Dodaj do ulubionych

Aprilia RS50 a wzrost

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:41
Witam, mam 186cm wzrostu a mimo wszystko zastanawiam sie nad zakupem Aprilii
RS50. Wiem ze to pseudo scigacz ale uwazam ze jak na poczatek wystarczylby
mi. Slyszalem jednak opinie ze wygladalbym na nim smiesznie. Porownywalem
wymiary tego motorka z innymi (np Honda cb600 hornet) i sa one bardzo
zblizone, zarowno dlugosc jak i wysokosc. Wiec o co komon??? I czy naprawde
wygladalo to bedzie smiesznie?
Obserwuj wątek
    • matej23 Re: Aprilia RS50 a wzrost 30.05.05, 22:48
      Ja bym nie radził kupować 50 ccm. Toż to niebezpieczne. Tak małym motorkiem nie
      idzie wyprzedzić niczego, ani odjechać ze skrzyżowania. Jak już musi być małe,
      to moim zdaniem lepiej wziąć 125 ccm. Zawsze troszkę bardziej komfortowa jazda.
      • Gość: redik Re: Aprilia RS50 a wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:38
        Ale glownie chodzilo mi o rozmiar motorowerku. Ze hayabusa to nie jest to ja
        wiem...
        • matej23 Re: Aprilia RS50 a wzrost 31.05.05, 13:32
          Jeśli o to chodzi, to musisz już sam się przymierzyć do tego motoroweru. Przez
          Internet nie wiele można pomóc w takiej kwestii, to chociaż napisałem inne
          ostrzeżenie ;)
          • n.a.t.a.l.k.a Re: Aprilia RS50 a wzrost 01.06.05, 18:54
            Potwierdzam zdanie poprzednika: musisz przymierzyć się do motoweru czy Ci
            odpowiada; inaczej się nie da. A jeśli chodzi o gabaryty RS 50 i RS 125 to są
            one zbliżone, jedynie na mocy można odczuć większą różnicę, także jeśli chodzi
            o wzrost to na obydwóch będziesz wyglądał tak samo;-) Na marginesie to nie wiem
            czym się przejmujesz... Ja jestem raczej niska (168cm) i w wakacje przymierzam
            się do kupna Cagivy Mito, a jeśli nie znajdę takiej, która będzie mi się
            podobać to szukam RSki 125. I nikt mnie nie odwiedzie od tego zamiaru!!:-)
            Pozdrawiam...:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka