Gość: kolega IP: *.piotrkow.net.pl 26.09.05, 21:00 Witam!! co daje zastosowanie takiego filtra? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brembo Re: K&N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:09 witam, razem z dynojetami i sportowym tłumikiem zwieksza moc silnika.] sam filtr zubaża mieszanke paliwową, zwieksza zużycie paliwa, i wciąga śmieci do airboxu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: K&N IP: *.piotrkow.net.pl 26.09.05, 21:12 Dzięki, już znalazłem w archiwum. Zwiększa moc, ale przy wyższych obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: K&N 26.09.05, 21:23 zobacz też tu: usenet.gazeta.pl/usenet/0,47943.html?group=pl.rec.motocykle&tid=1134012 Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr K&N 26.09.05, 22:50 Dodam tylko to, że u mnie po zastosowaniu K&N spadło spalanie na trasie o około jednego litra (!!!), ale w mieście wzrosło także o około jednego litra (!!!) Czy się opłaca? Biorąc pod uwagę to, że 954RR nie korzysta z efektu doładowania RAM myślę, że warto do niej założyć K&N (podobnie do R1 bez RAM), ale do wszystkich moto serii ZX czy GSXR odradziłbym. Odpowiedz Link Zgłoś