Gość: Błażej GL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:00 chcialbym sie dowiedziec ktorego wrzesna wychodzi gazeta z filmem mx chaos ? pazdziernikowy numer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymon.dziawer Re: mx chaos 19.09.06, 09:40 Film dołączony do Świata Motocykli 10/2006 - w kioskach od dziś (19 IX). Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: mx chaos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:06 szymon dlaczego w ostatnim odcinku jednoslada jezdziłes w spodniach w kamo werhmachtu??? Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.dziawer Re: mx chaos 20.09.06, 13:09 Nie jeździłem w takich spodniach. W ogóle nie jeździłem. Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Opinia konesera 19.09.06, 17:26 Włanie skonczyłem oglądać - tylko jedno ciśnie mi sie na usta : WRESZCIE, QR..A , WRESZCIE!!!! Wreszcie film dołączony do ŚM który daje sie ogladać i do tego jeszcze jak !! Chłopaki naprawde dają radę, w całej bajce tylko jedna dłużyzna - ta w ktorej bohaterowie opowiadają o sobie wyliczajac jakie kto miał motocykle i ile jeździ ( nie wiem kogo to ... ?? bo mnie zdecydowanie nie) dużo fajniej oglądać jak jeżdżą. Generalnie pomiędzy tym filmikiem ( troche krótki , niecałe 50 min) a produkcjami braci Stone o bambusach jeżdzących na przednim i tylnym ( jak qr..a możabyło natrzaskać tyle filmów o tych samych pierdołach - jak oglądneło sie jeden , to tak jakby sie widziało wszystkie) jest KOLOSALNA różnica. moje subiektywne gratulacje dla MotoX - tak trzymac :] pozdrawiam serdecznie i czekam na jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: Opinia konesera 19.09.06, 23:20 Filmu jeszcze nie widziałem, ale opis kolegi wyżej poruszył mnie dogłębnie - podoba mi się taka krótka recenzja - nic dodać nic ująć - TIP TOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Opinia konesera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.06, 09:22 Świetny filmik, teraz czekam na tai sam o wyścigach drogowych.;) Odpowiedz Link Zgłoś