Dodaj do ulubionych

Pracy szukam

IP: 81.210.17.* 08.05.07, 13:48
Hej, szukam pracy jako pomocnik mechanika lub ktokolwiek (prawie) w
warsztacie motocyklowym, wszelkie pytania kierujcię proszę na maila
nanikoti@o2.pl na wszystko odpowiem ;]
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: R1 Re: Pracy szukam IP: *.chello.pl 08.05.07, 16:11
      A może podaj jeszcze chociaż miejscowość w temacie, będzie ciut łatwiej
    • Gość: Koti Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: 81.210.17.* 08.05.07, 17:36
      Nieogarnieta, racja.
      • Gość: siekiera77 Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: *.aster.pl 08.05.07, 17:43
        nikotyno,
        w innym wątku piszesz
        że nie masz czasu na łażenie po
        pubach etc...
        to co cie tak absorbuje...?
        ;-) pozdr.
        • Gość: Koti Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: 81.210.17.* 09.05.07, 14:20
          Dobre pytanie - chwilowo nic mnie nie absorbuje, ale jak jest praca to aż nie
          chce wracać się do domu ;]
          • Gość: s d Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:29
            Na forum preclistów, sorry motocyklistów dodajże dominik poszukuje pracownika do
            serwisu hrg w poznaniu.
            • Gość: Koti Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: 81.210.17.* 10.05.07, 15:06
              A czy Poznań to okolice Warszawy..? ;] Chociaż w sumie mogę się przeprowadzić.
              Siekiera, co do pytania w innym topicu - tak, jestem już niestety pełnoletnia.
              Pzdr
              • Gość: siekiera77 Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: *.aster.pl 11.05.07, 23:08
                Gość portalu: Koti napisał(a):
                > Siekiera, co do pytania w innym topicu - tak, jestem już niestety pełnoletnia.
                > Pzdr

szkoda :-(
                myślałem że Ci zaimponuje
                swoimi filmikami na
                jutubie ;-/
                pzdr też
            • Gość: lysout Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: *.centertel.pl 10.05.07, 18:30
              Przyda im się dobry mechanik, warto mieć choć jednego w warsztacie..
              • Gość: Koti Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: 81.210.17.* 11.05.07, 16:46
                Sęk w tym, że ja jestem raczej średnio-zaawansowana niż wiodąca, a na razie
                zahaczyłam się w warsztacie samochodowym ;]
                • Gość: marider Re: Pracy szukam Wawa i okolice IP: *.elpos.net 12.05.07, 09:10
                  Pokaz zdjecie w miejscu pracy bo nie uwierze ;P
                  W sumie to nie wiem czy oddalbym moje cacko w rece kobiety mechanika (sa takie?
                  (o_O), ale jakby byla fajna i kumata w temacie serwisowania motocykli to kanape
                  w drugim rzedzie sie znajdzie zamiast nakladki ;)

pzdr
                  marider
                  R1
    • Gość: :) Re: Pracy szukam IP: *.aster.pl 12.05.07, 19:34
      w autokompleksie nie mogą biedaki sobie mechanika znaleźć, może tam spróbuj ?

starzyńskiego 10

nr tel sobie z netu ściągnij :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka