Dodaj do ulubionych

Skutery z Chin.

01.07.08, 09:32
Chodzi mi o skutery-motorowery w cenie około 2000-3000 tys.Wyglądają
fajnie ale czy jest do nich serwis?Naprawy pogwarancyjne i części do
kupienia jak np. komplet do remontu silnika/skrzyni?Czy to
zwykłe "jednorazówki" do pierwszej awarii?A co jak urwie się np.
linka gazu?
Obserwuj wątek
    • Gość: baba_zanetti Re: Skutery z Chin. IP: *.subscribers.sferia.net 01.07.08, 10:05
      bliżej 3tyś to już jak Cie mogę. Jak kupisz w hipermarkecie, albo na giełdzie,
      albo z Ciężarówki itp. to bedziesz sobie potem pluł w brodę.
      • Gość: azareth Re: Skutery z Chin. IP: *.gdynia.mm.pl 01.07.08, 12:00
        jednorazówki, zero serwisu, zero wszytskiego.
        dołozyc i kupic cos co ma marke.
        • kivan666 Re: Skutery z Chin. 01.07.08, 13:10
          To jak się popsuje to nawet nie można recyclingu z tego zrobić.. bo przecież oni
          robią kisiel z kotów a motocykli z tego kisielu owiewki :P
          • Gość: goguś Re: Skutery z Chin. IP: *.006.c88.petrotel.pl 01.07.08, 13:49
            Chińskie są dobre TYLKO podkoszulki.......
          • Gość: azareth Re: Skutery z Chin. IP: *.gdynia.mm.pl 01.07.08, 14:02
            kisiel z kotów !?!?

kivan, połozyles mnie na łopatki:D tego jeszcze nie słyszałam:)
            • kivan666 Re: Skutery z Chin. 01.07.08, 15:41
              Widzę Słonko, że nie oglądałaś kabaretu Ani-Mru-Mru "Chińska restauracja" xD A
              swoją drogą to wcale by mnie nie zdziwiły:
              -kisiel z kota
              -chleb z owcy
              -ciasteczka z ryby (to sie sushi nazywa :P)
              • Gość: azareth Re: Skutery z Chin. IP: *.gdynia.mm.pl 01.07.08, 16:53
                > Widzę Słonko, że nie oglądałaś kabaretu Ani-Mru-Mru "Chińska restauracja" xD

fakt, "chinskiej restauracji" nie widziałam:) widze, ze trzeba nadrobic:P

[OT]kivan, ty masz jakies powiazania z blackiem, albo cuś?:)
                • kivan666 Re: Skutery z Chin. 01.07.08, 20:02
                  Moje powiązania z blackiem? Hm... Mam czarną gitarę i czasem pogrywam black
                  metal :p w przypływach radości :P a do tego najczęściej ubieram się na czarno i
                  marze o czarnej yamaszy YZF-R1 :P a cio? :D
                  • Gość: azareth Re: Skutery z Chin. IP: *.gdynia.mm.pl 01.07.08, 21:51
                    > Moje powiązania z blackiem? Hm... Mam czarną gitarę i czasem pogrywam black
                    > metal :p w przypływach radości :P a do tego najczęściej ubieram się na czarno i
                    > marze o czarnej yamaszy YZF-R1 :P a cio? :D

no to oprócz czarnego basu i czerwonej cebry reszta sie zgadza;D
                    • kivan666 Re: Skutery z Chin. 01.07.08, 22:21
                      powiedzmy tak proszę wielmożnej pani :)
                      -czarny bas był-jak jeszcze na nim grałem :p
                      -czarna perkusja była-ale jednak to nie to co mnie wciągnęło
                      -a teraz jest moja piękność:
                      musikaster.com/shop/images/Epiphone%201958%20Explorer.jpg (tylko bez
                      złoceń :P)

A coś chcesz? :> ^^
                      • Gość: azareth Re: Skutery z Chin. IP: *.gdynia.mm.pl 01.07.08, 22:26
                        a tak z babskiej ciekawosci pytam, bo ten nick, to raczej dosc wymowny:)

ja sie basowo nie zrealizowałam, wiec zostało bierne upajanie sie tym co stworzyli inni:)

co do miłosci- czerwona cebra :)

• kivan666 Re: Skutery z Chin. 02.07.08, 12:06
                          Nick taki bo tak do mnie mówią już od dawna :D a ktoś mi kiedyś powiedział że
                          gość o imieniu Kivan był w Baldur's Gate no i sprawdziłem- był xD A te szóstki
                          to dlatego że ktoś mnie już ubiegł z Kivanem i z pewnością się nie wypowiada
                          lama jedna :P Może za dwa tygodnie do studia :D tylko nie z zespołem tylko
                          znajomymi z którymi sobie mini-koncert daliśmy :P i nie będzie to Amon Amarth ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka