyłem na ETZ...

żałuj, żałuj
        PZDR
    • aylen Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 20.04.05, 00:51
      Obejrzalem ....

Dochodze do wniosku ze my (Ja) jestesmy rzeczywiscie pop...eni.
      Ogladam taki film i mysle jak ja bede wygladal gdy beda mnie zbierac, jak moja
      zona zareaguje na telefon z "tą" informacją, jak moje córki bedą dorastały bez
      ojca.... I co?
      I nic. Nadal jezdze. Staram sie robic to "rozsadnie" tj zwalniam na
      skrzyzowaniach, zakretach. Staram sie uwazac na katamarany i przewidziec ich
      niespodziewane manewry, ale to wszystko wydaje sie byc jedynie kwestia
      szczescia.
      Co tak na prawde mozna zrobic pry predkosciach przekraczajacych 200?

Niektorzy zastanawiali sie jak doszlo do tego wypadku ... zobaczcie jak gosc
      byl ubrany i czym jezdzil tu uwaga - w Rumunii, kraju biedniejszym od naszego.

Gostek nie byl zoltodziobem. Tez pewnie "przewidywal"...

Ale co zrobic? Nie jezdzic? Tak mozna odebrac sobie wszelkie przyjemnosci z
      zycia.
      Cholera, trzeba uwazac ale jakies ryzyko musi byc.
      • okrutny_mariuszek Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 20.04.05, 06:38
        coś w tym co napisał Aylen jest - jak oglądam takie rzeczy jak na filmie, gdy
        oglądam kraksy na moto (sporo tego mam) to boję się...
        Do głowy przychodzą mi myśli zbieżne z tym co on napisał,obiecuję sobie rozwagę
        i że już nigdy więcej....

Potem przychodzi ta chwila gdy zakladam kask. Nie wiem jak to jest ale materiał
        z jakiego kask jest wykoanany skutecznie głuszy fale mózgowe i przestawia
        program w mózgu na suiside mode...
        Co by nie zrobić jesteśmy mięsem rozmielonym na asfalcie. Kwestia tylko kiedy i
        jak to się skończy...
        • Gość: mmarcinn Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: 213.199.201.* 20.04.05, 07:08
          Tak maja kaski Tiger:P A co do filmu działa na wyobraźnię. Widać że ubranko mu
          nic nie dalo tylko go trzymało w kupie bo jakby jechal w czym innym to by
          wygladal jak ten motor:(
          • okrutny_mariuszek Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 20.04.05, 07:35
            Jeśli się dobrze przyjrzysz to zauważysz ze ma krwotoki spod kasku, zatem ten
            kask w którym on jechał też nie uchronił go od wypadku (czyt. dosłownie).
            Inna sprawa co z tego ze Tiger nie wy3ma uderzenia młotem? Nie chodzi o to co
            się stanie z kaskiem chodzi o to jak to zniesie głowa, kręgi szyjne....

Proponuję zrobić eksperyment - weźmiemy Kondzika, i Dietricha założymy im kaski
            na głowy i bedziemy po nich walili młotami. Jednemu damy Tigera (ja dam swój) a
            drugiemu damy inny - tzw. firmowy (Mmarcin, może poświęcisz swój). Zobaczymy co
            z tego wyniknie.
            • Gość: reggie Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:31
              Ja bym chetnie dała mojego uvexa,jeszcze go natne coby sie predziej rozwalił:)
              a tak propos,w sezonie,na syrene alarmową zawsze reaguje tak samo:dzwonie do
              Karola czy wszystko ok.Niestety mam za dużą wyobraźnie jak na ten sport,kilka
              razy w takich dość osrych sytuacjach,widziałam siebie i Karola leżących z
              rozwaloną głową,ehhhh za duzo filmów tego typu sie naogladałam:(
    • Gość: mmarcinn Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: 213.199.201.* 20.04.05, 09:09
      Ja tez na razie tylko dysponuje Tigerem ale za to ma dwa tygodnie i ciemną
      szybkę:) Więc nie bedzie porównania.
      Juz kilka razy chcialem kupic cos innego. Wym,yslilem ze to bedzie Lazer ale
      trudno kupic bo przedstawiciel na Polske w Kraku nie ma pelnej rozmiarowki... a
      do tego rozne modele maja rozne rozmiary np mierzac jede wchodzi mi na leb L-ka
      a drugi model XL jest ciasny. moze w ten weeken sie uda
      Lazer model "Tornado Gl" z podwójnym wizjerem.
      • dietrich2 Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 20.04.05, 09:30
        Jeśli tylko ty będziesz walił tym młotem mariuszku (rozczula mnie ta forma) to
        o swoją głowę jestem spokojny. A teraz biegnij i zobacz czy jak ty to nazywasz
        lotna na ciebie nie poluje. Może znowu szykują jakiś podstęp?
        • Gość: reggie Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:29
          Marcin,a może poczekaj jeszcze pojeździj w tym tigerze i kup od razu coś
          lepszego?Czasem warto zebrac wiecej kasy i kupić porządny kask,na tym chyba
          niewarto oszczedzać:) Skoro tiger jest nowy to posmigaj nim troche i kup
          jakiegoś nolana choc,albo coś lepszego,pomyśl o tym,pozdrawiam:)
    • janusz_kluczyk 2 MIECHY TEMU BYLY TU TE LINKI... 20.04.05, 10:31
      NO... BYLY...
      • reggie85 Re: 2 MIECHY TEMU BYLY TU TE LINKI... 20.04.05, 10:35
        Tak też mi się wydawało,ze z forum to miałam,więc konduktorskim zwyczajem powiem
        BYŁO :P:P:P:P:P
      • okrutny_mariuszek Re: 2 MIECHY TEMU BYLY TU TE LINKI... 20.04.05, 11:16
        nie były!
        pamiętałbym!
        dawać dowód!
    • Gość: mmarcinn Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi IP: 213.199.201.* 20.04.05, 10:51
      Ja nie wiem czy ten lazer taki zły? Kosztuje po przezenach 580zł Tu jest
      www.motoakcesoria.com/index.php?ac=101&id=38&ci=1 cos tam jeszcze za
      klopoty z rozmiarami obiecali dolozyc . Myslalem o Nolanie "troche" wiecej kasy
      ale robia kaski dla polocji w roznych krajach np Francja, Chorwacja a panstwo
      byle czego nie kupuje
    • bigadam Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 20.04.05, 18:54
      nie widzialem tego filmiku wczesniej a tymbardziej na tym forum.
      Jednym słowem: MASAKRA !
      Oby jak najmniej takich filmów nakręcono.
    • gixera Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 20.04.05, 20:02
      straszny widok, a ten filmik, to mi sie pol nocy sciagal
      motocykl w czesciach
    • Gość: greg traktuje to jako naturalna selekcje idiotow nieste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:10
      ty. kto dopie.. bezmyslnie, ten musi zostac wyeliminowany
    • mkxx Re: Ku przestrodze (dla osób powyżej 21 roku życi 28.04.05, 18:52
      Gdzie karetka???!!!
      • hyosung Inny film 30.04.05, 21:06
        U nas w Polsce (ten wypadek zdarzył się w Węgrzech) też zdarza się taka
        tragedia. Widać też tutaj inteligencję policji:
        motodawcy.com/execs/easydownload.php?file=117.2005-03-05 01.57.06.wmv
        Doprawdy smutne. Podobno gość na motocyklu nie żyje, a policjant dostał
        dożywocie.
        • panantoni Re: Inny film 30.04.05, 21:10
          hmmmmmmmm cusik ten sznurek nie dziala...
          • Gość: m Re: Inny film IP: 213.17.233.* 30.04.05, 23:47
            filmik smutny,ale faktycznie zadnej pomocy-ani karetki i policji-takie zadupie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka