Dodaj do ulubionych

pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-)

02.07.07, 16:44
widziałem kiedyś na forum filmik jak goście jeżdzą na gumie i takie tam różne
w zimie po jakimś parkingu wjężdzali w zaspy itp. czy kojaży ktoś ten filmik
może ktoś ma jakiś link z góry THX pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: siekiera77 Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.aster.pl 02.07.07, 18:44
      też go widziałem
      chyba w jutubie
      ale ze złości i zazdrości
      że ja tak nie umie ;-)
      natychmiast zapomniałem
      tytułu i adresu :-(
      pzdr
      • p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 02.07.07, 21:25
        no właśnie ja też zapomniałem a obiecałem chłopakom z Rawy mazowieckiej że im
        dam linka bo chcą potrenować nowe triki na pasie :-)
        • Gość: siekiera77 Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.aster.pl 02.07.07, 21:47
          a skond oni
          tyle trocin wezną
          na te zaspy?
          ;-)
          • p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 02.07.07, 21:54
            Dadzą rade skoszą trawe dookoła pasa :-D w sumie fajny ten pas ja tam swoją VFR
            800 w seri wykręciłem licznikowe 27:-D
      • Gość: JAREK OSTRÓDA ZLOT U PAPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:31
        ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA ZLOT MOTOCYKLI KTORY ODBEDZIE W DNIACH 13-15LIPCA NA JEDNOSCE WOJSKOWEJ W OSTRÓDZIE.PROSZE ZABRAC ZE SOBA NAMIOTY
    • Gość: PrzemmmFZR Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: 212.87.241.* 02.07.07, 22:33
      to pewnie byli goscie z potatoesmc.com
      popatrz tam w dziale video.

mam nadzieje ze pomoglem.

pozdro
      • Gość: baba_zanetti Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.subscribers.sferia.net 02.07.07, 22:57
        masz na myśli ten niby rezerwowy pas wojskowy który jest teraz częscią drogi??

www.youtube.com/watch?v=S5GHnGxFdHE
        oto link, koleś jest niezły!!!

chi-v59.chi.youtube.com/get_video?video_id=S5GHnGxFdHE
        drugi link do pobrania. PZDR
        • p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 08:39
          Tak to ten filmik wielkie dzięki a pozatymchodzi dokładnie o ten pas wojskowy
          fajnie tam można polatać ale ostatnio kumpel jak tam cioł pod 200 to nie
          zauważył że pas się kończy i droga się zwęża i prawie sam się skończył ale dał
          rade wyprowadził pozdro :-)
          • Gość: baba_zanetti Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.subscribers.sferia.net 03.07.07, 09:11
            byłem tam z miesiąc temu, trochę błądziliśmy zanim trafiliśmy, ale ogólnei było
            warto. (szkoda że trochę daleko, ok 75km z wawy). dobre jest to że pobocze jest
            puste i w kryzysowej sytuacji, nie trzeba unikać drzew:) Ale cos słyszałem że
            ostatnio jakiś chłopak stracił tam nogę:/ A i dodam że widziałem jak tubylcy w
            to zwężenie wpadają 240km/h odwagą już bym raczej tego nie nazwał, raczej
            idiotyzmem. Ale nie będę sie wymądrzał nie na swoim "podwórku" Podobno w
            niedziele po południu zjeżdza tam kilkanaście maszyn na stunt? Ja bym się
            jeszcze kiedyś chętnie wybrał. Myślę że niestety dopiero jakoś w sierpniu będe
            miał wolny weekend, wrzucę wtedy posta może załapie się ktoś chętny z wawy? PZDR
            • p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 10:37
              Dokładnie tak zawsze w niedziele po południu. Co do wypadku wiadomo zawsze są
              ale tam przynajmniej jest bezpieczniej niż by to robić na ulicy a zlatują się
              ludzie również z wawy to tu w okolicy to chyba nie ma takiego miejsca pozdro
              • jdn1 Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 21:39
                p.moto napisał:

> Dokładnie tak zawsze w niedziele po południu. Co do wypadku wiadomo zawsze są
                > ale tam przynajmniej jest bezpieczniej niż by to robić na ulicy a zlatują się
                > ludzie również z wawy to tu w okolicy to chyba nie ma takiego miejsca pozdro

... chętnie tam podjadę tylko napisz jak trafić ... pewnie nie jeden z wawy by
                przyjechał.....
            • p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 03.07.07, 10:39
              A i jeszcze jednego filmiku szukam zielona odblaskowa buza (taki oczojebny
              kolor) na gumie trzy paki lata bez przedniej owiewki przerobiona kojaży ktoś???
              • Gość: maniek Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 20:13
                kurcze za pomoca jakiego programu odtwarzacie ten drugi link?
                dzięki
                pozdro
                • Gość: baba_zanetti Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.subscribers.sferia.net 03.07.07, 21:18
                  www.youtube.com/watch?v=yoG7-wVgD84
                  bardzo znane:)

Ja używam Total Video Player.
                  To co P.Moto masz ochotę przejechać sie w sierpniu i popróbwać? NO nie powiesz
                  mi że VFR nie idzie na koło:D:D:D
                  • Gość: Benek Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:59
                    panowie byc może uda mi się zalatwic plyte lotniska pod sochaczewem(bielice, Ci
                    z okolic wawy powinni wiedziec gdzie to).jak coś się ruszy to bede pisal...
                    PZDR
                    • p.moto Re: pomoc w drobnej sprawie potrzebna :-) 04.07.07, 10:12
                      No jasne że VFR-a idzie na gume:-D i to jak z samego dołu w końcu to v-ka
                      P.S. Benek liczymy na ciebie i czekamy na info pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka