Dodaj do ulubionych

skuter na baterie na piersze moto

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:16
jak sadzicie czy damy z synem rade a jesli nie to dlaczego, czy trzeba miec
prawo jazdy, osiongi sa całkiem przyzwoite, dziekuje- tylko powazne
komentarze ps. zalezy kto jaka działalność prowadzi
Obserwuj wątek
    • gixera Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 15:50
      jak syn siadzie ci na kolana, to nie powinno byc wiekszych problemow
    • mateuszm88 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 15:56
      Hmmm... Obawiam się, że może to być za mocny sprzęt jak na pierwsze moto...
      Osobiście wolałbym zacząć od mniejszego i wolniejszego rowerka dziecięcego i
      nauczyć się schodzić w zakrętach na kolano itd. Potem sobie kupisz tego
      elektrycznego demona i będziecie świrować po mieście ;P
      • gacek7 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:07
        A może on chce odrazu na koło go stawiać albo stoppie robić.:D :P
        • mateuszm88 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:09
          Ale daj spokój z taką mocą i hamulcami to albo mu od razu spod dupy wyjedzie
          albo go nie opanuje... To zależy jaką ma jeszcze moc ta bryka...

600 WAT to za mało...
          • gacek7 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:16
            Założy słabsze baterje so nie będzie go tak rwało. Ale gume ze smolić zawsze
            może :P
            • matej23 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:19
              A to zapałki do tego dają do kompletu? :P
            • mateuszm88 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:20
              No niby tak ale jednak jak się juz ma takiego potwora, to ta moc kusi...
              No chyba, że kupisz sobie zdławioną wersję a potem jak już będzie Ci mało to
              odblokujesz i będziesz sąsiadów straszył...
              A co do palenia gumy to niestety plastikowe opony są drogie :P
    • gixera Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:21
      z tego co sie orientuje, prawko nie jest potrzebne, wystarczy paszport Polsatu
      • mateuszm88 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:23
        Jeszcze tak pomyślałem sobie co do opanowania maszyny, to będzie OK jak z
        oferty akcesoriów dobierzesz boczne kółka :P
      • edwin.sk Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:31
        gixera albo być kumplem piaska...:P
        • gixera Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 16:34
          :)
          • andreas750 Re: skuter na baterie na piersze moto 05.05.05, 17:01
            Kupuj, nie waty zabijają...
            Pozdrawiam sqteromaniaqw ;)
            • Gość: maniack87 Re: skuter na baterie na piersze moto IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.05, 21:20
              Nie zapominaj też o stalowej lince żeby podczas dzwona obcieła odrazu głowe.
    • Gość: dr religa z synem Re: skuter na baterie na piersze moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:14
      dziekujemy za jakze cenne rady odnosnie paszportu i stalowej linki, pozdrawiamy
    • Gość: dr religa z synem Re: skuter na baterie na piersze moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:18
      ja pytałem w sklepie o skuter i co sie okazało ze jego baterie maja zasieg do
      20 kilometrów no taki wiecie zeby z pracy do domu i naodwrót dało rade a jakby
      bateria siadła to ewentualnie zeby sie mozna było poratowac bateryjka od
      rozrusznika serca
      • pitu88 Re: skuter na baterie na piersze moto 06.05.05, 13:48
        Taki skuter to moje marzenie, ale mama mi nie pozwala bo mówi że się "zabije".
        I ma chyba racje... Trudno poskromić takiego potwora. Myślę, że jak brak ci
        doświadczenia to raczej nie kupuj takiego zabijaki...
        • Gość: Dzakas Łowicz WORNING DANGER SPEED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:45
          Wiesz ja bym raczej na twoim miejscu uważał wiesz widze że forumowicze sobie
          żartują ale pewnie zazdroszczą ci takiego demonqa prędkości osobiście na
          pierwszy motocykl;) uważam że bedzie za mocne i bedziecie musieli ruszac z
          popychu poniewaz sprzet przy starcie zapewne nie ruszy poniewaz kolo zatrznie
          boksowac na asflacie a kiedy sie nie obejrzycie juz opony nie ma. Jesli uda wam
          sie uzyskac max prędkośc na polsich drogach to taśme z tym wyczynem prooponuje
          wysłać do Ghost Ridera pewnie bedzie chciał też nakręcić tai film. A tak na
          serio delikatnie z gazem szczegolnmei gdy jestescie poczatkujacy radze powoli
          odkrecac gaz ale na lotnisku. A co do karty motorowerowej to sie dziwie ze na
          takiego demona jest nie wymagana. Przevcierz ino to potwór. jeszcze raz apeluje
          delikatnie jesli zamierzacie sie przesiąsc w przyszlosci na coś innego
          Pozdrawiam
          • gacek7 Re: WORNING DANGER SPEED 06.05.05, 21:41
            Aby dosiąść takiego potwora powinny być specjalne kursy i odpowiednie
            uprawnienia do tego. :P
            • Gość: robak Re: WORNING DANGER SPEED IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 07.05.05, 13:37
              ..... i jakies psychotesty. przeciez to wiekszy potwór niz RUDY 102 ;)
    • mkxx Re: skuter na baterie na piersze moto 19.05.05, 18:19
      ja odradzam! kuzyn kolegi mojego brata kupił właśnie taki sporzęt na początek i
      oczywiście moc go przerosła:( biedak na zakręcie odwinął manetkę i... ją urwał,
      spadł przy prędkości 3 km/h i zdarł naklejkę ze smerfem z plecaka!! no nie
      żarty!! jak chcesz być odpowiedzialny zacznij od czegoś słabszego!
      • diablols Re: skuter na baterie na piersze moto 20.05.05, 11:59
        Wydaje mi się, że jak jesteś rozsądny to powinieneś sobie poradzić z maszyną,
        pamiętaj jedna o odpowiedznim stroju, koniecznie z żółwiem na plecach.
        • uncledonken Re: skuter na baterie na piersze moto 20.05.05, 13:01
          a moze trzeba mieć uprawnienia do iluś tam Wat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka