Gość: mlody1285 IP: *.pools.arcor-ip.net 02.06.07, 10:59 Witam szukam transportu motocykla z Londynu w okolice Monachuim- ma ktos moze jakis pomysl??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario634 Re: Problem z transportem- POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:25 Przydałoby się cb i trochę cierpliwości. Wtedy możesz zagadywać do tirowców, coby się z którymś zabrać. Znajomy twierdzi, że w ten sposób przywiózł motocykl z Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Problem z transportem- POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:36 mam pytanko masz moze namiary na jakies anguielsie stronki z uzywanymi lub delikatnie uszkodzonymi maszynami z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtexc Re: Problem z transportem- POMOCY!!! IP: *.globalconnect.pl 03.06.07, 11:39 poszperaj w necie, mi gosc przewiozl busem dwa motocykle z londynu do pl za 85 funtow za sztuke, niestety nie mam na niego namiarow ale oglasza sie takich ludzi sporo.. Odpowiedz Link Zgłoś
simsun Re: Problem z transportem- POMOCY!!! 03.06.07, 19:53 Mogę pojechać po tę maszynę i przywieźć Ci ją do domu na jej własnych kołach. Ty zapłaciłbyś za mój przelot z Warszawy do Londynu, benzyne na trasie Londyn - okolice Monachium, prom, mój transport okolice Monachium - Warszawa i ew. inne koszty. Jak jesteś zainteresowany to proszę o maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtexc Re: Problem z transportem- POMOCY!!! IP: *.globalconnect.pl 03.06.07, 23:29 simsun ale to jest 125-tka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simsun Re: Problem z transportem- POMOCY!!! 04.06.07, 01:26 yyyy.... :D to zmienia postać rzeczy:P Ale serio mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtexc Re: Problem z transportem- POMOCY!!! IP: 165.72.200.* 04.06.07, 08:40 hehehe spoko, taki zarcik, nie mam pojecia co to za sprzet.. Odpowiedz Link Zgłoś
simsun Re: Problem z transportem- POMOCY!!! 04.06.07, 15:48 Dorbry żarcik :D ale moja propozycja ciągle aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś