Dodaj do ulubionych

suzuki sv650s

IP: *.l5.c2.dsl.pol.co.uk 01.07.07, 11:04
Co sadzicie o suzuki sv650s, czy oplaca sie kupic motocykl z roku1999
zakladajac ze jest w dobrym stanie. Czy wogole warto kupowac motocykle z tego
roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: spiwor Re: suzuki sv650s IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.07, 12:06
      Absolutnie nic zawierającego elektronikę sprzed roku 2000!
      Kto wie czy nie ma uaktywnionego problemu Y2K ?
      • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: *.lns4-c10.dsl.pol.co.uk 01.07.07, 12:10
        sorry ale jestem laikiem jezeli chodzi o budowe motocykli , co to jest za
        problem Y2K?dziekuje za odpowiedz.
        • Gość: siekiera77 Re: suzuki sv650s IP: *.aster.pl 01.07.07, 12:44
          basiu,
          kolega sobie zażartował
          pamietasz rok 2000
          i zapowiedzi kataklizmu
          komputrowego?
          twoja esfałka w wyniku
          tego może dostać takiego
          kopa ze będzie miała 150 KM
          i jej nie ogarniesz ;-D
          • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: *.lns4-c10.dsl.pol.co.uk 01.07.07, 12:54
            ha ha ha...
            ale ze mnie blondynka ;)
            ja stresuje sie kupnem motocykla (jeden wlasnie skasowalam)
            a Wy zamiast mi pomoc to sie smiejecie:(
            a wiec jezeli suzi z 1999 jest w dobrym stanie i za niezle pieniadze to warto
            kupic?
            • Gość: siekiera77 Re: suzuki sv650s IP: *.aster.pl 01.07.07, 13:10
              hmm...
              no wiesz...
              żeby nie było potem na mnie ;-)
              ale mi sie wydaje
              że każdy moto w DOBRYM stanie
              za niewielkie pieniądze
              warto kupić...
              jeździłem przez chwile na SV
              i podobało mi się :-)
              pzdr
              • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: *.lns4-c10.dsl.pol.co.uk 01.07.07, 13:12
                no wiesz winny zawsze musi sie znalezc
                dzieki
              • Gość: siekiera77 Re: suzuki sv650s IP: *.aster.pl 01.07.07, 13:12
                może jakiś/aś
                właściciel/ka
                SV sie odezwie?
                • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: *.lns4-c10.dsl.pol.co.uk 01.07.07, 13:15
                  Nie martwie sie tym czy suzi to odpowiedni motocykl dla mnie- tego jestem
                  pewna, ale rocznik 99, dotej pory mialam ducati 2002 a wiec ciut nowszy.
                  • Gość: s d Re: suzuki sv650s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:59
                    a ja mam moto z 1992 r. I ma silnik w stanie lepszym niż nie jeden motocykl z
                    2003r. Rocznik nie jest ważny ważny jest stan.
                    • Gość: baba_zanetti Re: suzuki sv650s IP: *.subscribers.sferia.net 01.07.07, 15:13
                      ta, 99 to przecież już prawie zabytek?:D Poważnie to rok ma przedewszystkim
                      odbicie w cenie, ze stanem techniczym bywa rożnie. Domyślam sie że słabo sie
                      orientujesz wiec nie kupuj niczego, bez pomocy kogoś kto sie zna.
                      • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: *.wfd95.dsl.pol.co.uk 01.07.07, 17:38
                        oczywiscie ze sie nie znam i oczywiste tez jest to ze kupie motocykl dopiero
                        jak obejrzy go moj kolega- mechanik.
                        Dziekuje wszystkim za pomoc :)
                        • Gość: spiwor Re: suzuki sv650s IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.07, 19:50
                          Tak sobie myślę teoretycznie im starsze moto tym lepsze, mniej zaawansowanej
                          skomplikowanej technologii i elektroniki która może się popsuć na trasie co
                          ogranicza własną kreatywność dotyczącą uruchomienia moto i sprowadza się do
                          wybrania odpowiednich klawiszy na cyferblacie telefonu.

p.s.
                          pochwal się jak już sobie sprawisz.
                        • patmate Re: suzuki sv650s 01.07.07, 23:38
                          warto pomierzyć ramę (są warsztaty które to robią) wiele sprzętów jest
                          reanimowanych, a przeciągnięta rama przy okazji prostowania to nie najlepsza
                          inwestycja.

www.motomar.szczecin.pl/index_1.html

Pzdr
                          • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: *.tcl108.dsl.pol.co.uk 02.07.07, 19:59
                            Panowie dziekuje za rady- szukam dalej:)
                            • p.moto Re: suzuki sv650s 03.07.07, 16:35
                              99 to nie taki stary rocznik ale jak pisali wcześniej to zależy od stanu
                              maszyny. Pisałaś że jeżdziłaś ducati więc myśle że to suzi zrobi więcej
                              kilometrów bezawaryjnie niz młodsza włoszczyzna i to jest V to DUŻYYYYY plus
                              Pozdro
                              • Gość: Luk Re: suzuki sv650s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 01:04
                                Ducati to tez napewno byla Vka. W dodatku piekniejsza :)
    • zaloo Re: suzuki sv650s 04.07.07, 02:13
      polecam w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lukisv Re: suzuki sv650s IP: *.tvp.pl 04.07.07, 10:09
      Czesc, mam takiego sprzeta z 99r. Fajny, lekki motocykl, super składa się w
      zakrety. Jeśli chodzi o samo prowadzenie to jest łatwiejszy od np: gs-a. Ma
      przejechane około 19tyś. A co do wieku to znim moto się nie psuje, tylko z
      właścicielem. Troche więcej zapłacisz za AC za ten rok. Ichyba dosyć łatwo jak
      na nasze warunki znaleźć przyzwoity egzemplarz z lat 99-02. pozdrawiam
    • Gość: F Re: suzuki sv650s IP: *.era.pl 13.07.07, 19:06
      Jeżdżę SV '99 od pięciu lat.
      To jest kwintesencja japońskiej techniki z lat '90. Fajnie jeździ i nic się nie
      psuje. Regularny serwis i wymiana części eksploatacyjnych zamykają temat
      usterek i awarii.
      Jeśli sprzęt jest sprawny i w dobrej cenie, to polecam :-)
      • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: 91.104.214.* 13.07.07, 20:02
        dzieki, ale juz to wiem, od tygodnia jestem szczesliwa posiadaczka suzi
        rocznik 2000 i jestem bardzo zadowolona. Hamulce - rewelacja( dzisiaj uratowaly
        mi tylek a raczej przod), zakrety motocykl sam bierze, skrzynia biegow cudo-
        wybacza bledy, jedyny maly minusik to lusterka.
        Ale suzuki sv 650s polecam, moze nie jako pierwszy motocykl- dla zupelnego
        laika, a moze i tez...
        dziekuje Wszystkim za odpowiedz :)
        • Gość: kermadec Re: suzuki sv650s IP: *.teleton.pl 16.07.07, 01:46
          Popytaj na www.sv650.fora.pl .

Pozdrawiam
          • Gość: basik Re: suzuki sv650s IP: 91.104.216.* 16.07.07, 20:49
            dzieki- fajna stronka
    • Gość: Suzuka Re: suzuki sv650s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:42
      Rewela, bierz smialo, nie sypia sie
    • poohdrummer Re: suzuki sv650s 20.07.07, 10:37
      Gość portalu: basik napisał(a):

> Co sadzicie o suzuki sv650s, czy oplaca sie kupic motocykl z roku1999
      > zakladajac ze jest w dobrym stanie. Czy wogole warto kupowac motocykle z tego
      > roku.

Suzanna jest ok. Wersja S jak najbardziej do turystyki (mnie się podoba naked
      mimo ze smigam glownie turystycznie). Silnik z tego motocykla do niewielkich
      modyfikacjach trafil do V-stroma 650 wiec raczej mozesz go uwazac za trwaly.
      Niestety jego brzmienie nie powala tak jak w Ducati.

Jezeli szukasz moto do turystyki, absolutnie bezawaryjne i do tego praktycznie
      bezobsługowe to szczerze polecam Hondę NTV 650 po 1993 roku. Sam mam i nie
      narzekam. Natrzaskane 65000km a maszynka nadal nie zglasza sprzeciwu :o)
      Do turystyki: NTV, do smiganie po miescie i na weekend: Ducati 748 lub 996

Szerokiej drogi !!!!
      • Gość: kermadec Re: suzuki sv650s IP: *.teleton.pl 20.07.07, 13:06
        poohdrummer - a jak masz Hondę NTV650 to zapraszam na www.ntv.fora.pl

Sam mam NTV i gorąco polecam :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka