wojtekmatii
23.06.07, 01:20
Witam serdecznie wszystkich .Mam bardzo gorącą prośbę. Proszę o napisanie mi kilku rad dotyczącego motocykla suzuki gsx 1400. Mam 35 lat zawsze jeździłem na motocyklach enduro ( Husaberg FE 501 )W swojej kolekcji mam przepiękną Jawę Enduro 380 służącą mi tylko do przejażdżek w piękne dni, ale od zawsze podobały mi się klasyczne motocykle i tu jest właśnie cała moja historia. Jak zobaczyłem w czasie szperania w necie zdjęcie nowej suzuki gsx 1400 to sie po prostu zakochałem w tym motocyklu. Tonacja kolorystyczna to niebiesko-biała. Chce kupić nowy , całe życie miałem używane motocykle i chcę raz zasmakować dobrej i nowej maszyny. Prawdopodobnie jak go kupie to już na bardzo długi okres życia . Zawsze dbałem o wizerunek dobrego motocyklisty i jakoś szybka jazda mnie nie pociąga , ale jazda na takim wymarzonym motocyklu nawet 100 km/h i mieć świadomość tego poteżnego silnika to jest chyba frajda. Jeszcze raz mam serdeczna prośbe może ktoś ma taki motocykl , albo dysponuje dużą wiedzą , proszę o jakieś opinie . Pozdrawiam i serdecznie dziekuje.