Dodaj do ulubionych

gdzie kupic motocykl w w-wie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:48
jesli ktos z Was zna dobry komis w w-wie, kogos kto sprowadza motory i nie wsadza na mine, to dajcie jakies namiary na nich. Dzieki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • scorell Re: gdzie kupic motocykl w w-wie? 01.08.06, 12:37
      ja swojego sprzęta kupiłem dokladnie rok temu w komisie na Połczyńskiej 112 i
      rowniez polecili mi go zadowoleni ludzie poprzez internet z tym że nie wiem czy
      ten komis jeszcze jest ale mozesz sprawdzic ja naprawde nie żałuje.
    • Gość: Simon Re: gdzie kupic motocykl w w-wie? IP: *.era.pl 01.08.06, 16:18
      www.motomotion.pl
      chłopaki sprowadzają moto z francji i od faszystów... przeważnie sa to sprzęty
      po lekkich szlifach do czego się przyznają i niczego nie ukrywają. Sam kupiłem
      od nich dwa lata temu transalpa i jestem bardziej niż zadowolony. Poleciłem ich
      również kilku osobom i nikt do tej pory zlego słowa na nich nie powiedział.
      Jak kupisz u nich moto to nie zostawia Cię samego z ewentualnymi problemami.
      • Gość: Seraphin Re: gdzie kupic motocykl w w-wie? IP: 80.51.10.* 02.08.06, 13:20
        Ja swoje moto kupiłem w tym roku u chłopaków z Połczyńskiej. Zanim się
        zdecydowałem też zbierałem opinie na ich temat. Były pozytywne i moja też jest
        pozytywna. Z moto nie ma żadnych problemów. Śmiga jak marzenie i oby tak dalej.
    • Gość: mad Uhma Bike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:27
      Na kupowane z ich komisu sprzęta dają rok rękojmi. Całkiem niezły wybór,
      ściągają też na zamówienie.

www.uhma-bike.pl

Pozdro,
      Mad

• Gość: Dzakas Ja swoja honde cbr f2 kupilem od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:41
      Goscia z Mińska mazowieckiego posiada on sklep moto-fun motorki ladne zadbane
      gosc troche chachmet dlatego musisz dobrze sie targowac ja wytargowalem 1000zl
      ale nie anrzekam sprzecik fajny jest on z okolic debie wielkie zadzwon do neigo
      jelsi chcesz teraz poojechal do wloch mzoe cos sensownego przywiezie 604 535 406

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka