Gość: superGSXR IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:06 Dzisiaj wresczie kupiłem moto !! dwa lata okładania hajsu i jest !! Suzuki gsxr 600 z 92! Teraz mam wszystko gdzieś !! Tylko bede jezdzil i jezdzil a w soboty na disco po gałgany !!! No !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:15 Hehe supergsxr! Rozumiem twoje zadowolenie :)) Chociaz masz trupa akuurat, tzn kupiłeś starucha i raczej nie licz na panny, no chyba, że w remizie, gdzie sie ! Ja kupiłem właśnie nową ZX10. Dodam ze to moje pierwsze moto, prawko mam od roku, ale większość chłopaków z siłki daje rade na podobnych sprzetach, no i oczywiście panny lecą jak na pitbulle!! Oczywiscie najlepsze są czerwone motory, ale ja ZX10 mam zieloną, mam nadzieję, że pod Pulsarem latem będzie się działo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:33 Hej !! widze ze spoko z Cieboie gosc, chociaz chyba troche masz lat dziadku !!! Czerwone to ja lubie gałgany na mój widok a nie bajki !! Pa dziadziu !! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 21:38 rozdwojenie jazni masz kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nissin Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:40 szescsetki gixery nie wychodziły w tych latach WIESIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:43 WIESIU?? Koleś !! Za mało wiesz o motorach !!! Swoja gsxr kupiłem na allegro !!! Z pewnego zródła !!! Ucz sie lepiej i idz spac !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nissin Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:49 wyssij mi baka z du'py. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:51 Nie rób scen chłopie...zbieraj puszki to moze se kupisz ogara trzy biegowego hehe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_89 Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 21:53 Nie ma to jak prawdziwa rozmowa o motocyklach :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 21:55 na tym forum juz nic mnie nie zdziwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_89 Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 22:02 Jak by sie nad tym zastanowic to raczej nic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 21:57 Ale chamówa!!! Nissin sam se wyssij bąkala!! Zrób se liposukcje może... Ja tego kolesia od gsxra rozumiem, moze nie wiedzieć, że ma 750 a nie 600, skoro ma pierwsze moto i jest posrany teraz. Weźcie się powtrzymajcie, jesteśmy bracią motocyklową, nie musimy wciągać swoich pierdów!! Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 22:01 prawdziwy motocyklista musi wciagac pierdy! ...acha, bylbym zapomnial ze powinno mu sie odbijac sadzonym jajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:06 No to gratuluje chłopie...moze z moto sie na kombajn przesiadz !! tam se tym jajkiem pooddychaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.server.ntli.net 17.02.06, 22:07 ja sie pod zadna bracia nie podpisuje kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:13 Nie znasz sie, zapraszam do Pulsara w Poznaniu, zintegrujemy sie z moimmi ziomkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.server.ntli.net 17.02.06, 22:15 zapraszam do Londynu, dzielnica Brixton, tez sie zintegrujesz z fajnymi ziomkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:20 Gdzie?? Ja zapraszam do mojej siłki, bedzie integracja!! A co powiecie na temat mojej ZX10?? Mam szanse latem u panien??? Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 17.02.06, 22:22 Staaary !!! Spox !!! Dasz rade, a jak co to dzwon albo pisz na forum po porade !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Transgapa Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:57 Kurde ociec, ja sem kupił Transalpa, bo chciałem se panne wyrwac z Pulsara no. Czy to dobry wybor był, bo słyszałem, że ze sześcsetą to juz startowac do maniurek moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGSXR Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 18.02.06, 00:13 spox stary !!! Mozemy razem se skoczy na panny !!! Ale masz jakis kombi co bys wygladal jak prawdziwy motocyklista ? Jak masz to dawaj znaka na gforum i walimy do manieczek !! stary !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CarloPitbull Re: kupiłem wreszcie moto !! IP: *.echostar.pl 18.02.06, 00:16 Nom, to rozumiem!! Gwardia na panny sie szukuje :) Pisze sie ze swoją ZX10 :) Uwaga - kupcie buty motocyklowe, bo ponoć od lata w adikach już nie wpuszczaja na wiekszosc imprezek! HOGWH Odpowiedz Link Zgłoś
adversary Re: kupiłem wreszcie moto !! 18.02.06, 01:48 ciezko sie pisze z samym soba co? Odpowiedz Link Zgłoś
stradiwarius Re: kupiłem wreszcie moto !! 17.02.06, 23:38 Jesteś Waść sam GAŁGAN!! Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr jełopy 18.02.06, 14:03 GSXR 600 w roku 92 został wyprodukowany tylko w stanach i produkowany byl tam tylko rok. (z modelu 750 zmieniono korbowody a więc uległ zmianie skok i uzyskano tym sposobem 600 tke.) Dopiero w 1998 zaczęto produkować GSXR 600. Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: 19.02.06, 15:46 boże co za chała... wybieracie sie na panny, ale czy wiecie jak takowa wygląda? i co chcecia z nimi robić w szachy pograć? ;) co do starego trupa GSX jakiegoś tam z 92r. to wcale nie stray trup, da sie tym nawinąć jeszcze sporo km. :::Śmierć puka do kurników::: Odpowiedz Link Zgłoś