Gość: ...bart IP: *.chello.pl 18.08.05, 14:12 Witam! mam pytanie dotyczace Gp w Brnie. Wybieram sie w tym roku i czy mozecie mi powiedziec jak sprawa wyglada z cenami biletow, z noclegiem itd... Z gory dzieki! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lupus71 Re: Brno GP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:32 Z tego co pamiętam bilety były w cenie 40-50 Euro. Noclegi w Czechach nie są b. drogie zwłaszcza na campingach. W hotelach od 25-30 Euro. W hotelach w bliskiej okolicy pewnie wszystko już sprzedane. Tak było rok i dwa lata temu. Ale poszukaj w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczace bobery Re: Brno GP!!! IP: *.chello.pl 18.08.05, 22:10 www.automotodrombrno.cz/default.asp?nav=vstup&m1=6&m2=7&m3=1&hs=sob&id=172&ln=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 Re: Brno GP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:05 bilety przez interek www.gpticketshop.com/index.php? l=en&c=motogp&e=30&sub_cat=tic spanie: www.gpticketshop.com/index.php? l=en&c=motogp&e=30&sub_cat=tra&t=accommodation ale lepsze są campingi Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Brno GP!!! 19.08.05, 06:25 w ubiegłym roku spaliśmy 30 km od Brna na campingu w Olsovcu (jeżeli nie znajdziesz nic bliżej lub masz ochotę na przejażdżki do Brna - polecam). Jest tanio, zawsze maja wolne domki, motocykl stawiasz koło domku lub na parkingu. Podsyłam stronkę, może ci się przyda :). Pozdr. Goha www.eurocampings.pl/pl/main.html? searchpage=www.eurocampings.pl/pl/europa/czechy/jihomoravsky/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczace bobery Re: Brno GP!!! IP: *.chello.pl 19.08.05, 10:16 ja natomiast rok temu nocowalem w motelu arkadia tez jakies 30 km od brna ale na tor jest b. dobry dojazd. teraz tez jade i mam zarezerwowany pokoj 4 osobowy i kosztuje to 1200 czeskich koron za caly pokoj. warunki sa bardzo dobre nie mowiac ze i zabawic sie jest gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Brno GP!!! IP: *.trzciana.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 23:44 Poczytajcie tu wyscigi.webd.pl/phpbb/viewtopic.php?t=449 Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Brno GP!!! 03.11.05, 17:09 ja sie wybieram tak juz od 3 lat i kurde jakos zawsze mi cos wypadnie... ale przyszly sezon... who knows... Odpowiedz Link Zgłoś