Dodaj do ulubionych

Yamaha MT OS - galeria

IP: *.chello.pl 25.11.05, 19:53
Twórce powinni spalić na stosie.Jak dla mnie zbyt śmiała konstrukcja jak na
nasze czasy.Motorek wyglada jak po szlifie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: eresmas Re: Yamaha MT OS - galeria IP: 82.159.57.* 02.12.05, 22:25
      a ja własnie mysle ze wreszcie dopuscili jakiegos profesjonaliste do projektu
      który wreszcie spełni nasze marzenia o dzieki ci allahu
      • pawel_89 mnie sie nie podoba 04.12.05, 00:28
    • yamasz Re: Yamaha MT OS - galeria 04.12.05, 10:42
      sprzęt fajny...ale ten tył jest do bani, wyrypane ma felgi!!

:::FACECI SĄ JAK PAPIER TOALETOWY...KLEJĄ SIĘ DO KAŻDEJ DUPY:::
      • Gość: Lukas Re: Yamaha MT OS - galeria IP: *.icis.pcz.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 12:12
        Super maszyna
    • Gość: Fido Re: Yamaha MT OS - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:47
      Spoko zawsze cos nowego nie ma cos ogladac za przeszłosca a sicigawki moga sie juz przejesic.
    • Gość: KUBA Re: Yamaha MT OS - galeria IP: *.chello.pl 15.12.05, 21:05
      Sam sie spal palancie.Sprzecik jest zajebisty....!!!
    • Gość: Mariusz Re: Yamaha MT OS - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 00:21
      Moim zadaniem sylwetka pełna ksztautów, które teraz właśnie są bardzo porządane
      świetny wygląd i ogólna sylwetka i stylistyka szacuje go na bardzo wyskokim
      miejscu (tylko ciekawe ile kosztuje):)
    • Gość: adrian Re: Yamaha MT OS - galeria IP: *.wro.vectranet.pl 16.06.06, 20:54
      piekny motocykl kazda jego czesc to dzielo sztuki. brawo dla projektantow za
      odwage.ciezko taki motocykl pomylic z innym to sie chwali,jedyną rzecza jakiej
      sie obawiam to cena.
      • Gość: Mateusz Re: Yamaha MT OS - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:05
        Motocykl jest wspanialy. Koledzy z Yamahy zrobili kopie Buella. udało im sie
    • Gość: MatiZ Yamaha MT OS - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 13:18
      Nie zły jednoślad. Podoba mi sie przód motory i jego lakier.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka