Gość: Dzakas Idealny motocyklista dla Justysi to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:32 Idealny motocyklista dla Justysi to oczywiscie nie biorąc pod uwagi mnie to będzie nim Ghost rider Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Gost rider 19.07.05, 17:37 Taaak - a ja słyszłem ze jego rower ma 3 pedały ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker spokoj!!! IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:17 justysia moze lada chwila wpasc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas No fakt że Juestysia może w każdej chwili wpaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:28 No fakt że Juestysia może w każdej chwili wpaść tylko z kim kto będzie tym szczęscliwcem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 jemu jak zwykle tylko jedno we lbie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: jemu jak zwykle tylko jedno we lbie 19.07.05, 21:17 Witam, pozwolicie, że się wtrącę i wyrażę głębokie uznanie dla Waszej wymiany zdań:) Czegos takiego daaaaawno nie czytałam. Po cichu liczę na ciąg dalszy, Pozdrawiam, Achili ---------------- nie ma jak SVka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 sam cos do justysi napisz IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker wyjdz na srodeczek i zdejmij kask IP: 70.19.14.* 19.07.05, 22:33 a justysia tez niech wyjdzie i odsloni kolanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 juz chyba nie wyjdzie- a szkoda IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: juz chyba nie wyjdzie- a szkoda 19.07.05, 23:00 jeeeeestemmmmmmm :)) teskniliscie ?? ba .. taa .. prawda tu była w pracy mnie zagonili do pracy !! łobuzy jedne, anie siły nie miałam by rączka napisac Ż Y J E ;) ale jestem i juz wystawiam kolanko i mrugam rzęskami .. NY- poczesz się, zaraz będziemy sie "tarmosić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker to ide sie w koncu uczesac IP: 70.19.14.* 19.07.05, 23:03 by bylo co tarmosic! (a i kask mam dzisiaj ladny, wiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: to ide sie w koncu uczesac 19.07.05, 23:05 fajnie, ja juz swoj moglam sciagnac bo sama jestem i nikt nie patrzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker kobitka... IP: 70.19.14.* 19.07.05, 23:06 wszystko chowa dla tego jednego jedynego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker ja mam lepsza stopke IP: 70.19.14.* 19.07.05, 23:16 moj ulubiony cytat z dzisiaj -------------------------------------------- Jade sobie na rowerze a on obok na rowerze i jak widziałem dużo ludzi to do niego ej dlaczego twój rower ma 3 p...? - dzakas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 kamien mi z serca spadl IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 23:21 juz myslalem ze nie wyjdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: kamien mi z serca spadl 20.07.05, 10:12 no wiesz .. tyle ofert dostalam tutaj ;-) jakze mogłabym sie nie pokazac ( okazac swe dzwieki .. wdzieki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 piszcos wiecej o tych wdziekach IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 13:02 narazie wiemy tylko ze jestes aerodynamiczna i masz fajny kask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker wstawac koguty, do boju! IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 05:57 dzien przecie juz tam macie. watek ciagnac, a nie budzic mnie przed 7am EST Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: wstawac koguty, do boju! 20.07.05, 10:13 poczesałes sie ? ogoliles - w sumie nie musisz sie golic, wypachniles? zabki umyles? kawe zrobiles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: wstawac koguty, do boju! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 12:03 dzien dobry bardzo, witam wszystkich zapachem kawy z mojego"kubeczka" Odpowiedz Link Zgłoś
dymsha Re: wstawac koguty, do boju! 20.07.05, 13:22 Witam, witam. Nadrabiam zaległości i również staję do konkursu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker przyszedl na gotowe IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 13:52 justysiu, ten pan tu nie stal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker cos mnie sie stawka 200 obila o uszy IP: 70.19.14.* 20.07.05, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: acha 20.07.05, 14:03 zapach z kawy numer 2 z mojej filizaneczki, bo to chyba dobra pora .. jakas senna jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: acha IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 14:08 ja sie jeszcze budze, stad jakis jeszcze czas bede pisal glupoty. potem tez zreszta glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 czyli wszyscy sa zdrowi bynajmniej na ciele IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 15:30 Odpowiedz Link Zgłoś
justynella TUTAJ 20.07.05, 19:02 będę sobie siedziała w swoim wąteczku, co by mnie nikt nie pożarł, że bluzgam na moto forum nie o motocyklach :P ale pozaglądam tez gdzie indziej, moja wina, ze taka wśibska jestemmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: TUTAJ IP: 70.19.14.* 20.07.05, 19:04 tak przyjemnie wiedziec, gdzie jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: TUTAJ 20.07.05, 19:31 siedze sobie tutaj z wszystkimi moimi przyjaciolkami .. swoja droga .. ciekawa jestem komu sie tak nudzi .. normalnym ludziom to chyba nie ? szkoda tylko ze tak miło było a sie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas łahahahahahhahahahahahbułahahahhahahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:38 Mhła Mhła Mhła lałalałąłlalałąląlałlałąla bułaaaaaaaaa MUUUUU MMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUMUUUUUUUUUUUUUUUU Bulłlaa MŁLAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUU MMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUU MMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUU Błachłachłąchachła IIIIIIIII MMMUUUUUUUU IHA IIHAA IHA IHA IHA MMMMMMUUUUUUUUU QWI QWI QWI MMMMMUUUUUU MMMMMUUUUUU IHA IHA QWI QWI QWI KOKOOKOKOKOKO KOKO KOKOKo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker coz, wsrod motocyklistow jak wszedzie IP: 70.19.14.* 20.07.05, 19:38 rozne typy. chlopaki ze srubkami pod kopula tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 i za to cie lubie justysiu IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker poza sfrustrowanymi, kazdy lubi IP: 70.19.14.* 20.07.05, 20:40 i poza zazdrosnymi kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: poza sfrustrowanymi, kazdy lubi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 22:31 no tak zazdrosc prowadzi do frustracji Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poza sfrustrowanymi, kazdy lubi 20.07.05, 22:46 szkoda chyba w ogole pisac . Fakt jestem blondynka i w mojej małej głowce widocznie sie nie miesci co nieco,ale nie bylabym soba, gdybym nie skomentowała : łan) jedna czarna, mi mowi ze oprocz urody potrzebna inteligencja (mojej osoby) .. no coz, nie dosc ze w kasku wszedzie chodze to jeszcze teraz wyszło na to zem głupia tu) nie rozumiem co komu watek przeszkadza NIE CZYTAC jak nie pasuje .. ptoste, nie moge odpowiadac za wszystkich debili na swiecie, ja tu zajrzalam raz z mały watkiem, "pol zartem, pol serio" a ze osoby ktore tu widocznie sa od dawna (!!) na tym WASZYM i tylko waszym jak sie okazuje forum, sobie dopisuja rozne dziwnej tresci posty, to juz nie moja sprawa. widocznie maja jakis problem z soba i ja nie mam ochoty z tego powodu wysluchiwac ze jestem jakas mało inteligentna. tri) do WSZYSTKICH BAB!!!! skoro taka popularnosc wątkow to widocznbie niektorzy faceci maja ochote pogadac o "pie..tach" a nie tylko o zaworkach .. czy to dla was jakis problem? Kobiety!! nie robcie z siebie babo- chłopów i nie walczcie o te rozmowy tylko o moto .. bo pomysle ze zazdrosne czy cus jestescie ... wiem wiem forum motocyklowe I CO W ZWIAZKU Z TYM ? Motocyklisci to ludzie, moga gadac nawet " o dupie Maryni" ... for) "przenieście się na humorum albo coś,był juz taki wątek który wszyscy przeklinali,z was nikt go nie pamieta,ale było z tym troche problemów." noooo jak to bylo sto lat temu, to sorry nie bylo mnie wtedy na swiecie ... fajf) NY- Ty scioteczko :)) moge tak do Ciebie mowic :D six) pomponik wole niebieski.. wymienialny? sewen) NIKOGO TU NIE DZIELE ... ludzie nie wierze? to pisza jacys debile te odpowiedzi .. kurka wodna .. jak dzieci w piaskownicy .. przyszla zła ciocia Justysia i zabrała mi zabawkeeeeeeeeee ... naprawde MI (!!) brak slow .. ejt) mialo cos byc dalej .. ale naprawde sie zastanawiam czy w Polsce jestem i czytam posty polakow, czy w Palantowie posty palantow .. chyba .. naprawde brak mi slow .. zycie jest zyciem i skoro jestescie tacy (..) ze jedna osoba przyjdzie i cos napisze i macie o to pretensje, to chyba nie chcialabym znac takich ludzi : Justyna od 8 do 9 rozmawiamy o kołach, od 9 do 10 o siedzonkach od 10 do 11 o nowej kurtce z lateksu, od 11 do 13 o Mistrzostwach Polski w wyścigach motocyklowych ... bla, bla bla .. aaaaaaaaa zdenerwowalam sie macie złośliwce i paskudy :P aha i dodam ze trzymam z twardogłowymi :P i sie nie boje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker oczywiscie, ze mozesz IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 01:43 Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: oczywiscie, ze mozesz 21.07.05, 07:40 Dzień Dobry ścioteczko .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fast eddy Justyna - stay calm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:34 ...don't worry, take it easy (do wyboru). Też się kiedys przejmowałem głosami na forum. Na szczęście irytacja przerodziłą się z czasem w pobłażanie czego i Tobie życzę:-) Hej f_e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker sama widzisz justysiu... IP: 70.19.14.* 20.07.05, 22:36 z motocyklistami nie tylko o dupie maryni. z nimi o wszystkim, byle o motocyklach. wciaz chcesz, by jaki cie wozil? szczescie, ze moge jezdzic, czym chce, wybrac czy to plastika, czy enduro, czy nawet harleya, gdy juz oslepne i nie bede musial na niego patrzec i gdy dostane altretyzmu i nie bede musial dbac o to, jak jezdzi. to jedyna zaleta (poza miejscami do jazdy) zycia w hollywoodzie. szczescie, ze sam sie woze, bo gdybym mial oczekiwac od kogos przejazdzki, to pewnie skazany bylbym na towarzystwo jakiejs panienki o zasobie slow mieszczacym sie w muszelce klozetowej i mentalnosci z okolicy popularnej budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 i to juz bylo zakonczenie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 23:11 NY zaczynamy watek " o dupie maryny(ni)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 70.19.14.* 20.07.05, 23:37 lepiej o jakiejs szprysze. ci z lpr sie nie czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 23:39 sorki ale nie kumam co ma szprycha i lpr ze soba wspolnego moze jedno kazda szprycha marzy o wzroscie giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 70.19.14.* 20.07.05, 23:43 szprycha to laska inaczej. jesli bedzie o szprysze, to moze sie nie poznaja i nie skoczy im wyzej stoleczka cisnienie. szprycha z lpr wspolnego nie ma nic. ale czesc zasiedzialych bywalcow jakby wprost wyjetych z ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 23:54 cos w tym jest jestem na forum od niedawna i jeszcze wszystkich nie poznalem ale czesci faktycznie mozna by legitymacje rozdac to co piszem posta??? proponuje calkiem zargonem motocyklowym np: "zgubilem wczoraj szpryche miala fajne nipelki ktos moze q.. widzial" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker taki urok netu IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 01:53 mimo wszystko jestem pod wrazeniem. nic nikomu nie przeszkadzalo i mozna bylo pisac glupoty. niechby nawet w trzech watkach. ile to trzy? 1% wszystkich watkow? przypuszczam, ze mniej. az tu nagle, pojawila sie stetryczala panienka z wlasnym dzbankiem goryczy (albo z nieciekawym odbiciem w lustrze), ktorej umyslowosci nawet nie chce mi sie komentowac, dolaczyl do niej jakis mlokos w poszukiwaniu obrazkow z motocyklami i odreagowuje zawod, bo ich nie znalazl. do tego jeszcze ktos, i jeszcze ktos. i jecza, ze oni weterani, ze forum, choc publiczne to pod nich zrobione i im tylko nalezne i wedle ich widzimisie wszystko ma byc. nikt ani ich nie prosil, ani nie mierzyl im iq. a tu burza. pewnie osoby maja problemy w zyciu. a myslalem, ze to ja mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker no i wygrali, 'weterani' IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 02:00 wszystkie watki usuniete. 'propozycja dla justynelli' (tak to chyba bylo) tez. biedne to, bo to akurat nie byl niedorzeczny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: no i wygrali, 'weterani' 21.07.05, 08:39 Witam, patrzę i oczom nie wierzę, faktycznie, skasowane. Smutne to, ale co tam... teraz sobie poczytam w wymianie gaźników, o zaproszeniu na prywatne forum (ale tylko dla wtajemniczonych), o opłatach za sprowadzenie motocykla. Ech, a mogło być tak miło... Pozdrawiam, Achili ---------- nie ma jak SVka! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 pytanko mam NY :> 21.07.05, 10:07 Kurde... najbardziej żal mi tego wątku w którym Dzakas ustanowił 4 kategorie motocykli <lol>...śmiałam się w głos... ma gość poczucie humoru... Co się stało że postów nima?? ... Goha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: pytanko mam NY :> IP: *.kondylis.com 21.07.05, 19:31 ano ni ma. rady tez ni ma:| Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Parę słów wyjaśnienia 21.07.05, 17:36 No i bardzo dobrze,że usunięte.Zauważ,że usunięte zostały również te,nie napisane przez Was,ale przez Waszych przeciwników.Dobrze,że ten został,jest wesoły,czytam go od początku.Lecz te co były na jego orbicie,były żałosne.Takie głupoty już dawno nie zaśmiecały forum.Teraz się użalacie nad sobą,bo niby "weterani" Was załatwili.Gó.. prawda,sami sie załatwiliście przez tworzenie tamtych tematów. Co do forum prywatnego.Powstało między innymi dzięki takiemu wątkowi,w którym pisało się o wszystkim,o motocyklach najmniej.Był to tylko jeden temat i nie wkurzaliśmy ludzi na rozdrabnianie go na kilka mniejszych.Czasami jeszcze ktoś go odgrzebuje,można sobie poczytać.Zamknięte jest dlatego,żeby nie narobił tam nikt takiego gnoju,jak tu narobił "prawnik". Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: poszukuje motocyklisty 21.07.05, 11:45 jak to dobrze Justynella ze nie czasy to Otella bo w Otella czasach wszak motocykli bylo brak tu fabryki, smrod i dym dla odmiany pisze rym czy masz dusze romantyczki? czy zlaknionej gniazdka wtyczki? od Niu Jorku az po Hel myją zeby, kładą żel zeby zabrać cię na moto bo błysnęłaś, moje złoto :) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 21.07.05, 12:35 pięęękneeeeeeeee .. teraz to dopiero inne baby się moga złościc :P bo tu wiersz dla mnie (??) napisano, sliczny i zeby nie bylo ze nie - to o motocyklach tez tam jest watek :P pzzzz ==> dusza średnio romantyczno - hardcorowa ;), wtyczki raczej nie przypominam, ani długoscia ani szaroscia, tak wiec : myjscie zeby, kładzcie zel .. od NY az po hel .. złotko (wasze ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 nie wierze IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 11:48 dzis troszke przyspalem ale wlasnym oczom nie wierze ze skasowali wzsystkie posty; komu to kurka przeszkadzalo??? ja bynajmniej pisalem w tych jaki i w innych i rownierz udzielalem czasem powaznych porad zapytajcie dzakasa; i to nazywa sie jednosc motocyklistow jesli ktos ma wieksze powodzenie niz inni to juz motocyklista zostac nie powinien dajcie spokoj smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:31 z racji tej a nie innej, bede sobie dalej pisała w tym moim wąteczku skromnym :) coż znajac brać motocyklową i śmigając po drogach zauwaza się jedna rzecz- ze wszyscy to jedna motocyklowa rodzina !! (ech te zloty i machania raczkami na drogach .. jakoś tak jednoczą i wyrozniaja motocyklistow sposrod innych) .. widac, ze tu na tym Forum ... jest inaczej coz, tego chyba nie mozna w zaden sposob komentowac :P Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:34 to forum pokazuje ze wlasnie tak jest a nie ze jest inaczej skad te wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:38 ja sie nie zgadzam, przez chwile poczulam sie gorsza, bo nie napisalam nic prawdziwie "motocyklowego" .. jak w Szkarłatnej Literze, trzeba mi naszyć cos na sukni Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:43 absolutnie błedna interpretacja strzelilas infantylny tekst typu: jestesm fajna dupa, kto mnie przewiezie na motórze. no to co sie dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
justynella . 21.07.05, 12:46 ok .. ale nie napisałam ze jestem fajna :P dobra koncze, pojezdze z tymi z ktorymi jezdze, a nie bede wymyslac nic innego, bo jak zamkniety krag to co sie pchac na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker zamkniety krag. dobre:) IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 13:54 na publicznym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: . 21.07.05, 15:13 oj dziecko ja ty nic nie rozumiesz czytanie to nie tylko literki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! tutaj ja sie nie zgadzam IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 13:53 i strzelilem wykrzykniki, do ktorych zrobie odnosnik, gdy bede mial chwile czasu. wiem, ze nieudolnie i w sposob wymagajacy mojego rodzaju wyobrazni dowiesc zamierzam, ze watek o rozbitej 'busie' to nie watek motocyklowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 nie czytalem ... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 14:04 bo roztkliwianie sie nad sprzedaza rozbitego "motura" dla mnie jakies smieszne jest; byl- trodno chce jezdzic potrzebuje inny kupuje co lubie albo na co mnie stac ale owe uzasadnienie z checia poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker to nawet nie o to chodzi... IP: *.kondylis.com 21.07.05, 15:23 lament nad 20k to poza komentarzem. zastanawialbym sie, czy pisanie o rozbitej busie to o motocyklu, czy moze o brawurze, wariactwie - efemistycznie mowiac. ale to jeszcze nic. najlepsze byly odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: to nawet nie o to chodzi... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 16:17 niech zgadne dzakas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 13:50 te same mysli mam. wciaz tkwie w innych realiach, ale odtad bede mial wrazenie, ze biker z przeciwka bedzie machal motocyklowi, nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okular Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:29 ja też moge byc Twoim przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker nastepnym razem napisz... IP: *.kondylis.com 21.07.05, 16:57 ja tez moge byc twoim motocyklem, bo inaczej zlikwiduja watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: nastepnym razem napisz... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 17:38 tego nie zlikwiduja przeciez chodzi o motocykliste- szczesciarza Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: nastepnym razem napisz... 21.07.05, 17:53 juuuupiii modlitwy wsyłuchane,bzdury wykasowane,jednak Szymon wpada tu czasem:D Chcecie se pisac r.óbcie to,ale w jednym watku a nie żeby 5 było o tym samaym,i nie jestem zazdrosna,bo konkurencja nie jesteś. A co do forum prywatnego,to stworzyło się,dzięki własnie takiej jak Ty,i wątkowi anty!Chcesz popisac o dupie maryni?zapraszam na prywatne,tak są same takie tematy.Od tego ono jest,i fakt nie wpuszcza się tam kogos z ulicy przez prawnika,poiczytasz archiwum bedziesz woiedziałą o co chodzi,poczytaj tez słynny wą tek Liseny i zrozumiesz dlaczego sie wkurzamy o takie topiki,a jak chcesz to mysl sobie dalej,że weterani Cie chca wywalić,bo gó.. prawda użalasz sie nad sobą.Nie czytałąm tego watku i nie mam zamiaru,tylko nie rózbcie kolejnych 10,bo to bezsensu,troche powagi... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: track99 Re: nastepnym razem napisz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:02 CZujesz sie zagrozona ? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: nastepnym razem napisz... 21.07.05, 18:07 ja?????????? buahhahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: nastepnym razem napisz... 21.07.05, 18:07 nie zachowujcie sie jak dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker o co ci chodzi? IP: *.kondylis.com 21.07.05, 18:08 nie wiem, ile macie lat i czy pamietacie komunizm. poczulem sie przez chwile jak za tamtych lat. i nikt tutaj nie jeczy. calej reszty nie mam juz ochoty komentowac, ani nie chce mi sie polemizowac z niektorymi - ewidentnie andronicznymi - tekstami. musze oszczedzac cierpliwosc dla wlasnych dzieci. moglbym sie popastwic nad zdaniem typu 'weterani chca mnie wywalic', ale juz teraz nadto mi zal, ze watek justyny umiera, bo znalazlo sie pare osob, ktorym przeszkadza zabawa innych i pisza o wszystkim innym - byle tylko watek zgnoic. macie swoje elitarne pokoiki - robcie tam, co chcecie. rzadzcie, dzielcie, nie wpuszczajcie plebsu i choloty. tutaj nie jestescie nikim lepszym, ani majacym wiecej do powiedzenia. 'nie czytalam tego watku i nie mam zamiaru'. tak, czarna tez nie czytala. amen Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: o co ci chodzi? 21.07.05, 18:12 ten tekst z weteranami to justyna wymyśliła chciałabym zaznaczyć i jakbys nie zauważyl nie doczepiłam sie do momentu kiedy nie pojawiło sie 5 innych watków.Wolisz sobie dopowiadac swoje teorie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker 'nie czytalam tego watku i nie mam zamiaru' IP: *.kondylis.com 21.07.05, 18:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: o co ci chodzi? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 20:05 a mogla bys Ty droga reggie85 napisac jaki poruszylas ostatnio wazny temat motocyklowy na owym forum??? bo ja naleze do autorow jednego z owych pieciu watkow i wcale nie mysle ze zrobilem cos zlego jestem motocyklista prawie od urodzenia i odkad pamietam motocykle i wszystko co sie wolkol nich dzialo bylo fajna zabawa; sa watki probloematyczne sa i watki smieszne jesli cie nie smiesza poprostu je omijaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: o co ci chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:12 tutaj watków nie poruszam bo problemów z motocyklem nie mam,a bzdury pisze u nas na forum,czyli w miejscu do tego przeznaczonym.Pogadaj kiedyś z Szymonem po co było to forum oki?Potem się wypowiadaj,ale spytaj ludzi którzy stad się ewakuowali dlaczego. Znajdz posty Liseny to zrozumiesz dlaczego sie burzymy,nam to pod to samo podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker hopeless IP: *.kondylis.com 21.07.05, 20:45 Liga Polskich (moto)Rowerzystow. liga rzadzi, liga radzi, liga nigdy cie nie zdradzi. 'bzdury pisze u nas'. my, w przeciwienstwie do WAS, komfortu posiadania wlasnego forum nie mamy. dajcie zyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: hopeless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:48 to tez ja serdecznie zapraszam na forum gdzie bzdury to codzienność! Ile razy napisąłam już,ze wpadajcie i wygłupiajcie się tam,a tu zostawcie miejsce dla problemów motocyklowych. jakbys chcial to wejdziesz w prywatne fora motocyklowe i "zdjęcia forum kotocyklistów" czy jakos tak,zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: hopeless IP: *.kondylis.com 21.07.05, 21:00 nie aspirowalem, ale serdzecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: hopeless 22.07.05, 18:54 Witam, hopeless jest to, że prawie 400 postów "nabitych" a Justynka decyduje się komarka, gdzie Ci mężczyźni??? Pozdrawiam, Achili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: hopeless IP: *.kondylis.com 22.07.05, 19:43 jednego znam w nowym jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
dymsha Re: hopeless 22.07.05, 20:11 Bo tu właśnie chodzi o mężczyznę, a nie o maszynę! Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: hopeless 22.07.05, 20:27 jasne, że chodzi o mężczyznę, przecież motocykl z pasażerką jedynie nie pojedzie :-) NYorker, jeśli mogę: nie ma beznadziejnych ludzi, tylko sytuacje... uśmiechnij się. Pozdrawiam i weekendu miłego życzę Achili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: hopeless IP: *.kondylis.com 22.07.05, 20:38 z czcionki nie wynika (z fizjonomii tez), ale smieje sie bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: hopeless 25.07.05, 21:15 Witam, i tak trzymać :), chociaż czasami bywa różnie ( np. dzisiaj: miły siwowłosy pan próbował mi udowodnić,że Tico to król jezdni; niezamierzona, aczkolwiek udana próba wykonania stoppie, bo się zagapiłam, a na koniec tegoż jakże udanego dnia poczytałam kilka wątków forum). Uff! Nic tylko się uśmiechnąć... Pozdrawiam, Achili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker zazdroszcze... IP: *.kondylis.com 25.07.05, 21:30 przyznam, ze mnie zmoglo biadolenie twardoglowych, piana u pyska, lament spleciony z furia. chamstwo, wulgaryzmy, arogancja. chyba justynella musialaby zdjac kask, by mi sie odwidzialo. pozdrawiam (ze spuszczona glowa) Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: zazdroszcze... 25.07.05, 22:52 a dziękuję, wzajemnie :-)(w materii zazdrości). W materii biadolenia etc - na to nie ma rady, ale można przeczekać. No i życzę powodzenia (uporu również) w "odwidzaniu"... Pozdrawiam, Achili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: zazdroszcze... IP: *.kondylis.com 25.07.05, 23:01 ile mozna poscic? nie ma rady i sceptyczny jestem w braniu na przeczekanie. ich jest wiecej; jednemu sie znudzi, to jest jeszcze pietnastu innych kontestatorow. a i herkules dupa, kiedy ludzi kupa. zreszta, sie zobaczy. bozia da, kobiety sie utrzymaja i jakos zdzierze. Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: zazdroszcze... 25.07.05, 23:17 Gość portalu: NYorker napisał(a): > zreszta, sie zobaczy. bozia da, kobiety sie utrzymaja i jakos zdzierze. i proszę, czyżby "światełko w tunelu"? Pozdrawiam, Achili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: zazdroszcze... IP: *.kondylis.com 25.07.05, 23:35 'i proszę, czyżby "światełko w tunelu"?' inaczej przeciez sie nie da. tez pozdrawiam. o jeden mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
achili Re: zazdroszcze... 26.07.05, 17:28 Witam, oczywiście, że nie. I na tym polega cała zabawa :-). Pozdrawiam Achili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: o co ci chodzi? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 21:24 kiedys ktos poslal mi link o takim "waszym" forumdoczytalem sie tam ze na gsx 600 f wyglada sie szczuplej niz na xj- dzieki; i w koncu jest to forum motocyklowe a nie forum techniki motocyklowej czyli pisze sie o wszystkim co z motocyklami jest zwiazane a szymona nie znam byc moze kiedys bedzie mi dane go poznac i chetnie zapytam go co on o tym poscie i jego rozwinieciu sadzi Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: o co ci chodzi? 21.07.05, 21:28 nic nie zrozumiałam z tego co napisałeś,na naszym forum nie było takiego tematu nigdy na czyms ie szczuplej wyglada wiec nie kapuje. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: acha, zrob se dobrze) 21.07.05, 21:38 no widzisz,myślałam,że jestes zarejestrowany jako NYorker już wysyłam na normalnego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 "se" nie... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 21:39 mnie ma kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker siet IP: *.kondylis.com 21.07.05, 21:55 gadasz, zonaty jestes. a ja sam jak palec. justysi emocje opadly. za oceanem kobiety ze swieca szukac. przyjdzie zemrzec bezpotomnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 taki los IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 22:34 widzisz mnie kobieta z polski wyciagnela moze ciebie ktoras przyciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: siet 25.07.05, 22:04 przeciez trzeba syna spłodzic, dom wybudowac i posadzic drzewko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fast_eddy Re: siet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:27 justynella napisała: > przeciez trzeba syna spłodzic, dom wybudowac i posadzic drzewko :P A od czego zaczęłaś? Ściskam:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: siet 25.07.05, 22:39 to sie chyba z tego co wiem tyczy facetow ? sciskamm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker dzieci IP: *.kondylis.com 25.07.05, 22:42 wybierzcie sobie jaki mniej brzydki temat postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker justysiu! IP: *.kondylis.com 21.07.05, 18:10 masz tam jakas klasyfikacje (jacys faworyci, jakies przetasowania?), czy juz wszystko szlag trafil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker co o motocyklach, a co nie. IP: *.kondylis.com 21.07.05, 19:24 OTO W ODDZIELNYM WATKU, FACET PISZE O ROZBITYM MOTOCYKLU; ZAL I SMUTEK, BO TO SPRZET ZNISZCZONY I - RZECZ JASNA - NIEZIEMSKIE KOSZTA. MYSL PIERWSZA: BIEDA. MYSL DRUGA: SZALAL IDIOTA. CZY GDYBY SZALAL WALCEM DROGOWYM, TO BYLBY TO WATEK O WALCACH DROGOWYCH? PEWNIE TAK, ALE DLA MNIE BYLBY TO WCIAZ WATEK O IDIOCIE, CO SZALAL, A NIE O WALCU. CHWILE POTEM, INNY FACET (W SZCZESLIWYM, BEZTROSKIM WIEKU) PISZE, ZE NIE MA NAD CZYM ROZPACZAC, BO ON MIAL WYPADEK (PRAWDOPODOBNIE) I ZOSTAL WEZWANY NA PRZESLUCHANIE. MOZE ZOSTAC UZNANY ZA WINNEGO I BYC MOZE STRACI PRAWO JAZDY. MYSL PIERWSZA: BIEDA, ZNOW JAKIES NIESZCZESCIE. MYSL DRUGA: CHLOPAK SAM NIE CZYNI PRZYPUSZCZENIA, ALE JUZ ZALOZENIE, ZE MOZE ZOSTAC UZNANY WINNYM. CHCAC NIE CHCAC, TRUDNO MYSLEC INACZEJ, ZE KOLEJNY IDIOTA SZALAL I DO TEGO WYRZADZIL KOMUS JAKAS KRZYWDE. MOZE DOJDZIE DO SPRAWY W JAKIMS SADZIE GRODZKIM. PEWNIE SAD BEDZIE UPRZEDZONY DO MOTOCYKLISTOW, BO WSZYSCY SA UPRZEDZENI DO NAS MOTOCYKLISTOW. SAM WIERZE, ZE WSZYSTKO MA SWOJA PRZYCZYNE - UPRZEDZENIA DO MOTOCYKLISTOW TEZ. CUDA NIEWIDY WYPRAWIAJA I NAZYWAJA TO UMILOWANIEM PREDKOSCI. WSZYSCY INNI NAZYWAJA TO KRETYNSTWEM, BRAWURA, GLUPOTA, GOWNIARSTWEM, BRAKIEM KULTURY W NAJLEPSZYM RAZIE. I DLA KOGOS MOZE TO BYCKWESTIA Z KATEGORII 'MOTOCYKLE', ALE DLA WIEKSZEJ POPULACJI TO KATEGORIA 'IDIOTYZM' ALBO 'KRYMINAL'. NO NIE KRYMINAL, BO 'NAJPIERW MUSZA GO ZLAPAC'. KRYSTE... WIERZE, ZE NIKT NIE UZNA, IZ SZUKAM AWANTURY I CHOCIAZ NIE BEZ DOZY ZLOSLIWOSCI PISALEM, TO NIE CHCE NIKOGO URAZIC. OT, GLUPIE SPEKULACJE - Z BRAKU CZASU - BEZ LADU I SKLADU. przepraszam, ze wielkimi literami napisane. a justysie przepraszam, ze zasmiecilem jej watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:10 No popieram Yarayyi ale o niektórych rzeczach bym popolezmizowal bo np mi dać jakis szybki motor to tez by mi uderzył do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: O 21.07.05, 21:17 mam nadz,że jednak nas odiwedzisz i zmieni ktoś zdanie o tej "elitarnej" grupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: O IP: *.kondylis.com 21.07.05, 21:19 dlatego nie dostaniesz ode mnie szybkiego motocykla. Odpowiedz Link Zgłoś
yarrai Re: O 21.07.05, 21:34 sprawdzilem. nic nie ma. dziekuje tak, czy inaczej NYorker Odpowiedz Link Zgłoś
justynella "śprostowanie - śfrustrowanie" 22.07.05, 09:26 Musze sie czepic, bo inaczej nie moge : CYTAT : "Zauważ,że usunięte zostały również te,nie napisane przez Was,ale przez Waszych przeciwników. Teraz się użalacie nad sobą,bo niby "weterani" Was załatwili.Gó.. prawda,sami sie załatwiliście przez tworzenie tamtych tematów." wiec w koncu jak kto je tworzyl my czy oni ? BUAHAHHAHAH !! a hasło o przeciwnikach jest najlepsze, rany, naprawde sie zastanawiam co was tak drazni .. bo chyba nie to ze ktos pisze głupoty .. widze jakis durny temta postu, to do niego nie wchodze, bo mnie nie interesuje .. a wy tylko narzekacie, mowicie ze tego nie czytacie, a chyba wiecie lepiej ode mnie, co w tych watkach jest :p bo ja juz sie pogubiłam .. zreszta szkoda mi juz to komentowac wszystko .. miało byc fajnie, a nie wyszło .. trudno .. przeciez sie nie powiesze z tego pwoodu, ze ktos pisze tu posty głupiej tresci .. reggie .. nie wiem Kobiałko, co Cie tak drazni - mła ?? w czymze moja wina ? W tym ze zamiescilam JEDEN post? moze nie masz na kogo bluzgac i wybralas mnie .. fajnie, tez sie ciesze za to wyroznienie .. * * * I ŻEBY NIE BYŁO ... JUZ WIECEJ NIE BEDE TEGO KOMENTOWAC, BO MI SZKODA PALUSZKOW NA PISANIE * * * pzzzzzzz > a co tam u Ścioteczki ;-) ja juz przetasowania zrobiłam, zostało po staremu .. czyli śmigam na komarku sąsiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 10:23 ... ze na komarku smigasz- niedawno zamiescilem calkiem powazny(naprawde)post o wyprawie komarwm nad morze- przeczytaj jesli masz ochote Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 10:26 czytałam .. wbrew pozorm, czytam tez innne POWAZNE watki na tym forum .. nad morze tez sie wybieram ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 10:29 ale czy komarem??? Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 10:45 pociagiemmmmmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 11:09 ech troszke nudno no i po drodze nie ma co naprawiac- a ja bez grzebania zyc nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 12:07 nudno nie nudno .. jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma .. wiec zostaje pociag :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 12:15 kurka zaczymnam sie zastanawiac czy cie nad to morze nie zawiezc Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 12:43 " dobre myslenie, nie jest złe " ;;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker fajnie macie IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 13:57 tutaj komary roznosza goraczke zachodniego nilu Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: "śprostowanie - śfrustrowanie" 22.07.05, 11:40 No cóż,jak ktoś potrafi tylko czytać,a ze zrozumieniem tekstu jest gorzej to odpowiada właśnie w tak idiotyczny sposób.Co mnie właściwie wcale nie dziwi,bo trudno się po Tobie tego spodziewać. p.s.A tytuł"śprostowanie-śfrustrowanie" idealnie pasuje do tej Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella ! ! ! 22.07.05, 12:04 wiec nie czytaj moich "głupiutkich" odpowiedzi, moze lepiej Ci na zoladku bedzie. Osobiscie uwazam, ze przez internet bardzo czesto mozna zle kogos zrozumiec, bo to niestety nie to samo, co rozmowa. A zreszta, po co ja w ogole cos staram sie wyjasniac. Odpowiedz Link Zgłoś
dymsha Re: ! ! ! 22.07.05, 12:07 Po co te dyskusje! Czytać temat, treść pierwszego postu i ..... dalej jazda! Jak ktoś nie chce niech tu nie zagląda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker powiedz mi... IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 14:00 skoro tak irytuje ciebie ten watek, to po licho wciaz przy nim przestajesz i na co wciaz go czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: powiedz mi... 22.07.05, 14:02 Przeczytaj to co napisałem wcześniej"parę słów sprostowania",bo chyba Ci umknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: powiedz mi... 22.07.05, 14:33 "ciekawosc to 1wszy stopien do piekła" Tak Ci sie ten watek nie podoba, a widze ze jestes na bieżąco bardziej niz ja :P Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: powiedz mi... 22.07.05, 14:43 Już wspomniałem o tym,że nie potrafisz zrozumieć czytanego tekstu.Właśnie to potwierdziłaś.Gdzie napisałem,że mi się ten wątek nie podoba!!!???!!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker nie widze zwiazku. IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:40 przeczytalem jakas tam tyrade o forum, o watkach, jednak nie widze tam zdania, ktore tlumaczyloby, dlaczego przykleiles sie do tego watku. czytam, ze to idiotyczny watek, czy cos na ksztalt. i czytam, i czytam, bo wciaz tu jestes. ludzie, ja nie mam przyjemnosci was irytowac. nie skazujcie siebie samych na mnie. i nie wincie nikogo za wasz masochizm i reszte waszych perwersji. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: nie widze zwiazku. 22.07.05, 16:02 Czy ja napisałem,że nie lubię tego wątku,czy tych,które przy nim powstały?!Dowcip powtarzany zbyt często,przestaje być śmieszny,tamte były takim dowcipem.NYorker,jesteś inteligentny facet,nie rozumiesz tego? Chyba tak zawile nie napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker dobra IP: *.kondylis.com 22.07.05, 16:19 nie ma sensu wracac i sledzic, komu bylo co dane rzec. wierze na slowo. wyklocac tez mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: "śprostowanie - śfrustrowanie" IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 13:56 ano wstalem, siorbie rozpuszczalna i czytam Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 12:09 no i Justi nas zdradzila: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=45&w=26791054&a=26792959 Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 12:14 :P a ktoś mnie sznurkiem tu przywiązał ? po co skarżysz .. teraz sie zacznie jadka, ze moglam tu nic nie pisać tylko tamm :( SKARŻYPYTEK .. a swoja droga Ty gdzie sie szlajasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 13:03 ja tam wszedlem z czystego obowiazku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 13:37 w sumie to mnie to nie INTERERE .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 22.07.05, 14:07 Justynella podaj mi swój adres to zaproszę cię na randkę i zabawimy się trochę.Mam rurę od odkurzacza,termos,kilo grubej krakowskiej i butelkę z 2litrowej coli. Uruchom proszę wyobrażnię co moglibyśmy z tym zrobić bo nic mi nie przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: 22.07.05, 14:22 ja mam kij bejsbolowy .. mozesz nim np. pouderzac kilka razy w głowe, moze Ci pomoże .. dziekuje z zaproszenia nie skorzystam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: 22.07.05, 14:30 do mnie to miało być?:> ależ ja jak baranek łagodna :D:D:D:D tylko czasem przeraza mnie wmawianie czegoś mkomus na siłe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker phi! IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:42 ja bym wolal byc uderzanym butem na wysokim, szczuplym obcasie i ze strzelistym noskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker dementi IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:43 chcialem napisac, iz chcialbym byc uderzany kluczem francuskim, bo to przeciez motocyklowe forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker was na tamtym forum? IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 14:03 ale dramatyczny zwrot akcji Odpowiedz Link Zgłoś
dymsha Re: was na tamtym forum? 22.07.05, 14:11 Ważne , że akcja toczy się dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie a swoją drogą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:24 co za frajda jest jechac jako pasażer?????? Dla mnie to najgorsza katorga!!!Kup se motura,akurat mam FZRe na sprzedaż kiedy do Ciebie wreszcie dojdzie,że nie wyłądowuje sie na Tobie,tylko bnie lubie kretyńskich tematów??No chyba,że lubisz robić z siebie ofiare to inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:32 yhy uwielbiam robic z siebie ofiare .. swoja droga czytajac inne twoje odpowiedzi to zauwazam ze czepiasz sie wszystkiego .. ja np. jak bede miala moto to nie bede nigdy wozić pasażerów, kropka .. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:34 czepiam się czepiających sie.Wozić kogoś tez jest przesrane.a wracając do tematu,jak już wspomniałąm mam motocykl idealny dla kobiety,nie chcesz kupić,może wreszcie skończy sie wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:36 Sławek badz co badz jestem tylko kobietą :D Spotykamy sie u Papy?:> Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:38 yorker,co masz ze skrzynką,że maile do mnie wracają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker nie wiem IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:46 pewnie piszesz adres tak, jak dzakas Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:41 zazdroszcze Gizycka:( nawet nie wiesz jaka miałam ochote,a tu auto do zrobienia,przetarg,ja w pracy. Cholera wszystko przeciwko mnie,ale licze na dokładny opis zlotu i na to,że jednak wpadniecie do papy,ja chocbym miała,uciec z pracy pojade :D Po ostatnim zlocie tyle dobrych wspomnień,a wreszcie miło by było się uchlać:D Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:44 Postaram się przechować tą Luksusową:),ale ciężko będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:50 Sławeczku trzeba by Mariusza ściągnąc,ja ciągle pamietam o tej kracie wódki któą z rok temu miał stawiać:D Myślisz,że ten post pokona nasz?Czyli prawie 20000 postów:D Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:58 Ma dużą szansę,ale chyba 2000,nie 20000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker prosze, a tak im sie nie podobalo... IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:50 piszecie kompletne bzdety, a wygania was ktos? zycze wam co najmniej tyle empatii, co ma reszta poszczacych w tym watku dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: prosze, a tak im sie nie podobalo... 22.07.05, 16:15 Już Ci to wyjaśniłem kilka linijek wyżej,nie chce mi się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: prosze, a tak im sie nie podobalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:19 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25452 masz linka do forum,wszystkie maile wracają do mnie,a adres kopiuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: a swoją drogą... IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:47 'Cholera wszystko przeciwko mnie' mysle, iz czarrna stoi za toba murem. jest ci to winna Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:38 Nie,niech się nie kończy,jest całkiem fajny.Tylko,żeby nie miał kilku odnóg:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:44 na razie spłacam 3 pozyczki, wiec na pewno nie, ale poslij oferte na poczte. Moge popytac .. Watek bedzie trwał dopoki beda pisac ludzie, chyba logiczne. Chyba go stworze w wersji papierowej na pamiatke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker jak to ofiare? IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:46 ofiara bedzie mnie uderzala kluczem (butem?) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: jak to ofiare? 22.07.05, 15:49 perwers z Ciebie ale moze Justynella lubi takie igraszki ;)))) oczywiscie w oleju do motocykli i biczowanie wałem korbowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker oczywiscie IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:52 i lamanie czlonkow szprychami. lancuchy etc Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: oczywiscie 22.07.05, 16:10 mrrrrrr uwielbiam to juz nie moge sie doczekac jak mi sie zrosna gnaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker a nabijanie na widelec? IP: *.kondylis.com 22.07.05, 16:21 na widelec nawlekanie bys lubil? a lamanie kolem? Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: a nabijanie na widelec? 22.07.05, 16:35 przestan bo za szybko dojde.. znaczy dojade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: tak szczerze, to... IP: *.kondylis.com 22.07.05, 17:32 to sie nie czesalem od przedwojny. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: tak szczerze, to... 23.07.05, 10:46 a ja dziś rozczocharana jakaś jestemm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fast_eddy Re: tak szczerze, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:01 justynella napisała: > a ja dziś rozczocharana jakaś jestemm :) Nie wierzę:) Może jakieś zdjątko? A bardziej serio, Justynella, to mam pomysł: Twoje foto w postaci megapuzzla - codziennie jeden kawałek, no powiedzmy 1/30 całości. Gwarantuje, że będzie to wątek wszech czasów. 1000 postów jak nic. Sciskam f_e Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: tak szczerze, to... 23.07.05, 16:59 rozczochrana, to po imprezie jestem ;-) a po ci Ci moja fotka w kasku> nic ciekawego tam nie ujrzysz :P sciskammmm rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fast_eddy Re: tak szczerze, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:32 justynella napisała: > a po ci Ci moja fotka w kasku> nic ciekawego tam nie ujrzysz :P Rozczochranie to niewielka cena za udaną imprezę. Znajomy ma pamiątkę do dziś (bawi ją i niańczą). Ale może nie było tak źle:-) Ad rem. Twoje zdjęcie w kasku? Tylko? Mmmmmmm... To się nazywa Show no mercy. Może lepiej... pójdę pojeździć... f_e A potem zimny prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fast_eddy Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:02 ...co przyciąga dziewczyny do motocykli. Mój prowadzacy szkolenie znajomy twierdzi, że połowa kursantów to teraz kursantki. Czy to dlatego, że: a) motocykle są teraz ładniejsze b) motocykliści nie wygladają jak łachmyty (no, przynajmniej nie wszyscy) c) dziewczyny łakną teraz mocniejszych wrażeń? Nie wiem. A może ma to coś wspólnego z - nie zrozum mnie źle - siedzieniem okrakiem? Zauważ o ile więcej kobiet jeździ na koniu. Kiedyś i ja się w to bawiłem w Zaborowie - i byłem w 12 osobowej grupie jedynym (!) facetem prócz instruktora. f_e Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 07:59 odpowiedz sobie co Ciebie ciagnie do motocykli .. moze wyjdzie na to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fast_eddy Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:14 justynella napisała: > odpowiedz sobie co Ciebie ciagnie do motocykli .. > moze wyjdzie na to samo ? Pozdrawiam o poranku. Chyba trochę się Justynelko wykręciłaś sianem, ale trudno. Kiedy 10 lat temu kupowałem pierwszy motocykl, nie ciągnęło mnie do nich nic. Tylko względy praktyczne. Obliczyłem, że w ten sposób najszybciej dotrę na Uniwerek. Fascynacja zrodziła się z praktyki. Przyspieszenia i wrażenia za którymi zatęskniło moje ciało. I ciągle mu mało:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 11:14 no to powiedzmy ze ja tez chce docierac do pracy na motocyklu .. ale to kiedys .. podobaja mi sie zloty motocyklowe, przejazdy przez miasta .. kiedy to widzi sie, ze odbierani jestesmy jak jedna wielka rodzina i tak tez cyba czujemy sie " w srodku" a przynajmniej ja sie tak czuje .. starczy .. przerwa kawowa no. 5 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
track99 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 19:57 Tak to bylo kiedys teraz juz tak nie jest niestety... Bo zabawa w bycie motocykliste to nie tylko parady na zlotach...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker uff IP: *.kondylis.com 26.07.05, 20:03 cale szczescie, ze nie tylko, bo nigdy nie paradowalem na zlocie. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 20:17 nie wiem, dla mnie kazde spotkanie ze znajomymi to parada :P kameralna takie pisanie to i tak bez sensu, bo sama nie wiem o co mi chodzi ;-) a kazdy i tak inaczej czyta niz ja pisze a "porad motocyklowych" nie udzielam, bo sie nie znam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 20:57 w koncu sie wygadala, justysia:) skoro bez sensu, to trzeba na watku postawic kropke. 'a kazdy i tak inaczej czyta niz ja pisze' mam czytac wolniej, czy z prawej do lewej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 21:01 mozesz czytac jak chinczycy :p achh nie moge sie z wami jednak rozstac ;-) : a macie czytac od lewej do prawej :P " P.S. Paranoid Jadę, jadę na motorze, wiater mi owiewa twarz, mam na sobie czarne spodnie, a na brzuchu czarny pas Biere każde auto z boku, nikt dziś do mnie nie ma szans, błyszczy się na słońcu motur, a na ramie wisi kask Czy mnie słyszysz? Jadę do Ciebie! Huuujeee!! Czarny kot mi przebiegł drogę, już żech go na kole mioł, ale uciekł mi na pole ino z buta żech mu doł Ryk motoru mnie podjarał, linkę gazu kręcę bo jeszcze tylko cztery wioski i u Ciebie bedę stoł Czy mnie słyszysz? Jadę do Ciebie! Huuujeee!! Hej dziewczyno rób zagryche, flaszkę ja w kieszeni mom, wypijemy, pojadymy wiater poprowadzi nos Mówią żem jest paranoid, a ja nie przejmuję się, jadę co fabryka dała, jade, jadę do Ciebie Czy mnie słyszysz? Jadę do Ciebie! Huuujeee!! Czy mnie słyszysz? Jadę do Ciebie! Huuujeee!! Rozjebałem się na drzewie, z ust mi cieknie gęsta krew, wiem, karetka nie przyjedzie, flaszka pękła a to pech. Piersi ^^^^ " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:08 'mozesz czytac jak chinczycy' napisz najpierw, jak piszesz. czytanie dostosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:23 A juz znikł temat:P:P:P Odkopaliście:) Odpowiadając na pytanie kolegi,jako kobieta na motocyklu powiem,że czuje się swobodniej,a paranoida uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 21:29 przeciez caly czas pisze, ? a chinskiej klawiatury nie mam :P nie wierze ... reggie cos tak jak by uzyla slowa UWIELBIAM .. bueheheh ... a zawsze na wszystko byla na NIE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:34 no to nie moge czytac po chinsku... (nawiasem mowiac, nie ma czegos takiego, jak chinska klawiatura. wiem, bo chinka z ktora pracuje mi wytlumaczyla) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 21:43 No tak stara podła reggie jednak cos lubi:P Zapraszam na prywatne forum to zobaczysz,że Ci co najbardziej marudza tutaj tez nie są tacy źli na jakich wygladają. Ja na codzień wolę TSA,ale paranoid to wyjątek:)jakbym miała goldasa to był słuchała jeżdząc hihihih dzieki bozi nie podobaja mi sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:46 'Ja na codzień wolę TSA' jezu, no to jestes bardzo stara. nawet starsza ode mnie. (chyba jeszcze w liceum czasem cos tam z tsa sie posluchalo, ale juz bylo za mientkie:). dlatego jeszcze mozna z toba popisac. golowasy sa najglosniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 22:03 No NYorker,to walnąłeś teraz Renacie komplement:DD "no to jesteś bardzo stara".Pewnie po tym sama się wygada ile ma lat,ja nie powiem,bo nie wiem czy mogę. p.s. A TSA wydało niedawno płytę.Tzn. to niedawno to chyba już z dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:09 'A TSA wydało niedawno płytę.Tzn. to niedawno to chyba już z dwa lata.' aaa to ja nie wiedzialem. myslalem, ze ostatnia plyte wydali dlugo przed pierwsza wojna (ta w iraku) i stad przypuszczenie, ze reggie jest co najmniej tak stara, jak ja. ale skoro wydali dwa lata temu i reggie ja lubi, to znaczy, ze siusmajtkowa jest. o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:13 ze skrajności w skrajnośc:/ dziekuje Ci bardzo,TSA znałam jeszcze zanim wydali ostatnia płyte,a Ty znasz tylko muzyke z okresu młodości? TSA ma styl,nie to co jakies amerykańskie hardkorowe chłamy.A wiek mam stosowny,jestem młoda,aczkolwiek dowód osobisty posiadam już od jakiegos czasu i na tym poprzestane,to forum a nie biuro zapoznawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 22:23 Oj Reggie,nie czepiaj się,przez to forum poznało sie parę fajnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker reggie, kryste... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:36 przecie ja cie nie ciagne za warkocz do oltarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ NYorker, kryste... IP: *.autocom.pl 26.07.05, 22:37 Ty Ją? Na głowie Świat stanął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:38 'ze skrajności w skrajnośc' - na tym polega wlasnie moje poczucie humoru (albo jego brak). bierzesz to powaznie, ze sie krzywisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 22:49 No właśnie.Ja też nie wiem czasem kiedy żartujesz, a kiedy jesteś śmiertelnie poważny.Staraj się może zaznaczać jakoś te żarty,będzie mniej nieporozumień.To tylko internet.Na żywca(i przy Żywcu)pewnie te rozmowy by wyglądały zupełnie inaczej.Mam takie jakieś przeczucie,że by było bardzo wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:54 nie w moim wypadku:))))))) ludzie przy mnie zaczynaja sie smiac po miesiacu. (od poznania, nie od zartu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:38 to znaczy, ze siusmajtkowa jest. o! heheh dobre ... zastosuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Ciekawi mnie Justynello... 27.07.05, 15:31 e no spadaj NY. ja tez uwielbiam TSA a mam dopiero 29 lat ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 27.07.05, 16:36 gdy bylem w twoim wieku, to tez glupoty byly mi w glowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 27.07.05, 16:39 szkoda ze na "starosc" ludzie sie zmieniaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:08 faktycznie ciężko ocenić,kiedy żartujesz:P Apropos wieku,ile Ty masz lat NY? bo mi podjezdżasz pod 30 :) NNo tak Słąwku kilka osób się poznało,z kilkoma widziałam się na żywo i czekam na zakończenie u Papy wtedy Ciebie i Gośke zobacze:):):) NY w majtki nie siusiam już kilka łądnych lat:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 27.07.05, 23:45 'NY w majtki nie siusiam już kilka łądnych lat:D' gadasz. misterna logika zostalo dowiedzione, ze jestes siusmajtkowa. nikt sie nie spodziewa, ze sie przyznasz) 'Apropos wieku,ile Ty masz lat NY? bo mi podjezdżasz pod 30 :)' na tyle ponoc wygladam. ale historia podpowiada, ze lada dzien mnie ukrzyzuja. kopernik nie zyje, beethowen tez i ja tez juz sie nie najlepiej czuje. (nie pamietam, kto tak zatekscil, kobra z kobranocki?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ NOWOŚĆ! IP: *.autocom.pl 26.07.05, 22:36 Reggie85 napisała: > jakbym miała goldasa > to był słuchała jeżdząc hihihih dzieki bozi nie podobaja mi sie:) A mi tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:32 myslisz, reggie, ze oni tacy spieci, bo pisza z dala od motocykli i nie czuja sie swobodnie? tez lubie (raz na rok) paranoida. zgadzam sie, taki kawalek w sam raz dla kobiet. ale na codzien za malo hardcore'owy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker toczy to sie HD IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:45 ta akcja prze jak co najmniej vespa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: was na tamtym forum? IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:53 przepraszam, ale nie rozumiem pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus28i Re: poszukuje motocyklisty 23.07.05, 02:27 heheh cekawe haselka.ale masz racje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker prosze,... IP: *.nycmny.east.verizon.net 23.07.05, 04:36 nawet mezczyzna z wtryskiem sie pojawil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.07.05, 07:49 NA PEWNO ZNAJDUJE SIĘ NA TYM FORUM KTOŚ ZE ZNAJOMYCH JUSTYNELLI KTÓRY JEJ NIENAWIDZI WIĘC POMOŻE MNIE I PARU MOIM KUMPLOM JĄ ODNALEŻĆ I PODA MI MIEJSCE ZAMIESZKANIA LUB PRACY TEJ UROCZEJ OSOBY NA MAILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Zeus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 08:11 o patrzcie kto się pojawił na forum:) Zeus:**** Coś na gadu się ostatnio nie odzywasz? Renata Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 23.07.05, 10:45 bossshhheee o 8smej w sobote wstac i to napisac .. całą noc nad tym chyba myslałes :D a co chcesz mi ta kiełbase podesłać czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 25.07.05, 10:13 Znając twoją fascynację Włochami i światem mody(ach te banalne marzenia sekretarek)ułożyłem dla ciebie wiersz nad którym myślałem całą noc. JUSTYNELLA Z TOBĄ VITA E BELLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:14 Justynko,skąd jesteś????? Odpowiedz Link Zgłoś
t.grzywnowicz Re: poszukuje motocyklisty 26.07.05, 17:50 witam!czasem tez nie mam z kim jezdzic,mysle ze znalazloby sie miejsce na moim ducati.pogadac tez sie da,nie tylko o motocyklach[choc jestem mechanikiem motocyklowym] pozdrawiam Tomek-Ducati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker stawiam $5 IP: *.kondylis.com 26.07.05, 18:35 ze z tego cos bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ $5 - done IP: *.autocom.pl 26.07.05, 23:30 No nie? Zalogowany na wejściu z nazwiska, jeszcze ma ducati. Elita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: $5 - done IP: *.kondylis.com 26.07.05, 23:49 gdybym byl mechanikiem, to tez bym mial duc'a. podpisywalbym sie 'chickie monster' albo 'desmotorhead' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: $5 - done IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:09 Noooooooooo. Ducati ST4 (żółte) to moim zdaniem jeden z najładniejszych motocykli. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: $5 - done 27.07.05, 12:32 a mnie sie tam zółte nie podobaja .. a juz pomyłką sa dla mnie zielone ==> w kolorze wściekłego jabłka ... bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Na skrzyżowaniu ulic strzaskane kolory... 27.07.05, 13:30 justynella napisała: > a mnie sie tam zółte nie podobaja .. a juz pomyłką sa dla mnie zielone ==> > w kolorze wściekłego jabłka ... bleeee A może być czarny? Taki właśnie mam Justnelko (charakter też). Ściskam:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Na skrzyżowaniu ulic strzaskane kolory... 27.07.05, 15:03 oooouuaaaaa .. boskooo ... blackk ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: $5 - zielone nigdy w życiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:11 A granatowo-biały mógłby być? Taki elegancki - jak radiowóz... ----------------------- MJ - prawy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker stawiam kolejne $5 IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.07.05, 05:51 jako ze poprzedni moj zaklad odbija sie echem raczej, niz czystm dzwiekiem pieniadza, wobec widma przegranej musze szukac mozliwosci odegrania sie. stawiam wiec kolejne $5 na to, iz dzis pojawi sie dzentelmen na mv f4. kolor skory stosowny (ekstra $1 na dainese). fryzura ulozona (tak, jak maniery), paznokcie zadbane, korale zebow polyskliwe. bowiem benelli to jest cos dla justynelli. (chyba skoncze w atlantic city) Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Re: stawiam kolejne $5 28.07.05, 10:52 justynella napisała: > płatne przelewem ? ? ? Rozkoszne słońce, kostiumy naszych pływaczek... jakoś wszystko mi się kojarzy... To starszne (choć przyjemne), co lato robi z męskim mózgiem (uwierz Justynelko). I tylko jedno mam zmartwienie, że mój piękny skórzany kombizon musi wisieć w szafie. Za ciepły, za czarny. Ściskam:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: stawiam kolejne $5 28.07.05, 10:53 ale macie samozaparcie :) juz prawie 500 postow ;) Justynella, nie znudzilo Ci sie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker kombinat IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.07.05, 13:20 justyska, nie ufaj tym w kombinezonach. to kombinatorzy z kombinerkami w zanadrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: kombinat 28.07.05, 19:50 W takim wypadku nie ja siuśmajtka tylko Ty starzec.W tym wieku jeszcze się żyje??? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: kombinat IP: *.kondylis.com 28.07.05, 20:06 pisuje z zaswiatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 ja tez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:46 mam taki kombinezon i zakladam go nawet na komara. Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Re: ja tez... 29.07.05, 00:30 "Ja też, ja też..." Nie ma rady! Musisz Justynelko sama ocenić, czyj kombizon ładniejszy, i kto wygląda w nim lepiej, a kto bez niego (w samym tylko ego). Ściskam:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
justynella to czekam .. 29.07.05, 10:10 na oferty wraz ze zdjeciem .. w kombinezonie lub bezzzz .. prosze nie zapomniec dodac swocih wymiarow :p słonce dzis chyba mysli, ze swieci nad Afryka - uufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roadking.riders.pl Re: poszukuje motocyklisty IP: 195.20.110.* 29.07.05, 13:56 Biedactwo, ale musisz być zdesperowana że szukasz faceta przez takie forum... Dobra rada: Jeżeli koniecznie chcesz pobrykać na motorku to wkreć się w lokalne towarzystwo - potem będzie ci łatwiej - no chyba że lokalnie już wszystkie motocykle objeździłaś (bez insynuacji :-) SL www.roadking.riders.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 29.07.05, 14:01 czy tego formatu dzentelmeneria ma cos wspolnego z czoperjada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: poszukuje motocyklisty IP: *.autocom.pl 31.07.05, 13:27 Kto by się nie krył, to stronę mają rozbudowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:36 No można było się domyslic,ze justyna bedzie podnosila zdychajacy post na siłe.A juz zaczynało być ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 15:06 wszystko co zdycha, powinno sie jeszcze ze 3 razy przynajmniej probowac ozywic :P Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 12:50 ja tam, nie czuje sie desperatka, ale jezeli takie cos wyczytales w moich postach, to naprawde podziwiam Twoj tok myslenia .. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 13:51 justynella napisała: > to czekam na oferty wraz ze zdjeciem .. w kombinezonie lub bezzzz .. > prosze nie zapomniec dodac swocih wymiarow :p Justynelko, a które wymiary szczególnie Cię interesują? (biorąc miarę na kombinezon mierzyli mnie w 16 miejscach!) Sciskam:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:28 to to juz był 2 raz jak post spadał i go podnosiłaś,masz jeszcze jedną okazje i dajesz spokój tak? :D zajmniesz sie wreszcie motocyklowymi watkami Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 07:35 zauwaz kobieto, ze ja tu tylko staram sie odpowiedziec na co drugie pytanie .. a nie podnosic to co zdycha .. wole raczej kopnąc, by zdechło ... chyba naprawde starosc u Ciebie wygrywa, bo zmierzła jestes jak diabli :P odpuszczam, bo wydajesz sie juz nudna ... po co włazisz w ten post jak tak Cie z niego bola oczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 07:58 no tak fakt,cały wekeend post spadał sobie i nagle weszłaś i go podniosłas,skoro jesteś motocyklistka to dlaczego siedzisz tylko w tym poście a nie starasz się odpowiadac na pytania na temat motocyklowy??? Jeżeli ktos ma probvlem,to ja przynajmniej zawsze staram sie jakos pomóc,a z Ty tylko potrafisz pisac,że jesteś bladynka,to widać akurat na pierwszy rzut oka,nie ma to jak poprawna polszczynza "literkoof" tak to moja 15 letnia kuzynka pisze.Powodzenia w poszukiwaniach motocylkisty do przewożenia... żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Diagnoza pedagoga z placówki pozaszkolnej 01.08.05, 08:57 Nie potrzebnie się zrzymasz reggie. Całą sytuacja to typowy syndrom nowej w klasie. Justynella pojawiła się nagle i zdetronizowała dotychczasową "klasową piękność". Ta nie może tego znieść i robi co może, by znowu zaistnieć zarzucając np., że wątek niemerytoryczny itp. Niestety robi to w nie najlepszym stylu (patrz ostatnia wypowiedź). Reggie życzę cierpliwości - bo każdy wątek kiedyś wygaśnie. Justynelli - nieprzejmowania się koleżanką, reagującą w mało sympatyczny, acz typowy sposób. f_e Forum4Fun Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 21:58 > podaj wszystkie 16 :D 182, 112(54/XL), 86(48/M), 96(46), 58/M, 41, 41, 60, 108, 24(XL), 81 i dyscyplina dodatkowa 80,5. Co jest czym pozostawiam Twojej wyobraźni. Sciskam:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 01.08.05, 03:02 wierze, ze jeszcze rosniesz, f_e. Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 09:26 Gość portalu: NYorker napisał(a): > wierze, ze jeszcze rosniesz, f_e. Ja też. Idę kupić karnet na siłownię:-) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 01.08.05, 13:49 dobra odpowiedz. jedna z lepszych, jakie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 20:53 Boże takiej diagnozy to jeszcze nie słyszałam,to dlaczego powiedz mi nie pisze nic złego o Sarawi,Goscie, Izuni,i wielu innych dziewczynach???? Odpowiem,bo to bardzo proste,bo one nie piszą głupstw,i nie zaśmiecają forum!!! A justyna nie napisała ani jednego posta na temat motocyklowy. Zagrożniem nie jest dla mnie żadnym,bo z motocyklami to nie ma nic wspólnego,nie jestem tu dla sławy,tylko dltego,że jest tu mnustwo super osób,w przeciwieństwie do niej od forum oczekuje pogłębienia mojej znajomości motocykli a nie umawiania sie z facetami tylko dlatego,że maja motocykl,ktos juz tu trafie to nazwał"desparacja".Nie musze lizac komus tyłka,żeby mnie przewiózł.A to jest taka druga Lisena,która też wzbudziła dużo kontrowersji i zniknęła nagle kiedy zbuntowalismy się przeciwko głupim postom o przewożeniu na motocyklu! Gdyby Justyna zaczęła swoja kariere na tym forum inaczej,no przedstawiła by się napisąła,że lubi motocykle i wogóle,to pewnie polubiłabym ją jak wszystkie dziewczyny interesujące się motocyklami.A ona co napisała?"szukam faceta który bedzie mnie woził"-wybacz złe wspomnienia,jak juz wspomniałam była tu taka jedna,Lisena sie zwała.Jakbys nie zauważył wszyscy "starzy" forumowicze źle to odebrali.Jeśli więc myślałeś,że to zazdrośc to może to Ci troche naświetliło sprawe,choc watpie!!! Aha i nie musze być zazdrosna,bo nie szukam tu faceta,mam już swojego męza,więc po co mi inny?? Właśnie spełnia się to co przewidziałam,czyli,że przez ten niewinny post Justyny,robi sie 10 innych,o tematyce podobnej.Wiem,że to nie jej wina,choć ostrzegalismy juz kiedyś.Twoja sympatia jest mi całkowicie zbedna,bo po tym co napisałeś wychodzisz na strasznie pustego faceta.Nie znasz mnie a oceniasz.Więc żegnam i mam nadz,że ten post jednak szybko spadnie i znowu zawita słońce na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker reggie, przyznaj sie... IP: *.kondylis.com 01.08.05, 21:08 chcesz, by ten watek dobil pieciu setek, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: reggie, przyznaj sie... 01.08.05, 21:14 nawet sama dobije do tego!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker zuch kobieta IP: *.kondylis.com 01.08.05, 21:28 ale liczy tak sobie. ladnie pociagnelas ten watek) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: zuch kobieta 01.08.05, 21:36 kuźwa liczydło se kupie,jeden wiecej post zrobiiłam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 22:54 Reggie, Naprawdę zamierzałem ci odpowiedzieć. Ale po doczytaniu posta nie mam wątpliwości: szkoda prądu f_e PS1. Pozdrów męża... PS2. Justynella - cheer up! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: poszukuje motocyklisty 02.08.05, 08:12 Widzisz jak miło byc ocenianym przez zupełnie obcego? Siedz sobie dalej i pieprz głupoty tutaj...Mi naprawde nie zalezy żebyś był dla mnie miły. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 02.08.05, 10:24 Reggie mnóstwo piszemy przez Ó ... uczyli w podstawowce / Cheer up ... I give up ... Odpowiedz Link Zgłoś
fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 02.08.05, 10:58 justynella napisała: > Cheer up ... I give up ... Be brave, don't give up! Squeeze You:-)) f_e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:56 No tak,nie miałaś sie do czego doczepić to do malego błędu,było tam też dużo literówej,tak to jest jak po całym dniu w pracy przy kompie siada też się w domu.Nie życzę Ci takiej pracy,ale dzięki bede pamietała,weź już wyluzuj,jakbyś nie zauważyła juz dawno przestałam się czepiac,ale okaz troche inwencji i odzywaj tez się w innych tematach,nie tylko tutaj.zapraszałam Cie na prywatne forum,żebyś mogła bzdury popisać jak cała reszta,ale chyba nie chciałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.kondylis.com 02.08.05, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
wio4litery Re: poszukuje motocyklisty 03.08.05, 11:34 Gość portalu: reggie napisał(a): > Tak to jest jak po całym dniu w pracy przy kompie Chyba je odkurzasz sądząc po tym, jak posługujesz się klawiaturą i mózgownicą w4l Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 07:37 zauwaz, zem blondynka .. za duzo tych cyfferkoooff :P Odpowiedz Link Zgłoś