Gość: marcin transalp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:15 w jaki sposob mozna zwiekszyc glosnosc fabrycznego wydechu w transalpie. Nie chodzi mi o wymiane na akcesoryjny, im mniejsza ingerencja tym lepiej. Ktos ma jakis pomysl. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szynszyll Re: glosniejszy wydech IP: *.prz.rzeszow.pl 14.11.06, 10:33 yo! ktos ma jakis lepszy pomysl: ja mam - daj sobie spokoj, nie wyrosles jeszcze z takich 'akcji' - ktoregos dnia wezmie Cie na zwiedzanie europy i skonczysz wycieczke w szwaicarii lub u kasztanow na lawecie bo Ci chlopcy nie podzielaja polskiej fascynacji ..iem po uszach bogu ducha winnych ludzi - wiec reasumujac - podaruj sobie. szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: glosniejszy wydech IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 14:07 rozwierc tlumiki i wijmij wszystko ze srodka :)))) tylko wtedy nieprzejdzie badan technicznych jaki sie ktos uprze np. policja to zabiora dowod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: glosniejszy wydech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:58 Moi bracia w swoich Junakach wywiercili w przegrodach tlumika dziury ale jest to inna historai i inne tlumiki ale co o takiego moto to koledzy maja racje ! NIE WARTO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: glosniejszy wydech IP: 70.19.14.* 14.11.06, 18:00 'bo Ci chlopcy nie podzielaja polskiej fascynacji' jeden z lepszych tekstow ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A po co? 14.11.06, 18:32 Nie mam motocykla, więc się spytam po co ma być głośniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: glosniejszy wydech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:39 mialem taki wiercony tłumik w trampku. palił wiecej, mial mniejszy moment na dole, wiecej palił i sie przegrzewał. lipa nie polecam. jak cos kup co akseroryjnego. nie musi byc nowy. poprawa osiągów i brzmienia dosc spora. Odpowiedz Link Zgłoś