Gość: garld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:37 co tak naprawde muci miec motocykl by byl waszym idealem jaki bylby wymarzony motocykl dla przecietnego kowalskiego-motocyklisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon_r Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy 15.05.07, 14:41 powinien ważyć 50kg mieć moc ok. 100KM mieć niezniszczalne owiewki opony takie co się nie ślizgają ani na piachu ani na mokrym ... hhmmm... co by tu jeszcze ;)) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: 70.19.14.* 15.05.07, 15:21 "hhmmm... co by tu jeszcze ;))" zasieg 800km Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy 15.05.07, 15:24 Żeby jeżdził na wode:-) No dobra może być na wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.dsl.pipex.com 15.05.07, 15:33 pofantazjujmy... magnetyczne pole ochronne wokol maszyny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANHATTAN Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: 194.242.62.* 15.05.07, 15:59 Gość portalu: nyorker napisał(a): > "hhmmm... co by tu jeszcze ;))" > > zasieg 800km Ależ proszę bardzo :) www.scigacz.pl/Sportowy,motocykl,z,silnikiem,TDI,644.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker range IP: 70.19.14.* 15.05.07, 16:04 r1200gsa ma ponad 700km zasiegu. po co mi jakis diesel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANHATTAN Re: range IP: 194.242.62.* 15.05.07, 17:26 Gość portalu: nyorker napisał(a): > r1200gsa ma ponad 700km zasiegu. po co mi jakis diesel? Pofatygowałeś się chociaż i przeczytałeś cały artykuł? Parametry tego silnika wydają się być delikatnie mówiąc korzystniejsze. Podobny zasięg przy dwukrotnie mniejszym zbiorniku paliwa. Nie miałbym absolutnie nic przeciwko dużemu endurakowi z takim motorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: range IP: 70.19.14.* 15.05.07, 18:18 czytalem o tym jakies trzy lata temu. znajdz mi test tego motocykla i ewaluacje po przejechaniu 50k i tam zaczniemy dyskusje. cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANHATTAN Re: range IP: *.szczecin.mm.pl 15.05.07, 19:47 nyorker, piszemy o motocyklu wymarzonym więc jego cena oraz trwałość schodzi na dalszy plan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: range IP: 70.19.14.* 15.05.07, 19:50 ale ja marze, by nie kosztowal wiecej, niz trzy miesieczne pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANHATTAN Re: range IP: *.szczecin.mm.pl 15.05.07, 20:21 Gość portalu: nyorker napisał(a): > ale ja marze, by nie kosztowal wiecej, niz trzy miesieczne pensje. Dla przeciętnego motocyklisty w Polsce jest to chyba najbardziej nierealne marzenie jakie tylko może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: range 15.05.07, 20:24 Bardzo realne - trzeba tylko wyjechac z Polski ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvg Re: range IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:41 ależ MANHATAN już taki był/jest (nieorientuje się teraz) projekt WFM (ta nowa) motocykl na kieszeń przeciętnego polaka a że brzydkie wolne i zalatujące socrealizmem, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: range IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:16 kiedyś kombinowałem z kumplem czy niezacząc produkcji czegoś na podstawie silnika od kaszlaka jako taniej alternatywy dajmy na to ruska czy junaka ale mieliśmy (i nadal mamy) zbyt mało pieniedzy i niewyjszło... a to byłoby dla przeciętnego polaka dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: range 15.05.07, 21:23 choroby weneryczne tez sa dostepne dla przecietnego polaka - co wcale nie znaczy ze ktos chcialby je miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: range IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:41 no tak ale jak masz do wyboru kupno starego strucla i przerabianie a co za tym idzie grzebanie w nim, gięcie itd. a nie przepadasz za spawarką to nie lepiej byłoby kupić coś co już jest po remoncie i z odpowiednią ramą a la "easy rider" wole żeby amatorskie customy jeżdziły na podstawie malucha niż janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: range IP: 70.19.14.* 15.05.07, 21:48 niestety wciaz nie widac nikogo, kto zyczylby sobie customa uzbrojonego w dziewietnastowieczna technike. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: range 15.05.07, 21:51 Jak slysze o robieniu "kastoma"z malucha to mi sie przypomina taki stary kawal: Syn mowi do ojca: - Tato, jestem homoseksualista. - Synu, masz garnitur od Armaniego? - Nie - Jezdzisz Alfa Romeo? - Nie - Uzywasz perfum za 500 euro? - Nie - W takim razie nie jestes zadnym homoseksualista, tylko zwykla ciota!!! Czasy pomyslowego Dobromira i przerabiania wusesek na izirajdery juz odeszly w zaponienie. I cale szczescie. Jak teraz ktos chce miec zbudowanego customa z prawdziwego zdarzenia to raczej nie wykorzystuje czesci znalezionych na smietniku. No chyba ze bardzo, ale to bardzo lubi grzebac w smarach i zelastwie . Z reszta sam sie do takich ludzi zaliczam, tylko ze w nieco innym klimacie ( link w sygnatancji). Konkluzja ? - jak kogos nie stac na customa to go nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: range IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:13 to go zrobi... np. z MZ Jaskółki... a przykro mi ale niewszyscy mają kase by ich stać było na super ekstra szpanerskie moto... i co mają zapomnieć o marzeniach... spójrz się ile jest dragów na bazie janka czy dniepra... i zaręczam ci że więcej z posiadaczy tych "ciot" ma wspólnego z motocyklistami niż posiadacze maszyn z silnikami od markowych firm... dla mnie gościu który udaje easy ridera na maszynie za 100tys zl jest zwyklym szpanerem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: range IP: 70.19.14.* 15.05.07, 22:26 trzeba bylo napisac w tytule "motocykl, a zycie seksualne tych, ktorym sie nie wiedzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: range IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:33 a co ma życie seksualne do motocykli... polecam inne forum jeżeli potrzebujesz w tej sprawie porad :) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 jak to mawial milosnik milosci oralnej... 15.05.07, 22:48 ... " Ekonomia, glupcze, ekonomia!" Jezeli chcesz zrobic biznes na budowie motocykli "dla ludu" to musisz sobie zadac jedno ale to zaebiscie wazne pytanie : Czy ktos to kupi ? Aby ktos to zrobil, produkt musi miec pewna zalete, lub zepol zalet dajacych mu przewage nad innymi produktami podobnego gatunku znajdujacymi sie na rynku. Moze to byc cena, niezawodnosc, "atrakcyjnosc wizualna", osiagi itp. Jezeli cena, to nie niezawodnosc - widac na przykladzie chinskich motocykli. Kosztuja 1/5 z tego co trzeba dac za nowy przyzwoity motocykl japonski, ale nikt przy zdrowych zmyslach ich nie kupi. Jezeli "atrakcyjnosc wizualna" to nie cena- dobre lakiery, chrom, skora i inne wykonczenia kosztuja. Osiagi ? - silnik od malucha wystarczaza za caly komentarz. Do tego naklad pracy - bardzo istotny czynnik generujacy koszta - jest plus/minus taki sam jak przy pracy z markowymi podzespolami. Konkluzja nr 2 ? - chcesz traktowac jako hobby samo dla siebie, to ma to sens, jezeli chcesz na tym zarabiac to raczej umoczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:05 na tym sie nie da zarobić to wiem o to chodzi że konkurenja to np. dniepry a nie japończyki i jak by ktoś oferował coś takiego z silnikiem zaza dajmy na to to chętnych paru by się znalazło (znam takich) cena takiego silnika po remoncie to kilkaset złotych więc koszta jak chińskiego skutera znasz historie Boss Hossa ? Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... 15.05.07, 23:12 znam - jaki to ma zwiazek z silnikiem za piec zlotych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:27 to jest amerykański odpowiednik kaszla gościu nie miał moto więc je zrobił na podstawie dziadkowego chevi które stało za garażem potem wpadł na pomysł żeby produkować ramy a póżniej całe zespoły by każdy amerykanin który ma coś takiego za stodołą mógł sobie go zrobić niestety nasi dziadkowie niejeżdzili autami o pojemności kilku litrów ale i tak drag z silnikiem malucha wydaje mi się najtańszym i najlepszym sposobem na hameryke Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... 15.05.07, 23:51 Dobrze, tylko jest kilka dosc istotnych "ale": Boss Hoss wpisal sie w rynek poniewaz wykorzystuje amerykanska megalomanie az do bolu. Jest najwiekszym z oferowanych na tym rynku motocykli,osiem garow 5,7 lub kolo 8 litrow , kilkaset koni mocy , spalanie liczone w galonach na 100. Motocykl kosztujacy fure pieniedzy i nie "kazdy" moze sobie pozwolic na jego zakup. powiedz mi prosze, szczerze jak matce, ktore z cech boss hossa chcesz przejac do swojego projektu i do jakiej klienteli chcialbys go zaadresowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:04 no na pewno nie do ludzi z furą pieniędzy:) ja tu nie nawiązuje do tego czym jest boss hoss tylko jaki był wstępny pomysł: chcesz mieć dobre (czyt. jeżdzące i dające frajde) moto to wyciągnij silnik z dziadkowego autka i wsadz go w moją rame, ewentualnie sam ci taki dam już po remoncie. nic prostszego, a co proste to i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... 16.05.07, 00:18 ja to znam troche inaczej - co tanie to drogie Ale to juz jest insza inszosc - zakladamy ze mam silnik od malczaka i chcialbym u Ciebie kupic reszte. Sakramentalne pytanie brzmi : ILE ? Czy wystarczajaco malo w porownaniu z cena uzywki ze szfajcarji? Ile bedzie kosztowal material, robocizna, praca? Co z gwarancja, wymagana w prawie UE? Pomijam kwestie korowodow z zalegalizowaniem takiego pojazdu, bo to material na epopeje. Konkluzja nr 3 - zarabianie na ludziach, ktorzy z zalozenia, nie maja pieniedzy jest pomyslem dosc , hmmm ... brawurowym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: 62.87.96.* 16.05.07, 00:30 > Konkluzja nr 3 - zarabianie na ludziach, ktorzy z zalozenia, nie maja pieniedzy > > jest pomyslem dosc , hmmm ... brawurowym ... a ja slyszalem, ze najlepszym. inne zrodla mamy. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... 16.05.07, 00:33 tata - ty z rzadu jestes ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: 77.209.19.* 16.05.07, 01:58 saracen1608 napisał: > tata - ty z rzadu jestes ?? :P eeeee. co Ty? ale przy zmniejszaniu ceny ilosc nabywcow rosnie Ci szybciej niz tracisz na zysku. czy jakos tak. :) no nie wszyscy patrza co jest warte to co kupuja ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... 16.05.07, 02:34 > no nie wszyscy patrza co jest warte to co kupuja ;) > pzdr w hipermarkecie tak , w przypadku motocykli niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:40 patent kosztuje 3tys materiał góra 2-3 tyś dla siebie robie za darmo-nie liczmy że to będzie masówka więc po co więcej robotników z silnikiem po remoncie cena by wynosiła 4-5 (jak chciałbym zarobić na tym tyś w tej cenie o tej mocy w tej klasie jest bardzo mało motocykli i głównie sprzed 15 lat rejesrtują zapki to czemu tego mieliby niezarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:42 inna sprawa ze teza 3 jest słuszna:) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... 16.05.07, 01:15 Ok, liczmy ze cena z silnikiem po remoncie wynosi 4500 zl. Chcesz na tym zarobic ok 1000 zl miesiecznie. Czyli aby moc sie z tego utrzymac musisz wykonac i SPRZEDAC co najmniej cztery motocykle w miesiacu. Uwzgledniajac oczywiscie koszta utrzymania warsztatu, ZUS, i inne wydatki. Ujmijmy to tak : za 5500 proponujesz produkt bez gwarancji, o niskich parametrach technicznych, wykonany metoda chalupnicza, przy radykalnym ograniczaniu kosztow. Po stronie plusow nalezy zapisac elastycnosc w odniesieniu do oczekiwan klienta ( mozliwosc wykonania zamowienia zgodnie z zyczeniami kupujacego ), indywidualnosc produktu w porownaniu z podobnymi na rynku. Tak zwany "czynnik spoleczny" , czyli to jak motocykl bedzie postrzegany w srodowisku to sprawa dyskusyjna. Otwartym wiec pozostaje kwestia czy plusy produktu sa w stanie dac mu przewage nad uzywanymi motocyklami z importu. Ilu ludzi bedzie w stanie dac 5500 zl za motocykl - wydumke, skoro np. za ok 6500 mozna miec np Virago z poczatku lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 01:35 hmm 4 miesiecznie to ja jestem w stanie po pracy zrobić jakbym się wysilił w cenie 5tyś są moto japonskie bądż socjale o tej samej mocy silnik jestem w stanie zrobić tak by dać gwarancje na 5tyś km ZUS to są śmieszne kwoty gorzej z warsztatem... tezy z yamaszką niepodważe-te moto jest za dobre nawet z tych roczników Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... 16.05.07, 02:33 nie sztuka zrobic - sztuka sprzedac Wg mnie niezlym pomyslem byloby wykonywanie czegos takiego na zamowienie. I nie upieralbym sie koniecznie przy silniku od malucha. Mozna pozyskac lepsze jednostki napedowe np z rozbitych motocykli. W rzeszy wyprzedaja na zlomowiskach silniki ze starych moto za 50 euro. Ta droga mozna tez pozyskac zawieszenia, oswietlenie, felgi itp. Potrzeby jest blacharz, mechanik, elektryk i lakiernik i juz mozna rozkrecac biznes :] gdyby to tylko bylo takie proste :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 08:31 problem polega na tym ze wtedy byłyby to tylko zwykłe samy i to niekoniecznie na niezawodnych jednostkach. właśnie o to chodzi że to nie jest takie łatwe. żeby produkować coś innego niż kaszlak trzeba fury pieniędzy (ja jej niemam),i nieznam ludzi którzy zainwestowaliby ją w interes który może się udać albo nie(z przewagą że nie), no chyba że są to skutery.z tymi sprawa jest cholernie prosta, tylko akurat skuterów "z polski" jest dostatek.jaki znależć sposób żeby produkować motocykl dla polaków i jaki on miałbybyć-pytanie na które niema odpowiedzi blacharz,mechanik,lakiernik(elektryki nienawidze): oto jestem!!! :) po sprzęcie widze że ty też byś się nadawał na tytuł polskiego mechanika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: jak to mawial milosnik milosci oralnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:08 a ludziska mimo naszej dyskusji i tak robią swoje... www.sanatorium-krasnobrod.pl/www/galerie/20.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: range IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:15 inna sprawa czy gostek który robi customa na bazie H-D WLA tez ma ciotowaty sprzęt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynszyll Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.prz.rzeszow.pl 15.05.07, 16:05 yo! 600 na wtrysku R2 skoki 200/200 kolo przod 19/21 wal kardana zbiornik 25 l masa do 200 kg po zalaniu szynszyll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:20 zawias 250-300 masa do 160 kg po zalaniu zasięg 400km wysokość siodła minimum 94cm koła 21/18 silnik minimum 600cc na jednym garze zresztą chyba jest taki :] ktm lc4 dakar replica :D Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy 15.05.07, 16:35 Teraz na poważnie Coś z silnikiem V4 takim jak w VFR tylko większa pojemność i moc (Achhh!!! ta honda NR) Może coś wiecie jamacha kiedyś coś kombinowała to miał być model VMN 1400 i VMR 1000 znalazłem zdjęcia na internecie Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy 15.05.07, 16:36 Sorry za "jamacha" wiecie jak to się człowiek śpieszy miało być yamaha Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.aster.pl 15.05.07, 21:22 mieć czterosylabową nazwe np. HA YA BU SA :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.subscribers.sferia.net 15.05.07, 22:48 KA WA SA KI? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.aster.pl 15.05.07, 23:33 czemu nie? przecież to Twoj wymarzony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: 70.19.14.* 15.05.07, 19:37 tak sobie mysle... v2, 800-1000ccm, 100hp, 180kg max, 25l min, white power - 200-220mm, mocna rama + uchwyty do kufrow. lancuch, a nie zadne waly. kola szprychowe, bezdetkowe, 19/17, zeby miec wybor opon uniwersalnych. min dwie owiewki do wyboru, dwa gniazda (jedno przy desce). siodlo wysoko i bez przerobek w opcji (dla pasazerki tez). i zeby nie wygladal jak strom, ani gs. i zebym nie musial czekac na czesci dluzej, niz 3 dni. i zeby kosztowal $10k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:02 A dlaczego piszesz że łańcuch a nie żaden wał- wydaje mi się że wał wymaga mniej uwagi(żadnej?) Szerokości na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker quiz IP: 70.19.14.* 15.05.07, 20:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=41765681&a=41780236 forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=60063&st=120 by szybko znalezc watki, wpisalem slowo "wal" w wyszukiwarce. autorem co drugiego postu z tym slowkiem jest kto? milosnik kardana ktos powie. o nie nie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garld Re: quiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:54 wiesz wybacz nyorker ale nierozumiem po co to piszesz bo to niejest na temat i chyba lepiej jak tak pozostanie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: jakie cechy mialby miec 15.05.07, 19:42 mógłby się nie brudzić i umieć robić dobrą kawę (a co dobre "dla przecietnego kowalskiego", to nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvg Re: jakie cechy mialby miec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:53 ty potrzebujesz uległej żony a nie motocykla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrunio Re: jakie cechy mialby miec IP: 195.205.191.* 15.05.07, 19:59 i ja was zastrzele moim marzeniem dla mnie GSX-R 1000 K5 to ideał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:39 zasieg 1200GSA prowadzenie 1200GS zdolnosci terenowe KTM 950ADV-S nienurkujacy telelever lancuch niezawodnosc AFRICY TWIN gazniki (bo tam gdzie chce jezdzic paliwo ma grubo ponizej 90 oktanow) spalanie TRANSALPA po zalaniu waga V-Stroma 650 ...i wtedy moge zaplacic 15K EUR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: 70.19.14.* 15.05.07, 20:50 "nienurkujacy telelever" czy ktorykolwiek z zawodniczych bmw kiedykolwiek mial telelevera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:52 a bo ja wiem? wiem tylko ze ja chcialbym go miec i basta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kons6 Re: jakie cechy mialby miec wasz wymarzony motocy IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 21:22 jedna cecha wystarczy, symbol yzf-R6, 2006+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek sie nie da, niestety IP: 77.209.39.* 15.05.07, 22:45 na autostradzie jak fjr 1300a poza jak ktm 640 adventure diesel (zebym sie o oktany nie musial martwic) przeglad co 20kkm lub wiecej no i zeby byl uciazliwy w zaladowaniu na furgonetke i nawet moze kosztowac. nie za duzo ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: sie nie da, niestety IP: *.ukonline.co.uk 17.05.07, 23:28 co do pojazdow dla mas: cgi.ebay.co.uk/TWO-SKY-JET-2007-RR7-125-RACE-REPLICA-SPORTS-BIKES-125_W0QQitemZ270119245181QQihZ017QQcategoryZ424QQcmdZViewItem naped: tylko lancuch ;] na to co teraz jezdze to marznie jest takie: www.kawasaki.com/Products/Detail.aspx?id=204 a jak fantazjuejemy to zatrudniam specy od dukatow, hond i harleyow i robie sobie customa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: sie nie da, niestety IP: *.aster.pl 17.05.07, 23:59 www.kawasaki.com/Products/Detail.aspx?id=204 no z tego to możesz tłumik sprzedać jakiemuś krasnoludowi na czapeczke :-D (pogieło ich czyco?) Odpowiedz Link Zgłoś