Gość: tomi IP: *.karoo.KCOM.COM 27.06.08, 22:58 www.youtube.com/watch?v=O1mCQKuvzCM tylko odpalic sprzeta i jazda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucc Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.035-4-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 27.06.08, 23:15 www.youtube.com/watch?v=pPaZ6HU-i6s albo www.youtube.com/watch?v=FP7mjSwqOwc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.subscribers.sferia.net 28.06.08, 00:44 aaa, klasyka! cudo. Mój typ. www.youtube.com/watch?v=pw6_VXPwm6U&feature=relatedoraz www.youtube.com/watch?v=nwzGn3CmMMY&feature=related Nie słucham muzyki jeżdząć motocyklem, uważam że to trochę niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.08, 07:53 Gość portalu: Lucc napisał(a): > www.youtube.com/watch?v=pPaZ6HU-i6s albo www.youtube.com/watch?v=FP7mjSwqOwc Apropo Nightwish ta wersja też jest fajna: pl.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ :) A w Nemo jest piękna : pl.youtube.com/watch?v=AVKrrIHYMqI A na motocykl, tylko, że nie da się słuchać na motorku, raz za głośno, raz za cicho La Fraction: www.wrzuta.pl/audio/jWnWSKGOco/la_fraction_-_les_zicos Tak żeby oglądać moto, co ciekawe bez teledysku już sie tak nie podoba Avenged Sevenfold: pl.youtube.com/watch?v=mtnYwrSbeZQ Kiedyś namówili Ozziego na zaśpiewanie utworu Fasolek: pl.youtube.com/watch?v=tMFiRvc7JW8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucc Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.035-4-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 28.06.08, 10:29 Jezeli chodzi o piekne kawalki Nightwish www.youtube.com/watch?v=RGMirSbimyE a jezeli o zajebiste: www.youtube.com/watch?v=BYknIvB-6rU i wiele wiele innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.08, 12:29 Jak na mój gust Angel ma bardzo poważną wadę - wkurza ten koleś z bródką ale ogólnie nie przepadam gdy koleś śpiewa. Co do pięknych głosów i aniołów: Within Temptation: pl.youtube.com/watch?v=VK9qfVQ4Z04&feature=user A do jazdy: Post regiment bronczas.wrzuta.pl/audio/ezs6ehoGav/ Albo cos lżejszego: The Cardigans pl.youtube.com/watch?v=styYbRWQYP8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoS Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:50 nie wklejajcie linków tylko podawajcie tytuły. Nie sądzę aby każdemu chciało się wchodziś w mass'owe linki. A tak każdy spojrzy i sprawdzi od razu czy zna, a jak nie zna to czy będzie chciał poznać. Przejrzałem kilka linków i ahhh słuchamy świetnej muzyki. Mój typ : SteppenWolf - Born to be Wild. Tytuł dosadny. ;) szerokości! Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 28.06.08, 16:12 Born to be wild to kawalek typowo na drogę typu High Way i na chopper-na ścigaczu już nie ma takiej mocy :P Ja osobiście NW nienawidzę, choc podoba mi sie jeden kawałek- Ghost love score, ale to mało motocyklowe :P Jeśli chodzi o Within'a to cały album Mother Earth. Ja bym jeszcze dorzucił płyte Garage inc 2 Metallicy no i oczywiście blindów i demons&wizards-bo bez nich jakoś mi nudno :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fill Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:20 W końcu ktoś podał konkretny kawałek, wiem ze o gustach się nie mówi ale te poprzednie raczej stresują a nie odprężają... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR1100XX Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:50 Joyride- Roxette Born to be wild- Steppenwolf (czołówka z Easy Ridera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potek Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.08, 07:30 Praca mojego silnika +tłumik, to jest dopiero orkiesta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 08:28 Dwa przelotowe tłumiki w moim motocyklu to najpiękniejsza muza dla moich uszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azareth Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.gdynia.mm.pl 28.06.08, 09:08 ja tam kocham wykrecanego rzeda, to jest muzyka:) jak sie kiedys zestarzeje i przesiade na goldasa z czteropłytowa zmieniarka to poł ulicy sie dowie w czym gustuje:P a poki co w tym: pl.youtube.com/watch?v=beyFbF56Io4 blizej klasyki: pl.youtube.com/watch?v=Xx8HwFpxv54 do tego troche death i pieknego starego rocka:) dobra, ide zapusisc ironow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 06.07.08, 15:45 Do tego wszystkiego jeszcze brakuje Sabbatona i Amona Amartha (Death in fire) i Childrenów (Downfall) :) a jeśli cos polskiego to... płyta Ogień Iry i ew. pierwsza płyta Comy ;) No i moje nagrania :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azareth Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.08, 13:24 amon amarth tak srednio mi podchodza.. ale zgoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucc Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.035-4-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 28.06.08, 10:19 Mam prosbe do posiadaczy Goldwinga (ew. kazdego innego wypasionego sprzeta z wbudowanym systemem audio) Czy mozecie odpowiedziec mi na takie pytanie: Jak sie slucha muzy przez szum wiatru i z kaskiem na glowie? Czy wogole cokolwiek slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Y Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:23 Mam niewypasionego sprzęta, tzn skuter 50ccm ale też lubię słuchać muzy w trakcie jazdy.Mam wbudowane w kask integral radio + słuchawki stereo.To wersja ,,zimowa''.Latem kask Jet,oczywiście + słuchawki.A radio przy pasie,lub w kieszeni kamizelki.Niestety kablem połączone.To najszybsze i najtańsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.karoo.KCOM.COM 28.06.08, 12:34 Nie wyobrazam sobie jak mozna sluchac muzyki podczas jazdy. Sam szum wiatru powyzej 120 powoduje, ze czasami trzeba zatyczki nosic. Chodzilo mi o muze, po ktorej chce sie jezdzic ( nie to zeby bez fajnej nuty sie nie chcialo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 00:59 Dlaczego laluś dostał lanie od motocyklistów? pl.youtube.com/watch?v=RMWXyEHoN88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bladymir Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: 80.54.67.* 02.07.08, 23:41 A mnie po przesłuchaniu twórczosci tej kapeli zawsze tak jakos ciągmie na motur :) (THE BONES) youtube.com/watch?v=Rk3QYECQPTY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 03.07.08, 01:35 Tylko i wylacznie ZZ Top ! np: pl.youtube.com/watch?v=wG9D-4aXZ20 Sprawdzone w praktyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luckykid Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: 212.76.32.* 03.07.08, 13:53 pl.youtube.com/watch?v=QE-o9OQJswY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luckykid i coś polskiego IP: 212.76.32.* 03.07.08, 14:10 Fatum - mania szybkości www.youtube.com/watch?v=EXzN367D6vA Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Przesłuchajcie to :D 06.07.08, 15:32 Zespół stary jak cholera- data koncertu 73 xD youtube.com/watch?v=bpV5InLw52U&feature=related mieć taki głos :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 16:29 Wczoraj po tym bardzo się chciało jeździć: Danzig: pl.youtube.com/watch?v=bDvPMeiv2aQ White Zombie: pl.youtube.com/watch?v=AeRLKgEv4oY Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 06.07.08, 16:59 Dobry jest ten long way :) A ten drugi wałek... no cóż... dobra perkusja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 19:35 Nie dziwię ci się bo to nie ten kawałek miał być, mała pomyłka: ;) White Zombie - Devil man pl.youtube.com/watch?v=GlzcdHNlUfw Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 06.07.08, 19:48 hehe :) ja tu znalazłem ten dość ciekawy wałek Sabbatona- hellrider youtube.com/watch?v=L1KQ7crrFqE wgle podoba mi się opcja power metalu (bo jestem fanatykiem blidów :P) ale opowiadająca o bardziej realistycznych bojownikach o wolność lub nie :P tzn o żołnierzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 20:25 O takiej tematyce w/g mnie rządzi Sodom: pl.youtube.com/watch?v=9MCNfqJSgUY a później można pojechać do Meksyku Bohse Onkelz: pl.youtube.com/watch?v=LmG6z3MN2iQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.Red-83-44-139.dynamicIP.rima-tde.net 06.07.08, 20:22 slucham w samochodzie bo na motocyklu to sam sie boje: Nightwish - Amaranth pl.youtube.com/watch?v=3aBsNgrJ6ME pl.youtube.com/watch?v=9l4SY8r4HHw (przez WRC Evolved) pl.youtube.com/watch?v=BwxJ46HWXbA pl.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w pl.youtube.com/watch?v=UU4vNoiOETU pl.youtube.com/watch?v=f7-E1qTVJgE pl.youtube.com/watch?v=FXnT5NnHYEQ pl.youtube.com/watch?v=23Cca-7UX-E ale i pl.youtube.com/watch?v=h6nDF9pRUPQ to tak pokrotce by bylo coby sie nie rozpisywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.chello.pl 09.07.08, 21:36 Mój typ: ZAWSZE "Sweet Home Alabama" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 15.07.08, 13:18 Szperałem po necie i myślę, że pozycja Sabatona "Attero Dominatus" przyciągnie uwagę wszystkich fanów cięższego brzmienia. Dla niewiedzących Sabaton to zespół grający power metal, czyli to co Blindzi (Blind Guardian) ale w przeciwieństwie do nich opowiadają nie o poszukiwaczach przygód i krainach rodem z adeków, ale o żołnierzach biorących udział w obu wojnach światowych(głownie w II), ale także o Iraku, Wietnamie i Vietcongu, no i wokalista nie ma tak cudnego głosu jak Hansi- wokalista tutaj śpiewa zdecydowanie niżej. Trochę teorii a teraz muzyka: -Attero Dominatus (Tytułowy wałek-jest genialny) youtube.com/watch?v=lu55FjIbAUo&feature=related (słaba wersja nagrania-mp3 lepsiejsze) -Angels Calling (mój ulubiony :P) youtube.com/watch?v=3Ubqk7c8tpg -Back in control youtube.com/watch?v=bdxvedxPhNU -Light in the black youtube.com/watch?v=MIenz9tHqbs -Nuclear Attack youtube.com/watch?v=ny_R8OVYfrw -Rise of evil youtube.com/watch?v=jPKTf8VpzwU -In the Name of God youtube.com/watch?v=rVk8OA1Fk_A -We Burn youtube.com/watch?v=wik-Xv9uD7I -Metal Crüe youtube.com/watch?v=I7UZ5RrV_Tw To by było na tyle :D Cała płyta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azareth Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.08, 13:27 heh, kivan, zaszalałes:) ja juz nie bede linkowac bo miejsca nie starczy jak sie rozkrece:D Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 15.07.08, 13:33 Ale to tylko jedna płyta była a mają ich.. pięć :P ja linkować nie lubię ale czasem trzeba ;P a kwestie instrumentalne sabatona często na próbach wiatr niesie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Apocalyptica Worlds Collide (2007) 16.07.08, 15:21 Jak w temacie posta dzisiaj na playlist'cie znalazł się album dla mnie rewelacyjnego zespołu (miałem okazję posłuchać ich na żywo na ostatnim koncercie Remmstein'u w katowickim Spodku i na MetalManii w tym samym roku). Któż by ich nie znał, ale ten który nie zna to powiem że jest to czterech chopa, w tym trzech gra na wiolonczelach, a jeden na perkusji (Perl'a :P). Żeby nie było tak łatwo chłopaki ze smyczkami podłączają się pod przestery i zapodają sporadycznie coverami mety i innych, ale oczywiście mają też dużo swoich wałków. Tyle wstępu, a teraz konkrety czyli płyta z 2007 roku. (Facet któremu zdarza się śpiewać po niemiecku to wokalista Remmstein'u, a w wersji ang to chyba Corel Taylor :P) - Worlds Collide youtube.com/watch?v=e-AZ0vBgMJg - Burn youtube.com/watch?v=g8Loum7xWzQ - Dreamer (Bonusowy wałek) youtube.com/watch?v=n3FYvaIxlHk - Grace youtube.com/watch?v=c109RVLO7F8 - Helden youtube.com/watch?v=slgl9AdomTE - I Don't Care youtube.com/watch?v=Uu9uxGP5nL0 - I'm not Jesus (z Taylorem) youtube.com/watch?v=OrlvOYUay_4 - Ion youtube.com/watch?v=MqDukhlhphU - Last Hope youtube.com/watch?v=p9502OhMe7Q - Peace youtube.com/watch?v=Hzi4sUwiO6E - S.O.S. (Anything But Love) youtube.com/watch?v=8WHEqpoADTY - Stroke youtube.com/watch?v=yUAGPh9u1Hs - Ural (Drugi bonusowy wałek) youtube.com/watch?v=1LCqE5-QitA Miłego życzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Sabaton w Polsce 16.07.08, 16:23 Właśnie przeczytałem newsa, że Sabaton przyjeżdża do Polski. Zagra u nas: - 23. 10. 08 WaWa- Klub Progresja(support: Grailknights) - 50zł - 24. 10. 08 Kraków- Studio (support: Grailknights) - 50zł Ktoś się wybiera? :> Ja z pewnością zawitam w Krakowie, bo mam duuuuuużo bliżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.08, 15:42 W tym tygodniu electro: I love you baby! pl.youtube.com/watch?v=tq5Y6A3Zy4o&feature=user Super Girl & Romantic Boys pl.youtube.com/watch?v=5vOKM01w2tc No i ukochane La Fraction pl.youtube.com/watch?v=4xnDlU2Qqpc A na koniec jako, że Castle Party już tuż tuż: l'ame immortelle pl.youtube.com/watch?v=D3YjsF6RXdI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.08, 20:52 Na bibie gdy ta piosenka leciała po raz dziesiąty(przynajmniej dziesiąty) chciało się wyjść i pojeździć: Defekt Muzgó eve77.wrzuta.pl/audio/pPzgz2l39G/defekt_muzgo_-_nie_jestes_taki_zly Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 20.07.08, 21:23 Coma- Ostrość na nieskończoności youtube.com/watch?v=f8B4IOeYMbs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawtwo Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:26 A dla mnie najlepsza muza leci z mojego wydechu:P!!Przy niej zawsze zaraz chce mi sie jezdzic:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 22.07.08, 10:38 Ta propozycja juz padła :P Odpowiedz Link Zgłoś
kivan666 Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic 31.07.08, 19:28 Hehe, tak sobie dziś radia w samochodzie słuchałem i wiecie, że właśnie dzisiaj są 40 urodziny Heavy Metalu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: muza przy ktorej chce wam sie jezdzic IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.09, 03:54 www.youtube.com/watch?v=TpPArwJoQeI Odpowiedz Link Zgłoś