Dodaj do ulubionych

mam prosbe WIELKA

IP: *.telkonet.pl 17.04.06, 18:03
Nie dawno kupilem motocykl fajnego chopperka.Chcialbym sie zapisac do
jakiegos klubu gdzie moglbym jezdzic z innymi na motorkach i pozanc innych
fajnych kolesi. Czy moglibyscie mi powidziec jakie sa kluby w
woj.swietokrzyskim i okolicach???
Obserwuj wątek
    • Gość: jazz Re: mam prosbe WIELKA IP: *.localnetwork.pl 17.04.06, 18:14
      może spróbuj w pubie "Błękitna Ostryga"...Tam powinna być kupa "fajnych kolesi"
      • Gość: mrmisquamacus Re: mam prosbe WIELKA IP: *.popl.cable.ntl.com 17.04.06, 18:35
        w wawce na kozlej chyba byl jakis klub MC, sprobuj tam
        • Gość: jazz Re: mam prosbe WIELKA IP: *.localnetwork.pl 17.04.06, 19:13
          macis, to był sarkazm...."błękitna ostryga" to pub dla pedałów w filmie "akademia policyjna"
          • Gość: mrmisquamacus Re: mam prosbe WIELKA IP: *.popl.cable.ntl.com 17.04.06, 20:08
            jazz, na kozlej tez byl klub dla pedalow :D
            nie zrozumiales mnie hehe
            • Gość: jazz Re: mam prosbe WIELKA IP: *.localnetwork.pl 17.04.06, 20:09
              kurcze, mam sąsiadów pedałów, a tego nie wiedziałem....hy hy...
              świat tak szybko pędzi do przodu....
        • Gość: Irek Re: mam prosbe WIELKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 19:14
          Startuj do dowolnego klubu MC z twojego regionu. Będzioesz traktowany
          na "równi" ze starszymi kolegami przez pare pierwszych lat i nikt ci w
          przyszłości nie podskoczy :-)))
      • Gość: klep Re: mam prosbe WIELKA IP: *.telkonet.pl 17.04.06, 19:49
        "jazz" ty debilu!!! denerwujesz mnie!! wez zacznij pisac normalnie a nie
        czepiac sie wszystkiego!!!ciebie nikt nie prosil o zaden komenarz!!!i w ogole
        zamiast powiedziec kolesiowi cos to ty glupka udajesz !!! jak jestes
        motocyklista lub uwarzasz sie za takiego to mu pomoz a jak nie to po co jestes
        na tym forum???
        • Gość: jazz Re: mam prosbe WIELKA IP: *.localnetwork.pl 17.04.06, 20:08
          po pierwsze- naucz się ortografii, bo się ośmieszasz
          po drugie - nie pisz pod kilkoma nickami - to sie może skończyć schizofrenią, albo czymś gorszym? może napisz do "jestem", oni podobno kiedyś pomagali w takich beznadziejnych przypadkach...
          • Gość: mrmisquamacus Re: mam prosbe WIELKA IP: *.popl.cable.ntl.com 17.04.06, 20:09
            do Kasi z bravo niech napisze heh
    • Gość: pawlo Re: mam prosbe WIELKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 19:22
      Moja rada jest taka: pobujaj sie jakiś czas sam lub z kimś dla toważystwa,
      odwiedź pare zlotów wypij z kolesiami morze piwa i zastanów się gdzie warto
      zostać. Jednemu podoba się jedno innemu co innego więc najlepiej samemu
      poszukać, lub poczekać na zaproszenie.

pozdrowionka
      • Gość: brembo Re: mam prosbe WIELKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:17
        kluby MC to zakąpleksione geje co sie czuja mocne w stadzie:) stawiam na
        jednostki silne indywidulanie!
      • zi3lony Re: mam prosbe WIELKA 17.04.06, 20:17
        pawlo dobrze prawi
        nic na sile, popytaj sie "barwnych" i "bezbarwnych" ktorzy maja pojecie i
        wyciagnij wnioski, bo jak w jednym klubie Ci sie nie spodoba i bedziesz chcial
        zmienic barwy to beda na Ciebie krzywo patrzyc (w najlepszym przypadku)

pozdro 750
    • Gość: jazz Re: mam prosbe WIELKA IP: *.localnetwork.pl 17.04.06, 21:12
      hej, a u was nie ma takich klubów w radomiu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka