p.moto 02.07.07, 16:44 widziałem kiedyś na forum filmik jak goście jeżdzą na gumie i takie tam różne w zimie po jakimś parkingu wjężdzali w zaspy itp. czy kojaży ktoś ten filmik może ktoś ma jakiś link z góry THX pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siekiera77 Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.aster.pl 02.07.07, 18:44 też go widziałem chyba w jutubie ale ze złości i zazdrości że ja tak nie umie ;-) natychmiast zapomniałem tytułu i adresu :-( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 02.07.07, 21:25 no właśnie ja też zapomniałem a obiecałem chłopakom z Rawy mazowieckiej że im dam linka bo chcą potrenować nowe triki na pasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.aster.pl 02.07.07, 21:47 a skond oni tyle trocin wezną na te zaspy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 02.07.07, 21:54 Dadzą rade skoszą trawe dookoła pasa :-D w sumie fajny ten pas ja tam swoją VFR 800 w seri wykręciłem licznikowe 27:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAREK OSTRÓDA ZLOT U PAPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:31 ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA ZLOT MOTOCYKLI KTORY ODBEDZIE W DNIACH 13-15LIPCA NA JEDNOSCE WOJSKOWEJ W OSTRÓDZIE.PROSZE ZABRAC ZE SOBA NAMIOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzemmmFZR Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: 212.87.241.* 02.07.07, 22:33 to pewnie byli goscie z potatoesmc.com popatrz tam w dziale video. mam nadzieje ze pomoglem. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.subscribers.sferia.net 02.07.07, 22:57 masz na myśli ten niby rezerwowy pas wojskowy który jest teraz częscią drogi?? www.youtube.com/watch?v=S5GHnGxFdHE oto link, koleś jest niezły!!! chi-v59.chi.youtube.com/get_video?video_id=S5GHnGxFdHE drugi link do pobrania. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 08:39 Tak to ten filmik wielkie dzięki a pozatymchodzi dokładnie o ten pas wojskowy fajnie tam można polatać ale ostatnio kumpel jak tam cioł pod 200 to nie zauważył że pas się kończy i droga się zwęża i prawie sam się skończył ale dał rade wyprowadził pozdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.subscribers.sferia.net 03.07.07, 09:11 byłem tam z miesiąc temu, trochę błądziliśmy zanim trafiliśmy, ale ogólnei było warto. (szkoda że trochę daleko, ok 75km z wawy). dobre jest to że pobocze jest puste i w kryzysowej sytuacji, nie trzeba unikać drzew:) Ale cos słyszałem że ostatnio jakiś chłopak stracił tam nogę:/ A i dodam że widziałem jak tubylcy w to zwężenie wpadają 240km/h odwagą już bym raczej tego nie nazwał, raczej idiotyzmem. Ale nie będę sie wymądrzał nie na swoim "podwórku" Podobno w niedziele po południu zjeżdza tam kilkanaście maszyn na stunt? Ja bym się jeszcze kiedyś chętnie wybrał. Myślę że niestety dopiero jakoś w sierpniu będe miał wolny weekend, wrzucę wtedy posta może załapie się ktoś chętny z wawy? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 10:37 Dokładnie tak zawsze w niedziele po południu. Co do wypadku wiadomo zawsze są ale tam przynajmniej jest bezpieczniej niż by to robić na ulicy a zlatują się ludzie również z wawy to tu w okolicy to chyba nie ma takiego miejsca pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jdn1 Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 21:39 p.moto napisał: > Dokładnie tak zawsze w niedziele po południu. Co do wypadku wiadomo zawsze są > ale tam przynajmniej jest bezpieczniej niż by to robić na ulicy a zlatują się > ludzie również z wawy to tu w okolicy to chyba nie ma takiego miejsca pozdro ... chętnie tam podjadę tylko napisz jak trafić ... pewnie nie jeden z wawy by przyjechał..... Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 10:39 A i jeszcze jednego filmiku szukam zielona odblaskowa buza (taki oczojebny kolor) na gumie trzy paki lata bez przedniej owiewki przerobiona kojaży ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 20:13 kurcze za pomoca jakiego programu odtwarzacie ten drugi link? dzięki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.subscribers.sferia.net 03.07.07, 21:18 www.youtube.com/watch?v=yoG7-wVgD84 bardzo znane:) Ja używam Total Video Player. To co P.Moto masz ochotę przejechać sie w sierpniu i popróbwać? NO nie powiesz mi że VFR nie idzie na koło:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:59 panowie byc może uda mi się zalatwic plyte lotniska pod sochaczewem(bielice, Ci z okolic wawy powinni wiedziec gdzie to).jak coś się ruszy to bede pisal... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 04.07.07, 10:12 No jasne że VFR-a idzie na gume:-D i to jak z samego dołu w końcu to v-ka P.S. Benek liczymy na ciebie i czekamy na info pozdro Odpowiedz Link Zgłoś