Dodaj do ulubionych

Hayabusa pierwszy moto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:29
Jutro jade po Hayabuse,to bedzie pierwszy moj motor,myđsle,ze poradze
sobie z nim,znacie jakis dobry tor gdzie moglbzm ja pzretestowac
Obserwuj wątek
    • okrutny_mariuszek Re: Hayabusa pierwszy moto 08.05.05, 16:24
      jest kilka dobrych torów w niemczech
      niedawno zbudowano dobry tor w arabii saudyjskiej
      • Gość: Arbuz Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.net.pl / 62.233.214.* 08.05.05, 16:30
        No i tor Na Służewcu ;)
        • cien1100 Re: Hayabusa pierwszy moto 08.05.05, 16:30
          A na końcu na Powązkach.
          • matej23 Re: Hayabusa pierwszy moto 08.05.05, 16:40
            Ewentualnie tor kolejowy :P
            • Gość: pan japa Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.chello.pl 08.05.05, 16:43
              w lomiankach jest dobry tor crossowy :P
            • Gość: Arbuz Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.net.pl / 62.233.214.* 08.05.05, 16:52
              Wtedy Haja pujdzie jak po szynach :)))))
          • Gość: Arbuz Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.net.pl / 62.233.214.* 08.05.05, 16:50
            Rozmawiałem ze sprzedawcą w salonie Suzuki i opowiadał jak to pewnego dnia
            przyszedł 20-sto latek z tatą i kupił Hayabuse (pierwszy moto)za dwa dni był
            zpowrotem i rzekł, że już niechce Hayabysy i prosi o zwrot pieniędzy i dostał
            ale nie pełną kwote, bo moto było ryśnięte.
    • Gość: kolega Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.piotrkow.net.pl / 195.136.148.* 08.05.05, 17:03
      ja kiedyś widziałem jak kolo kupił na pierwszy moto dywerszyne,a jego pierwsza
      jazda wyglądała jak taniec godowy kóz alpejskich
      • Gość: Arbuz Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.net.pl / 62.233.214.* 08.05.05, 17:12
        Nieważne jak zaczynasz, ale jak kończysz
    • Gość: a po co na tor??/ Re: Hayabusa pierwszy moto IP: 195.205.97.* 08.05.05, 17:20
      Lepiej odrazu do kostnicy??
      • nibo Re: Hayabusa pierwszy moto 08.05.05, 19:59
        hehehhehe
        a powaznie co tak marudzicie? nie stac Was czy co?;)
        Jednemu bozia dała ogarek drugiemu..hayabuse;)
        pozdro
        • Gość: Deviant Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.05.05, 22:17
          Ale mnie osobiście się wydaje, że taniej wyjdzie się powiesić... Chociaż nie
          jest regułą, że każdy ginie na takiej pojemności/mocy...
        • panantoni Re: Hayabusa pierwszy moto 09.05.05, 08:51
          Hmmmmmm fajnie ze bedziesz mial buze:) pozytywnie zazdroszcze i gratuluje:)
          Tylko w moim miasteczku bogaty tatus kupil swojemu dzieciakowi (18l. i okolo
          65kg wagi) buze i nawet tydzien nie pojezdzil bo jak nie trudno sie domyslic
          mial saolidna glebe:/ szkoda buzy...

Takze z umiarem
          • reggie85 Re: Hayabusa pierwszy moto 09.05.05, 08:57
            Jak myślałam koleś już sie nie odezwał:) Sciema!!!
    • Gość: rysiek24 Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 05:45
      e busa ciezka i duza cza bylo gsxr-1000 z 05 kupic
    • gixera Re: Hayabusa pierwszy moto 09.05.05, 09:51
      koniecznie bierz z nitro i dawaj po Siekerkowskim
    • bocian4 Re: Hayabusa pierwszy moto 09.05.05, 10:33
      Najlepiej długa prosta kończąca się np. w wiśle.
      NAprawdę trzeba byc glupikiem żeby wziąść takie moto jako pierwsze. Ale
      niestety zeby zobaczyć jakim się jest głupkiem trzeba się przekonać na własnej
      skórze...
      Życzę CI żebyś na tyle szybko ja unieruchomił co by ci sie nie zdążyło nic
      stać.

Pzodro
      • okrutny_mariuszek Re: Hayabusa pierwszy moto 09.05.05, 11:19
        bocian4 napisał:
        > Najlepiej długa prosta kończąca się np. w wiśle.
        > NAprawdę trzeba byc glupikiem żeby wziąść takie moto jako pierwsze. Ale
        > niestety zeby zobaczyć jakim się jest głupkiem trzeba się przekonać na
        własnej
        > skórze...
        > Życzę CI żebyś na tyle szybko ja unieruchomił co by ci sie nie zdążyło nic
        > stać.
        >

Ku*a!!Co WY WYPISUJECIE?!!
        połamało Was?! czego mu życzycie?!
        Ku.. czy to zazdrość przez was przemawia czy ograniczenie?
        Aż się cieszę ze was osobiiście nie znam!
        • Gość: Dzakas Mi się wydaje, że jakieś głupki robią se żarty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:16
          Mi się wydaje, że jakieś głupki robią se żarty od czasu do czasu i pisza takei
          głupoty aby nerwy ludziom szargac co do zazdrosci czy ci zazdrosze nei wiem
          nie mowie zenie chcialbym ale wiem ze bym xle skonczyl na niej i bardzio syzbko
          a pozatym, ten motor jest narazie nei dla mnie.
          Z motorami jest jak ze schodami małymi stopniami w góre bo jak się zadurzo
          przeskoczy naraz to się tak szybko spadnie jak wzleci.
          • okrutny_mariuszek Re: Mi się wydaje, że jakieś głupki robią se żart 10.05.05, 14:41
            dam sobie jądro dciąc, ze dałbys rade

parafrazując:
            nie Ty masz się bać deski ale deska Ciebie

inaczej Twoje kung-fu jest do du*y
    • Gość: mact Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.tvgawex.pl 09.05.05, 12:22
      nie znasz sie chłopcze nic a nic na motorach swiadczy otym chec kupienia tego
      motoru jako pierwszego to tak jakby 3 letnie dziecko probowalo jazdy odrazu na
      kolarzowce z waskimi i duzymi kołami nie rób tego naprawde zal ciebie no i suzi
      i uwierz mi nie przemawia przezemnie zazdrosc a zdrowy rozsadek
      • Gość: zenek Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:06
        niedlugo na rynku pojawia sie czesci do busy albo busa po dzwonie o ile cos z niej zostanie
    • mikegsx400 Re: Hayabusa pierwszy moto 10.05.05, 00:03
      Racja!! Nie zazdrość nami kieruje, tylko chec uratowania zycia JEDNEMU Z NAS...

Podrawiam, uwazajcie na SIEBIE...
      Miki, zyjesz jeszcze;) odezwij się jeszcze...
      • Gość: reggie Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:45
        Podrawiam, uwazajcie na SIEBIE...
        > Miki, zyjesz jeszcze;) odezwij się jeszcze...

Czy wy powazni jesteście,przecież to ściema!!! Koleś sie nie odezwie,bo on wcale
        nie chce kupić burzy,przestańcie już podnosic ten kretyński wątek!!!
        • Gość: willy Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:22
          przesadzacie,ja jako pierwszy motocykl nabylem cbr900 rr wszyscy mowili ze juz
          po mnie widzieli mnie w kostnicy a ja dalej zyje i smigam motorkiem.
    • Gość: imik_ostry@interia Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.wsd.opole.pl / 217.173.194.* 28.05.05, 08:43
      Hayabusa to Twój pierwszy moto??? Na początek kup sobie jawę albo mztke :)
      • Gość: rysiek24 Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 09:15
        albo crosa 500 ccm 2T
        • Gość: wojtek Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:20
          Zajmij sobie miejsce na cmentarzu bo sie zabijesz
    • Gość: Własciciel Swieteg Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.16, 20:09
      Węzmę miarę- pewny klient. Zakład pogrzebowy - Swiety Piotr.
      • mariusz-ef Re: Hayabusa pierwszy moto 20.06.16, 14:25
        Wiesz, że odpowiadasz na tekst z 2005 roku?
        • Gość: Lysout Re: Hayabusa pierwszy moto IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.06.16, 06:40
          Dopiero mu net podłączyli
          • saracen1608 Re: Hayabusa pierwszy moto 11.07.16, 16:08
            Internet Explorer mu sie dopiero odświeżył a wy się śmiejecie z kaleki ...
            • leziox Re: Hayabusa pierwszy moto 17.07.16, 12:32
              Ludzie, trza innym życzyć wszystkiego dobrego a nie miejsca na katafalku. Nie wiem czy to spamik był, czy prawda, w każdym razie hipotetycznie rzecz biorąc każda decyzja zakupu motocykla to decyzja indywidualna.
              Nie tylko na Haya można zaliczyć glebę, praktycznie na każdym motocyklu można zrobić sobie kuku. Jasne, Haya to raczej nie jest moto dla początkujących, ale nikt nie powiedział, że i na niej nie można nabrać należytego doświadczenia.
              W każdym razie LWG Wam wszystkim i szczęśliwych powrotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka