Gość: rysiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:19 czy osobnik brembo to taki koleś, ktory w nieestetycznych blond dredach jezdzi po warszawie na zdezelowanej africa twin i gada podczas jazdy sam ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrmisquamacus Re: brembo? 27.06.06, 20:37 to nie ten, brembo to ten co nie jezdzi na Africe Twin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: brembo? IP: *.localnetwork.pl 27.06.06, 21:00 nie, to nie ten, to ten drugi, poza tym, on nie gada sam ze sobą, tylko przez radio, a czasami komórkę.... eech, ignoranci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: brembo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:20 ty, koleś, nie wpadłem na to...jaki ten swiat skomplikowany ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: brembo? IP: *.chello.pl 27.06.06, 21:39 A Ty ,w którym wcieleniu drogi forumowiczu widziałeś dziś brembo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: brembo? nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:05 kurierów warszawskich nie umiecie rozpoznawać. to was naucze. to bardzo proste. Rysiu. ten kolo co go żeś widział to Bedi. cecha wspolna ze mną? mamy takie same afryki. tylko moja jest jak nowa a jego ztrolowana. poza tym nei mam dredów, choć też gadam ciagle do siebie i sie lansuje po stolycy. pewnie widuje wiekszość z was na moto na miescie, i nawet nie wiem ze wy to wy :) o o !! Bedi static.flickr.com/51/176503255_24ee990bb1_o.jpg a ten to Brembo static.flickr.com/66/176506900_cdf6a5f5d3_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: brembo? nie! IP: 70.19.14.* 27.06.06, 22:22 gdy widzisz takiego kolesia o autystycznej twarzy ktoremu stoi busa miedzy nogami, to wiesz juz kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 Re: brembo? nie! 27.06.06, 22:24 odpowiem szczerze. sram na ścigacze. bus r1 i tego typu padlin jest od pyty w wawie. ale hayabusa w oryginale mis ie zajebiscie podoba ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: brembo? nie! IP: 70.19.14.* 27.06.06, 22:41 masz szczescie, ze zyjesz w warszawie. tam buse mozesz dokladnie zobaczyc na zywo. o ile sie przy niej zatrzymasz. tutaj znam tylko ze zdjec, bo w ruchu to one szybkie sa. slowianin na japonskim motocyklu to endoenergetyczna mieszanka musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 Re: brembo? nie! 27.06.06, 23:06 afryka na dynojetach masahuku i K&N w wyscigu ze świateł raczej nie daje wiele szans tym lamusą na plastikach w adidasach i dzinsach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: brembo? nie! 27.06.06, 23:16 nyorker napisał(a): > gdy widzisz takiego kolesia o autystycznej twarzy ktoremu stoi busa miedzy > nogami, to wiesz juz kto to. powaznie?! Buse kupiles?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek-CBR Re: brembo? nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:45 Tez widziałem tego kolesia w dredach (Bediego) kiedyś na mieście. Pozdrowienia dla warszawskich kurierów ! Odpowiedz Link Zgłoś