Dodaj do ulubionych

kupiłem wreszcie moto !!

IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:06
Dzisiaj wresczie kupiłem moto !! dwa lata okładania hajsu i jest !! Suzuki
gsxr 600 z 92! Teraz mam wszystko gdzieś !! Tylko bede jezdzil i jezdzil a w
soboty na disco po gałgany !!! No !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:15
      Hehe supergsxr! Rozumiem twoje zadowolenie :)) Chociaz masz trupa akuurat, tzn
      kupiłeś starucha i raczej nie licz na panny, no chyba, że w remizie, gdzie
      sie !
      Ja kupiłem właśnie nową ZX10. Dodam ze to moje pierwsze moto, prawko mam od
      roku, ale większość chłopaków z siłki daje rade na podobnych sprzetach, no i
      oczywiście panny lecą jak na pitbulle!! Oczywiscie najlepsze są czerwone
      motory, ale ja ZX10 mam zieloną, mam nadzieję, że pod Pulsarem latem będzie się
      działo!!

• Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:33
        Hej !! widze ze spoko z Cieboie gosc, chociaz chyba troche masz lat dziadku !!!
        Czerwone to ja lubie gałgany na mój widok a nie bajki !! Pa dziadziu !!
    • mateuszxyx Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 21:38
      rozdwojenie jazni masz kolego?
      • Gość: nissin Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:40
        szescsetki gixery nie wychodziły w tych latach WIESIU
        • Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:43
          WIESIU?? Koleś !! Za mało wiesz o motorach !!! Swoja gsxr kupiłem na
          allegro !!! Z pewnego zródła !!! Ucz sie lepiej i idz spac !!
          • Gość: nissin Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:49
            wyssij mi baka z du'py.
            • Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:51
              Nie rób scen chłopie...zbieraj puszki to moze se kupisz ogara trzy biegowego
              hehe !!!
            • pawel_89 Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 21:53
              Nie ma to jak prawdziwa rozmowa o motocyklach :)
              Pozdrawiam
              • mateuszxyx Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 21:55
                na tym forum juz nic mnie nie zdziwi :)
                • pawel_89 Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 22:02
                  Jak by sie nad tym zastanowic to raczej nic;)
              • Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:57
                Ale chamówa!!! Nissin sam se wyssij bąkala!! Zrób se liposukcje może...
                Ja tego kolesia od gsxra rozumiem, moze nie wiedzieć, że ma 750 a nie 600,
                skoro ma pierwsze moto i jest posrany teraz.
                Weźcie się powtrzymajcie, jesteśmy bracią motocyklową, nie musimy wciągać
                swoich pierdów!!
                Howgh
                • mateuszxyx Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 22:01
                  prawdziwy motocyklista musi wciagac pierdy! ...acha, bylbym zapomnial ze
                  powinno mu sie odbijac sadzonym jajem
                  • Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:06
                    No to gratuluje chłopie...moze z moto sie na kombajn przesiadz !! tam se tym
                    jajkiem pooddychaj...
                • Gość: mrmisquamacus Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.server.ntli.net 17.02.06, 22:07
                  ja sie pod zadna bracia nie podpisuje

kropka
                  • Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:13
                    Nie znasz sie, zapraszam do Pulsara w Poznaniu, zintegrujemy sie z moimmi
                    ziomkami :)
                    • Gość: mrmisquamacus Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.server.ntli.net 17.02.06, 22:15
                      zapraszam do Londynu, dzielnica Brixton, tez sie zintegrujesz z fajnymi ziomkami.
                      • Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:20
                        Gdzie?? Ja zapraszam do mojej siłki, bedzie integracja!!
                        A co powiecie na temat mojej ZX10?? Mam szanse latem u panien???
                        Howgh
                        • Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:22
                          Staaary !!! Spox !!! Dasz rade, a jak co to dzwon albo pisz na forum po
                          porade !!!
                        • Gość: Transgapa Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:57
                          Kurde ociec, ja sem kupił Transalpa, bo chciałem se panne wyrwac z Pulsara no.
                          Czy to dobry wybor był, bo słyszałem, że ze sześcsetą to juz startowac do
                          maniurek moge...
                          • Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 18.02.06, 00:13
                            spox stary !!! Mozemy razem se skoczy na panny !!! Ale masz jakis kombi co bys
                            wygladal jak prawdziwy motocyklista ? Jak masz to dawaj znaka na gforum i
                            walimy do manieczek !! stary !!!
                            • Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 18.02.06, 00:16
                              Nom, to rozumiem!! Gwardia na panny sie szukuje :) Pisze sie ze swoją ZX10 :)
                              Uwaga - kupcie buty motocyklowe, bo ponoć od lata w adikach już nie wpuszczaja
                              na wiekszosc imprezek!
                              HOGWH
                              • adversary Re: kupiłem wreszcie moto !! 18.02.06, 01:48
                                ciezko sie pisze z samym soba co?
    • stradiwarius Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 23:38
      Jesteś Waść sam GAŁGAN!!
      • deviant.rr jełopy 18.02.06, 14:03
        GSXR 600 w roku 92 został wyprodukowany tylko w stanach i produkowany byl tam
        tylko rok. (z modelu 750 zmieniono korbowody a więc uległ zmianie skok i
        uzyskano tym sposobem 600 tke.)
        Dopiero w 1998 zaczęto produkować GSXR 600.
        • yamasz Re: 19.02.06, 15:46
          boże co za chała... wybieracie sie na panny, ale czy wiecie jak takowa wygląda?
          i co chcecia z nimi robić w szachy pograć? ;) co do starego trupa GSX jakiegoś
          tam z 92r. to wcale nie stray trup, da sie tym nawinąć jeszcze sporo km.

:::Śmierć puka do kurników:::

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka