Dodaj do ulubionych

Honda CMX REBEL....? RADYYYY POTRZEBA MI

07.08.03, 18:53
Z cyklu koleiny laik (ale ambitny żeby nie było!!) prosi o poradę w sprawie
kupna sprzętu.
Jak w tytule to mi się podoba...
Zqauważyłem że nie jestem pierwszy ... więc idąc śladem moich poprzedników,
ja to 184cm i 69kg. i 6800 tyś w kieszeni!!
Potężnym kafarem nie jestem wiec. powyżej 500 cos powyżej mogłoby mnie zabić,
a zdecydowanie nie w tym celu chce kupić motocykl.
Rebelka...> co myślicie o niej??? Nie ukrywam ZAJEBISCIE mi zależy na waszym
zdaniu.........
Będę bardzo wdzięczny...
Obserwuj wątek
    • szymon.dziawer Re: Honda CMX REBEL....? RADYYYY POTRZEBA MI 12.08.03, 12:12
      To trudne pytanie, choc na pierwszy rzyt oka banalnie proste. Jak dla mnie - za
      wolny, za słaby, za mały, nigdy nie kupiłbym takiego motocykla - w dodatku
      choppera. To jednak jest tylko moje zdanie. W dalszym ciągu "mego zdania"
      odradzałbym ten motocykl z racji z tego wzrostu. To, ze będziesz na nim
      wygladał śmiesznie - to jedna sprawa, jednak możesz być twardym i nie zwracac
      uwagi na uśmiechy przechodniów. Ale niewygoda - a do niej będziesz się musiał
      prawdopodobnie przyzwyczaić - to druga sprawa. Szczerze mówiąc, to przy tym
      budrzecie i chęci kupieniu czegoś małego, wolałbym zanabyć skuter - powiedzmy
      Hondę Helix.
      p.s. Jak będzie wygladał Harleyowiec, wnoszący do klatki w bloku swój motocykl
      pod pachą.
      ;)
      Pozdrówki
      Szymon
    • grey_wolf Re: Honda CMX REBEL....? RADYYYY POTRZEBA MI 15.08.03, 19:18
      Jeżeli myślisz o małym chopperze, to może przyjżyj się Suzuki LS 650 Savage. Ja
      się na nim nie mieszczę, ale mam 195cm, Ty dasz radę. Z tego co wiem to
      przyjazna maszynka, singiel, no i nie trzeba przejmować się łańcuchem (ma
      pasek). Używane nie mają wygórowanych cen.Pozdrawiam.
      • jeremy.white Re: Honda CMX REBEL...!!! KTOŚ BYŁ WŁAŚCICIELEM?? 20.08.03, 23:06
        czy mieliście styczność z tym motorem? jeśli tak to jakie spostrzeżenia?
        • wojtis Re: Honda CMX REBEL...!!! KTOŚ BYŁ WŁAŚCICIELEM?? 23.08.03, 12:45
          WITAM!
          Cytując moich poprzedników:za mały, za słaby, za wolny... To są niestety
          pewniki. Ja mam 177 cm i przyznam, że na 250 trzeba było się troszkę skupić na
          zakrętach (nogi przeszkadzały). O 125 nie wspomnę... Kto do cholery włożył w
          taki motorek taką powywijaną kierownicę!? Jeżeli chodzi o to, co ma Cię zabić
          to na pewno nie będzie to 500, 600 albo 650 tylko jakiś roztargniony kierowca
          samochodu, tira, itd. :) Jak będziesz z takm nastawieniem zabierał się za kupna
          motocykla to nie dojdziesz do niczego sensownego. Pojemność nie robi z
          motocykla demona-to robi niespokojna prawa ręka kierowcy tego motocykla. Ja
          mojej narzeczonej (165cm,49kg) proponowałem rebelkę, ale po oględzinach
          stwierdziła, że na początek to i tak za mała. Oscyluje teraz w granicy Virago,
          Shadow, itp. Chodzi po prosu o to, żebyś po tygodniu jak już adrenalinka
          zejdzie nie stwierdził, że już go nie chcesz. Pomyśl o tym.
          Pozdrawiam. WOJTIS
          • jeremy.white dzięki wojtis.....>> 24.08.03, 00:27
            Słuchaj A Kawasaki LTD550-bodajże. znasz ten motorek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka