fibin 23.02.06, 05:38 Shit, znów dosypało śniegu! A wczoraj było tak ślisko, że można było grać w hokeja. Albo curling, nie przymierzając:) Wiosno, gdzie jesteś? Czekamy z tęsknotą:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fibin Re: Do diabła z ta zimą!!! 23.02.06, 08:59 P: Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? O: Dupa na boku. Szef do sprzątaczki blondynki: - Pani Jadziu, proszę posprzątać windę. - Na każdym piętrze? - Dlaczego student jest podobny do psa? - Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy... Japonki to maja zajebiście: wstają rano i... znowu w kimono Głos z radia:- Czas na poranną gimnastykę. Jesteście gotowi? No, to zaczynamy! Góra-dół, góra-dół... A teraz druga powieka!!! Rozmowa dwóch kolegów: - Słyszałem, że są w sprzedaży takie szkła, przez które wszystko wydaje się piękniejsze, nawet własna żona... - Znam je już od lat. Są dobre, tylko stale trzeba je napełniać.. Malzenstwo z dwudziestoletnim stażem: zona krzata sie wkuchni, maz cos naprawia. W pewnej chwili maz wola: Stara! Chodz na chwile! - Co? - Potrzymaj ten drucik. Zona poslusznie chwyta kabelek, po czym pyta: - I co? Nic, widocznie faza jest w tym drugim... Facet umówil sie z kolegami na polowanie. W dniu polowania wstal skoro swit, ubral sie wzial bron, wyszedl przed dom, postal... i stwierdzil, ze nie pojedzie, bo jest za zimno. Wrócil do domu, rozebral sie i wszedl z powrotem do nagrzanego łózka i przytulil sie do goracej zony. Zona po omacku poklepala go po pośladkach i pyta: - To ty? - Yhm, to ja. - Zmarzles? - Zmarzlem. - No popatrz, a ten idiota pojechal na polowanie... Dialog - Ożenisz się ze mną? - Nie. - To złaź ze mnie! Rozwód Adwokat pyta swojego klienta: - Dlaczego chce się pan rozwieść? - Bo moja żona cały czas szwenda się po knajpach! - Pije? - Nie, łazi za mną! ------------------------------------------------------ Smutny - Dlaczego masz taką nieszczęśliwą minę? Moja żona wyjeżdża na tydzień do swojej matki. - I z tego powodu jesteś taki ponury? - Muszę, bo inaczej nie wyjedzie. ------------------------------------------------------ Żona do męża : - Zobaczysz, przyczepię kartkę nad naszym łóżkiem, że jesteś idiota. Niech całe miasto się dowie ------------------------------------------------------ Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie. ------------------------------------------------------ Kolega dzwoni do kolegi: - Wpadaj do mnie, sa! dwie znajome, zabawimy sie!! - ladne??? - Wypijemy, bedzie ok... Odpowiedz Link Zgłoś