Dodaj do ulubionych

Jak podnieść moc silnika

08.08.06, 15:52
z gory dzienki za odpowiedz ;)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: żarskiSmyk Re: Jak podnieść moc silnika IP: 195.205.191.* 09.08.06, 22:45
      zależy jaką masz jednostke napisz troche więcej
      • Gość: Grycan Re: Jak podnieść moc silnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:47
        Moto to busa z turbospręzarkom - teraz ma 500 Hp
        • Gość: żarskiSmyk Re: Jak podnieść moc silnika IP: 195.205.191.* 09.08.06, 22:50
          ta szwedów z patrz.pl sie naoglądałeś
          • grycan Re: Jak podnieść moc silnika 09.08.06, 23:07
            Spadaj "grycanie" ja jestem prawdziwy grycan !
            Chodzi mi o MZ.
            • Gość: żarskiSmyk Re: Jak podnieść moc silnika IP: 195.205.191.* 10.08.06, 11:07
              mz to dwusów pobaw sie tłumikiem ale fajerwerków nie bedzie
              • grycan Re: Jak podnieść moc silnika 10.08.06, 19:32
                Tłumnik to juz mam sportowy wykrzywiony do gory
                ale czasami ma jakies problemy na piatce "Brak sily" przy maltch obrotach
                silnika
                Dzieki za odp ;)
            • Gość: Teoretyk Re: Jak podnieść moc silnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:35
              Polerowanie i powiększenie kanałów dolotowych, zlikwidowanie "uskoków" w tych
              kanałach, inny filtr powietrza i świeca, korekta zapłonu, większe dysze w
              gaźniku, splanowanie (zmniejszenie wysokości) głowicy, ale z umiarem. Do tego
              możesz zmienić zębatki.
              To tak ogólnie, poszperaj w necie, coś tam napewno znajdziesz.
              • Gość: fireblademan Re: Jak podnieść moc silnika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.06, 18:16
                Daj se sposob z tymi staruszkami. POstaw se do komorki a wsiadz se na blade to
                nie bedziesz mial prblemow z deficytem mocy.Sam to przerabialem.
                • bartekexc Re: Jak podnieść moc silnika 10.08.06, 22:12
                  widziałem w necie komory rozprężające do mzetek, jak znajdę to wstawię linka.
                  P.S. układ wydechowy w 2T jest w stanie podnieść moc do 100%
                  • Gość: fireblademan Re: Jak podnieść moc silnika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.06, 22:16
                    a moze ten silnik jest wstanie chodzic na samym tlumiku przeciez sad daje taka
                    sama moc jak caly silnik?? Extra wynalazek.Opatentujr to. Dzieki!
                    • bartekexc Re: Jak podnieść moc silnika 11.08.06, 00:08
                      to powiedz mi dlaczego w moim ktmie bez układu jest tylko 27,.... KM a po
                      zamontowaniu całego dochodzi do 53 z hakiem ?
                      • zarskismyk Re: Jak podnieść moc silnika 11.08.06, 12:19
                        bo to w ciśnieniu spalin cała magia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka