Dodaj do ulubionych

Co za 15 kawałków???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 08:52
Jaką szlifierkę można kupić za 15 tys. Mam na myśli litrówkę. Ma być trwała i
niezawodna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzakas Więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 10:04
      Fzr 1000, cbr 1000, cbr 900rr prawie litr, Zx9r prawie litr
      zzr1100
      • Gość: szybki666 Re: Więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 11:40
        Więc ścigacz, a nie tyrystyki. Najmlodszy z możliwych i najlepszy.
        • wojtekk1000 Re: Więc 10.12.05, 13:37
          Njtrwalszy będzie CBR Fireblade i Thunderace (ale w nich bywały problemy z
          DUŻYM poborem oleju - w roczniku 96 największe). Thunderace jest mocniejszy
          (około 150 KM w wersji otwartej), ale cięższy. CBR jest lepsza do latania na
          gumie itp "wariactw", choć Thunderace ponoć też daje radę (ale tutaj CBR
          wygrywa). Za 15 koła kupisz CBRke z 95 roku - ciężej będzie z 96 (wtedy było w
          niej parę pozytywnych zmian - generalnie stawiałbym na 96r), za Thunderace
          zapłacisz coś koło 15. Jeśłi chodzi o ZX9 - w zasadzie w tamtych latach była to
          taka sobie konstrukcja - jeśli już kręci cię "zielony" to stawiaj na roczniki
          od 1998 roku (w zasadzie fajny sport - z już fajnym wyglądem i dobrymi
          osiągami), Suzuki nie miało nic w klasie jednego litra w tamtych latach (w tym
          przedziale cenowym) - był GSXR1100 - ale to już inna bajka.
          • aylen Re: Więc 10.12.05, 15:59
            Mialem Thunder
            Stoppie i Wheelie bez problemu.
            Jezdzilem duzo po Wwie i bylem nim w Chorwacji.
            Mam 190cm i Fire odpada.
            Co do oleju to '96 jest katastrofa - dochodzi do 1 litra na 1500 km.
            Nastepne roczniki juz mozna polecic.

Na pewno za te sama kwote kupisz mlodsza i relatywnie lepsza Yamahe. Honda ma
            swoja legende (nie mowie ze bezpodstawna) i za to trzeba zaplacic.

Dla mnie Thunder, Thunder, Thunder, Thunder, Thunder, Thunder,
            • Gość: szybki666666 Re: Więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 09:12
              A co myślicie o 600-tkach za tą kasę. Czy w ogóle jest sens kupować tą
              pojemność. Ja lubię troszkę poszaleć ale myślę, że taka pojemność nie
              wystarczy. Są tańsze w utrzymaniu.
              • wojtekk1000 Re: Więc 11.12.05, 11:50
                Jak szaleć - to szaleć! Kupuj thunderace (wersje "open" 150 KM).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka