Dodaj do ulubionych

poszukuje motocyklisty

• Gość: Dzakas Idealny motocyklista dla Justysi to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:32
      Idealny motocyklista dla Justysi to oczywiscie nie biorąc pod uwagi mnie to
      będzie nim Ghost rider
      • saracen1608 Gost rider 19.07.05, 17:37
        Taaak - a ja słyszłem ze jego rower ma 3 pedały ??
    • Gość: NYorker spokoj!!! IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:17
      justysia moze lada chwila wpasc!
      • Gość: NYorker a wy tu o d... maryni... IP: 70.19.14.* 19.07.05, 18:18
        • Gość: Dzakas No fakt że Juestysia może w każdej chwili wpaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:28
          No fakt że Juestysia może w każdej chwili wpaść tylko z kim kto będzie tym
          szczęscliwcem??
          • Gość: lechcbr6 jemu jak zwykle tylko jedno we lbie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 19:02
            • achili Re: jemu jak zwykle tylko jedno we lbie 19.07.05, 21:17
              Witam,
              pozwolicie, że się wtrącę i wyrażę głębokie uznanie dla Waszej wymiany zdań:)
              Czegos takiego daaaaawno nie czytałam.
              Po cichu liczę na ciąg dalszy,

Pozdrawiam,
              Achili

----------------
              nie ma jak SVka:)
              • Gość: lechcbr6 sam cos do justysi napisz IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 21:22
              • Gość: NYorker wyjdz na srodeczek i zdejmij kask IP: 70.19.14.* 19.07.05, 22:33
                a justysia tez niech wyjdzie i odsloni kolanko
                • Gość: lechcbr6 juz chyba nie wyjdzie- a szkoda IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 22:36
                  • justynella Re: juz chyba nie wyjdzie- a szkoda 19.07.05, 23:00
                    jeeeeestemmmmmmm :))

teskniliscie ??

ba .. taa .. prawda tu była w pracy mnie zagonili do pracy !! łobuzy jedne,
                    anie siły nie miałam by rączka napisac Ż Y J E ;)

ale jestem i juz wystawiam kolanko i mrugam rzęskami ..
                    NY- poczesz się, zaraz będziemy sie "tarmosić"
                    • Gość: NYorker to ide sie w koncu uczesac IP: 70.19.14.* 19.07.05, 23:03
                      by bylo co tarmosic!

(a i kask mam dzisiaj ladny, wiesz?:)
                      • justynella Re: to ide sie w koncu uczesac 19.07.05, 23:05
                        fajnie, ja juz swoj moglam sciagnac bo sama jestem i nikt nie patrzy :P
                        • Gość: NYorker kobitka... IP: 70.19.14.* 19.07.05, 23:06
                          wszystko chowa dla tego jednego jedynego:)
                          • justynella Re: kobitka... 19.07.05, 23:10
                            :P
                            • justynella Re: kobitka... 19.07.05, 23:10
                              ale machnęłam sobie dopiske , BA
                              • Gość: NYorker ja mam lepsza stopke IP: 70.19.14.* 19.07.05, 23:16
                                moj ulubiony cytat z dzisiaj

--------------------------------------------
                                Jade sobie na rowerze a on obok na rowerze i jak widziałem dużo ludzi to do
                                niego ej dlaczego twój rower ma 3 p...? - dzakas
                    • Gość: lechcbr6 kamien mi z serca spadl IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.07.05, 23:21
                      juz myslalem ze nie wyjdziesz
                      • justynella Re: kamien mi z serca spadl 20.07.05, 10:12
                        no wiesz ..
                        tyle ofert dostalam tutaj ;-) jakze mogłabym sie nie pokazac ( okazac swe
                        dzwieki .. wdzieki)
                        • Gość: lechcbr6 piszcos wiecej o tych wdziekach IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 13:02
                          narazie wiemy tylko ze jestes aerodynamiczna i masz fajny kask
    • Gość: NYorker wstawac koguty, do boju! IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 05:57
      dzien przecie juz tam macie. watek ciagnac, a nie budzic mnie przed 7am EST
      • justynella Re: wstawac koguty, do boju! 20.07.05, 10:13
        poczesałes sie ?
        ogoliles - w sumie nie musisz sie golic,
        wypachniles?
        zabki umyles?
        kawe zrobiles?
        • Gość: lechcbr6 Re: wstawac koguty, do boju! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 12:03
          dzien dobry bardzo, witam wszystkich zapachem kawy z mojego"kubeczka"
          • dymsha Re: wstawac koguty, do boju! 20.07.05, 13:22
            Witam, witam. Nadrabiam zaległości i również staję do konkursu!
            • Gość: NYorker przyszedl na gotowe IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 13:52
              justysiu, ten pan tu nie stal
              • Gość: lechcbr6 wkupne musi byc!!!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 15:29
                • Gość: NYorker cos mnie sie stawka 200 obila o uszy IP: 70.19.14.* 20.07.05, 15:31
        • Gość: NYorker acha IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 13:51
          • justynella Re: acha 20.07.05, 14:03
            zapach z kawy numer 2 z mojej filizaneczki, bo to chyba dobra pora .. jakas
            senna jestem :)
            • Gość: NYorker Re: acha IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.05, 14:08
              ja sie jeszcze budze, stad jakis jeszcze czas bede pisal glupoty. potem tez
              zreszta glupoty.
              • justynella Re: acha 20.07.05, 15:29
                czyli norma :)
                • Gość: lechcbr6 czyli wszyscy sa zdrowi bynajmniej na ciele IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 15:30
                  • justynella TUTAJ 20.07.05, 19:02
                    będę sobie siedziała w swoim wąteczku, co by mnie nikt nie pożarł, że bluzgam
                    na moto forum nie o motocyklach :P

ale pozaglądam tez gdzie indziej, moja wina, ze taka wśibska jestemmmm
                    • Gość: NYorker Re: TUTAJ IP: 70.19.14.* 20.07.05, 19:04
                      tak przyjemnie wiedziec, gdzie jestes:)
                      • justynella Re: TUTAJ 20.07.05, 19:31
                        siedze sobie tutaj z wszystkimi moimi przyjaciolkami ..
                        swoja droga .. ciekawa jestem komu sie tak nudzi .. normalnym ludziom to chyba
                        nie ? szkoda tylko ze tak miło było a sie ..
                        • Gość: Dzakas łahahahahahhahahahahahbułahahahhahahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:38
                          Mhła Mhła Mhła lałalałąłlalałąląlałlałąla bułaaaaaaaaa MUUUUU
                          MMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUMUUUUUUUUUUUUUUUU Bulłlaa MŁLAAAAAAAAAAA
                          MUUUUUUUUUUU MMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUU
                          MMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUU Błachłachłąchachła IIIIIIIII MMMUUUUUUUU

IHA IIHAA IHA IHA IHA MMMMMMUUUUUUUUU QWI QWI QWI MMMMMUUUUUU MMMMMUUUUUU IHA
                          IHA QWI QWI QWI KOKOOKOKOKOKO KOKO KOKOKo
                        • Gość: NYorker coz, wsrod motocyklistow jak wszedzie IP: 70.19.14.* 20.07.05, 19:38
                          rozne typy. chlopaki ze srubkami pod kopula tez
                    • Gość: lechcbr6 i za to cie lubie justysiu IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 20:30
                      • Gość: NYorker poza sfrustrowanymi, kazdy lubi IP: 70.19.14.* 20.07.05, 20:40
                        i poza zazdrosnymi kobietami
                        • Gość: lechcbr6 Re: poza sfrustrowanymi, kazdy lubi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 22:31
                          no tak zazdrosc prowadzi do frustracji
                        • justynella Re: poza sfrustrowanymi, kazdy lubi 20.07.05, 22:46
                          szkoda chyba w ogole pisac . Fakt jestem blondynka i w mojej małej głowce
                          widocznie sie nie miesci co nieco,ale nie bylabym soba, gdybym nie
                          skomentowała :

łan) jedna czarna, mi mowi ze oprocz urody potrzebna inteligencja (mojej
                          osoby) .. no coz, nie dosc ze w kasku wszedzie chodze to jeszcze teraz wyszło
                          na to zem głupia

tu) nie rozumiem co komu watek przeszkadza NIE CZYTAC jak nie pasuje .. ptoste,
                          nie moge odpowiadac za wszystkich debili na swiecie, ja tu zajrzalam raz z mały
                          watkiem, "pol zartem, pol serio" a ze osoby ktore tu widocznie sa od dawna (!!)
                          na tym WASZYM i tylko waszym jak sie okazuje forum, sobie dopisuja rozne
                          dziwnej tresci posty, to juz nie moja sprawa. widocznie maja jakis problem z
                          soba i ja nie mam ochoty z tego powodu wysluchiwac ze jestem jakas mało
                          inteligentna.

tri) do WSZYSTKICH BAB!!!! skoro taka popularnosc wątkow to widocznbie
                          niektorzy faceci maja ochote pogadac o "pie..tach" a nie tylko o
                          zaworkach .. czy to dla was jakis problem? Kobiety!! nie robcie z siebie babo-
                          chłopów i nie walczcie o te rozmowy tylko o moto .. bo pomysle ze zazdrosne czy
                          cus jestescie ... wiem wiem forum motocyklowe I CO W ZWIAZKU Z TYM ?
                          Motocyklisci to ludzie, moga gadac nawet " o dupie Maryni" ...

for) "przenieście się na humorum albo coś,był juz
                          taki wątek który wszyscy przeklinali,z was nikt go nie pamieta,ale było z tym
                          troche problemów." noooo jak to bylo sto lat temu, to sorry nie bylo mnie wtedy
                          na swiecie ...

fajf) NY- Ty scioteczko :)) moge tak do Ciebie mowic :D

six) pomponik wole niebieski.. wymienialny?

sewen) NIKOGO TU NIE DZIELE ... ludzie nie wierze? to pisza jacys debile te
                          odpowiedzi .. kurka wodna .. jak dzieci w piaskownicy .. przyszla zła ciocia
                          Justysia i zabrała mi zabawkeeeeeeeeee ... naprawde MI (!!) brak slow ..

ejt) mialo cos byc dalej .. ale naprawde sie zastanawiam czy w Polsce jestem i
                          czytam posty polakow, czy w Palantowie posty palantow .. chyba .. naprawde brak
                          mi slow ..
                          zycie jest zyciem i skoro jestescie tacy (..) ze jedna osoba przyjdzie i cos
                          napisze i macie o to pretensje, to chyba nie chcialabym znac takich ludzi :
                          Justyna od 8 do 9 rozmawiamy o kołach, od 9 do 10 o siedzonkach od 10 do 11 o
                          nowej kurtce z lateksu, od 11 do 13 o Mistrzostwach Polski w wyścigach
                          motocyklowych ... bla, bla bla ..

aaaaaaaaa zdenerwowalam sie
                          macie złośliwce i paskudy :P

aha i dodam ze trzymam z twardogłowymi :P i sie nie boje :P
                          • Gość: NYorker oczywiscie, ze mozesz IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 01:43
                            • justynella Re: oczywiscie, ze mozesz 21.07.05, 07:40
                              Dzień Dobry ścioteczko .. :)
                          • Gość: fast eddy Justyna - stay calm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:34
                            ...don't worry, take it easy (do wyboru).
                            Też się kiedys przejmowałem głosami na forum. Na szczęście
                            irytacja przerodziłą się z czasem w pobłażanie
                            czego i Tobie życzę:-)

Hej

f_e
    • Gość: NYorker sama widzisz justysiu... IP: 70.19.14.* 20.07.05, 22:36
      z motocyklistami nie tylko o dupie maryni. z nimi o wszystkim, byle o
      motocyklach. wciaz chcesz, by jaki cie wozil? szczescie, ze moge jezdzic, czym
      chce, wybrac czy to plastika, czy enduro, czy nawet harleya, gdy juz oslepne i
      nie bede musial na niego patrzec i gdy dostane altretyzmu i nie bede musial
      dbac o to, jak jezdzi. to jedyna zaleta (poza miejscami do jazdy) zycia w
      hollywoodzie. szczescie, ze sam sie woze, bo gdybym mial oczekiwac od kogos
      przejazdzki, to pewnie skazany bylbym na towarzystwo jakiejs panienki o zasobie
      slow mieszczacym sie w muszelce klozetowej i mentalnosci z okolicy popularnej
      budki z piwem.
      • Gość: lechcbr6 i to juz bylo zakonczenie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 23:11
        NY zaczynamy watek " o dupie maryny(ni)"
        • Gość: NYorker Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 70.19.14.* 20.07.05, 23:37
          lepiej o jakiejs szprysze. ci z lpr sie nie czepia.
          • Gość: lechcbr6 Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 23:39
            sorki ale nie kumam co ma szprycha i lpr ze soba wspolnego moze jedno kazda
            szprycha marzy o wzroscie giertycha
            • Gość: NYorker Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 70.19.14.* 20.07.05, 23:43
              szprycha to laska inaczej. jesli bedzie o szprysze, to moze sie nie poznaja i
              nie skoczy im wyzej stoleczka cisnienie. szprycha z lpr wspolnego nie ma nic.
              ale czesc zasiedzialych bywalcow jakby wprost wyjetych z ligi.
              • Gość: lechcbr6 Re: i to juz bylo zakonczenie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 23:54
                cos w tym jest jestem na forum od niedawna i jeszcze wszystkich nie poznalem
                ale czesci faktycznie mozna by legitymacje rozdac to co piszem posta???
                proponuje calkiem zargonem motocyklowym np: "zgubilem wczoraj szpryche miala
                fajne nipelki ktos moze q.. widzial"
                • Gość: NYorker taki urok netu IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 01:53
                  mimo wszystko jestem pod wrazeniem. nic nikomu nie przeszkadzalo i mozna bylo
                  pisac glupoty. niechby nawet w trzech watkach. ile to trzy? 1% wszystkich
                  watkow? przypuszczam, ze mniej. az tu nagle, pojawila sie stetryczala panienka
                  z wlasnym dzbankiem goryczy (albo z nieciekawym odbiciem w lustrze), ktorej
                  umyslowosci nawet nie chce mi sie komentowac, dolaczyl do niej jakis mlokos w
                  poszukiwaniu obrazkow z motocyklami i odreagowuje zawod, bo ich nie znalazl. do
                  tego jeszcze ktos, i jeszcze ktos. i jecza, ze oni weterani, ze forum, choc
                  publiczne to pod nich zrobione i im tylko nalezne i wedle ich widzimisie
                  wszystko ma byc. nikt ani ich nie prosil, ani nie mierzyl im iq. a tu burza.
                  pewnie osoby maja problemy w zyciu. a myslalem, ze to ja mam...
                • Gość: NYorker no i wygrali, 'weterani' IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 02:00
                  wszystkie watki usuniete. 'propozycja dla justynelli' (tak to chyba bylo) tez.
                  biedne to, bo to akurat nie byl niedorzeczny watek.
                  • achili Re: no i wygrali, 'weterani' 21.07.05, 08:39
                    Witam,
                    patrzę i oczom nie wierzę, faktycznie, skasowane. Smutne to, ale co tam...
                    teraz sobie poczytam w wymianie gaźników, o zaproszeniu na prywatne forum (ale
                    tylko dla wtajemniczonych), o opłatach za sprowadzenie motocykla.
                    Ech, a mogło być tak miło...

Pozdrawiam,
                    Achili

----------
                    nie ma jak SVka!
                  • goha66 pytanko mam NY :> 21.07.05, 10:07
                    Kurde... najbardziej żal mi tego wątku w którym Dzakas ustanowił 4 kategorie
                    motocykli <lol>...śmiałam się w głos... ma gość poczucie humoru... Co się stało
                    że postów nima?? ... Goha
                    • Gość: NYorker Re: pytanko mam NY :> IP: *.kondylis.com 21.07.05, 19:31
                      ano ni ma. rady tez ni ma:|
                  • cien1100 Parę słów wyjaśnienia 21.07.05, 17:36
                    No i bardzo dobrze,że usunięte.Zauważ,że usunięte zostały również te,nie
                    napisane przez Was,ale przez Waszych przeciwników.Dobrze,że ten został,jest
                    wesoły,czytam go od początku.Lecz te co były na jego orbicie,były żałosne.Takie
                    głupoty już dawno nie zaśmiecały forum.Teraz się użalacie nad sobą,bo niby
                    "weterani" Was załatwili.Gó.. prawda,sami sie załatwiliście przez tworzenie
                    tamtych tematów.
                    Co do forum prywatnego.Powstało między innymi dzięki takiemu wątkowi,w którym
                    pisało się o wszystkim,o motocyklach najmniej.Był to tylko jeden temat i nie
                    wkurzaliśmy ludzi na rozdrabnianie go na kilka mniejszych.Czasami jeszcze ktoś
                    go odgrzebuje,można sobie poczytać.Zamknięte jest dlatego,żeby nie narobił tam
                    nikt takiego gnoju,jak tu narobił "prawnik".
    • irish76 Re: poszukuje motocyklisty 21.07.05, 11:45
      jak to dobrze Justynella
      ze nie czasy to Otella
      bo w Otella czasach wszak
      motocykli bylo brak
      tu fabryki, smrod i dym
      dla odmiany pisze rym
      czy masz dusze romantyczki?
      czy zlaknionej gniazdka wtyczki?
      od Niu Jorku az po Hel
      myją zeby, kładą żel
      zeby zabrać cię na moto
      bo błysnęłaś, moje złoto :)
      • Gość: lechcbr6 brawo IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 11:50
      • justynella Re: poszukuje motocyklisty 21.07.05, 12:35
        pięęękneeeeeeeee ..

teraz to dopiero inne baby się moga złościc :P
        bo tu wiersz dla mnie (??) napisano, sliczny i zeby nie bylo ze nie - to o
        motocyklach tez tam jest watek :P

pzzzz ==> dusza średnio romantyczno - hardcorowa ;), wtyczki raczej nie
        przypominam, ani długoscia ani szaroscia, tak wiec :

myjscie zeby, kładzcie zel .. od NY az po hel ..

złotko (wasze ;) )
    • Gość: lechcbr6 nie wierze IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 11:48
      dzis troszke przyspalem ale wlasnym oczom nie wierze ze skasowali wzsystkie
      posty; komu to kurka przeszkadzalo??? ja bynajmniej pisalem w tych jaki i w
      innych i rownierz udzielalem czasem powaznych porad zapytajcie dzakasa; i to
      nazywa sie jednosc motocyklistow jesli ktos ma wieksze powodzenie niz inni to
      juz motocyklista zostac nie powinien dajcie spokoj smiechu warte
      • justynella Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:31
        z racji tej a nie innej, bede sobie dalej pisała w tym moim wąteczku
        skromnym :)

coż znajac brać motocyklową i śmigając po drogach zauwaza się jedna rzecz- ze
        wszyscy to jedna motocyklowa rodzina !! (ech te zloty i machania raczkami na
        drogach .. jakoś tak jednoczą i wyrozniaja motocyklistow sposrod innych) ..

widac, ze tu na tym Forum ... jest inaczej

coz, tego chyba nie mozna w zaden sposob komentowac :P
        • irish76 Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:34
          to forum pokazuje ze wlasnie tak jest a nie ze jest inaczej
          skad te wnioski?
          • justynella Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:38
            ja sie nie zgadzam,
            przez chwile poczulam sie gorsza, bo nie napisalam nic
            prawdziwie "motocyklowego" ..

jak w Szkarłatnej Literze, trzeba mi naszyć cos na sukni
            • irish76 Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik 21.07.05, 12:43
              absolutnie błedna interpretacja
              strzelilas infantylny tekst typu: jestesm fajna dupa, kto mnie przewiezie na
              motórze.
              no to co sie dziwisz?
              • justynella . 21.07.05, 12:46
                ok ..
                ale nie napisałam ze jestem fajna :P

dobra koncze, pojezdze z tymi z ktorymi jezdze, a nie bede wymyslac nic innego,
                bo jak zamkniety krag to co sie pchac na siłe
                • Gość: NYorker zamkniety krag. dobre:) IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 13:54
                  na publicznym forum:)
                • irish76 Re: . 21.07.05, 15:13
                  oj dziecko
                  ja ty nic nie rozumiesz
                  czytanie to nie tylko literki
              • Gość: !!! tutaj ja sie nie zgadzam IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 13:53
                i strzelilem wykrzykniki, do ktorych zrobie odnosnik, gdy bede mial chwile
                czasu. wiem, ze nieudolnie i w sposob wymagajacy mojego rodzaju wyobrazni
                dowiesc zamierzam, ze watek o rozbitej 'busie' to nie watek motocyklowy.
                • Gość: lechcbr6 nie czytalem ... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 14:04
                  bo roztkliwianie sie nad sprzedaza rozbitego "motura" dla mnie jakies smieszne
                  jest; byl- trodno chce jezdzic potrzebuje inny kupuje co lubie albo na co mnie
                  stac ale owe uzasadnienie z checia poczytam
                  • Gość: NYorker to nawet nie o to chodzi... IP: *.kondylis.com 21.07.05, 15:23
                    lament nad 20k to poza komentarzem. zastanawialbym sie, czy pisanie o rozbitej
                    busie to o motocyklu, czy moze o brawurze, wariactwie - efemistycznie mowiac.
                    ale to jeszcze nic. najlepsze byly odpowiedzi...
                    • Gość: lechcbr6 Re: to nawet nie o to chodzi... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 16:17
                      niech zgadne dzakas???
                      • Gość: NYorker nie, nie dzakas IP: *.kondylis.com 21.07.05, 16:56
          • Gość: NYorker Re: Justyś złotko vel Różowy pomponik IP: *.nycmny.east.verizon.net 21.07.05, 13:50
            te same mysli mam. wciaz tkwie w innych realiach, ale odtad bede mial wrazenie,
            ze biker z przeciwka bedzie machal motocyklowi, nie mnie.
    • Gość: okular Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:29
      ja też moge byc Twoim przyjacielem.
      • Gość: NYorker nastepnym razem napisz... IP: *.kondylis.com 21.07.05, 16:57
        ja tez moge byc twoim motocyklem, bo inaczej zlikwiduja watek
        • Gość: lechcbr6 Re: nastepnym razem napisz... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 17:38
          tego nie zlikwiduja przeciez chodzi o motocykliste- szczesciarza
          • reggie85 Re: nastepnym razem napisz... 21.07.05, 17:53
            juuuupiii modlitwy wsyłuchane,bzdury wykasowane,jednak Szymon wpada tu czasem:D
            Chcecie se pisac r.óbcie to,ale w jednym watku a nie żeby 5 było o tym samaym,i
            nie jestem zazdrosna,bo konkurencja nie jesteś. A co do forum prywatnego,to
            stworzyło się,dzięki własnie takiej jak Ty,i wątkowi anty!Chcesz popisac o dupie
            maryni?zapraszam na prywatne,tak są same takie tematy.Od tego ono jest,i fakt
            nie wpuszcza się tam kogos z ulicy przez prawnika,poiczytasz archiwum bedziesz
            woiedziałą o co chodzi,poczytaj tez słynny wą tek Liseny i zrozumiesz dlaczego
            sie wkurzamy o takie topiki,a jak chcesz to mysl sobie dalej,że weterani Cie
            chca wywalić,bo gó.. prawda użalasz sie nad sobą.Nie czytałąm tego watku i nie
            mam zamiaru,tylko nie rózbcie kolejnych 10,bo to bezsensu,troche powagi...
            pozdrawiam
            • Gość: track99 Re: nastepnym razem napisz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:02
              CZujesz sie zagrozona ?
              • reggie85 Re: nastepnym razem napisz... 21.07.05, 18:07
                ja?????????? buahhahahahahahahha
                • reggie85 Re: nastepnym razem napisz... 21.07.05, 18:07
                  nie zachowujcie sie jak dzieci...
            • Gość: NYorker o co ci chodzi? IP: *.kondylis.com 21.07.05, 18:08
              nie wiem, ile macie lat i czy pamietacie komunizm. poczulem sie przez chwile
              jak za tamtych lat. i nikt tutaj nie jeczy. calej reszty nie mam juz ochoty
              komentowac, ani nie chce mi sie polemizowac z niektorymi - ewidentnie
              andronicznymi - tekstami. musze oszczedzac cierpliwosc dla wlasnych dzieci.
              moglbym sie popastwic nad zdaniem typu 'weterani chca mnie wywalic', ale juz
              teraz nadto mi zal, ze watek justyny umiera, bo znalazlo sie pare osob, ktorym
              przeszkadza zabawa innych i pisza o wszystkim innym - byle tylko watek zgnoic.
              macie swoje elitarne pokoiki - robcie tam, co chcecie. rzadzcie, dzielcie, nie
              wpuszczajcie plebsu i choloty. tutaj nie jestescie nikim lepszym, ani majacym
              wiecej do powiedzenia.

'nie czytalam tego watku i nie mam zamiaru'. tak, czarna tez nie czytala. amen
              • reggie85 Re: o co ci chodzi? 21.07.05, 18:12
                ten tekst z weteranami to justyna wymyśliła chciałabym zaznaczyć i jakbys nie
                zauważyl nie doczepiłam sie do momentu kiedy nie pojawiło sie 5 innych
                watków.Wolisz sobie dopowiadac swoje teorie.
                • Gość: NYorker 'nie czytalam tego watku i nie mam zamiaru' IP: *.kondylis.com 21.07.05, 18:27
                • Gość: lechcbr6 Re: o co ci chodzi? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 20:05
                  a mogla bys Ty droga reggie85 napisac jaki poruszylas ostatnio wazny temat
                  motocyklowy na owym forum??? bo ja naleze do autorow jednego z owych pieciu
                  watkow i wcale nie mysle ze zrobilem cos zlego jestem motocyklista prawie od
                  urodzenia i odkad pamietam motocykle i wszystko co sie wolkol nich dzialo bylo
                  fajna zabawa; sa watki probloematyczne sa i watki smieszne jesli cie nie
                  smiesza poprostu je omijaj
                  • Gość: reggie Re: o co ci chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:12
                    tutaj watków nie poruszam bo problemów z motocyklem nie mam,a bzdury pisze u nas
                    na forum,czyli w miejscu do tego przeznaczonym.Pogadaj kiedyś z Szymonem po co
                    było to forum oki?Potem się wypowiadaj,ale spytaj ludzi którzy stad się
                    ewakuowali dlaczego. Znajdz posty Liseny to zrozumiesz dlaczego sie burzymy,nam
                    to pod to samo podchodzi.
                    • Gość: NYorker hopeless IP: *.kondylis.com 21.07.05, 20:45
                      Liga Polskich (moto)Rowerzystow. liga rzadzi, liga radzi, liga nigdy cie nie
                      zdradzi.

'bzdury pisze u nas'. my, w przeciwienstwie do WAS, komfortu posiadania
                      wlasnego forum nie mamy. dajcie zyc...
                      • Gość: reggie Re: hopeless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:48
                        to tez ja serdecznie zapraszam na forum gdzie bzdury to codzienność! Ile razy
                        napisąłam już,ze wpadajcie i wygłupiajcie się tam,a tu zostawcie miejsce dla
                        problemów motocyklowych. jakbys chcial to wejdziesz w prywatne fora motocyklowe
                        i "zdjęcia forum kotocyklistów" czy jakos tak,zapraszam serdecznie.
                        • Gość: NYorker Re: hopeless IP: *.kondylis.com 21.07.05, 21:00
                          nie aspirowalem, ale serdzecznie dziekuje
                          • achili Re: hopeless 22.07.05, 18:54
                            Witam,
                            hopeless jest to, że prawie 400 postów "nabitych" a Justynka decyduje się
                            komarka, gdzie Ci mężczyźni???

Pozdrawiam,
                            Achili
                            • Gość: NYorker Re: hopeless IP: *.kondylis.com 22.07.05, 19:43
                              jednego znam w nowym jorku.
                            • dymsha Re: hopeless 22.07.05, 20:11
                              Bo tu właśnie chodzi o mężczyznę, a nie o maszynę!
                              • achili Re: hopeless 22.07.05, 20:27
                                jasne, że chodzi o mężczyznę, przecież motocykl z pasażerką jedynie nie
                                pojedzie :-)
                                NYorker, jeśli mogę: nie ma beznadziejnych ludzi, tylko sytuacje... uśmiechnij
                                się.

Pozdrawiam i weekendu miłego życzę
                                Achili
                                • Gość: NYorker Re: hopeless IP: *.kondylis.com 22.07.05, 20:38
                                  z czcionki nie wynika (z fizjonomii tez), ale smieje sie bez przerwy.
                                  • achili Re: hopeless 25.07.05, 21:15
                                    Witam,
                                    i tak trzymać :), chociaż czasami bywa różnie ( np. dzisiaj: miły siwowłosy pan
                                    próbował mi udowodnić,że Tico to król jezdni; niezamierzona, aczkolwiek udana
                                    próba wykonania stoppie, bo się zagapiłam, a na koniec tegoż jakże udanego dnia
                                    poczytałam kilka wątków forum). Uff! Nic tylko się uśmiechnąć...

Pozdrawiam,
                                    Achili
                                    • Gość: NYorker zazdroszcze... IP: *.kondylis.com 25.07.05, 21:30
                                      przyznam, ze mnie zmoglo biadolenie twardoglowych, piana u pyska, lament
                                      spleciony z furia. chamstwo, wulgaryzmy, arogancja.

chyba justynella musialaby zdjac kask, by mi sie odwidzialo.

pozdrawiam (ze spuszczona glowa)
                                      • achili Re: zazdroszcze... 25.07.05, 22:52
                                        a dziękuję, wzajemnie :-)(w materii zazdrości).

W materii biadolenia etc - na to nie ma rady, ale można przeczekać.

No i życzę powodzenia (uporu również) w "odwidzaniu"...

Pozdrawiam,
                                        Achili
                                        • Gość: NYorker Re: zazdroszcze... IP: *.kondylis.com 25.07.05, 23:01
                                          ile mozna poscic?
                                          nie ma rady i sceptyczny jestem w braniu na przeczekanie. ich jest wiecej;
                                          jednemu sie znudzi, to jest jeszcze pietnastu innych kontestatorow.
                                          a i herkules dupa, kiedy ludzi kupa.
                                          zreszta, sie zobaczy. bozia da, kobiety sie utrzymaja i jakos zdzierze.
                                          • achili Re: zazdroszcze... 25.07.05, 23:17
                                            Gość portalu: NYorker napisał(a):

> zreszta, sie zobaczy. bozia da, kobiety sie utrzymaja i jakos zdzierze.

i proszę, czyżby "światełko w tunelu"?

Pozdrawiam,
                                            Achili
                                            • Gość: NYorker Re: zazdroszcze... IP: *.kondylis.com 25.07.05, 23:35
                                              'i proszę, czyżby "światełko w tunelu"?'

inaczej przeciez sie nie da.
                                              tez pozdrawiam. o jeden mocniej.
                                              • achili Re: zazdroszcze... 26.07.05, 17:28
                                                Witam,
                                                oczywiście, że nie. I na tym polega cała zabawa :-).

Pozdrawiam
                                                Achili
                    • Gość: lechcbr6 Re: o co ci chodzi? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 21:24
                      kiedys ktos poslal mi link o takim "waszym" forumdoczytalem sie tam ze na gsx
                      600 f wyglada sie szczuplej niz na xj- dzieki; i w koncu jest to forum
                      motocyklowe a nie forum techniki motocyklowej czyli pisze sie o wszystkim co z
                      motocyklami jest zwiazane a szymona nie znam byc moze kiedys bedzie mi dane go
                      poznac i chetnie zapytam go co on o tym poscie i jego rozwinieciu sadzi
                      • reggie85 Re: o co ci chodzi? 21.07.05, 21:28
                        nic nie zrozumiałam z tego co napisałeś,na naszym forum nie było takiego tematu
                        nigdy na czyms ie szczuplej wyglada wiec nie kapuje.
                        • Gość: lechcbr6 a to dam se spokoj IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 21:33
                          • yarrai acha, zrob se dobrze) 21.07.05, 21:35
                            • reggie85 Re: acha, zrob se dobrze) 21.07.05, 21:38
                              no widzisz,myślałam,że jestes zarejestrowany jako NYorker już wysyłam na
                              normalnego maila.
                            • Gość: lechcbr6 "se" nie... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 21:39
                              mnie ma kto
                              • Gość: NYorker siet IP: *.kondylis.com 21.07.05, 21:55
                                gadasz, zonaty jestes. a ja sam jak palec. justysi emocje opadly. za oceanem
                                kobiety ze swieca szukac. przyjdzie zemrzec bezpotomnie.
                                • Gość: lechcbr6 taki los IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 22:34
                                  widzisz mnie kobieta z polski wyciagnela moze ciebie ktoras przyciagnie
                                • justynella Re: siet 25.07.05, 22:04
                                  przeciez trzeba syna spłodzic, dom wybudowac i posadzic drzewko :P
                                  • Gość: fast_eddy Re: siet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:27
                                    justynella napisała:

> przeciez trzeba syna spłodzic, dom wybudowac i posadzic drzewko :P

A od czego zaczęłaś?

Ściskam:-)

f_e
                                    • justynella Re: siet 25.07.05, 22:39
                                      to sie chyba z tego co wiem tyczy facetow ?

sciskamm :)
                                      • Gość: NYorker dzieci IP: *.kondylis.com 25.07.05, 22:42
                                        wybierzcie sobie jaki mniej brzydki temat postu
    • Gość: NYorker justysiu! IP: *.kondylis.com 21.07.05, 18:10
      masz tam jakas klasyfikacje (jacys faworyci, jakies przetasowania?), czy juz
      wszystko szlag trafil?
    • Gość: NYorker co o motocyklach, a co nie. IP: *.kondylis.com 21.07.05, 19:24
      OTO W ODDZIELNYM WATKU, FACET PISZE O ROZBITYM MOTOCYKLU; ZAL I SMUTEK, BO TO
      SPRZET ZNISZCZONY I - RZECZ JASNA - NIEZIEMSKIE KOSZTA.
      MYSL PIERWSZA: BIEDA.
      MYSL DRUGA: SZALAL IDIOTA. CZY GDYBY SZALAL WALCEM DROGOWYM, TO BYLBY TO WATEK
      O WALCACH DROGOWYCH? PEWNIE TAK, ALE DLA MNIE BYLBY TO WCIAZ WATEK O IDIOCIE,
      CO SZALAL, A NIE O WALCU.
      CHWILE POTEM, INNY FACET (W SZCZESLIWYM, BEZTROSKIM WIEKU) PISZE, ZE NIE MA NAD
      CZYM ROZPACZAC, BO ON MIAL WYPADEK (PRAWDOPODOBNIE) I ZOSTAL WEZWANY NA
      PRZESLUCHANIE. MOZE ZOSTAC UZNANY ZA WINNEGO I BYC MOZE STRACI PRAWO JAZDY.
      MYSL PIERWSZA: BIEDA, ZNOW JAKIES NIESZCZESCIE.
      MYSL DRUGA: CHLOPAK SAM NIE CZYNI PRZYPUSZCZENIA, ALE JUZ ZALOZENIE, ZE MOZE
      ZOSTAC UZNANY WINNYM. CHCAC NIE CHCAC, TRUDNO MYSLEC INACZEJ, ZE KOLEJNY IDIOTA
      SZALAL I DO TEGO WYRZADZIL KOMUS JAKAS KRZYWDE. MOZE DOJDZIE DO SPRAWY W JAKIMS
      SADZIE GRODZKIM. PEWNIE SAD BEDZIE UPRZEDZONY DO MOTOCYKLISTOW, BO WSZYSCY SA
      UPRZEDZENI DO NAS MOTOCYKLISTOW. SAM WIERZE, ZE WSZYSTKO MA SWOJA PRZYCZYNE -
      UPRZEDZENIA DO MOTOCYKLISTOW TEZ. CUDA NIEWIDY WYPRAWIAJA I NAZYWAJA TO
      UMILOWANIEM PREDKOSCI. WSZYSCY INNI NAZYWAJA TO KRETYNSTWEM, BRAWURA, GLUPOTA,
      GOWNIARSTWEM, BRAKIEM KULTURY W NAJLEPSZYM RAZIE. I DLA KOGOS MOZE TO
      BYCKWESTIA Z KATEGORII 'MOTOCYKLE', ALE DLA WIEKSZEJ POPULACJI TO
      KATEGORIA 'IDIOTYZM' ALBO 'KRYMINAL'. NO NIE KRYMINAL, BO 'NAJPIERW MUSZA GO
      ZLAPAC'. KRYSTE...

WIERZE, ZE NIKT NIE UZNA, IZ SZUKAM AWANTURY I CHOCIAZ NIE BEZ DOZY ZLOSLIWOSCI
      PISALEM, TO NIE CHCE NIKOGO URAZIC. OT, GLUPIE SPEKULACJE - Z BRAKU CZASU -
      BEZ LADU I SKLADU.

przepraszam, ze wielkimi literami napisane. a justysie przepraszam, ze
      zasmiecilem jej watek.
    • Gość: Dzakas O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:10
      No popieram Yarayyi ale o niektórych rzeczach bym popolezmizowal bo np mi dać
      jakis szybki motor to tez by mi uderzył do głowy
      • reggie85 Re: O 21.07.05, 21:17
        mam nadz,że jednak nas odiwedzisz i zmieni ktoś zdanie o tej "elitarnej" grupie:)
      • Gość: NYorker Re: O IP: *.kondylis.com 21.07.05, 21:19
        dlatego nie dostaniesz ode mnie szybkiego motocykla.
        • reggie85 Re: O 21.07.05, 21:20
          NYorker masz maila ...
          • Gość: NYorker Re: O IP: *.kondylis.com 21.07.05, 21:28
            a ktory to?
            • reggie85 Re: O 21.07.05, 21:30
              mail? no wejdz na skrzynke i zobacz,zaproszenie.
              • yarrai Re: O 21.07.05, 21:34
                sprawdzilem. nic nie ma. dziekuje tak, czy inaczej

NYorker
                • justynella "śprostowanie - śfrustrowanie" 22.07.05, 09:26
                  Musze sie czepic, bo inaczej nie moge :
                  CYTAT : "Zauważ,że usunięte zostały również te,nie napisane przez Was,ale przez
                  Waszych przeciwników.
                  Teraz się użalacie nad sobą,bo niby "weterani" Was załatwili.Gó.. prawda,sami
                  sie załatwiliście przez tworzenie tamtych tematów."
                  wiec w koncu jak kto je tworzyl my czy oni ? BUAHAHHAHAH !! a hasło o
                  przeciwnikach jest najlepsze, rany, naprawde sie zastanawiam co was tak
                  drazni .. bo chyba nie to ze ktos pisze głupoty ..
                  widze jakis durny temta postu, to do niego nie wchodze, bo mnie nie
                  interesuje ..
                  a wy tylko narzekacie, mowicie ze tego nie czytacie, a chyba wiecie lepiej ode
                  mnie, co w tych watkach jest :p bo ja juz sie pogubiłam ..

zreszta szkoda mi juz to komentowac wszystko .. miało byc fajnie, a nie
                  wyszło .. trudno .. przeciez sie nie powiesze z tego pwoodu, ze ktos pisze tu
                  posty głupiej tresci ..

reggie .. nie wiem Kobiałko, co Cie tak drazni - mła ?? w czymze moja wina ? W
                  tym ze zamiescilam JEDEN post? moze nie masz na kogo bluzgac i wybralas mnie ..
                  fajnie, tez sie ciesze za to wyroznienie ..

* * * I ŻEBY NIE BYŁO ... JUZ WIECEJ NIE BEDE TEGO KOMENTOWAC, BO MI SZKODA
                  PALUSZKOW NA PISANIE * * *

pzzzzzzz > a co tam u Ścioteczki ;-)
                  ja juz przetasowania zrobiłam, zostało po staremu .. czyli śmigam na komarku
                  sąsiada :)
                  • Gość: lechcbr6 justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 10:23
                    ... ze na komarku smigasz- niedawno zamiescilem calkiem powazny(naprawde)post o
                    wyprawie komarwm nad morze- przeczytaj jesli masz ochote
                    • justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 10:26
                      czytałam ..
                      wbrew pozorm, czytam tez innne POWAZNE watki na tym forum ..
                      nad morze tez sie wybieram ;-))
                      • Gość: lechcbr6 Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 10:29
                        ale czy komarem???
                        • justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 10:45
                          pociagiemmmmmm ;-)
                          • Gość: lechcbr6 Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 11:09
                            ech troszke nudno no i po drodze nie ma co naprawiac- a ja bez grzebania zyc
                            nie moge
                            • justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 12:07
                              nudno nie nudno .. jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma .. wiec
                              zostaje pociag :)
                              • Gość: lechcbr6 Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 12:15
                                kurka zaczymnam sie zastanawiac czy cie nad to morze nie zawiezc
                                • justynella Re: justysku kochana to dobrze sie sklada... 22.07.05, 12:43
                                  " dobre myslenie, nie jest złe "

;;)
                        • Gość: NYorker fajnie macie IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 13:57
                          tutaj komary roznosza goraczke zachodniego nilu
                  • cien1100 Re: "śprostowanie - śfrustrowanie" 22.07.05, 11:40
                    No cóż,jak ktoś potrafi tylko czytać,a ze zrozumieniem tekstu jest gorzej to
                    odpowiada właśnie w tak idiotyczny sposób.Co mnie właściwie wcale nie dziwi,bo
                    trudno się po Tobie tego spodziewać.

p.s.A tytuł"śprostowanie-śfrustrowanie" idealnie pasuje do tej Twojej wypowiedzi.
                    • justynella ! ! ! 22.07.05, 12:04
                      wiec nie czytaj moich "głupiutkich" odpowiedzi, moze lepiej Ci na zoladku
                      bedzie. Osobiscie uwazam, ze przez internet bardzo czesto mozna zle kogos
                      zrozumiec, bo to niestety nie to samo, co rozmowa. A zreszta, po co ja w ogole
                      cos staram sie wyjasniac.
                      • dymsha Re: ! ! ! 22.07.05, 12:07
                        Po co te dyskusje! Czytać temat, treść pierwszego postu i ..... dalej jazda!
                        Jak ktoś nie chce niech tu nie zagląda!
                    • Gość: NYorker powiedz mi... IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 14:00
                      skoro tak irytuje ciebie ten watek, to po licho wciaz przy nim przestajesz i na
                      co wciaz go czytasz?
                      • cien1100 Re: powiedz mi... 22.07.05, 14:02
                        Przeczytaj to co napisałem wcześniej"parę słów sprostowania",bo chyba Ci umknęło.
                        • justynella Re: powiedz mi... 22.07.05, 14:33
                          "ciekawosc to 1wszy stopien do piekła" Tak Ci sie ten watek nie podoba, a widze
                          ze jestes na bieżąco bardziej niz ja :P
                          • cien1100 Re: powiedz mi... 22.07.05, 14:43
                            Już wspomniałem o tym,że nie potrafisz zrozumieć czytanego tekstu.Właśnie to
                            potwierdziłaś.Gdzie napisałem,że mi się ten wątek nie podoba!!!???!!!!!???
                        • Gość: NYorker nie widze zwiazku. IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:40
                          przeczytalem jakas tam tyrade o forum, o watkach, jednak nie widze tam zdania,
                          ktore tlumaczyloby, dlaczego przykleiles sie do tego watku. czytam, ze to
                          idiotyczny watek, czy cos na ksztalt. i czytam, i czytam, bo wciaz tu jestes.

ludzie, ja nie mam przyjemnosci was irytowac. nie skazujcie siebie samych na
                          mnie. i nie wincie nikogo za wasz masochizm i reszte waszych perwersji.
                          • cien1100 Re: nie widze zwiazku. 22.07.05, 16:02
                            Czy ja napisałem,że nie lubię tego wątku,czy tych,które przy nim
                            powstały?!Dowcip powtarzany zbyt często,przestaje być śmieszny,tamte były takim
                            dowcipem.NYorker,jesteś inteligentny facet,nie rozumiesz tego? Chyba tak zawile
                            nie napisałem.
                            • Gość: NYorker dobra IP: *.kondylis.com 22.07.05, 16:19
                              nie ma sensu wracac i sledzic, komu bylo co dane rzec. wierze na slowo.
                              wyklocac tez mi sie nie chce
                  • Gość: NYorker Re: "śprostowanie - śfrustrowanie" IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 13:56
                    ano wstalem, siorbie rozpuszczalna i czytam
    • irish76 Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 12:09
      no i Justi nas zdradzila: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=45&w=26791054&a=26792959
      • justynella Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 12:14
        :P
        a ktoś mnie sznurkiem tu przywiązał ?

po co skarżysz .. teraz sie zacznie jadka, ze moglam tu nic nie pisać tylko
        tamm :( SKARŻYPYTEK .. a swoja droga Ty gdzie sie szlajasz ;-)
        • irish76 Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 13:03
          ja tam wszedlem z czystego obowiazku ;))
          • justynella Re: poszukuje motocyklisty 22.07.05, 13:37
            w sumie to mnie to nie INTERERE ..
            • Gość: rzawy Re: IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 22.07.05, 14:07
              Justynella podaj mi swój adres to zaproszę cię na randkę i zabawimy się
              trochę.Mam rurę od odkurzacza,termos,kilo grubej krakowskiej i butelkę z
              2litrowej coli. Uruchom proszę wyobrażnię co moglibyśmy z tym zrobić bo nic mi
              nie przychodzi do głowy.
              • justynella Re: 22.07.05, 14:22
                ja mam kij bejsbolowy .. mozesz nim np. pouderzac kilka razy w głowe, moze Ci
                pomoże ..
                dziekuje z zaproszenia nie skorzystam :/
                • dymsha Re: 22.07.05, 14:25
                  Ostra dziewczyna, ostra riposta!
                  • reggie85 Re: 22.07.05, 14:30
                    do mnie to miało być?:> ależ ja jak baranek łagodna :D:D:D:D
                    tylko czasem przeraza mnie wmawianie czegoś mkomus na siłe :D
                    • cien1100 Re: 22.07.05, 14:34
                      Oj,Reggie,nie załapałaś chyba:)
                      • dymsha Re: 22.07.05, 14:41
                        Chyba nie!
                • Gość: NYorker phi! IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:42
                  ja bym wolal byc uderzanym butem na wysokim, szczuplym obcasie i ze strzelistym
                  noskiem!
                  • Gość: NYorker dementi IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:43
                    chcialem napisac, iz chcialbym byc uderzany kluczem francuskim, bo to przeciez
                    motocyklowe forum
      • Gość: NYorker was na tamtym forum? IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.07.05, 14:03
        ale dramatyczny zwrot akcji
        • dymsha Re: was na tamtym forum? 22.07.05, 14:11
          Ważne , że akcja toczy się dalej!
          • Gość: reggie a swoją drogą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:24
            co za frajda jest jechac jako pasażer?????? Dla mnie to najgorsza katorga!!!Kup
            se motura,akurat mam FZRe na sprzedaż

kiedy do Ciebie wreszcie dojdzie,że nie wyłądowuje sie na Tobie,tylko bnie lubie
            kretyńskich tematów??No chyba,że lubisz robić z siebie ofiare to inna sprawa...
            • justynella Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:32
              yhy uwielbiam robic z siebie ofiare ..
              swoja droga czytajac inne twoje odpowiedzi to zauwazam ze czepiasz sie
              wszystkiego ..

ja np. jak bede miala moto to nie bede nigdy wozić pasażerów, kropka ..
              • reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:34
                czepiam się czepiających sie.Wozić kogoś tez jest przesrane.a wracając do
                tematu,jak już wspomniałąm mam motocykl idealny dla kobiety,nie chcesz
                kupić,może wreszcie skończy sie wątek?
                • reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:36
                  Sławek badz co badz jestem tylko kobietą :D Spotykamy sie u Papy?:>
                  • reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:38
                    yorker,co masz ze skrzynką,że maile do mnie wracają?
                    • Gość: NYorker nie wiem IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:46
                      pewnie piszesz adres tak, jak dzakas
                  • cien1100 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:39
                    Mam nadzieję,ale narazie Giżycko.
                    • reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:41
                      zazdroszcze Gizycka:( nawet nie wiesz jaka miałam ochote,a tu auto do
                      zrobienia,przetarg,ja w pracy. Cholera wszystko przeciwko mnie,ale licze na
                      dokładny opis zlotu i na to,że jednak wpadniecie do papy,ja chocbym miała,uciec
                      z pracy pojade :D Po ostatnim zlocie tyle dobrych wspomnień,a wreszcie miło by
                      było się uchlać:D
                      • cien1100 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:44
                        Postaram się przechować tą Luksusową:),ale ciężko będzie:)
                        • reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:50
                          Sławeczku trzeba by Mariusza ściągnąc,ja ciągle pamietam o tej kracie wódki któą
                          z rok temu miał stawiać:D
                          Myślisz,że ten post pokona nasz?Czyli prawie 20000 postów:D
                          • cien1100 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:58
                            Ma dużą szansę,ale chyba 2000,nie 20000
                            • reggie85 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 15:14
                              hihihi zera mi się popie..ły :D
                            • Gość: NYorker prosze, a tak im sie nie podobalo... IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:50
                              piszecie kompletne bzdety, a wygania was ktos? zycze wam co najmniej tyle
                              empatii, co ma reszta poszczacych w tym watku dla was.
                              • cien1100 Re: prosze, a tak im sie nie podobalo... 22.07.05, 16:15
                                Już Ci to wyjaśniłem kilka linijek wyżej,nie chce mi się powtarzać.
                                • Gość: reggie Re: prosze, a tak im sie nie podobalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:19
                                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25452
                                  masz linka do forum,wszystkie maile wracają do mnie,a adres kopiuje :P
                                  • Gość: NYorker bog zaplac IP: *.kondylis.com 22.07.05, 16:22
                      • Gość: NYorker Re: a swoją drogą... IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:47
                        'Cholera wszystko przeciwko mnie'

mysle, iz czarrna stoi za toba murem. jest ci to winna
                • cien1100 Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:38
                  Nie,niech się nie kończy,jest całkiem fajny.Tylko,żeby nie miał kilku odnóg:)
                • justynella Re: a swoją drogą... 22.07.05, 14:44
                  na razie spłacam 3 pozyczki, wiec na pewno nie,
                  ale poslij oferte na poczte. Moge popytac ..
                  Watek bedzie trwał dopoki beda pisac ludzie, chyba logiczne.
                  Chyba go stworze w wersji papierowej na pamiatke :-)
              • Gość: NYorker jak to ofiare? IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:46
                ofiara bedzie mnie uderzala kluczem (butem?)
                • irish76 Re: jak to ofiare? 22.07.05, 15:49
                  perwers z Ciebie
                  ale moze Justynella lubi takie igraszki ;)))) oczywiscie w oleju do motocykli i
                  biczowanie wałem korbowym
                  • Gość: NYorker oczywiscie IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:52
                    i lamanie czlonkow szprychami. lancuchy etc
                    • irish76 Re: oczywiscie 22.07.05, 16:10
                      mrrrrrr uwielbiam to
                      juz nie moge sie doczekac jak mi sie zrosna gnaty
                      • Gość: NYorker a nabijanie na widelec? IP: *.kondylis.com 22.07.05, 16:21
                        na widelec nawlekanie bys lubil? a lamanie kolem?
                        • irish76 Re: a nabijanie na widelec? 22.07.05, 16:35
                          przestan bo za szybko dojde.. znaczy dojade
                • justynella Re: jak to ofiare? 22.07.05, 17:22
                  taaaaakkk taaak ..

uczesany?
                  • Gość: NYorker tak szczerze, to... IP: *.kondylis.com 22.07.05, 17:31
                    • Gość: NYorker Re: tak szczerze, to... IP: *.kondylis.com 22.07.05, 17:32
                      to sie nie czesalem od przedwojny.
                      • justynella Re: tak szczerze, to... 23.07.05, 10:46
                        a ja dziś rozczocharana jakaś jestemm :)
                        • Gość: fast_eddy Re: tak szczerze, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:01
                          justynella napisała:

> a ja dziś rozczocharana jakaś jestemm :)

Nie wierzę:) Może jakieś zdjątko?
                          A bardziej serio, Justynella, to mam pomysł:
                          Twoje foto w postaci megapuzzla - codziennie jeden kawałek,
                          no powiedzmy 1/30 całości. Gwarantuje, że będzie to wątek wszech czasów.
                          1000 postów jak nic.
                          Sciskam

f_e
                          • justynella Re: tak szczerze, to... 23.07.05, 16:59
                            rozczochrana, to po imprezie jestem ;-)

a po ci Ci moja fotka w kasku> nic ciekawego tam nie ujrzysz :P

sciskammmm rowniez
                            • Gość: fast_eddy Re: tak szczerze, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:32
                              justynella napisała:

> a po ci Ci moja fotka w kasku> nic ciekawego tam nie ujrzysz :P

Rozczochranie to niewielka cena za udaną imprezę.
                              Znajomy ma pamiątkę do dziś (bawi ją i niańczą).
                              Ale może nie było tak źle:-)
                              Ad rem. Twoje zdjęcie w kasku? Tylko? Mmmmmmm...
                              To się nazywa Show no mercy.
                              Może lepiej... pójdę pojeździć...

f_e

A potem zimny prysznic.
                              • justynella Re: tak szczerze, to... 23.07.05, 19:11
                                nie było tak zle :)
                                • Gość: fast_eddy Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:02
                                  ...co przyciąga dziewczyny do motocykli.
                                  Mój prowadzacy szkolenie znajomy twierdzi, że połowa
                                  kursantów to teraz kursantki. Czy to dlatego, że:
                                  a) motocykle są teraz ładniejsze
                                  b) motocykliści nie wygladają jak łachmyty (no,
                                  przynajmniej nie wszyscy)
                                  c) dziewczyny łakną teraz mocniejszych wrażeń?
                                  Nie wiem. A może ma to coś wspólnego z - nie zrozum mnie źle -
                                  siedzieniem okrakiem? Zauważ o ile więcej kobiet jeździ na koniu.
                                  Kiedyś i ja się w to bawiłem w Zaborowie - i byłem
                                  w 12 osobowej grupie jedynym (!) facetem prócz instruktora.

f_e
                                  • justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 07:59
                                    odpowiedz sobie co Ciebie ciagnie do motocykli ..
                                    moze wyjdzie na to samo ?
                                    • Gość: fast_eddy Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:14
                                      justynella napisała:

> odpowiedz sobie co Ciebie ciagnie do motocykli ..
                                      > moze wyjdzie na to samo ?

Pozdrawiam o poranku.
                                      Chyba trochę się Justynelko wykręciłaś sianem, ale trudno.
                                      Kiedy 10 lat temu kupowałem pierwszy motocykl,
                                      nie ciągnęło mnie do nich nic. Tylko względy praktyczne.
                                      Obliczyłem, że w ten sposób najszybciej dotrę na Uniwerek.
                                      Fascynacja zrodziła się z praktyki. Przyspieszenia i wrażenia
                                      za którymi zatęskniło moje ciało. I ciągle mu mało:-)

f_e
                                      • justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 11:14
                                        no to powiedzmy ze ja tez chce docierac do pracy na motocyklu .. ale to
                                        kiedys ..
                                        podobaja mi sie zloty motocyklowe, przejazdy przez miasta .. kiedy to widzi
                                        sie, ze odbierani jestesmy jak jedna wielka rodzina i tak tez cyba czujemy
                                        sie " w srodku" a przynajmniej ja sie tak czuje ..

starczy .. przerwa kawowa no. 5 ;-)
                                        • track99 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 19:57
                                          Tak to bylo kiedys teraz juz tak nie jest niestety...
                                          Bo zabawa w bycie motocykliste to nie tylko parady na zlotach...hehe
                                          • Gość: NYorker uff IP: *.kondylis.com 26.07.05, 20:03
                                            cale szczescie, ze nie tylko, bo nigdy nie paradowalem na zlocie.
                                          • justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 20:17
                                            nie wiem, dla mnie kazde spotkanie ze znajomymi to parada :P kameralna
                                            takie pisanie to i tak bez sensu, bo sama nie wiem o co mi chodzi ;-) a kazdy i
                                            tak inaczej czyta niz ja pisze
                                            a "porad motocyklowych" nie udzielam, bo sie nie znam ;-)
                                            • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 20:57
                                              w koncu sie wygadala, justysia:)
                                              skoro bez sensu, to trzeba na watku postawic kropke.

'a kazdy i tak inaczej czyta niz ja pisze'

mam czytac wolniej, czy z prawej do lewej?:)
                                              • justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 21:01
                                                mozesz czytac jak chinczycy :p
                                                achh nie moge sie z wami jednak rozstac ;-)

: a macie czytac od lewej do prawej :P

" P.S.
                                                Paranoid

Jadę, jadę na motorze, wiater mi owiewa twarz,
                                                mam na sobie czarne spodnie, a na brzuchu czarny pas

Biere każde auto z boku, nikt dziś do mnie nie ma szans,
                                                błyszczy się na słońcu motur, a na ramie wisi kask

Czy mnie słyszysz? Jadę do Ciebie! Huuujeee!!

Czarny kot mi przebiegł drogę, już żech go na kole mioł,
                                                ale uciekł mi na pole ino z buta żech mu doł

Ryk motoru mnie podjarał, linkę gazu kręcę bo
                                                jeszcze tylko cztery wioski i u Ciebie bedę stoł

Hej dziewczyno rób zagryche, flaszkę ja w kieszeni mom,
                                                wypijemy, pojadymy wiater poprowadzi nos

Mówią żem jest paranoid, a ja nie przejmuję się,
                                                jadę co fabryka dała, jade, jadę do Ciebie

Rozjebałem się na drzewie, z ust mi cieknie gęsta krew,
                                                wiem, karetka nie przyjedzie, flaszka pękła a to pech.

Piersi ^^^^ "
                                                • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:08
                                                  'mozesz czytac jak chinczycy'
                                                  napisz najpierw, jak piszesz. czytanie dostosuje.
                                                  • Gość: reggie Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:23
                                                    A juz znikł temat:P:P:P Odkopaliście:) Odpowiadając na pytanie kolegi,jako
                                                    kobieta na motocyklu powiem,że czuje się swobodniej,a paranoida uwielbiam:)
                                                  • justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 21:29
                                                    przeciez caly czas pisze, ? a chinskiej klawiatury nie mam :P

nie wierze ... reggie cos tak jak by uzyla slowa UWIELBIAM ..
                                                    bueheheh ... a zawsze na wszystko byla na NIE ;-)
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:34
                                                    no to nie moge czytac po chinsku...

(nawiasem mowiac, nie ma czegos takiego, jak chinska klawiatura. wiem, bo
                                                    chinka z ktora pracuje mi wytlumaczyla)
                                                  • reggie85 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 21:43
                                                    No tak stara podła reggie jednak cos lubi:P Zapraszam na prywatne forum to
                                                    zobaczysz,że Ci co najbardziej marudza tutaj tez nie są tacy źli na jakich
                                                    wygladają. Ja na codzień wolę TSA,ale paranoid to wyjątek:)jakbym miała goldasa
                                                    to był słuchała jeżdząc hihihih dzieki bozi nie podobaja mi sie:)
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:46
                                                    'Ja na codzień wolę TSA' jezu, no to jestes bardzo stara. nawet starsza ode
                                                    mnie. (chyba jeszcze w liceum czasem cos tam z tsa sie posluchalo, ale juz bylo
                                                    za mientkie:). dlatego jeszcze mozna z toba popisac. golowasy sa najglosniejsze.
                                                  • cien1100 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 22:03
                                                    No NYorker,to walnąłeś teraz Renacie komplement:DD "no to jesteś bardzo
                                                    stara".Pewnie po tym sama się wygada ile ma lat,ja nie powiem,bo nie wiem czy mogę.
                                                    p.s. A TSA wydało niedawno płytę.Tzn. to niedawno to chyba już z dwa lata.
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:09
                                                    'A TSA wydało niedawno płytę.Tzn. to niedawno to chyba już z dwa lata.'

aaa to ja nie wiedzialem. myslalem, ze ostatnia plyte wydali dlugo przed
                                                    pierwsza wojna (ta w iraku) i stad przypuszczenie, ze reggie jest co najmniej
                                                    tak stara, jak ja. ale skoro wydali dwa lata temu i reggie ja lubi, to znaczy,
                                                    ze siusmajtkowa jest. o!
                                                  • Gość: reggie Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:13
                                                    ze skrajności w skrajnośc:/ dziekuje Ci bardzo,TSA znałam jeszcze zanim wydali
                                                    ostatnia płyte,a Ty znasz tylko muzyke z okresu młodości? TSA ma styl,nie to co
                                                    jakies amerykańskie hardkorowe chłamy.A wiek mam stosowny,jestem
                                                    młoda,aczkolwiek dowód osobisty posiadam już od jakiegos czasu i na tym
                                                    poprzestane,to forum a nie biuro zapoznawcze.
                                                  • cien1100 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 22:23
                                                    Oj Reggie,nie czepiaj się,przez to forum poznało sie parę fajnych osób.
                                                  • Gość: NYorker reggie, kryste... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:36
                                                    przecie ja cie nie ciagne za warkocz do oltarza!!!
                                                  • Gość: MJ NYorker, kryste... IP: *.autocom.pl 26.07.05, 22:37
                                                    Ty Ją?
                                                    Na głowie Świat stanął.
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:38
                                                    'ze skrajności w skrajnośc' - na tym polega wlasnie moje poczucie humoru (albo
                                                    jego brak). bierzesz to powaznie, ze sie krzywisz?
                                                  • cien1100 Re: Ciekawi mnie Justynello... 26.07.05, 22:49
                                                    No właśnie.Ja też nie wiem czasem kiedy żartujesz, a kiedy jesteś śmiertelnie
                                                    poważny.Staraj się może zaznaczać jakoś te żarty,będzie mniej nieporozumień.To
                                                    tylko internet.Na żywca(i przy Żywcu)pewnie te rozmowy by wyglądały zupełnie
                                                    inaczej.Mam takie jakieś przeczucie,że by było bardzo wesoło.
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:54
                                                    nie w moim wypadku:)))))))
                                                    ludzie przy mnie zaczynaja sie smiac po miesiacu. (od poznania, nie od zartu)
                                                  • Gość: NYorker ... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 22:54
                                                    i juz nie przestaja:|
                                                  • Gość: Justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.ugo.ornontowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:38
                                                    to znaczy, ze siusmajtkowa jest. o!

heheh dobre ... zastosuje ;-)

• irish76 Re: Ciekawi mnie Justynello... 27.07.05, 15:31
                                                    e no spadaj NY. ja tez uwielbiam TSA a mam dopiero 29 lat ;))
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 27.07.05, 16:36
                                                    gdy bylem w twoim wieku, to tez glupoty byly mi w glowie:)
                                                  • justynella Re: Ciekawi mnie Justynello... 27.07.05, 16:39
                                                    szkoda ze na "starosc" ludzie sie zmieniaja ;)
                                                  • Gość: reggie Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:08
                                                    faktycznie ciężko ocenić,kiedy żartujesz:P
                                                    Apropos wieku,ile Ty masz lat NY? bo mi podjezdżasz pod 30 :)
                                                    NNo tak Słąwku kilka osób się poznało,z kilkoma widziałam się na żywo i czekam
                                                    na zakończenie u Papy wtedy Ciebie i Gośke zobacze:):):)

NY w majtki nie siusiam już kilka łądnych lat:D
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 27.07.05, 23:45
                                                    'NY w majtki nie siusiam już kilka łądnych lat:D'

gadasz. misterna logika zostalo dowiedzione, ze jestes siusmajtkowa. nikt sie
                                                    nie spodziewa, ze sie przyznasz)

'Apropos wieku,ile Ty masz lat NY? bo mi podjezdżasz pod 30 :)'

na tyle ponoc wygladam. ale historia podpowiada, ze lada dzien mnie ukrzyzuja.
                                                    kopernik nie zyje, beethowen tez i ja tez juz sie nie najlepiej czuje. (nie
                                                    pamietam, kto tak zatekscil, kobra z kobranocki?)
                                                  • Gość: MJ NOWOŚĆ! IP: *.autocom.pl 26.07.05, 22:36
                                                    Reggie85 napisała:
                                                    > jakbym miała goldasa
                                                    > to był słuchała jeżdząc hihihih dzieki bozi nie podobaja mi sie:)

A mi tak.
                                                  • Gość: NYorker Re: Ciekawi mnie Justynello... IP: *.kondylis.com 26.07.05, 21:32
                                                    myslisz, reggie, ze oni tacy spieci, bo pisza z dala od motocykli i nie czuja
                                                    sie swobodnie?

tez lubie (raz na rok) paranoida. zgadzam sie, taki kawalek w sam raz dla
                                                    kobiet. ale na codzien za malo hardcore'owy.
          • Gość: NYorker toczy to sie HD IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:45
            ta akcja prze jak co najmniej vespa
        • justynella Re: was na tamtym forum? 22.07.05, 14:23
          ?
          • Gość: NYorker Re: was na tamtym forum? IP: *.kondylis.com 22.07.05, 15:53
            przepraszam, ale nie rozumiem pytania.
            • justynella Re: was na tamtym forum? 22.07.05, 17:23
              ja tez nie :D
    • zeus28i Re: poszukuje motocyklisty 23.07.05, 02:27
      heheh cekawe haselka.ale masz racje.pozdrawiam
      • Gość: NYorker prosze,... IP: *.nycmny.east.verizon.net 23.07.05, 04:36
        nawet mezczyzna z wtryskiem sie pojawil!
    • Gość: rzawy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.07.05, 07:49
      NA PEWNO ZNAJDUJE SIĘ NA TYM FORUM KTOŚ ZE ZNAJOMYCH JUSTYNELLI KTÓRY JEJ
      NIENAWIDZI WIĘC POMOŻE MNIE I PARU MOIM KUMPLOM JĄ ODNALEŻĆ I PODA MI MIEJSCE
      ZAMIESZKANIA LUB PRACY TEJ UROCZEJ OSOBY NA MAILA
      • Gość: reggie Zeus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 08:11
        o patrzcie kto się pojawił na forum:) Zeus:**** Coś na gadu się ostatnio nie
        odzywasz?
        Renata
      • justynella Re: poszukuje motocyklisty 23.07.05, 10:45
        bossshhheee o 8smej w sobote wstac i to napisac .. całą noc nad tym chyba
        myslałes :D

a co chcesz mi ta kiełbase podesłać czy jak ?
    • Gość: rzawy Re: poszukuje motocyklisty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 25.07.05, 10:13
      Znając twoją fascynację Włochami i światem mody(ach te banalne marzenia
      sekretarek)ułożyłem dla ciebie wiersz nad którym myślałem całą noc.
      JUSTYNELLA Z TOBĄ VITA E BELLA
    • Gość: wow Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:14
      Justynko,skąd jesteś?????
    • t.grzywnowicz Re: poszukuje motocyklisty 26.07.05, 17:50
      witam!czasem tez nie mam z kim jezdzic,mysle ze znalazloby sie miejsce na moim
      ducati.pogadac tez sie da,nie tylko o motocyklach[choc jestem mechanikiem
      motocyklowym] pozdrawiam Tomek-Ducati
      • Gość: NYorker stawiam $5 IP: *.kondylis.com 26.07.05, 18:35
        ze z tego cos bedzie!
        • Gość: MJ $5 - done IP: *.autocom.pl 26.07.05, 23:30
          No nie?
          Zalogowany na wejściu z nazwiska, jeszcze ma ducati.
          Elita...
          • Gość: NYorker Re: $5 - done IP: *.kondylis.com 26.07.05, 23:49
            gdybym byl mechanikiem, to tez bym mial duc'a. podpisywalbym sie 'chickie
            monster' albo 'desmotorhead'
            • Gość: MJ Re: $5 - done IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:09
              Noooooooooo.
              Ducati ST4 (żółte) to moim zdaniem jeden z najładniejszych motocykli.
              • justynella Re: $5 - done 27.07.05, 12:32
                a mnie sie tam zółte nie podobaja .. a juz pomyłką sa dla mnie zielone ==> w
                kolorze wściekłego jabłka ... bleeee
                • fast_eddy Na skrzyżowaniu ulic strzaskane kolory... 27.07.05, 13:30
                  justynella napisała:

> a mnie sie tam zółte nie podobaja .. a juz pomyłką sa dla mnie zielone ==>
                  > w kolorze wściekłego jabłka ... bleeee

A może być czarny? Taki właśnie mam Justnelko (charakter też).

f_e
                  • justynella Re: Na skrzyżowaniu ulic strzaskane kolory... 27.07.05, 15:03
                    oooouuaaaaa .. boskooo ... blackk ;-))
                • Gość: MJ Re: $5 - zielone nigdy w życiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:11
                  A granatowo-biały mógłby być?
                  Taki elegancki - jak radiowóz...
                  -----------------------
                  MJ - prawy człowiek.
    • Gość: NYorker stawiam kolejne $5 IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.07.05, 05:51
      jako ze poprzedni moj zaklad odbija sie echem raczej, niz czystm dzwiekiem
      pieniadza, wobec widma przegranej musze szukac mozliwosci odegrania sie.
      stawiam wiec kolejne $5 na to, iz dzis pojawi sie dzentelmen na mv f4. kolor
      skory stosowny (ekstra $1 na dainese). fryzura ulozona (tak, jak maniery),
      paznokcie zadbane, korale zebow polyskliwe.

bowiem benelli to jest cos dla justynelli.

(chyba skoncze w atlantic city)
      • justynella Re: stawiam kolejne $5 28.07.05, 07:47
        płatne przelewem ? ? ?
        • fast_eddy Re: stawiam kolejne $5 28.07.05, 10:52
          justynella napisała:

> płatne przelewem ? ? ?

Rozkoszne słońce, kostiumy naszych pływaczek...
          jakoś wszystko mi się kojarzy... To starszne (choć przyjemne),
          co lato robi z męskim mózgiem (uwierz Justynelko).
          I tylko jedno mam zmartwienie, że mój piękny skórzany
          kombizon musi wisieć w szafie. Za ciepły, za czarny.

f_e
          • irish76 Re: stawiam kolejne $5 28.07.05, 10:53
            ale macie samozaparcie :)
            juz prawie 500 postow ;)
            Justynella, nie znudzilo Ci sie jeszcze?
            • justynella Re: stawiam kolejne $5 28.07.05, 11:30
              NIE

w ogóle to sie wypchaj :P
              • Gość: NYorker kombinat IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.07.05, 13:20
                justyska, nie ufaj tym w kombinezonach. to kombinatorzy z kombinerkami w
                zanadrzu.
                • justynella Re: kombinat 28.07.05, 14:45
                  nie bede im ufffacccc
                  :/
                  • reggie85 Re: kombinat 28.07.05, 19:50
                    W takim wypadku nie ja siuśmajtka tylko Ty starzec.W tym wieku jeszcze się
                    żyje??? LOL
                    • Gość: NYorker Re: kombinat IP: *.kondylis.com 28.07.05, 20:06
                      pisuje z zaswiatow.
                      • Gość: MJ Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:14
                        • Gość: NYorker ja IP: *.nycmny.east.verizon.net 29.07.05, 00:21
                  • Gość: lechcbr6 ja tez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:46
                    mam taki kombinezon i zakladam go nawet na komara.
                    • fast_eddy Re: ja tez... 29.07.05, 00:30
                      "Ja też, ja też..."
                      Nie ma rady! Musisz Justynelko sama ocenić,
                      czyj kombizon ładniejszy, i kto wygląda w nim lepiej,
                      a kto bez niego (w samym tylko ego).

f_e
                      • justynella to czekam .. 29.07.05, 10:10
                        na oferty wraz ze zdjeciem .. w kombinezonie lub bezzzz ..
                        prosze nie zapomniec dodac swocih wymiarow :p

słonce dzis chyba mysli, ze swieci nad Afryka - uufff
    • Gość: roadking.riders.pl Re: poszukuje motocyklisty IP: 195.20.110.* 29.07.05, 13:56
      Biedactwo, ale musisz być zdesperowana że szukasz faceta przez takie forum...
      Dobra rada: Jeżeli koniecznie chcesz pobrykać na motorku to wkreć się w lokalne
      towarzystwo - potem będzie ci łatwiej - no chyba że lokalnie już wszystkie
      motocykle objeździłaś (bez insynuacji :-)
      SL
      www.roadking.riders.pl
      • Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 29.07.05, 14:01
        czy tego formatu dzentelmeneria ma cos wspolnego z czoperjada?
        • Gość: MJ Re: poszukuje motocyklisty IP: *.autocom.pl 31.07.05, 13:27
          Kto by się nie krył, to stronę mają rozbudowaną.
          • Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:36
            No można było się domyslic,ze justyna bedzie podnosila zdychajacy post na siłe.A
            juz zaczynało być ładnie
            • justynella Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 15:06
              wszystko co zdycha, powinno sie jeszcze ze 3 razy przynajmniej probowac
              ozywic :P
      • justynella Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 12:50
        ja tam, nie czuje sie desperatka, ale jezeli takie cos wyczytales w moich
        postach, to naprawde podziwiam Twoj tok myslenia ..

pzdr.
        • fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 13:51
          justynella napisała:
          > to czekam na oferty wraz ze zdjeciem .. w kombinezonie lub bezzzz ..
          > prosze nie zapomniec dodac swocih wymiarow :p

Justynelko, a które wymiary szczególnie Cię interesują?
          (biorąc miarę na kombinezon mierzyli mnie w 16 miejscach!)

Sciskam:-)
          f_e
          • justynella Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 15:07
            podaj wszystkie 16 :D
            • Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:28
              to to juz był 2 raz jak post spadał i go podnosiłaś,masz jeszcze jedną okazje i
              dajesz spokój tak? :D
              zajmniesz sie wreszcie motocyklowymi watkami
              • justynella Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 07:35
                zauwaz kobieto, ze ja tu tylko staram sie odpowiedziec na co drugie pytanie ..
                a nie podnosic to co zdycha .. wole raczej kopnąc, by zdechło ... chyba
                naprawde starosc u Ciebie wygrywa, bo zmierzła jestes jak diabli :P

odpuszczam, bo wydajesz sie juz nudna ... po co włazisz w ten post jak tak Cie
                z niego bola oczy ?
                • Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 07:58
                  no tak fakt,cały wekeend post spadał sobie i nagle weszłaś i go podniosłas,skoro
                  jesteś motocyklistka to dlaczego siedzisz tylko w tym poście a nie starasz się
                  odpowiadac na pytania na temat motocyklowy??? Jeżeli ktos ma probvlem,to ja
                  przynajmniej zawsze staram sie jakos pomóc,a z Ty tylko potrafisz pisac,że
                  jesteś bladynka,to widać akurat na pierwszy rzut oka,nie ma to jak poprawna
                  polszczynza "literkoof" tak to moja 15 letnia kuzynka pisze.Powodzenia w
                  poszukiwaniach motocylkisty do przewożenia... żegnam
                  • fast_eddy Diagnoza pedagoga z placówki pozaszkolnej 01.08.05, 08:57
                    Nie potrzebnie się zrzymasz reggie.
                    Całą sytuacja to typowy syndrom nowej w klasie.
                    Justynella pojawiła się nagle i zdetronizowała
                    dotychczasową "klasową piękność".
                    Ta nie może tego znieść i robi co może,
                    by znowu zaistnieć zarzucając np., że wątek niemerytoryczny
                    itp. Niestety robi to w nie najlepszym stylu (patrz ostatnia wypowiedź).
                    Reggie życzę cierpliwości - bo każdy wątek kiedyś wygaśnie.
                    Justynelli - nieprzejmowania się koleżanką, reagującą w mało sympatyczny,
                    acz typowy sposób.

f_e
                    Forum4Fun
            • fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 31.07.05, 21:58
              > podaj wszystkie 16 :D
              182, 112(54/XL), 86(48/M), 96(46), 58/M, 41, 41, 60, 108, 24(XL), 81
              i dyscyplina dodatkowa 80,5.
              Co jest czym pozostawiam Twojej wyobraźni.

Sciskam:-)
              f_e
              • Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 01.08.05, 03:02
                wierze, ze jeszcze rosniesz, f_e.
                • fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 09:26
                  Gość portalu: NYorker napisał(a):

> wierze, ze jeszcze rosniesz, f_e.

Ja też. Idę kupić karnet na siłownię:-)

f_e

• Gość: NYorker Re: poszukuje motocyklisty IP: *.nycmny.east.verizon.net 01.08.05, 13:49
                    dobra odpowiedz. jedna z lepszych, jakie widzialem.
                    • reggie85 Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 20:53
                      Boże takiej diagnozy to jeszcze nie słyszałam,to dlaczego powiedz mi nie pisze
                      nic złego o Sarawi,Goscie, Izuni,i wielu innych dziewczynach???? Odpowiem,bo to
                      bardzo proste,bo one nie piszą głupstw,i nie zaśmiecają forum!!! A justyna nie
                      napisała ani jednego posta na temat motocyklowy. Zagrożniem nie jest dla mnie
                      żadnym,bo z motocyklami to nie ma nic wspólnego,nie jestem tu dla sławy,tylko
                      dltego,że jest tu mnustwo super osób,w przeciwieństwie do niej od forum oczekuje
                      pogłębienia mojej znajomości motocykli a nie umawiania sie z facetami tylko
                      dlatego,że maja motocykl,ktos juz tu trafie to nazwał"desparacja".Nie musze
                      lizac komus tyłka,żeby mnie przewiózł.A to jest taka druga Lisena,która też
                      wzbudziła dużo kontrowersji i zniknęła nagle kiedy zbuntowalismy się przeciwko
                      głupim postom o przewożeniu na motocyklu! Gdyby Justyna zaczęła swoja kariere na
                      tym forum inaczej,no przedstawiła by się napisąła,że lubi motocykle i wogóle,to
                      pewnie polubiłabym ją jak wszystkie dziewczyny interesujące się motocyklami.A
                      ona co napisała?"szukam faceta który bedzie mnie woził"-wybacz złe
                      wspomnienia,jak juz wspomniałam była tu taka jedna,Lisena sie zwała.Jakbys nie
                      zauważył wszyscy "starzy" forumowicze źle to odebrali.Jeśli więc myślałeś,że to
                      zazdrośc to może to Ci troche naświetliło sprawe,choc watpie!!! Aha i nie musze
                      być zazdrosna,bo nie szukam tu faceta,mam już swojego męza,więc po co mi inny??
                      Właśnie spełnia się to co przewidziałam,czyli,że przez ten niewinny post
                      Justyny,robi sie 10 innych,o tematyce podobnej.Wiem,że to nie jej wina,choć
                      ostrzegalismy juz kiedyś.Twoja sympatia jest mi całkowicie zbedna,bo po tym co
                      napisałeś wychodzisz na strasznie pustego faceta.Nie znasz mnie a oceniasz.Więc
                      żegnam i mam nadz,że ten post jednak szybko spadnie i znowu zawita słońce na tym
                      forum...
                      • Gość: NYorker reggie, przyznaj sie... IP: *.kondylis.com 01.08.05, 21:08
                        chcesz, by ten watek dobil pieciu setek, nieprawdaz?
                        • reggie85 Re: reggie, przyznaj sie... 01.08.05, 21:13
                          pewnie,że chcę
                          • reggie85 Re: reggie, przyznaj sie... 01.08.05, 21:14
                            nawet sama dobije do tego!!!!!!!!
                            • reggie85 Re: reggie, przyznaj sie... 01.08.05, 21:14
                              Bo przecież mało zostało.
                              • reggie85 Re: reggie, przyznaj sie... 01.08.05, 21:15
                                jeszcze 2
                                  znaczy teraz 2
                                    jeden
                                    • reggie85 Re: reggie, przyznaj sie... 01.08.05, 21:16
                                      i 500 jest mój :D
                                      • Gość: NYorker zuch kobieta IP: *.kondylis.com 01.08.05, 21:28
                                        ale liczy tak sobie. ladnie pociagnelas ten watek)
                                        • reggie85 Re: zuch kobieta 01.08.05, 21:36
                                          kuźwa liczydło se kupie,jeden wiecej post zrobiiłam:/
                      • fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 22:54
                        Reggie,
                        Naprawdę zamierzałem ci odpowiedzieć.
                        Ale po doczytaniu posta nie mam wątpliwości: szkoda prądu

f_e

PS1. Pozdrów męża...
                        PS2. Justynella - cheer up!
                        • reggie85 Re: poszukuje motocyklisty 02.08.05, 08:12
                          Widzisz jak miło byc ocenianym przez zupełnie obcego? Siedz sobie dalej i pieprz
                          głupoty tutaj...Mi naprawde nie zalezy żebyś był dla mnie miły.
                          • justynella Re: poszukuje motocyklisty 02.08.05, 10:24
                            Reggie mnóstwo piszemy przez Ó ... uczyli w podstawowce /

Cheer up ... I give up ...
                            • fast_eddy Re: poszukuje motocyklisty 02.08.05, 10:58
                              justynella napisała:

> Cheer up ... I give up ...

Be brave, don't give up!
                              Squeeze You:-))

f_e
                              • Gość: reggie Re: poszukuje motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:56
                                No tak,nie miałaś sie do czego doczepić to do malego błędu,było tam też dużo
                                literówej,tak to jest jak po całym dniu w pracy przy kompie siada też się w
                                domu.Nie życzę Ci takiej pracy,ale dzięki bede pamietała,weź już wyluzuj,jakbyś
                                nie zauważyła juz dawno przestałam się czepiac,ale okaz troche inwencji i
                                odzywaj tez się w innych tematach,nie tylko tutaj.zapraszałam Cie na prywatne
                                forum,żebyś mogła bzdury popisać jak cała reszta,ale chyba nie chciałaś?
                                • Gość: NYorker )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.kondylis.com 02.08.05, 23:06
                                • wio4litery Re: poszukuje motocyklisty 03.08.05, 11:34
                                  Gość portalu: reggie napisał(a):

> Tak to jest jak po całym dniu w pracy przy kompie

Chyba je odkurzasz
                                  sądząc po tym, jak posługujesz się
                                  klawiaturą i mózgownicą

w4l
              • justynella Re: poszukuje motocyklisty 01.08.05, 07:37
                zauwaz, zem blondynka .. za duzo tych cyfferkoooff :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka