Dodaj do ulubionych

Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!!!!!!!

IP: 195.136.33.* 15.03.06, 12:46
Czytając te wszystkie wątki, mam wrażenie że nikt się tu jeszcze niczego nie
dowiedział.
Koleś pyta czy GS 500 czy ER5 to mu odpowiadają XJ , CB500, CBF 500,
Translap itp.
Ludzie odpowiadajcie na pytania !!!!, a jak chcecie sobie pogadać o
pierdołach lub się trochę pokłócić to zmieńcie forum !!!!!
Obserwuj wątek
    • ireo Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! 15.03.06, 12:51
      Gość portalu: les napisał(a):

> ...
      > Ludzie odpowiadajcie na pytania !!!!, a jak chcecie sobie pogadać o
      > pierdołach lub się trochę pokłócić to zmieńcie forum !!!!!

to dlaczego nie zmieniasz?
      (a temat dałeś za długi. "NIE!!" powinno być od razu po "Czy można?")
      • Gość: NYorker Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.03.06, 14:19
        chlopaczyna chce sie dowiadywac, a sposob dowiadywania sie trudno zmienic (o ile
        w ogole mozna). zwlaszcza, jesli chce sie dowiedziec tego samego, czego chce sie
        dowiedziec ktos inny, zainteresowany np. gs500 v. er5. przeciez on nie ma wplywu
        na cudze zainteresowania. nie dziw, ze odpowiedzi frustruja, bo nie odpowiadaja
        na zainteresowania, na ktore nie ma sie wplywu.

jedyne zrodla niedowiadywania sie to moherowe kaski i kaski kwieciste. pat.
      • soleski Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! 15.03.06, 15:40
        Ireo: Twój cynizm, złośliwość i chęć dołożenia bliźnim też potrafi zyskać
        zabawną formę :-)
    • Gość: carina79 Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 14:16
      calkowicie sie z Toba zgadzam!
      nikt nie odpowiada sensownie na pytania, wszyscy wszystkim tylko dogryzaja, sa
      nieuprzejmi i aroganccy. ciagle klotniem, sarkazm i zlosliwosci. to straszne!
      sama zastanawialam sie czy kupic GSa czy ERa, ale Brembo kazal mi kupic Afryke.
      Kupilam, a teraz nie umiem nia przejsc testu NY, ani nawet wsiasc na nia bez
      pomocy dwoch roslych Murzynow :(
      • Gość: NYorker Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.03.06, 14:21
        dobre. przyznaje, ze dopiero teraz zrozumialem nazwe. africa twin.
        • Gość: carina79 Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 14:24
          zapomnialam zaznaczyc, ze roslych i identycznych :)
          • Gość: igi Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:34
            znaczy sie ze afryczka moga jezdzic tylko blizniaki? ale oni nie dostana do
            ziemi :)
            ciekawe czy brembo ma blizniaka?
            • Gość: mrmisquamacus Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.scansafe.net 15.03.06, 14:36
              blizniakow mozna wozic w kufrach, szczegolnie gdy sa kompaktowi jak nasze kwaki.
    • Gość: NYorker Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 70.19.14.* 15.03.06, 15:45
      gdy tylko moga sie czegos dowiedziec, to nie lapia...
      • Gość: carina79 Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 15:48
        moze nie przeczytali wszystkiego. nie moze byc az tak zle...
        • Gość: NYorker Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 70.19.14.* 15.03.06, 16:18
          tak, to czyni sens. napisz, ze roslych, to albo napisza, ze nie dostaja do
          ziemi, albo zeby ich trzymac w kufrach. celowo nie napisalem 'wozic', bo kto by
          wozil dwoch murzynow... jezu...
          • Gość: carina79 Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 16:31
            bo rosly to jest taki co jeszcze rosnie, a jak blizniak to musi byc maly, takie
            panuja w polsce zwyczaje.
            murzynow sie rzeczywiscie nie wozi, a co najwyzej przejezdza, bo po co komu
            Murzyn odkad zniesiono niewolnictwo.
            a poza tym nienawidze zdrobnienia afryczka - robi mi sie niedobrze (ktos tam
            tak napisal).
            • ireo Re: Czy można? "NIE"!! 15.03.06, 16:52
              Yorker, czy mógłbyś się łaskawie poświęcić, ożenić się z nią i byłby spokój?
              (widzę liczne korzyści. pomyśl tylko, ilu ludzi mogłoby to obrazić)
              • Gość: NYorker Re: Czy można? "NIE"!! IP: 70.19.14.* 15.03.06, 17:03
                oh no, that's a good one. have to think about. (on answer, not suggestion).
                • Gość: carina79 Re: Czy można? "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 17:16
                  non pensare troppo lungo per favore! devo andare a mangiare qualcosa e mi
                  interessa tanto la tua risposta ;)
                  cambiamo le lingue or what??
                  • Gość: NYorker welke taal is dit? IP: 70.19.14.* 15.03.06, 17:22
                    • Gość: carina79 ksazalieniu niczewo nie paniala :( IP: 212.240.35.* 15.03.06, 17:27
                      • Gość: NYorker nieszkodzit. IP: 70.19.14.* 15.03.06, 17:37
              • Gość: carina79 Re: Czy można? "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 17:17
                sam sie ozen niedorajdo!
                co NYorkerowu zle zyczysz, az jezyka w gebie zapomnial (polskiego)!
                • Gość: NYorker Re: Czy można? "NIE"!! IP: 70.19.14.* 15.03.06, 17:26
                  ale mnie ten ireo rozsmieszyl... wciaz nie wiem, co napisac, motyla noga.
              • Gość: NYorker Re: Czy można? "NIE"!! IP: 70.19.14.* 15.03.06, 17:36
                ireo, czy moglbys napisac mi, jaka wartosc na czarnej gieldzie moze miec dwoch,
                niewyrosnietych (roslych), zle odzywionych, mentalnie wyoknczonych, czarnych
                murzynow? cariny afrika to badziew, wiec niewiele wnosi do wiana, a na cenach
                murzynow sie nie znam.
                • Gość: carina79 Re: Czy można? "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 17:38
                  ale za to trzymalam dla Ciebie nietkniety wianuszek... :)
                  • Gość: NYorker Re: Czy można? "NIE"!! IP: 70.19.14.* 15.03.06, 17:41
                    wspaniale, ale niestety nie masz tu nic do gadania. to ja tu facet jestem i ja
                    tutaj wszystkich obrazam.
                    • Gość: carina79 Re: Czy można? "NIE"!! IP: 212.240.35.* 15.03.06, 17:46
                      dobrze, jesli ma to Cie utwierdzic w przekonaniu o swej meskosci, to niech Ci
                      bedzie, ze obrazasz...Niuniu Yorkerze :)
          • Gość: Aqq Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 17.03.06, 21:48
            Skoro murzyni, rośli, zapewne młodzi, silni, urodziwi, obdarzeni przez matkę N.
            To co Carina mogła robić w stylu "twin"?
            • Gość: NYorker Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 70.19.14.* 17.03.06, 21:53
              to blyskotliwe pytanie. jako takie, obawiam sie, ze pozostanie bez odpowiedzi.
    • Gość: brembo Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:40
      gs 500 i er5 fali z olejem, wiekszosc to przerobiła i wie. wiec z uprzejmoscji
      polecaja cos innego niz to co wygrywa jakies tam testu w motorad motocykl i
      innym sponsorowanym badziewiu. jak ktos pisze ze cb500 jest lepsza opcja niz
      gs500, to robi ci ciołku uprzejmosc.

nazwa AFRICA TWIN nie ma nic wspolnego z dwoma murzynami ! :D
      • Gość: zoomka Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: 71.194.5.* 15.03.06, 23:28
        "powodow malo mamy do dumy
        lecz kazdy z nas ma ja we krwi
        dawnosmy zjedli wszystkie rozumy
        teraz nas mdli"

pewnie bez powodu tak mi sie skojarzylo...
        • Gość: jazz złośliwiec Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.localnetwork.pl 16.03.06, 00:32
          a fe!
          jacy tu wszyscy nieuprzejmi!!!
          a jacy aroganccy!!!
          a jacy zmanierowani (vide brembo)
          och! i pewnie nogi w pozdrowieniu nie podniosą....
          och to potworne!!!

• speedy1000 Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! 16.03.06, 10:01
            jak mowicie ze wszyscy sa tacy arogancy to zajrzycjcie sobie na Auto Moto - tam
            jest dopiero badziewie.

pozdr
    • Gość: lolo Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:03
      Co się dziwisz - przecież tutaj pisują tylko obsran.e precle
      Biedne, zakompleksione, budyniowate, itp.
    • punkcik5 Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! 24.03.06, 17:50
      Gość portalu: les napisał(a):

> Czytając te wszystkie wątki, mam wrażenie że nikt się tu jeszcze niczego nie
      > dowiedział.
      > Koleś pyta czy GS 500 czy ER5 to mu odpowiadają XJ , CB500, CBF 500,
      > Translap itp.
      > Ludzie odpowiadajcie na pytania !!!!, a jak chcecie sobie pogadać o
      > pierdołach lub się trochę pokłócić to zmieńcie forum !!!!!

Powiem tylko tyle - w 100-u procentach się z Tobą zgadzam
      • Gość: l Re: Czy można się tu czegoś dowiedzieć "NIE"!! IP: *.bulldogdsl.com 26.03.06, 20:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka