Dodaj do ulubionych

sandomierz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 09:53
hej jest ktos z okolic sandomierza kto sie interesuje motocyklami chcialem
zalozyc club motocykli bo w okolicy niema .od zawsze interesowalem sie
motocyklami jest to moje hobby .wiec jak ktos to czyta co ma podobne
zainteresowania to piszcie domnie na gg2462300 pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: matt wroclaw Re: sandomierz IP: *.nott.adsl.virgin.net 29.01.07, 15:01
      jak to nie ma klubu? to kto zorganizowal ostatnii zlot pod zamkiem naqd wisla?
      bylo sie:)
      • Gość: lukasz Re: sandomierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:29
        ano nie bylo sie wtedy bo akurat mialem w tedy motocykl w naprawie .agdzie ten
        club jest ?bo bym sie zapisal pozdrawiam
        • sarawi sandomierz 29.01.07, 17:12
          club - hehehehe, a moze pisz po polsku, co?
          To spotkanie, ktore mialo miejsce w Sandomierzu nie bylo spotkaniem zadnego
          konkretnego CLUBU - zlot milosnikow dwoch kolek, byli ludzie z roznych czesci
          Polski, choc pewnie wiekszosc z podkarpacia.
          Szczerze mowiac, watpie, ze uda Ci sie zalozyc jakis oficjalny CLUB :)))
          wieksza szansa na to, ze raczej poznasz jedynie ludzi ze swojej okolicy, ktorzy
          jezdza. Tak czy siak, powodzenia hehehe
          • Gość: lukasz Re: sandomierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:10
            jak sie pozna duzo osob co jezdza motocyklami to tez bedzie dobrze bo bedzie
            mozna sie z kims spotkac i pogadac pozdrawiam
            • Gość: matt wroc Re: sandomierz IP: *.nott.adsl.virgin.net 30.01.07, 02:42
              to jak nie miales sprzeta to tez mogles tam przyjsc i pogadac z kim
              trzeba...sprzetow z twojego miasta bylo pelno! bylo milo:)
      • p_kilian Re: sandomierz 30.01.07, 18:47
        i jak podobał Ci sie ten zlot?? tez bawiłem:)
    • Gość: mmarcinn Re: sandomierz IP: 213.199.201.* 30.01.07, 06:55
      myslalem ze sandomierz to takie urządzenie do mierzenia piasku na Dakarze je
      stosuje Pan Czachor
    • lukaszek222222 Re: sandomierz 30.01.07, 20:16
      hej kiedy zaczynacie sezon motocyklowy ?
      • sarawi sandomierz 31.01.07, 20:06
        jak stopnieje snieg ;)
        • Gość: lukasz Re: sandomierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:09
          sarawi ajaki masz motocykl i skad jestes???
          • sarawi Sandomierz 03.02.07, 19:35
            Urodzilam sie w Nowej Debie, wiec niedaleko Ciebie, od x lat mieszkam w
            Krakowie, a od paru miesiecy w Irlandii. A jezdze honda hornet.
            • speedy600 Re: Sandomierz 13.02.07, 16:59
              OFFTOPIC
              hej Sarawi,

milo slyszec... tak sie zastanawialem gdzie sie podziewasz... a to juz Irlandii
              siedisz... i moto zmienilas.

pozdrawiam
              • sarawi Sandomierz 14.02.07, 19:52
                hello speedy600 - nie bywasz na forum (poludniowcow), na gadu podobnie, wiec
                swieze informacje Cie ominely :) (choc czy ja wiem czy takie swieze - na wyspie
                wyladowalam prawie 10 miesiecy temu, suzuki sprzedalam w sierpniu, honde
                kupilam w pazdzierniku ... wiec juz troche czasu minelo jakby na to nie
                spojrzec) - odezwij sie czasem na gg, to pogadamy :)
              • speedy1000 Re: Sandomierz 26.02.07, 15:40
                Hej, wstyd sie przyzac ale nie mam Twojego nr gg... :/ podeslij mi na KGP to
                sie napewno odezwe.

Papatki
    • maciek.b4 Re: sandomierz 07.02.07, 14:16
      Cześć
      Nie ma żadnego klubu w Sandomierzu i chyba nie ma chętnych na stworzenie
      żadnego klubu ludzie raczej chcą jeździć i się dobrze bawić niż naszywać sobie
      jakieś gó.. na plecach i się lansować. Jest Sandomierskie stowarzyszenie
      miłośników motocykli stworzone na potrzeby organizacyjne (zlot).
      Dziwie się że nie możesz poznać motocyklistów z okolic Sandomierza przejedź się
      po mieście podjedź nad Wisłę i zagadaj zaufaj mi na pewno nikt cię nie
      odepchnie.
      Ludzie są zajebiście i niezależnie od tego czym się jeździ jest się miło
      widzianym. Ja jeździłem z brygadą z Sandomierza i nie było znaczenie kto co ma
      a są to zajebiście ludzi którzy lubią się zabawić.

Jak się podobał zlot ?
      W tym roku też ma być, tylko już chyba nie nad Wisłą po za dużo użerania się z
      władzami miasta które chyba nie lubią takiej promocji.
      • lukaszek222222 Re: sandomierz 07.02.07, 18:03
        hejmaciek masz racje ze ludzie co jezdza motocyklami sa spoko bo znam kilku
        takich chodzi mi oto ze chcialbym powiekszyc moje grono znajomych co interesuja
        sie motocyklami i nie trzeba wcale nosic zadnych naszywek chcialbym sie z nimi
        spotkac pogadac i pojezdzic .mam dociebie pytanie skad jestes i jaki masz
        motocykl pozdrawiam i zycze udanego sezonu
      • Gość: matt wocek Re: sandomierz IP: *.nott.adsl.virgin.net 08.02.07, 03:08
        zlot byl oki...mam nadzieje,ze tej bialoglowie co ja ktos najechal na konkursie
        nic sie nie stalo...miejsce bylo bardzo urokliwe:) i blisko do starego miasta!
        • maciek.b4 Re: sandomierz 08.02.07, 09:16
          Witam
          Ludzie z Sandomierza nieraz się spotykają w Lapidarium.
          Ja jestem z Jędrzejowa ale mieszkałem ponad rok w Sandomierzu i był to naprawdę
          wspaniały rok. To jest chyba jedno z najładniejszych miast w Polsce, dla mnie
          to taki mały Kraków. Pierwszy dzień jak przyjechałem do Sandomierza na mojej
          słodkiej srebrnej BMW k75 s, podjechałem nad Wisłę i zagadałem z gościami
          którzy akurat tam stali, no i już miałem z kim jeździć.

Białogłowa spoko choć nieźle się poobijała, ale na szczęście to chyba stara
          Motocyklistka bo „miśki” podsuwały jej pomysł by oskarżyła organizatorów ale
          powiedziała im by się wypchali.( to był po prostu wypadek i nic nie mogło mu
          zapobiec, no może mór) ZAJEBISTA DZIEWCZYNA twarda sztuka, pozdrawiam.
          Miejsce rewelacyjne wręcz piękne na zlot, ale w tym roku chyba nie przejdzie,
          czego bardzo żałuje i pewnie nie tylko ja. No ale kto wie.
          Mam tylko nadzieje że zlot się odbędzie i jak się poprawi troszkę organizacje
          będzie jeszcze bardziej zajebiście iż było rok temu. W końcu dużo zależy od
          ludzi jacy przyjadą a mam nadzieje że wariatów nie będzie brakowało.
          Do sezonu jeszcze dużo przygotowań, szczególnie jak ma się motocykl w proszku a
          czasu mało.
          Czym ty śmigasz Łukasz?
          Do zobaczenia na drodze.

• lukaszek222222 Re: sandomierz 08.02.07, 20:11
          hej jasobie narazie jezdze honda mb 80 i sie z tego ciesze bo jest fajna
          bryczka i ma niezle osiagi jak na taka pojemnosc .ja juz sezon zaczalem
          pozdrawiam
    • Gość: mateuszxyx Re: sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:59
      Lukasz, z tego co sie orientuje to analny mariuszek niestety mieszka gdzies w
      okolicach Sandomierza... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka